Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι οι διχονοιες θα σταματησουν τωρα?
Μηπως σταματησαν ποτε? Απλα κρυβονταν κατω απο το χαλακι και βαφτιζονταν "υπομονη".
"Υπομονη" οπως λεμε σιωπη πριν την καταιγιδα."Υπομονη" που μετα γινεται "τα γ@μ@με ολα γιατι ΠΑΟΚ εισαι".
Σε αυτον το συλλογο ενα παθημα που να εχει γινει μαθημα δυσκολευομαι να εντοπισω.
Και αυτο ισχυει για ολη την οικογενεια του ΠΑΟΚ.
Μηπως σταματησαν ποτε? Απλα κρυβονταν κατω απο το χαλακι και βαφτιζονταν "υπομονη".
"Υπομονη" οπως λεμε σιωπη πριν την καταιγιδα."Υπομονη" που μετα γινεται "τα γ@μ@με ολα γιατι ΠΑΟΚ εισαι".
Σε αυτον το συλλογο ενα παθημα που να εχει γινει μαθημα δυσκολευομαι να εντοπισω.
Και αυτο ισχυει για ολη την οικογενεια του ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Βασιλιάς πέθανε, Ζήτω ο Βασιλιάς.
Όπως ο ΠΑΟΚ δεν έπαθε τίποτα την 1η φορά που έφυγε έτσι δεν θα πάθει και τώρα.
Τώρα δε, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.
Οικονομική εξυγίανση χωρίς αυταπάτες.
Όπως ο ΠΑΟΚ δεν έπαθε τίποτα την 1η φορά που έφυγε έτσι δεν θα πάθει και τώρα.
Τώρα δε, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός.
Οικονομική εξυγίανση χωρίς αυταπάτες.
Η ιστορία δεν αλλάζει και βέβαια θα συνεχιστεί.
Κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερά ούτε όσια.
Εχω αηδιάσει
Κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερά ούτε όσια.
Εχω αηδιάσει
Μεγαλωσα με αυτον προεδρο και οπως ολοι μας ζησαμε καλες και κακες στιγμες...Η αληθεια ειναι οτι εκανε τραγικα λαθη που στοιχησαν και στον ιδιο αλλα και στην ομαδα...Δικη του η επιτυχια για ολα αυτα που προσφερε στην ομαδα,δικη του και η αποτυχια για οσα δεν καταφερε να πετυχει...Η αληθεια ειναι οτι ειχε μεγαλη στηριξη κατι που δεν νομιζω να συνεβαινε,αν πχ ηταν στη θεση του ο βρυζας ειδικα μετα απο ορισμενα ματς...Εμενα,προσωπικα με πικραινει που φευγει τωρα και δειχνει πως ειχαν δικιο οσοι λεγανε για ξεπουλημα παιχτων ωστε ο ΠΑΟΚ να μην εχει σημαντικες απωλειες κατα την θητεια του...Κριμα...
Μου το λέγανε όταν ήμουν πιτσιρικάς και φούσκωνα σαν φωτεινός παντογνώστης αλλά τώρα το καταλαβαίνω.
Αν δεν είσαι τριαντάρης, μη μιλάς για ΠΑΟΚ. Μόνο Άκου...
Αν δεν είσαι τριαντάρης, μη μιλάς για ΠΑΟΚ. Μόνο Άκου...
- khaledfreepaok
http://www.youtube.com/watch?v=kOquEimP ... re=related
το παοκμανια της κορεας.περαστικα παιδια.προτεινω να κλεισει το φορουμ για κανα μηνα σε ενδειξη πενθους
το παοκμανια της κορεας.περαστικα παιδια.προτεινω να κλεισει το φορουμ για κανα μηνα σε ενδειξη πενθους
-
Asimos έγραψε:Κλείστε το ρημάδι!
Αsime δεν αντεχω .......
Δικο σου εργο ειναι και αυτο?
"Έκλεισαν το http://www.thegreekz.com - Χειροπέδες στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας!"
