Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Sera4 έγραψε:οκ καρχαρια επιμενεις εσυ επιμενω και εγω οποτε δεν χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω... 8-)

καποιοι δυστυχως δεν μπορειτε να καταλαβετε τι εχει γινει ή απλα αρνειστε να το κανετε...ο ΠΑΟΚ εχασε τη μεγαλυτερη ευκαιρια της συγχρονης ιστοριας του να μεγαλουργησει...καταφερε να εχει μια συσπειρωση που ουδεποτε ειχε δει στη νεοτερη ιστορια του...με σωστη οργανωση αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να κοιταει τους αλλους απο ψηλα και να γελαει με τα χαλια τους...με σωστη οργανωση αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να εχει οχι εσοδα 80 μυρια(που ειναι υπεραρκετα) αλλα 120 και 130 μυρια...αντι αυτου εμεις μαλακιζομασταν 4 χρονια με γνωστους και φιλους και θειους και κουμπαρους και ξαδερφια παραμειναμε καφενες δεν πιεσαμε καθολου στο θεμα των χρεων και τωρα σε τι σημειο εχουμε φτασει???να εχουμε 9 μυρια ληξιπροθεσμα να κοντευουμε να αποκλειστουμε απο την ευρωπη και τωρα που θα ξεπαγωσουν και τα του δημοσιου να τρεχουμε και να μην φτανουμε...αν δεν υπηρχε και αυτο το φερ πλει της ουεφα ενας θεος ξερει ποσο θα κατρακυλουσαμε ακομα....

χασαμε χρυση ευκαιρια μαγκες και δυσκολα θα μας ξαναπαρουσιαστει...και εμεις με ενα απλο ''εγιναν λαθη'' το προσπερασαμε σα να μη συνεβη τιποτα...

Συμφωνω απολυτα σε αυτο...διαφωνω στο οτι παμε να τα κατστρεψουμε ολα....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

ποια αφέλεια ρε φίλε έχει τις ευθύνες της η διοίκηση για κάθε στραβό που συμβαίνει αλλα δεν χρεώνει κανεισ πρόθεση όπως κάνετε κάποιοι απλα αν φύγει θα είναι πισωγύρισμα μεγάλο εκτός αν υπάρχει λύση καλλίτερη να βγει στο φως και μακάρι να υπάρχει που δεν το βλέπω θα πάμε σε αναγκαστικές λύσεισ σωτηρων τύπου ορφανου και καλύβα
συν το ότι θα περάσει στον κόσμο ότι 100 κάνουν ότι θέλουν κάνουν ντου τα σπάνε και επιβάλουν αυτο που θέλουν
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

Photis έγραψε: Ούτε δικαστές είμαστε εμείς ούτε θα γίνουμε...η αλήθεια είναι ότι με αρκετούς σύνδεσμους και Τέο ράγισε το γυαλί κυρίως λόγω λογιών τρίτων που δεν ισχύουν...αλλά από αυτό μέχρι να βρίζεται ο Ζαγοράκης, κατά την γνώμη μας απέχει πολύ και θα κάνει κακό για την επόμενη μέρα του Π.Α.Ο.Κ. που μην νομίζετε και κάποιοι θα βρεθεί και καλύτερη λύση...
ultraspaok.gr
οταν λες ρε μεγαλε η γνωμη μας...ειστε και πολλοι ?....μμμ το μαγαζι που το βαφτησες και συνδεσμο δεν υπαρχει, μην τρελενεσε που εχεις φαει ακυρο ....

υ.γ. φωτη δεν παει για σενα, μην μπερδευτουμε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έκλεισαν οι ultras?
:pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

οο γιεα...τωρα μπορει να το κανε και ιντερνετ καφε, ποιος ξερει
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

geoavr έγραψε:
eleos έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι αν φύγει ο Ζαγοράκης, μέχρι να πάρουμε χαμπάρι τι έγινε και νάρθει ο επόμενος,
η UEFA θα μας έχει χώσει τη 250άρα και τα 3 χρονάκια, 1000%.

