Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ναι αλλα Τζος ειδες ποσο κακο εκανε η υποθεση φλωριδη ακομα και αν δεν πηρε που δε θα παιρνε τις μτχες....ποσο αποπροσανατολισε ....τους περισσοτερους και τη διοικηση που Δεν εκανε αυτα που επρεπε....οι ΄΄ενδιαφερομενοι΄΄ της αεκ...π.χ καθυστερουν κακως τις εξελιξεις γι αυτους ή οι αραβες κλπ.....δε λεω οτι θα τους παρουν ειναι πιο δυσκολο πλεον εχει δικιο αλλα κπς φορες το να καθυστερεις να κανεις αυτα που πρεπει λογω ενδιαφεροντος ειναι μεγαλυτερο κακο...
Αυτη ΜΑΝΙΑΚΕ ηταν μια ακομα παγιδα στην οποια επεσε η διοικηση Ζαγορακη.Τρομοκρατημενη απο τα χρεη της εψαχνε καπου να πιαστει για να σωθει και γι'αυτο εδωσε θαρρος στον κ.Φλωριδη.Η σωστη διοικηση θα συνεχιζε το εργο της ποσο μαλλον οταν ο ενδιαφερομενος ηταν ενα πραγματικο αινιγμα εως ανεκδοτο.MANIAKOS έγραψε:Ναι αλλα Τζος ειδες ποσο κακο εκανε η υποθεση φλωριδη ακομα και αν δεν πηρε που δε θα παιρνε τις μτχες....ποσο αποπροσανατολισε ....τους περισσοτερους και τη διοικηση που Δεν εκανε αυτα που επρεπε....οι ΄΄ενδιαφερομενοι΄΄ της αεκ...π.χ καθυστερουν κακως τις εξελιξεις γι αυτους ή οι αραβες κλπ.....δε λεω οτι θα τους παρουν ειναι πιο δυσκολο πλεον εχει δικιο αλλα κπς φορες το να καθυστερεις να κανεις αυτα που πρεπει λογω ενδιαφεροντος ειναι μεγαλυτερο κακο...
Υ.Γ Οι περισσοτεροι φιλοι δεν αγχωνονται τοσο για τους παραγοντες του μελλοντος καθως αυτους δεν τους ειχαμε ουτε με την παρουσα διοικηση.Αγχωνονται για το κεντρικο προσωπο που θα αποπνεει κυριως το προφιλ του τιμιου.Ε βαλτε τοτε προεδρο τον Αγγελο,αν μη τι αλλο ειναι τιμιος θα ορκιζεται κιολας σε καθε ευκαιρια και γι'αυτο.
- WestBlock4
Δεν ειπα ποτε οτι οι συνδεσμοι ειναι αγιοι παντοτε... αλλα φτανει αυτη ι μιζερια κ το κραξιμο στουσ οπαδους... αφου ξερεις απο συνδεσμο οπως λες .. τοτε δε νομιζω να εκραζες ποτε με τοσο μισος οπωσ καποιοι εδω μεσα τουσ οπαδους .. κ τον καθε ζαγορακη η βρυζα να τους εχουμε ασυλια σε οτι κ αν κανουν.. ελεος πια.. να μην ονομασο ποσα πραγματα μενουν αναπαντητα κ ποσα λαθη εχει κανει... το μονο που λετε εδω μεσα.. στηριξη κ στηριξη κ στηριξη... κ μολισ δουνε τα σκουρα ΦΕΥΓΩ Κ ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΙ...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Η τεχνοκρατία και άνθρωποι επιλεγμένοι από τον λαό(λαό σε μορφή μικρομετόχων ή τύπου λέσχης φίλων όχι συνδέσμους απαραίτητα) είναι λάθος?MANIAKOS έγραψε:και αυτα που γραφεις Emprostisghsoitrelamenoi για τους ποιητες κλπ....ειναι απο τα μεγαλα λαθη του Ζαγορακη που δεν πρεπει να ξαναγινουν...αλλα ενα λαθος δε διορθωνεται με νεο λαθος...γνωμη μου..