Δεν αφηνεις να μιλαμε για τον ΠΑΟΚ ασε να δουμε καμια ταινια τουλαχιστον ρε μεγαλε!!!
Τι θα ελεγες για προεδρος της επιτροπης για την ελευθερια της εκφρασης?
Ακριβώς..gika έγραψε:Κοίτα πλάκα έκανα πριν.theoPAOK έγραψε: Αφού πρέπει να παω σε γιατρό για την αισιοδοξία μου, θα αλλάξω στάση απο τώρα, και θα γίνω μίζερος και απαισιόδοξος...
Ή πρέπει να μαι αισιόδοξος τώρα που έφυγε ο Ζαγοράκης..
Να βγώ έξω δηλαδή και να φωνάξω "ΕΦΥΓΕ Ο ΖΑΓΟΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ" ?
Ή "ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ"
Βλέπεις, είμαι "φυτο" για κάποιους και δεν μπορώ να καταλάβω..
Δεν θα σου πω αν πρέπει να πας σε γιατρό ή όχι.
Κατά βάθος όλοι για ψυχίατρο είμαστε, ίσως εγώ να το χρειάζομαι πρώτος πρώτος, οπότε καταλαβαίνεις.
Το πως πιστεύεις ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει ψηλά είναι η άποψη σου. Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη.
Εγώ, πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης έκανε πολλά λάθη και ίσως κάποιος άλλος τα καταφέρει καλύτερα. Εσύ μπορεί να διαφωνείς.
Το θέμα είναι ότι και οι δύο θέλουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά. Στο πως θα πετύχουμε τον κοινό μας στόχο διαφωνούμε.
Όσο για το "φυτό", το παραμύθι πρέπει να τελειώσει. Υπάρχουν σωστοί και από τις δύο μεριές που έχουν άποψη και την εκφράζουν, όπως υπάρχουν και "φυτά" που παπαγαλίζουν μια άποψη και την κάνουνε σημαία κατά το δοκούν. Δεν είναι της παρούσης το θέμα. Σίγουρα όμως άνθρωπος που προσπαθεί και συζητάει-διαφωνεί-τσακώνετε για το καλό της ομάδας μας δεν είναι φυτό. ΠΑΟΚ είναι.
Αυτό που μου την δίνει δεν είναι το να έχουμε διαφορετικές απόψεις..
Είναι η αχαριστία κυρίως..
Τι εννοώ..
Μπαίνω σε διάφορα σάιτ και βλέπω διάφορους να αποκαλούν τον Ζαγοράκη λαμόγιο...
Ναι οκ, δεν ήταν ικανός, αλλα αυτό δεν τον κάνει λαμόγιο..
Επίσης ακούω συνεχώς οτι ο ΠΑΟΚ έκανε ότι έκανε αυτά τα 4 χρόνια χάρη στον λαο του, και κανέναν Ζαγοράκη..
Τέλοσπάντων...
...Αυτα τα 100-200 άτομα όμως, γιατί πρέπει να αντιδράνε με τέτοιον τρόπο όμως??
Ναι είναι ΠΑΟΚτζήδες, ναι θέλουν το καλό της ομάδας, όπως και όλοι μας, αλλα αυτός ο τρόπος κακό κάνει, καλό δεν κάνει....
Εγώ,ποτέ μου δεν είπα οτι ο Ζαγοράκης είναι "θεός" , αλλα και ποτέ μου δεν τον είπα λαμόγιο..
Αυτό που πιστεύω, είναι πως,σε αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που να πει, θα έρθω να διοικήσω και να βάλω λεφτά...Ή κάνω λάθος?
Το να μείνει η ομάδα "ακέφαλη" ενώ μπροστά μας έχουμε ένα κάρο εμπόδια (βλέπε FFP), είναι νομίζω ο,τι χειρότερο...
Βέβαια, είναι και ο Βρύζας... Αν θέλει να πάρει την ΠΑΕ στους όμους του, τότε θα έχει το 100% της συμπαράστασης μου γιατί ξέρω οτι θέλει το καλό της ομάδας σίγουρα..
