Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Photis »

tigon4 έγραψε:οο γιεα...τωρα μπορει να το κανε και ιντερνετ καφε, ποιος ξερει
Χαχαχαχαχαχαχα....
:pano:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

eleos έγραψε: Άστο αδερφέ, μη το κουράζουμε, άλλα λέω εγώ άλλα λες εσύ. Έχουμε 100% αντίθετες απόψεις.
Εσύ είσαι της νοοτροπίας:
νταξ ναούμ, στα @@ αν φύγει ο Ζαγοράκης ρε μεγάλε, νταξ, την ξαδέρφη να σκίσουμε και νταξ, κάποιος θάρθει, χαλάρωσε..
Εγώ eleos στο σωστό μέχρι τώρα διάλογο που κάναμε δεν σου είπα ούτε ''νταξ ναούμ'' και '' ρε μεγάλε, νταξ'' και τέτοια.
Αλλά εκτός από το πανεπιστήμιο που τελείωσα έχω τελειώσει και με καλό βαθμό και την ''Ανωτάτη Μαναβική'' γι''αυτό..
''Στα @@ μας και αν φύγει ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης από τον ΠΑΟΚ.Όλοι αυτοί έγιναν άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ και χρωστάνε στον ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ δεν εξαρτάται από τα @@ του Ζαγοράκη και του κάθε Ζαγοράκη''
Άντε γιατί μας πρήξατε...
Ήρεμα ρε geovr!Φώτης.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Κι εδώ να θυμήσω και πάλι ότι έφυγε ήδη μια φορά (και μαλιστα τότε που δεν ήταν τόσο χρεωμένος ο ΠΑΟΚ)
και δεν έγινε και τίποτα.
Αν θέλει και μπορεί να φύγει, να πάει στο καλό κι αυτός και τα εξαπτέρυγά του.
Ο ΠΑΟΚ δεν χάνεται.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αν διασφαλίζεται η ομαλότητα της διαδοχής ας πάει όπου θέλει παιδιά.Εκεί είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Δεν θα διασφαλιστεί καμια διαδοχή.

Εαν για ορισμένους ο Ζαγοράκης έχει αποτυχει, συμπεριλαμβανομένου ότι κανένας από τους Βρύζα και υπολοίπους δεν αναλαμβάνει και με δεδομένο τις κατάστασης που υπάρχει - οικονομικά - στην πλατια μάζα του κόσμου, διαφαίνεται ΧΑΟΣ.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να κάνει κουμάντο όποιος είναι οργανωμένος, φωνάζει περισσότερο και είναι διαθετειμένος να πάιξει και ξύλο με ομοιδεάτες του.

Θυμίζω ότι η μεγαλύτερη οργανωμένη κίνηση της MAN UTD είναι η Ανεξάρτητη Λέσχη ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ οπαδών της.

Το αν είναι καλός η όχι ο Ζαγοράκης δεν θα το αποφασίσει ΜΟΝΟ η Θυρα 4, ή η ΝΕάπολη κοκ.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα το αποφασίσουν που έχουν και ο έννομο συμφέρον. Ελπίζω ο νεος συλλογος των Μικρομετόχων να λάβει πρωτοβουλίες πριν να είναι αργά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

eliask έγραψε:Δεν θα διασφαλιστεί καμια διαδοχή.

Εαν για ορισμένους ο Ζαγοράκης έχει αποτυχει, συμπεριλαμβανομένου ότι κανένας από τους Βρύζα και υπολοίπους δεν αναλαμβάνει και με δεδομένο τις κατάστασης που υπάρχει - οικονομικά - στην πλατια μάζα του κόσμου, διαφαίνεται ΧΑΟΣ.
Αυτό λέω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και γω αυτο φοβαμαι και βλεπω και την αεκ.....στη μετα ντεμη εποχη....

Βεβαια στους επομενους μηνες εχει σοβαρα τεστ....εταιρικη αναπτυξη , μπουτικ..πχ αν απο την ηλιθια συμφωνια με πουμα για να μην την πω αλλιως παμε σε αναλογη και οχι να εκμεταλλευτουμε τη δυναμικη της ομαδας...Καθαρα μας δουλευουν,,,αλλα τεστ θα ναι ο αγωνιστικος σχεδιασμος....απο τωρα πρεπει να βρουνε λυσεις...και οχι οπως περσι...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Ο Βρύζας είπε το αυτονόητο μπροστά στους ΑΡΔ. Να εμφανιστεί διχαστικός δηλαδή?
ΔΕΝ θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ,κι ας φύγει ο Ζαγόρ,το προσυπογράφω.

Αυτά τα "χάος" και "καταστροφή", μόνο γέλιο προκαλούν. Η απαισιοδοξία σας είναι εμετική πλέον κι έχει κουράσει απίστευτα.
Στον ΠΑΟΚ αναφερόσαστε, όχι στην Κάτω Κρανούλα.