Τουλάχιστον τότε το λάθος θα πιστωθεί στον λαό κι όχι στον Πρόεδρο.
Δεν αξίζει μια τέτοια προσπάθεια?
ΥΓ. Καλά εσύ που γράφεις για ιερολοχίτες είσαι το λιγότερο αφελής.
Γενικα το στοιχημα ειναι να βρεθουν παραγοντες και στελεχη.Προσωπα για τη θεση του προεδρου με δημοφιλια σε μεγεθος αυτης του Ζαγορακη, αυτη τη στιγμη, υπαρχουν στη παοκτσηδικη οικογενεια.Ετσι στο γρηγορο μπορω να σκεφτω Κωστικο,Αγγελο,Μπορμποκη ισως και ΓΧ, αν και οπως ειπα και σε αλλο ποστ, θα πρεπει να δωθει μια ευκαιρια στους υπαρχοντες, στον ιδιο τον Ζαγορ και ακομα περισσοτερο στον Βρυζα.
Emprostisghsoitrelamenoi εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι δεν πρεπει να διοικουν οπαδοι...ελεγχος μεσω ΑΣ πρεπει να υπαρχει....
Αυο που γραφει ο Τζος πιστευω οτι ειναι ο σωστο...ή τουλ εγω αυτο θα κανω...θα περιμενω να δω τους επομενους μηνες τι θα κανουν...μ εχουν κρυωσει οπως και πολλους...κπς τους εχασαν οριστικα ...θα δουμε...
Αυο που γραφει ο Τζος πιστευω οτι ειναι ο σωστο...ή τουλ εγω αυτο θα κανω...θα περιμενω να δω τους επομενους μηνες τι θα κανουν...μ εχουν κρυωσει οπως και πολλους...κπς τους εχασαν οριστικα ...θα δουμε...
Ειδατε πως τσιμπησε το δολωμα?..................mpafos4 έγραψε:Καποιος εδω μεσα,εχω την εντυπωση πως ειναι πρωην Ιερολοχιτης που δεν αντεξε τις σφαλιαρες απο τον Super3-Extra5 και εγινε ΠΑΟΚ μπας και ριξει καμμια "ψιλη".........Αλλιως δεν εξηγειται η συμπεριφορα του!.......
Έλα πες ονόματα.Πλάκα κάνεις??
Η μόνη λύση για τον ΠΑΟΚ είναι τώρα με την αλλαγή του νόμου ο ερασιτέχνης να βάλει τον Παπαδόπουλο να πάει στο εξωτερικό με κάποιο ολοκληρωμένο δελεαστικό project σε κάποιους γνωστούς κορυφαίους επενδυτικούς οίκους και να ζητήσει επενδυτές με πολλά κίνητρα για τους υποψηφίους όπως νέο γήπεδο και πολλά άλλα.
Μοντέλα τύπου αντι Ζαγοράκη revolution κτλ δεν έχουν μέλλον γιατί ο λαός δεν έχει λεφτά και κίνητρα και επιχειρήματα σε τέτοιους καιρούς για να δοκιμάζει ξανά τα ίδια. Ο λαός θέλει γήπεδο, θέλει νοικοκυριό, θέλει σωστή διαχείριση, ανθρώπους να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους (όχι διαχειριστές) και να δίνουν κίνητρα και όραμα στον κόσμο και στην ομάδα. Τίποτα άλλο. Οι τίτλοι θα έρθουν αν υπάρχουν αυτά.
Αν είναι να διχαστεί ο κόσμος τότε ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ.
Αλλά από τον κάθε «αχόρταγο» αντιΖαγοράκη εγώ προτιμώ τον «χορτασμένο» Ζαγοράκη.
Δηλαδή ή Ζαγοράκης ή ξένοι επενδυτές με νέο γήπεδο και εμπορικά κτλ.