Αλλα θέλει να πάρει ένα τέτοιο "ρίσκο"?
Και τέλος, δεν νομίζω πως η κατάσταση τον τελευταίο καιρό ήταν τόσο κακή όσο ισχυρίζονται κάποιοι..
Δηλαδή, είχαμε 14 ματς αήττητοι...Η ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο...
Τις τελευταίες 2 βδομάδες, η ομάδα νίκησε 4 απο τα 5 ματς..Και μάλιστα με 2 μέρες το πολύ διαφορά το ένα απο το άλλο..
Ναι έφυγε ο Βιειρίνια, αλλά αν δεν έφευγε τώρα, θα ερχόταν το καλοκαίρι ο μαρινάκης και ο κάθε μαρινάκης και θα του έλεγε, τον χειμώνα θα σε πάρω τζάμπα, και θα σου δίνω 2εκ το χρόνο....
Το να τον χάναμε τζάμπα θα ήταν καλύτερο?
Δεν νομίζω..
Παρόλα αυτά, βλέπουμε πως η ομάδα έχει στον πάγκο έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...
Ο οποίος το είχε τονίσει πολλές φορές.. "Η ομάδα μπορεί να μην έχει χρήματα, αλλα έχει ανθρώπους που ξέρουν απο ποδόσφαιρο... "
Θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι..Και να μην προκαλούμε αναστάτωση στην πιο κρίσιμη περίοδο..
Φιλικά πάντα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theoPAOK την Πέμ 26 Ιαν 2012, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θοδωρε σε ευχαριστώ που με έφερες πίσω στο γήπεδο και για όλα όσα έκανες για τον ΠΑΟΚ.
Μακάρι να έμενες πρόεδρος για ακόμα 5 χρόνια.
Σε εκτιμώ απεριόριστα
Είσαι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ
Μακάρι να έμενες πρόεδρος για ακόμα 5 χρόνια.
Σε εκτιμώ απεριόριστα
Είσαι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ
με μπαλαφα σναουτσερ και ρομπεν επαιζα,και με αυτους θα συνεχιζω να παιζω
δεν αλλαζουν και πολλα...
αν ειναι ο βρυζας αντικαταστατης του,ελπιζω να εμαθε απο τα λαθη του ζαγορακη...
δεν αλλαζουν και πολλα...
αν ειναι ο βρυζας αντικαταστατης του,ελπιζω να εμαθε απο τα λαθη του ζαγορακη...
Torrentz.com ρε αδερφέ ή αλλιώς Ζήσης Βρύζας!toumpiotis35 έγραψε:Asimos έγραψε:Κλείστε το ρημάδι!
Αsime δεν αντεχω .......
Δικο σου εργο ειναι και αυτο?
"Έκλεισαν το http://www.thegreekz.com - Χειροπέδες στους υπεύθυνους της ιστοσελίδας!"
Δεν αφηνεις να μιλαμε για τον ΠΑΟΚ ασε να δουμε καμια ταινια τουλαχιστον ρε μεγαλε!!!
Τι θα ελεγες για προεδρος της επιτροπης για την ελευθερια της εκφρασης?
Λοιπόν τέλος κλαυθμοί και οδυρμοί, έχουμε ακόμη αγώνα μέχρι το καλοκαίρι.
Από ότι φαίνεται θα τραβήξει το σίριαλ καλά τους θερινούς μήνες!
ΥΓ
Δεν θέλω προεδρία, ηρεμία θέλω! Εσύ;
Προφανως τωρα ΘΑ κανουμε μεταγραφες...
Και προφανως τωρα ΘΑ γεμμισει το γηπεδο αφου ακομα κι αυτο βρικατε να το ριξετε στο Ζαγορακη!
