Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και πετουσαν γυαλινα μπουκαλια γυαλινα....ετσι.....εγληματιες....υπαρχουνε.....και σαν κοσμος πρεπει να κανουμε αυτοκριτικη....
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Photis έγραψε:Ρε φίλε διάβαζε τι γράφω.Τι οπαδοί είναι μάστιγα???Εγώ οπαδός είμαι.Αλλά μεγάλωσα,έπηξε το μυαλό μου και σκέφτομαι πιο καθαρά.Σου είπα δεν θέλω οπαδό???Δε θέλω οπαδό από σύνδεσμο.Οπαδό εκτος τον δέχομαι αν έχει και τις κατάλληλες γνώσεις.Τον λόγο τον είπα.Οπαδός σε σύνδεσμο αυτόματα έχει ρόλο στην κερκίδα.Οι συνδέσμοι έγιναν για να ακολουθούν την ιδέα που υποστηρίζουν σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει και να ηγούνται της κερκίδας στο γήπεδο της ομάδας τους.Όλα τα άλλα ξεφεύγουν από το ρόλο του οπαδού.Συνδεσμίτες οπαδοί περνάν γραμμή συνδέμσου και αυτόματα δεν σκέφτονται αυτούσια.Η ανάλυψη των καθηκόντων του προέδρου της ΠΑΕ από πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή δείχνει κατάντια γιατί υποδειλώνει ανυπαρξία παραγοντική στον ΠΑΟΚ μας.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.Ρεαλιστικά πάντα.Ας είχαμε πληθώρα παραγόντων και δε θα μιλούσαμε τώρα για το αν κάνει η δεν κάνει ο Ζαγόρ ή ο κάθε Ζαγόρ.
:pano:

... Ένας τραγουδιστής,ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας,ένας πρώην καλοθοσφαιριστής κι ένας ποιητής πάλι,αντιπροσωπεύουν καλύτερα και ποιο τεχνοκρατικά το Δ.Σ.

Φώτη,επειδή προφανώς δεν ανήκεις σε σύνδεσμο δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για γραμμές που φυσικά και δεν υπάρχουν.
Γραμμή πανελλαδικά δίνει μόνο ο ΣούπαΒ' .
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά κάτι άσχετο σχετικό.Ισως να κόψουμε τα του Ζαγοράκη και των συνδέσμων και να μιλήσουμε λίγο για το μαμημένο το παιχνίδι της Τετάρτης και μόλις τελειώσει θετικά εκείνο να ξανααρχίσουμε???
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και αυτα που γραφεις Emprostisghsoitrelamenoi για τους ποιητες κλπ....ειναι απο τα μεγαλα λαθη του Ζαγορακη που δεν πρεπει να ξαναγινουν...αλλα ενα λαθος δε διορθωνεται με νεο λαθος...γνωμη μου..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:
joshua έγραψε:αλωστε και οι καιροι δεν ευνοουν πλεον την αναδειξη απατεωνων σε θεσεις ποδοσφαιρικων παραγοντων, αλλα και ο κοσμος πλεον εχει ανεπτυγμενο ενστικτο και ακομα περισσοτερο, ευαισθησια απεναντι σε υποπτες καταστασεις.?
σε αυτο το κομματι διαφωνω...ισα ισα οι καιροι ευνοουν τετοιους....τους βλεπουμε σε αλλες ομαδες...και ο φλωριδης ειναι προσφατος σε μας....που φαινοταν...κι ομως διχαζε ποσο καιρο...
Κανεις λαθος ΜΑΝΙΑΚΕ.Τα νομοθετικα πλαισια επιτελους,εστω και πολυ καθηστερημενα, εχουν γινει πλεον πολυ αυστηρα.Ακομα περιμενει η ΕΕΑ το ποθεν εσχες του Φλωριδη.Επισης η ιδια η ουεφα εχει σχεδον απευθειας ελεγχο στα οικονομικα των ομαδων και ακομα περισσοτερο στα δικα μας που υπαρχει 3ετη επιτηρηση.Το να εκφραζεται ενδιαφερον απο απιθανους ναι υπαρχει ως πιθανοτητα,το να γινεται ομως πλεον υπαρκτο και να καταληγει σε αποκτηση ειναι πολυ δυσκολο.Το αν απλα προσπαθησουν να βρεθουν λαμογια σε διοικηση ορισμενη απο τον ΑΣ αυτο ειναι στο χερι μας να αποφευχθει.