Εκτός αν νομίζεις ότι υπάρχει φραγκάτος που περιμένει το πότε θα πέσει ο Ζαγόρ για νάρθει να μας σώσει...
Τί να σου πω... Η αισιοδοξία σου με προβληματίζει ΙΔΙΕΤΑΙΡΩΣ...
Όταν έφυγε την προηγούμενη φορά ο Ζαγοράκης για πόσες ώρες ή μέρες προβληματίστηκες ?
Για τόσες θα προβληματιστείς και τώρα.
Τέλος πάντων δεν με πολυαπασχολεί το θέμα.Ο ΠΑΟΚ έχει κυριολεκτικά ένα βουνό προβλήματα να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες και το μικρότερο είναι ο Ζαγοράκης.
Πάντως το δίλημμα ''Ζαγοράκης ή χάος'' μου θυμίζει το ''Καραμανλής ή τανκς'' και ''Σάντος και μετά ποιός ?'' ή το πρόσφατο ''ΔΝΤ ή δραχμή''
Τελείως απλοικά διλήμματα....

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άστο αδερφέ, μη το κουράζουμε, άλλα λέω εγώ άλλα λες εσύ. Έχουμε 100% αντίθετες απόψεις.

Εσύ είσαι της νοοτροπίας:
νταξ ναούμ, στα @@ αν φύγει ο Ζαγοράκης ρε μεγάλε, νταξ, την ξαδέρφη να σκίσουμε και νταξ, κάποιος θάρθει, χαλάρωσε..

Εγώ όταν είχε φύγει ο Ζαγόρ, ήμουν προβληματισμένος, μέχρι τη μέρα που ξανάρθε.
Και τώρα αν φύγει ΔΕΝ θα ξανάρθει.

Και κατ' εμέ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η καφρίλα των καλόπαιδων απέναντι στον Ζαγοράκη.

Θα φανεί αν έχω δίκιο στο μέλλον (όταν πέμπτες θα παίζουμε μόνο φιλικά και κύπελα, και παίχτες της προκοπής θα έρχονται μόνο όταν μεγαλώνει το άνοιγμα..)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

tigon4 έγραψε:οο γιεα...τωρα μπορει να το κανε και ιντερνετ καφε, ποιος ξερει
Χαχαχαχαχαχαχα....
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

eleos έγραψε: Άστο αδερφέ, μη το κουράζουμε, άλλα λέω εγώ άλλα λες εσύ. Έχουμε 100% αντίθετες απόψεις.
Εσύ είσαι της νοοτροπίας:
νταξ ναούμ, στα @@ αν φύγει ο Ζαγοράκης ρε μεγάλε, νταξ, την ξαδέρφη να σκίσουμε και νταξ, κάποιος θάρθει, χαλάρωσε..
Εγώ eleos στο σωστό μέχρι τώρα διάλογο που κάναμε δεν σου είπα ούτε ''νταξ ναούμ'' και '' ρε μεγάλε, νταξ'' και τέτοια.
Αλλά εκτός από το πανεπιστήμιο που τελείωσα έχω τελειώσει και με καλό βαθμό και την ''Ανωτάτη Μαναβική'' γι''αυτό..
''Στα @@ μας και αν φύγει ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ.Όλοι αυτοί έγιναν άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ και χρωστάνε στον ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από τα @@ του Ζαγοράκη και του κάθε Ζαγοράκη''
Άντε γιατί μας πρήξατε...
Ήρεμα ρε geovr!Φώτης.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Κι εδώ να θυμήσω και πάλι ότι έφυγε ήδη μια φορά (και μαλιστα τότε που δεν ήταν τόσο χρεωμένος ο ΠΑΟΚ)
και δεν έγινε και τίποτα.
Αν θέλει και μπορεί να φύγει, να πάει στο καλό κι αυτός και τα εξαπτέρυγά του.
Ο ΠΑΟΚ δεν χάνεται.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αν διασφαλίζεται η ομαλότητα της διαδοχής ας πάει όπου θέλει παιδιά.Εκεί είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Δεν θα διασφαλιστεί καμια διαδοχή.

Εαν για ορισμένους ο Ζαγοράκης έχει αποτυχει, συμπεριλαμβανομένου ότι κανένας από τους Βρύζα και υπολοίπους δεν αναλαμβάνει και με δεδομένο τις κατάστασης που υπάρχει - οικονομικά - στην πλατια μάζα του κόσμου, διαφαίνεται ΧΑΟΣ.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να κάνει κουμάντο όποιος είναι οργανωμένος, φωνάζει περισσότερο και είναι διαθετειμένος να πάιξει και ξύλο με ομοιδεάτες του.