βεβαια! σιγα μην μπηκαν καποιοι σε σκεψη γιατι πολυς κοσμος ΑΠΕΧΕΙ φετος (δε μιλαω για οσους τους γονατισε η κριση βεβαιως...μιλαω για αυτους που αντεξαν τη μετρια εποχη της σαρδελας η οποια αντι να μειωσει τα 12.500 διαρκειας τα εκανε 21.000!!! Γιατι τοτε υπηρχε ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΙΣΤΗ-ΟΡΑΜΑ!)
Υπαρχει ο κοσμος που στην Τουμπα η στα εκτος παει και σκεφτεται πως θα συμπεριφερθει, τι συνθημα κανει να φωναξει, πως θα αντιμετωπισει ειτε τον αδερφο του ειτε τον απεναντι ωστε απο τη συμπεριφορα του να μη χασει τιποτα ο ΠΑΟΚ. Να μη χασει ο ΠΑΟΚ απο κατι που θα κανει ουτε εναν που θα πληγωσει/ξενερωσει με τη συμπεριφορα του.
Και υπαρχουν απο την αλλη κι αυτοι που το μονο που σκεφτονται ειναι η εφημερη "οπαδικη" "μαγκια" και στα @@ μας ο Π.Α.Ο.Κ και το τι σημαινουν για μερικους (σιγουρα οχι για αυτους) αυτα τα 4 γραμματα! Και οχι...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια γιαλαντζι επαναστατικοτητα που ξεκιναει στην εφηβεια και που ειναι καταδικασμενη να σβησει καπου λιγο μετα τα 25-30 (και μαζι με αυτη και το γηπεδο).
Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ......
Νοιαστηκε κανεις γιατι μετα τα επεισοδια περσυ με αεκ ξενερωσε κοσμος που ειχε την Τουμπα για ΣΠΙΤΙ του επι δεκαετιες; Που αντεξαν ακομα και χρονια πετρινα αλλα που δεν μπορεσαν ποτε να χωνεψουν την περσυνη πισωπλατη μαχαιρια; Σιγα μη νοιαστηκαν αυτοι παντως...Ακομα κ η Φλοριτζιναλ οταν περσυ ειδε οτι η κατασταση με τους μπαχαλακηδες εφτασε στο απροχωρητο στον τελικο μπηκε μπροστα και υποσχεθηκε να μην ξαναγινουν τετοια σε αγωνα της αεκ απο ατομα που δεν "νιωθουν"! Απο μας βρεθηκε ενας με @@ να πει μια κουβεντα; Οχι...γιατι ειτε δε νοιαζονται για τον ΠΑΟΚ ειτε δεν εχουν το αναστημα να τα βαλουν με τους κατεστημενους ισχυρους.
7 ατομα διαρκειας εκει χαμηλα στο ιδιο σημειο της 5 επι 20 χρονια. και οι 4 μετα την αεκ περσυ φαρμακωθηκαμε τοσο πολυ που δεν αντεξαμε μεχρι σημερα να ξαναπατησουμε το ποδι μας στο ΝΑΟ! Ακομα και στην αποχη επι Βουλινου την Κυριακη πηγαιναμε εξω απο το γηπεδο γιατι δεν αντεχαμε μακρυα σου! Και τωρα μαχαιρι. Εξαιτιας αυτων που θελουν να αποκαλουνται αδερφια μας! ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ; ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝ! Και οι υπολοιποι 3 που εψαχναν κι αυτοι δικαιολογιες να μην αφησουν την καψουρα τους μοναχη και ηταν ολη τη χρονια εκει εφτασαν σημερα να συμφωνουν οτι τιποτα δεν θ'αλλαξει ποτε και περναν κι αυτοι απεναντι!!
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 7; Για τους υπολοιπους χιλλιαδες που σκεφτονται ετσι; ΧΛΩΜΟ...........Για σας χθεσινοι, ειμαστε απλα μια στατιστικη που θα μας χρησιμοποιειτε οπως σας βολευει για να κανετε το κομματι σας.
Μεχρι χθες ειμασταν ενα ακομα επιχειρημα κατα του Ζαγορακη, του χρονου ισως μας χρησιμοποιησετε κατα του Βρυζα.......................