Υ.Γ Μια χαρα γεματη ηταν η Τουμπα και περσι στα πλειοφ και φετος σε μεγαλο αριμο παιχνιδιων στο ξεκινημα της σεζον,μην ψαχνουμε φαντασματα παντου.Οταν η ομαδα ειναι καλα θα ειναι καλα και η εξεδρα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
Photis έγραψε:Ρε φίλε διάβαζε τι γράφω.Τι οπαδοί είναι μάστιγα???Εγώ οπαδός είμαι.Αλλά μεγάλωσα,έπηξε το μυαλό μου και σκέφτομαι πιο καθαρά.Σου είπα δεν θέλω οπαδό???Δε θέλω οπαδό από σύνδεσμο.Οπαδό εκτος τον δέχομαι αν έχει και τις κατάλληλες γνώσεις.Τον λόγο τον είπα.Οπαδός σε σύνδεσμο αυτόματα έχει ρόλο στην κερκίδα.Οι συνδέσμοι έγιναν για να ακολουθούν την ιδέα που υποστηρίζουν σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει και να ηγούνται της κερκίδας στο γήπεδο της ομάδας τους.Όλα τα άλλα ξεφεύγουν από το ρόλο του οπαδού.Συνδεσμίτες οπαδοί περνάν γραμμή συνδέμσου και αυτόματα δεν σκέφτονται αυτούσια.Η ανάλυψη των καθηκόντων του προέδρου της ΠΑΕ από πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή δείχνει κατάντια γιατί υποδειλώνει ανυπαρξία παραγοντική στον ΠΑΟΚ μας.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.Ρεαλιστικά πάντα.Ας είχαμε πληθώρα παραγόντων και δε θα μιλούσαμε τώρα για το αν κάνει η δεν κάνει ο Ζαγόρ ή ο κάθε Ζαγόρ.

... Ένας τραγουδιστής,ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας,ένας πρώην καλοθοσφαιριστής κι ένας ποιητής πάλι,αντιπροσωπεύουν καλύτερα και ποιο τεχνοκρατικά το Δ.Σ.

Φώτη,επειδή προφανώς δεν ανήκεις σε σύνδεσμο δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για γραμμές που φυσικά και δεν υπάρχουν.
Γραμμή πανελλαδικά δίνει μόνο ο ΣούπαΒ' .
Πάλι δε διάβασες τι έγραψα.Σου λέω πως είναι κατάντια παραγοντική που δεν έχουμε άλλοςυ και είναι ή ήταν αυτοί στη διοίκηση.Συμφωνώ για αυτά που λες..σε αυτό το θέμα.Παραγοντικά στερούμαστε λύσεων ή αν υπάρχουν δεν φαίνονται,δεν αναδεικνύονται.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ναι αλλα Τζος ειδες ποσο κακο εκανε η υποθεση φλωριδη ακομα και αν δεν πηρε που δε θα παιρνε τις μτχες....ποσο αποπροσανατολισε ....τους περισσοτερους και τη διοικηση που Δεν εκανε αυτα που επρεπε....οι ΄΄ενδιαφερομενοι΄΄ της αεκ...π.χ καθυστερουν κακως τις εξελιξεις γι αυτους ή οι αραβες κλπ.....δε λεω οτι θα τους παρουν ειναι πιο δυσκολο πλεον εχει δικιο αλλα κπς φορες το να καθυστερεις να κανεις αυτα που πρεπει λογω ενδιαφεροντος ειναι μεγαλυτερο κακο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

MANIAKOS έγραψε:Ναι αλλα Τζος ειδες ποσο κακο εκανε η υποθεση φλωριδη ακομα και αν δεν πηρε που δε θα παιρνε τις μτχες....ποσο αποπροσανατολισε ....τους περισσοτερους και τη διοικηση που Δεν εκανε αυτα που επρεπε....οι ΄΄ενδιαφερομενοι΄΄ της αεκ...π.χ καθυστερουν κακως τις εξελιξεις γι αυτους ή οι αραβες κλπ.....δε λεω οτι θα τους παρουν ειναι πιο δυσκολο πλεον εχει δικιο αλλα κπς φορες το να καθυστερεις να κανεις αυτα που πρεπει λογω ενδιαφεροντος ειναι μεγαλυτερο κακο...
Αυτη ΜΑΝΙΑΚΕ ηταν μια ακομα παγιδα στην οποια επεσε η διοικηση Ζαγορακη.Τρομοκρατημενη απο τα χρεη της εψαχνε καπου να πιαστει για να σωθει και γι'αυτο εδωσε θαρρος στον κ.Φλωριδη.Η σωστη διοικηση θα συνεχιζε το εργο της ποσο μαλλον οταν ο ενδιαφερομενος ηταν ενα πραγματικο αινιγμα εως ανεκδοτο.