Για χθες.
Δεν βλέπω γιατί έχει ξεσηκώσει τέτοια θύελλα αντιδράσεων το χθεσινό σύνθημα. Δεν λέει κάτι κακό.
Εγώ το είδα σαν πρόκληση περισσότερο κι όχι σαν ειρωνία ή ύβρη.
Να σηκώσει ανάστημα ο Ζαγόρ αποζητάει ,να δείξει ότι κατέχει κι αυτός την σακούλα με τις 2 μπάλες (όπως έδειχνε παλαιότερα) και να διώξει ΑΡΔ, αυλοκόλακες, παπαγαλάκια,ρουφιάνους,μόνιμους καρκίνους,"επιχειρηματίες" και προπαντώς να μιλάει αρχιδάτα και με αλήθειες από εδώ και πέρα στον λαό του ΠΑΟΚ. Μπουχτίσαμε στα μισόλογα,στα αληθινά (ωραιοποιημένα) ψέματα και στις μλκίες που εντέχνως συγκαλύπτονται από ρουφιάνους και ΑΡΔ που μπαινοβγαίνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ.
@ρχίδια έχει, να ξανακάνουν την εμφάνιση τους θέλουμε.

Εγώ θέλω αλλαγές και μάλιστα άμεσες αλλιώς καληνύχτα και καλή τύχη, εν τω ΠΑΟΚ αδερφέ Ζαγοράκη.
Θέλω στο ΔΣ 9 ατόμων, αυτόν, τον Ζήση, τα Σα(χ)πάκια ,1 εκπρόσωπο του ΑΣ, 2 εκπροσώπους (επιλεγμένους δημοκρατικά και "τεχνοκρατικά" ;) ) από συνδέσμους κι άλλους δύο τεχνοκράτες οικονομικών και μάρκετινγκ.
ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. Όχι μόνο τζάμπα εισιτήρια και ουισκάκια..

Παραφράζω λοιπόν (για πιο "εμπορικούς" λόγους):

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @@ , ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Σημειωτέον ότι ο Ζαγόρ ,όσο κι αν κλαίγεστε και χτυπιέστε σαν τις κατίνες, ΔΕΝ θα φύγει αν δεν φύγει πρώτα το βάρος των 4 μυρίων από πάνω του.
Βέβαια μπορεί και να βοηθήσει η Βόλφσμπουργκ σε αυτό. Λέω εγώ τώρα...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Τα μαθήματα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που άρχισαν να εμφανίζονται στο σάιτ καταργούν τα ΜΒΑ!
Ειρωνίες κομμάνες dimbar.Φώτης
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:

Ο Βρύζας είπε το αυτονόητο μπροστά στους ΑΡΔ. Να εμφανιστεί διχαστικός δηλαδή?
ΔΕΝ θα φύγει από τον ΠΑΟΚ ,κι ας φύγει ο Ζαγόρ,το προσυπογράφω.

Εχεις μιλήσει μαζί του? Ξέρεις κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους στο φορουμ? Καλό ειναι να το μοιραστείς. Ο βρύζας επίσημα σε Συνεντευξη Τυπου είπε οτι αν φυγει ο Ζαγοράκης θα φύγω και εγώ. Τα υπόλοιποα σημειολογικά είναι εικασίες καφενείου.

Αυτά τα "χάος" και "καταστροφή", μόνο γέλιο προκαλούν. Η απαισιοδοξία σας είναι εμετική πλέον κι έχει κουράσει απίστευτα.
Στον ΠΑΟΚ αναφερόσαστε, όχι στην Κάτω Κρανούλα.

Ρεαλισμός δεν σημαίνει απαραίτητα και απαισιοδοξία. Και τι βλέπεις δηλαδή? Να αποχωρεί ο Ζαγοράκης και διαδέχεται από ποιον? με ποιες συνθήκες και ποιο μοντέλο?

Παραφράζω λοιπόν (για πιο "εμπορικούς" λόγους):

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @@ , ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:[
2 εκπροσώπους (επιλεγμένους δημοκρατικά και "τεχνοκρατικά" ;) ) από συνδέσμους κι άλλους
Επικεντρώνω εδώ και λέω, με τίποτα, για κανένα λόγο και ποτέ. Εκτός κι αν θες να το αναλύσεις λίγο αυτό.
Καμιά δουλειά δεν έχουν οργανωμένοι στη διοίκηση.
Επίσης και οι Σάχπαδες. Να είναι στο ΔΣ αλλά με κάποια λεφτά. Αν είναι όπως τώρα, μόνο για τη λεζάντα και τα γκομενάκια, ξερω γω, αντίο, λος πουλος.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

dimbar έγραψε:Τα μαθήματα ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ που άρχισαν να εμφανίζονται στο σάιτ καταργούν τα ΜΒΑ!

Μπλα,ειρωνία, μπλα μπλα μπλα.
Αντιπρότεινε. Μιας και προφανώς τελειώνεις GMAT σε χρόνο dt.

@eliask
Δηλαδή θα μπορούσε ο Ζήσης να πει : "Αν φύγει ο Ζαγοράκης,θα μπω εγώ πρόεδρος,μη μασάτε." Τι χρώμα ?
Ρεαλισμός φίλε μου είναι ότι δεν έχεις ξεχρεώσει ΟΥΤΕ με Ζαγοράκη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”