Ο παλιος ο ΠΑΟΚτσης ηταν πανω απ'ολα αρσενικος. Με ολα τα στραβα του αλλα ευθυς. εσεις ουτε στα ισια να πειτε αυτα που νιωθετε δεν μπορειτε. Τα γυριζετε ολα απο δω κ απο κει για να τα φερετε οπως σας βολευουν, οπως ακριβως κανουν και τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ δηλαδη! Ειστε ΚΟΝΤΟΙ και ισως γι'αυτο και το κολλημα σας με τους κοντους. Ειστε κοντοι και γιατι ακομα και τα καγγελα της 4 προς 5 που για καποιους καποτε ηταν παιχνιδακι τωρα δυσκολευεστε να περασετε, εστω και για να δειρετε τα "αδερφια σας". Ισως κανα βραδυ που η 5 θα ναι αδεια; Ξερετε σεις...
ΠΑΡΤΥ θα χει για το ευτυχες γεγονος; Γιατι δεν ειδα ακομα ανακοινωση....αλλα αυτη θα παρει λιγο χρονο μεχρι να τη μαγειρεψουμε (τα παμε σαουριδακια μου) οπως μας βολευει.
"Δεν προσεφερες τιποτα", "εσυ διχασες τον κοσμο, οχι εμεις", "αρκετα με τα φευγω-μενω ελπιζουμε να ειναι οριστικο αυτη τη φορα", κι ενα "εμεις θα μαστε εδω, για μια ζωη" για τελειωμα...καπως ετσι δεν θα παει το ποιμα;
Α ρε Παππου αλλιως μου τον εμαθες τον ΠΑΟΚτση εκεινα τα χρονια κατω. Χαρα που θα πηρες κι εσυ σημερα απο ψηλα..........
Και προφανως τωρα ΘΑ γεμμισει το γηπεδο αφου ακομα κι αυτο βρικατε να το ριξετε στο Ζαγορακη!
βεβαια! σιγα μην μπηκαν καποιοι σε σκεψη γιατι πολυς κοσμος ΑΠΕΧΕΙ φετος (δε μιλαω για οσους τους γονατισε η κριση βεβαιως...μιλαω για αυτους που αντεξαν τη μετρια εποχη της σαρδελας η οποια αντι να μειωσει τα 12.500 διαρκειας τα εκανε 21.000!!! Γιατι τοτε υπηρχε ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΙΣΤΗ-ΟΡΑΜΑ!)
Υπαρχει ο κοσμος που στην Τουμπα η στα εκτος παει και σκεφτεται πως θα συμπεριφερθει, τι συνθημα κανει να φωναξει, πως θα αντιμετωπισει ειτε τον αδερφο του ειτε τον απεναντι ωστε απο τη συμπεριφορα του να μη χασει τιποτα ο ΠΑΟΚ. Να μη χασει ο ΠΑΟΚ απο κατι που θα κανει ουτε εναν που θα πληγωσει/ξενερωσει με τη συμπεριφορα του.
Και υπαρχουν απο την αλλη κι αυτοι που το μονο που σκεφτονται ειναι η εφημερη "οπαδικη" "μαγκια" και στα @@ μας ο Π.Α.Ο.Κ και το τι σημαινουν για μερικους (σιγουρα οχι για αυτους) αυτα τα 4 γραμματα! Και οχι...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια γιαλαντζι επαναστατικοτητα που ξεκιναει στην εφηβεια και που ειναι καταδικασμενη να σβησει καπου λιγο μετα τα 25-30 (και μαζι με αυτη και το γηπεδο).
Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ......