Υ.Γ Οι περισσοτεροι φιλοι δεν αγχωνονται τοσο για τους παραγοντες του μελλοντος καθως αυτους δεν τους ειχαμε ουτε με την παρουσα διοικηση.Αγχωνονται για το κεντρικο προσωπο που θα αποπνεει κυριως το προφιλ του τιμιου.Ε βαλτε τοτε προεδρο τον Αγγελο,αν μη τι αλλο ειναι τιμιος θα ορκιζεται κιολας σε καθε ευκαιρια και γι'αυτο.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Σε όσους προσπαθούν να πρυτανεύση η λογική:

Κάτσε γάρε ψόφα
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δεν ειπα ποτε οτι οι συνδεσμοι ειναι αγιοι παντοτε... αλλα φτανει αυτη ι μιζερια κ το κραξιμο στουσ οπαδους... αφου ξερεις απο συνδεσμο οπως λες .. τοτε δε νομιζω να εκραζες ποτε με τοσο μισος οπωσ καποιοι εδω μεσα τουσ οπαδους .. κ τον καθε ζαγορακη η βρυζα να τους εχουμε ασυλια σε οτι κ αν κανουν.. ελεος πια.. να μην ονομασο ποσα πραγματα μενουν αναπαντητα κ ποσα λαθη εχει κανει... το μονο που λετε εδω μεσα.. στηριξη κ στηριξη κ στηριξη... κ μολισ δουνε τα σκουρα ΦΕΥΓΩ Κ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

MANIAKOS έγραψε:και αυτα που γραφεις Emprostisghsoitrelamenoi για τους ποιητες κλπ....ειναι απο τα μεγαλα λαθη του Ζαγορακη που δεν πρεπει να ξαναγινουν...αλλα ενα λαθος δε διορθωνεται με νεο λαθος...γνωμη μου..
Η τεχνοκρατία και άνθρωποι επιλεγμένοι από τον λαό(λαό σε μορφή μικρομετόχων ή τύπου λέσχης φίλων όχι συνδέσμους απαραίτητα) είναι λάθος?
Τουλάχιστον τότε το λάθος θα πιστωθεί στον λαό κι όχι στον Πρόεδρο.
Δεν αξίζει μια τέτοια προσπάθεια?

ΥΓ. Καλά εσύ που γράφεις για ιερολοχίτες είσαι το λιγότερο αφελής.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γενικα το στοιχημα ειναι να βρεθουν παραγοντες και στελεχη.Προσωπα για τη θεση του προεδρου με δημοφιλια σε μεγεθος αυτης του Ζαγορακη, αυτη τη στιγμη, υπαρχουν στη παοκτσηδικη οικογενεια.Ετσι στο γρηγορο μπορω να σκεφτω Κωστικο,Αγγελο,Μπορμποκη ισως και ΓΧ, αν και οπως ειπα και σε αλλο ποστ, θα πρεπει να δωθει μια ευκαιρια στους υπαρχοντες, στον ιδιο τον Ζαγορ και ακομα περισσοτερο στον Βρυζα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Emprostisghsoitrelamenoi εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι δεν πρεπει να διοικουν οπαδοι...ελεγχος μεσω ΑΣ πρεπει να υπαρχει....

Αυο που γραφει ο Τζος πιστευω οτι ειναι ο σωστο...ή τουλ εγω αυτο θα κανω...θα περιμενω να δω τους επομενους μηνες τι θα κανουν...μ εχουν κρυωσει οπως και πολλους...κπς τους εχασαν οριστικα ...θα δουμε...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

mpafos4 έγραψε:Καποιος εδω μεσα,εχω την εντυπωση πως ειναι πρωην Ιερολοχιτης που δεν αντεξε τις σφαλιαρες απο τον Super3-Extra5 και εγινε ΠΑΟΚ μπας και ριξει καμμια "ψιλη".........Αλλιως δεν εξηγειται η συμπεριφορα του!.......
Έλα πες ονόματα.Πλάκα κάνεις??
Ειδατε πως τσιμπησε το δολωμα?.................. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Agapoulas

Δημοσίευση από Agapoulas »

Η μόνη λύση για τον ΠΑΟΚ είναι τώρα με την αλλαγή του νόμου ο ερασιτέχνης να βάλει τον Παπαδόπουλο να πάει στο εξωτερικό με κάποιο ολοκληρωμένο δελεαστικό project σε κάποιους γνωστούς κορυφαίους επενδυτικούς οίκους και να ζητήσει επενδυτές με πολλά κίνητρα για τους υποψηφίους όπως νέο γήπεδο και πολλά άλλα.
Μοντέλα τύπου αντι Ζαγοράκη revolution κτλ δεν έχουν μέλλον γιατί ο λαός δεν έχει λεφτά και κίνητρα και επιχειρήματα σε τέτοιους καιρούς για να δοκιμάζει ξανά τα ίδια. Ο λαός θέλει γήπεδο, θέλει νοικοκυριό, θέλει σωστή διαχείριση, ανθρώπους να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους (όχι διαχειριστές) και να δίνουν κίνητρα και όραμα στον κόσμο και στην ομάδα. Τίποτα άλλο. Οι τίτλοι θα έρθουν αν υπάρχουν αυτά.

Αν είναι να διχαστεί ο κόσμος τότε ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ.

Αλλά από τον κάθε «αχόρταγο» αντιΖαγοράκη εγώ προτιμώ τον «χορτασμένο» Ζαγοράκη.
Δηλαδή ή Ζαγοράκης ή ξένοι επενδυτές με νέο γήπεδο και εμπορικά κτλ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”