Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από brigate4 »

iznogoud αδελφέ μην ανησυχείς δεν ξεχνάμε τη πίκρα μας μιλώντας για φανέλες...Όποιος δεν ενδιαφέρεται και λέει ''καλά εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται και 'σεις ασχολείστε με φανέλες'' μπορεί απλά να μη σχολιάζει ή να μη διαβάζει το θέμα.
Ο ΠΑΟΚ πάντα θα καίγεται για τα διοικητικά ας βρουν λύση οι φωστήρες ΠΑΟΚάρχες, οι ραδιοφωνατζήδες και τα 15χρονα που μπήκαν μέσα προχθές.Εγώ δεν ξαναασχολούμαι πλέον.Θα κρατάω τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό κ στη καρδιά μου, δεν θα με αρρωστήσουν αυτοί.
Ξέχωρα απ' τα διοικητικά τη λαλακία την έκανε αγωνιστικά η ομάδα και δυο φορές σε λίγους μήνες μέσα στη Τούμπα έχασε 2 πολύ πιθανούς τελικούς, συν τη γκαντεμιά με αέρα,λεπτό κλπ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ δηλ. μια χαρά- τρεις λύπες...

Στο θέμα μας...αν είναι umbro θα ''τελειώσω'' :opaokara: Άπειρα τα παραδείγματα απ΄τις φανελάρες που βγάζει η συγκεκριμένη εταιρία, απλές κ ριγέ με το κλασσικό βρετανικό σηματάκι...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Iznogoud έγραψε:Tα παλαιότερα χρόνια, ο αποπροσανατολισμός, και η αποχαύνωση του
λαού του ΠΑΟΚ, έπειτα από κάθε απώλεια στόχων, ή διοικητικούς κλυδωνισμούς,
επετυγχάνονταν μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο,
και τις μεταγραφάρες που θα φέρει η νέα διοίκηση.
Nowadays μια φανέλα αρκεί.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν κλειδώνεται στην αρχή της χρονιάς. Ας ανοίγει όταν υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.
143 σελίδες σχολιασμού της φανέλας δεν είναι λίγο υπερβολικό το νούμερο ??
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οι Αγγλικες ( μικρομεσαιες ) ομαδες , συνηθως φορανε Umbro και Reebok .

{ Η Liverpool σταματησε την συμφωνια της με την Adidas και απο την νεα σεζον θα φορανε Warrior Sports , μηπως τελικα ειναι αυτη η φιρμα ; }
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

αν δεν κανω λαθος υmbro φοραει εδω και αρκετα χρονια η ομαδα ποδοσφαίρου γυναικων

η reebok ανηκει στην adidas εδω και μερικα χρονια
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

5 ομάδες της premier φορούν adidas
3 nike
3 umbro
2 puma
Και απο 1 errea, lotto, reebok, le coq sportif, kappa, mi-fit και burrda

Υ.Γ. Ο παρασάνδαλος φοράει μινέρβα αμάνικη με τιράντα. Σαν αυτές που φορούσε ο Τσάκωνας στις βιντεοταινίες. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Είμαι πολύ μεγάλος φαν του Τσάκωνα! Τις συγκεκριμένες φανέλες όμως δεν τις προτιμώ. Στο στρατό πάντως με βόλεψαν μια χαρά.

Τί μ@λ@κίες γράφω; :oops:
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

NIKE θα φοραμε του χρονου
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Αντιπαθητική εταιρία η Umbro,ελπίζω να γίνει συμφωνία με καμιά Αdidas,που τελευταία κάνει καλά σχέδια (ΠΑΡΤΙΖΑΝ η περσινή φοβερή την έχω αγοράσει)

Θα δείξει...δεν αργεί η Δευτέρα,αλλά εγώ προτιμώ Adidas/Nike (αν και δύσκολο σύμφωνα με τον παππά που πουλάει το Ολα)
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Εγώ πάλι προτιμώ όποια δώσει τα περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ. Και νομίζω την ίδια θα προτιμήσει και η διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Εγώ όπως πολλές φορές έχω γράψει,είμαι φανατικός της adidas...Αλλά από την Puma ή τίποτα άλλο σάπιο,προτιμώ και την Umbro...
Μια χαρά φανέλες κάνει.Ειδικά η φετινή ριγέ της Santos είναι όλα τα λεφτά...Δεν θα με χάλαγε να την είχαμε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Clough

Δημοσίευση από Clough »

Επιστροφη μετα απο 30 κ βαλε χρονια?

Εικόνα

Βεβαια ο συνδυασμος umbro φανελας με adidas σορτσακι ειναι φοβερος...
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Αυτος που ειχε την αντιπροσωπεια της UMBRO και της asics στην ελλαδα ειναι ΠΑΟΚτσης. Γιαυτο και 2 χρρονια η γυναικεια ομαδα φορουσε umbro και το χαντμπολ, βολλευ και πολο foroysan asics. ηταν καθαρα χορηγια στον ΑΣ. Βεβαια απο οτι εμαθα εχει κλεισει η εταιρια, αν ειναι οντως umbro ειναι πιθανο να εχει μεσολαβησει. Σαν το λεω παντως εχετε μια πισινη και για lotto. ειχαν ενδιαφερθει και αυτοι καποια στιγμη
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Umbro είναι παίδες,απ'ότι κατάλαβα είναι αγγλική οπότε Umbro (και για να λένε πως είναι καλή οικονομικά η πρόταση δεν παίζει να είναι μικρή εταιρία).

@Brian (Clough ντε :P) αν κάνουν και ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή τη φανέλα στο πιο μοντέρνο δε θα με χάλαγε καθόοολου προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Umbro ήταν οι πρώτες ''επώνυμες'' φανέλες τις έφερε ο Σάνον στις αρχές του '70. Η παραπάνω είναι του 78-79 αν δε κάνω λάθος με σορτσάκι adidas :lol:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Clough έγραψε:Επιστροφη μετα απο 30 κ βαλε χρονια?

Εικόνα

Βεβαια ο συνδυασμος umbro φανελας με adidas σορτσακι ειναι φοβερος...
Επετειακά πρέπει να μας φτιάξουν την ίδια.Με σήμα αυτή τη φορά βέβαια και σορτσάκι ίδιας μάρκας!! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”