Νοιαστηκε κανεις γιατι μετα τα επεισοδια περσυ με αεκ ξενερωσε κοσμος που ειχε την Τουμπα για ΣΠΙΤΙ του επι δεκαετιες; Που αντεξαν ακομα και χρονια πετρινα αλλα που δεν μπορεσαν ποτε να χωνεψουν την περσυνη πισωπλατη μαχαιρια; Σιγα μη νοιαστηκαν αυτοι παντως...Ακομα κ η Φλοριτζιναλ οταν περσυ ειδε οτι η κατασταση με τους μπαχαλακηδες εφτασε στο απροχωρητο στον τελικο μπηκε μπροστα και υποσχεθηκε να μην ξαναγινουν τετοια σε αγωνα της αεκ απο ατομα που δεν "νιωθουν"! Απο μας βρεθηκε ενας με @@ να πει μια κουβεντα; Οχι...γιατι ειτε δε νοιαζονται για τον ΠΑΟΚ ειτε δεν εχουν το αναστημα να τα βαλουν με τους κατεστημενους ισχυρους.
7 ατομα διαρκειας εκει χαμηλα στο ιδιο σημειο της 5 επι 20 χρονια. και οι 4 μετα την αεκ περσυ φαρμακωθηκαμε τοσο πολυ που δεν αντεξαμε μεχρι σημερα να ξαναπατησουμε το ποδι μας στο ΝΑΟ! Ακομα και στην αποχη επι Βουλινου την Κυριακη πηγαιναμε εξω απο το γηπεδο γιατι δεν αντεχαμε μακρυα σου! Και τωρα μαχαιρι. Εξαιτιας αυτων που θελουν να αποκαλουνται αδερφια μας! ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ; ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝ! Και οι υπολοιποι 3 που εψαχναν κι αυτοι δικαιολογιες να μην αφησουν την καψουρα τους μοναχη και ηταν ολη τη χρονια εκει εφτασαν σημερα να συμφωνουν οτι τιποτα δεν θ'αλλαξει ποτε και περναν κι αυτοι απεναντι!!
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 7; Για τους υπολοιπους χιλλιαδες που σκεφτονται ετσι; ΧΛΩΜΟ...........Για σας χθεσινοι, ειμαστε απλα μια στατιστικη που θα μας χρησιμοποιειτε οπως σας βολευει για να κανετε το κομματι σας.
Μεχρι χθες ειμασταν ενα ακομα επιχειρημα κατα του Ζαγορακη, του χρονου ισως μας χρησιμοποιησετε κατα του Βρυζα.......................
Ο παλιος ο ΠΑΟΚτσης ηταν πανω απ'ολα αρσενικος. Με ολα τα στραβα του αλλα ευθυς. εσεις ουτε στα ισια να πειτε αυτα που νιωθετε δεν μπορειτε. Τα γυριζετε ολα απο δω κ απο κει για να τα φερετε οπως σας βολευουν, οπως ακριβως κανουν και τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ δηλαδη! Ειστε ΚΟΝΤΟΙ και ισως γι'αυτο και το κολλημα σας με τους κοντους. Ειστε κοντοι και γιατι ακομα και τα καγγελα της 4 προς 5 που για καποιους καποτε ηταν παιχνιδακι τωρα δυσκολευεστε να περασετε, εστω και για να δειρετε τα "αδερφια σας". Ισως κανα βραδυ που η 5 θα ναι αδεια; Ξερετε σεις...
ΠΑΡΤΥ θα χει για το ευτυχες γεγονος; Γιατι δεν ειδα ακομα ανακοινωση....αλλα αυτη θα παρει λιγο χρονο μεχρι να τη μαγειρεψουμε (τα παμε σαουριδακια μου) οπως μας βολευει.
"Δεν προσεφερες τιποτα", "εσυ διχασες τον κοσμο, οχι εμεις", "αρκετα με τα φευγω-μενω ελπιζουμε να ειναι οριστικο αυτη τη φορα", κι ενα "εμεις θα μαστε εδω, για μια ζωη" για τελειωμα...καπως ετσι δεν θα παει το ποιμα;
Α ρε Παππου αλλιως μου τον εμαθες τον ΠΑΟΚτση εκεινα τα χρονια κατω. Χαρα που θα πηρες κι εσυ σημερα απο ψηλα..........