Μοντέλα τύπου αντι Ζαγοράκη revolution κτλ δεν έχουν μέλλον γιατί ο λαός δεν έχει λεφτά και κίνητρα και επιχειρήματα σε τέτοιους καιρούς για να δοκιμάζει ξανά τα ίδια. Ο λαός θέλει γήπεδο, θέλει νοικοκυριό, θέλει σωστή διαχείριση, ανθρώπους να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους (όχι διαχειριστές) και να δίνουν κίνητρα και όραμα στον κόσμο και στην ομάδα. Τίποτα άλλο. Οι τίτλοι θα έρθουν αν υπάρχουν αυτά.
Αν είναι να διχαστεί ο κόσμος τότε ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ.
Αλλά από τον κάθε «αχόρταγο» αντιΖαγοράκη εγώ προτιμώ τον «χορτασμένο» Ζαγοράκη.
Δηλαδή ή Ζαγοράκης ή ξένοι επενδυτές με νέο γήπεδο και εμπορικά κτλ.
Χωρίς ειρωνία,Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:@Dimbar
Εξακολουθείς να μπλα μπλα,ειρωνία.
Εξακολουθώ να περιμένω αντιπρόταση.
ξέρεις τι εστί διοίκηση πρωτοδικείου?
ξέρεις τι εστί χρέη προς το δημόσιο?
για το τι εστί Ελλαδα του 2012 είμαι σίγουρος ότι ξέρεις όπως όλοι μας που το βιώνουμε.
Μόνο άμυνα μπορείς να παίξης αυτή την στιγμή, όταν ακόμη και οι Ελληνικές Τράπεζες με τα καλύτερα business plans της πιάτσας είναι χρεωκοπημένες.Μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση ή να βουλιάξει η χώρα το μόνο που μας μένει είναι συσπείρωση έστω με τον Ζαγοράκη (τον οποίο αν και έντιμο τον θεωρώ ανεπαρκή για μεγάλα πράγματα) και προστασία της ομάδας ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.Δεν ζούμε σε ομαλή εποχή, ότι συμβαίνει γύρω μας έχει επίπτωση στην λειτουργία της ΠΑΕ.
Οταν συρρεικνώνεται με βίαιο και σοκαριστικό τρόπο το εθνικό εισόδημα είναι αστείο να πιστεύουμε ότι εμείς θα μείνουμε άθικτοι.Δεν πιστεύω οτι ο Ζαγοράκης θα μείνει μετά την λήξη της θητείας του γιατί δεν είναι επιχειρηματίας για να πάρει ρίσκα.Το ίδιο και ο Βρύζας.Χωρίς έστω αυτούς και την ηθική δέσμευση που έχουν προς εμάς τούς υπόλοιπους δεν θα με ξάφνιαζε να δώ το κράτος να εκποιεί (ανοιχτά ή καλυμένα) και να ρευστοποιεί το σήμα σου και τα όποια περιουσιακά σου στοιχεία.Και μη μου πείς ότι δεν θα τους αφήσουμε να το κάνουν γιατί αν και όταν γίνει θα γίνει έτσι που θα πούμε κι ευχαριστώ.
Μέχρι τότε μόνο κατενάτσιο με συσπείρωση και προστασια της ομάδας.
Ξεχάστε τις αναδιοργανώσεις, τα business plans, τα marketing plans κλπ.Δεν μας παίρνει.
Βέβαια η άποψη μου βασίζεται στις εκτιμήσεις μου για το πως εξελίσσεται η κρίση στην χώρα.Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η ζωή κυλά ομαλά ή ότι γρήγορα θα ομλοποιηθει, λυπάμαι αλλά έχω σοβαρότατους λόγους να διαφωνώ.
Εγώ λέω άμυνα, αν κάποιοι πιστεύουν ότι έχουν ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ άλλη λύση εδώ είμαστε να την ακούσουμε.