Θυμίζω ότι η μεγαλύτερη οργανωμένη κίνηση της MAN UTD είναι η Ανεξάρτητη Λέσχη ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ οπαδών της.

Το αν είναι καλός η όχι ο Ζαγοράκης δεν θα το αποφασίσει ΜΟΝΟ η Θυρα 4, ή η ΝΕάπολη κοκ.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα το αποφασίσουν που έχουν και ο έννομο συμφέρον. Ελπίζω ο νεος συλλογος των Μικρομετόχων να λάβει πρωτοβουλίες πριν να είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

eliask έγραψε:Δεν θα διασφαλιστεί καμια διαδοχή.

Εαν για ορισμένους ο Ζαγοράκης έχει αποτυχει, συμπεριλαμβανομένου ότι κανένας από τους Βρύζα και υπολοίπους δεν αναλαμβάνει και με δεδομένο τις κατάστασης που υπάρχει - οικονομικά - στην πλατια μάζα του κόσμου, διαφαίνεται ΧΑΟΣ.
Αυτό λέω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και γω αυτο φοβαμαι και βλεπω και την αεκ.....στη μετα ντεμη εποχη....

Βεβαια στους επομενους μηνες εχει σοβαρα τεστ....εταιρικη αναπτυξη , μπουτικ..πχ αν απο την ηλιθια συμφωνια με πουμα για να μην την πω αλλιως παμε σε αναλογη και οχι να εκμεταλλευτουμε τη δυναμικη της ομαδας...Καθαρα μας δουλευουν,,,αλλα τεστ θα ναι ο αγωνιστικος σχεδιασμος....απο τωρα πρεπει να βρουνε λυσεις...και οχι οπως περσι...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

eliask έγραψε:Δεν θα διασφαλιστεί καμια διαδοχή.

Ο Βρύζας είπε το αυτονόητο μπροστά στους ΑΡΔ. Να εμφανιστεί διχαστικός δηλαδή?
ΔΕΝ θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ,κι ας φύγει ο Ζαγόρ,το προσυπογράφω.

Αυτά τα "χάος" και "καταστροφή", μόνο γέλιο προκαλούν. Η απαισιοδοξία σας είναι εμετική πλέον κι έχει κουράσει απίστευτα.
Στον ΠΑΟΚ αναφερόσαστε, όχι στην Κάτω Κρανούλα.

Για χθες.
Δεν βλέπω γιατί έχει ξεσηκώσει τέτοια θύελλα αντιδράσεων το χθεσινό σύνθημα. Δεν λέει κάτι κακό.
Εγώ το είδα σαν πρόκληση περισσότερο κι όχι σαν ειρωνία ή ύβρη.
Να σηκώσει ανάστημα ο Ζαγόρ αποζητάει ,να δείξει ότι κατέχει κι αυτός την σακούλα με τις 2 μπάλες (όπως έδειχνε παλαιότερα) και να διώξει ΑΡΔ, αυλοκόλακες, παπαγαλάκια,ρουφιάνους,μόνιμους καρκίνους,"επιχειρηματίες" και προπαντώς να μιλάει αρχιδάτα και με αλήθειες από εδώ και πέρα στον λαό του ΠΑΟΚ. Μπουχτίσαμε στα μισόλογα,στα αληθινά (ωραιοποιημένα) ψέματα και στις μλκίες που εντέχνως συγκαλύπτονται από ρουφιάνους και ΑΡΔ που μπαινοβγαίνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ.
@ρχίδια έχει, να ξανακάνουν την εμφάνιση τους θέλουμε.

Εγώ θέλω αλλαγές και μάλιστα άμεσες αλλιώς καληνύχτα και καλή τύχη, εν τω ΠΑΟΚ αδερφέ Ζαγοράκη.
Θέλω στο ΔΣ 9 ατόμων, αυτόν, τον Ζήση, τα Σα(χ)πάκια ,1 εκπρόσωπο του ΑΣ, 2 εκπροσώπους (επιλεγμένους δημοκρατικά και "τεχνοκρατικά" ;) ) από συνδέσμους κι άλλους δύο τεχνοκράτες οικονομικών και μάρκετινγκ.
ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. Όχι μόνο τζάμπα εισιτήρια και ουισκάκια..

Παραφράζω λοιπόν (για πιο "εμπορικούς" λόγους):

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @@ , ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”