Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Photis έγραψε:Έχεις την άποψη σου φίλε μου.Και εγώ κράζω τον Ζαγοράκη.Αυτή δεν είναι η λύση.Εδώ είναι σάιτ του ΠΑΟΚ,και δεν είναι όποτε μας βολεύει να βάζουμε βλακείες εδώ μέσα γιατί χάσαμε 1 παιχνίδι από μια ομάδα που ήταν καλύτερη από μας σήμερα.όταν κερδίσαμε την τόττεναμ γιατί δεν έβαλε αυτές τις φωτογραφίες???Άστε τώρα να πούμε...γράφεις άποψη εδώ μέσα κόσμια.Μπορείς καλώς,όχι οκ.Γράψε αλλού που γράφουν ότι γουστάρουν.
:pano:
Απαιτώ να δημοσιοποιήσεις εσύ ο ίδιος την φωτογραφία του Ζαγοράκη με το κύπελλο της αεκ ή να μου παραθέσεις τον κανόνα του ΠΑΟΚμάνια που απαγορεύει το ποστάρισμα φωτογραφιών παλαιών ομάδων νυν και τέως παικτών της ομάδας μας.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, μερίδα εκνευρισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ μπήκαν στα γραφεία της ΠΑΕ αναζητώντας παράγοντες της ομάδας.

Παράγοντες δεν υπήρχαν (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Θοδωρής Ζαγοράκης έφυγε από το γήπεδο όταν έγινε το 1-2), ενώ παράλληλα οι υπάλληλοι αποχωρούσαν ατάκτως. Βάσει των πρώτων πληροφοριών έχουν προκληθεί ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ.

24

αφου πήγατε στα γραφεια δεν περνετε και τα κλειδια να αναλαβετε?αφου τοσο πολυ θελετε να κανετε κουμαντο καντε και το βημα παραπανω
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μάλιστα,μπορούσε να το γράψει αυτό???σύ που το γράφεις γιατί δεν στο σβήνουμε???Η φωτογραφία της κουλας εδω μέσα με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΠΑΟΚ νομίζω υποτιμά την νοημοσύνη μας.Και μην ξεχνάς πως τότε παρακαλούσε να έρθει πίσω και κάποιοι άλλοι ΔΕΝ τον ήθελαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Βαλτω στα σχολια για αλλες ομαδες...

Μιλας για τον ΠΑΟΚ αδελφε????Δε νομιζω...
Τοτε σχολια για αλλες ομαδες...Βαλε και φωτο απο τη λεστερ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Photis έγραψε:Έχεις την άποψη σου φίλε μου.Και εγώ κράζω τον Ζαγοράκη.Αυτή δεν είναι η λύση.Εδώ είναι σάιτ του ΠΑΟΚ,και δεν είναι όποτε μας βολεύει να βάζουμε βλακείες εδώ μέσα γιατί χάσαμε 1 παιχνίδι από μια ομάδα που ήταν καλύτερη από μας σήμερα.όταν κερδίσαμε την τόττεναμ γιατί δεν έβαλε αυτές τις φωτογραφίες???Άστε τώρα να πούμε...γράφεις άποψη εδώ μέσα κόσμια.Μπορείς καλώς,όχι οκ.Γράψε αλλού που γράφουν ότι γουστάρουν.
Απαιτώ να δημοσιοποιήσεις εσύ ο ίδιος την φωτογραφία του Ζαγοράκη με το κύπελλο της αεκ ή να μου παραθέσεις τον κανόνα του ΠΑΟΚμάνια που απαγορεύει το ποστάρισμα φωτογραφιών παλαιών ομάδων νυν και τέως παικτών της ομάδας μας.
Άκου να δεις, δεν ξέρω τι έχεις εσύ για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ στην ΗΓΕΣΙΑ του ΠΑΟΚ αλλά δεν θέλω κανέναν κανόνα εδώ μέσα για να μου πει αν θα τον δέχομαι τον κάθε ένα να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ!!!Και θες λόγο???Να στον δώσω...εριστικός!!!!Όπως εριστικό είναι και το Θοδωράκη και λοιπές βλακείες...επιχειρήματα έχεις να στηρίξεις την άποψη σου???Ναι ή όχι???Αυτά τα αστεία με φωτογραφίες που δεν αμφισβητώ την γνησιότητα για να μην παρεξηγούμαι προσβάλλουν το ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Η καριέρα του προέδρου του ΠΑΟΚ τον προσβάλλει ?
Προσβάλλει τον θεσμό της καρέκλας του προέδρου ?
Από που κι ως που ?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αυτοι που τον εβαλαν εκει που τον εβαλαν δεν θελουν προεδρο μ @ρχιδι@ αλλα προεδρο μαριονετα που να κανει αυτα που θα του λενε. και εννοειται να μην τους ενοχλει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Η καριέρα του προέδρου του ΠΑΟΚ τον προσβάλλει ?
Από που κι ως που ?
Αδελφε στο καναμε απλο..Η φωτογραφια αναφερεται στον ΠΑΟΚ???
ΟΧΙ...

Τοτε αλλου....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Ίσα ίσα θα πρεπε να είσαι περήφανος που ο προέδρος σου έχει αναδειχτεί κυπελλούχος Ευρώπης και Ελλάδας.
Όχι μόνο για το ένα από τα δύο (βλέπε Euro). Δεν έχει πάρει ακόμα κάποιο τίτλο με τον ΠΑΟΚ σε οποιοδήποτε πόστο.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

sourmenetes έγραψε:
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Η καριέρα του προέδρου του ΠΑΟΚ τον προσβάλλει ?
Από που κι ως που ?
Αδελφε στο καναμε απλο..Η φωτογραφια αναφερετε στον ΠΑΟΚ???
ΟΧΙ...

Τοτε αλλου....

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
δεν λέγεται το τόπικ ή έχω μυωπία ?
Δεν βλέπω εδώ πουθενά ΠΑΟΚ.
Αν δώ όμως θα ποστάρω κάτι ανάλογο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μου αρέσει που το συζητάτε ακόμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ποσταρε οτι θες...Εχεις δικιο...
Συγγνωμη που σου θιξαμε και τον agapoula...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για τον Ζαγορ δεν ακουσα τπτ ...δεν ξερω αν εγινε κτ μετα το ματς ή αν δεν τα ακουσα...αλλα ας ειμαστε ψυχραιμοι μια φορα....

Η ομαδα θελει ξαναχτισιμο ειναι δεδομενο...ΑΠο τοτε που φυγε ο Σαντος η ομαδα αποσυντιθεται ......Το καλοκαιρι κοντη γιορτη γι αυτο και γι αλλα....τωρα δε γινεται...Οτ ι πετυχουμε καλο ειναι...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δεν με ενδιαφέρει μαν ο αγαπούλας.
Αν κάτι ήταν για σβήσιμο ήταν τα γραφόμενά του κι όχι η φωτογραφία του Ζαγοράκη.
Αφορά τον πρόεδρο το παρελθόν του,αλλά εφόσον είναι πρόεδρος σε εμάς θα κριθεί ΚΑΙ για αυτό.

Δεν θα "μπουρντιστούμε" όμως ,ούτε θα γίνουμε αυτά που φτύνουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Θα κριθει σαν προεδρος του ΠΑΟΚ...Οχι σαν πρωην παιχτης της αεκ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”