Για την κατάσταση της ΠΑΕ θα μπορούσα να πώ ότι εξ ίσου υπεύθυνοι ήταν αυτοί που έφεραν τον Ζαγοράκη αφού εγώ τον θεωρούσα ανεπαρκή.Θα το έκανα αν μπορούσαν να φέρουν κάποιον (κατα την γνώμη μου) καταληλότερο, δεν τον φέραν γιατί δεν υπήρχε άρα δεν μπορώ να τους κατηγορήσω.
Αυτές είναι οι σκέψεις και ο προβληματισμός μου.
Από την στιγμή που δεν έχουν αναφερθεί ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ στην ΠΑΕ είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την υπάρχουσα διοίκηση σαν το μικρότερο κακό και σαν λύση ανάγκης για την προστασία της ομάδας.
Όλα τα παραπάνω αδελφέ στα λέει κάποιος που και σε ΔΣ μεγάλων εταιριών έχει κάτσει και business plans έχει κάνει και σήμερα κατηγορείται για κακούργημα γιατί μια εταιρεία τζίρου 20.000.000 ευρώ δεν μπορεί να πληρώσει 172.000 ΦΠΑ.
Αυτά και ΠΑΟΚτσίδικα και συγνώμη για την ειρωνεία.
Ξερεις μονο ποιο ειναι το ασχημο ρε φιλε? Ακομα και τα πρωτα τους σημαδια μετα και καλα την σηματοδοτηση της ''νεας'' εποχης δεν ειναι ενθαρρυντικα.Την κατασταση την ηξεραν απο το καλοκαιρι και ειδικα μετα το φιασκο Φλωριδη η πωληση βιερινια ηταν προδιαγγεγραμμενη (δικαιολογημενα) εδω και καιρο και φτασαμε 2 μερες πριν απο το πιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας, καθως ο στοχος του κυπελου ειναι ο μονος που μπορει να αντιστρεψει το κλιμα,και ακομα δεν εχουν βρει εναν στοιχειωδη αντιβιερινια και θα παιξω με τον ρομπερ η τον φωτακη εξτρεμ.Αυτοι ασχολουνται με την ανανεωση του Γλυκου και του Μπαλαφα.Πως να ζεσταθει ο αμοιρος ο κοσμος?MANIAKOS έγραψε:Emprostisghsoitrelamenoi εμενα η διαφωνια μου ειναι οτι δεν πρεπει να διοικουν οπαδοι...ελεγχος μεσω ΑΣ πρεπει να υπαρχει....
Έλεος ρε παιδιά με τον Βιερίνια. Ο Βιερίνια πρόεκυψε όπως πρόεκυψαν στο παρελθόν και άλλοι σαν τον Βιερίνια. Και ο Οκάς πρόεκυψε και έφυγε χωρίς να πάρει ο ΠΑΟΚ μία. Ο Ζαγοράκης από το πουθενά έβγαλε ένα εκατομμύριο από την Ζαμαλεκ και για τον Σικαμπάλα. Αλλά όλοι αυτοί δεν ήρθαν σαν παικταράδες στον ΠΑΟΚ απλά πρόεκυψαν. Και τώρα θα σου βάλει τον Πόποβιτς και τον Ρομπέρ μπας και προκύψει κανένας νέος. Από πού και ως που έχετε απαίτηση από έναν πρώην ποδοσφαιριστή να είναι και καλός διαχειριστής και πρόεδρος σε μία Π. ανώνυμη εταιρία? Ο Ζαγοράκης δεν είναι ούτε τεχνοκράτης ούτε οικονομολόγος, ούτε κανένα μεγαλό στέλεχος ΑΕ , είναι ένα αγράμματο λαϊκό παιδί με κανγκουρέ ντύσιμο από την Λυδία Καβάλας που τον βάλανε να διαχειριστεί μία από τις πιο προβληματικές ΠΑΕ. Εδώ τα κάνουνε θάλασσα αυτοί που υποτίθεται ότι ξέρουν δεν θα τα έκανε ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης.