Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o Ντιραρ παικταρας επαιξε και αντιπαλος με μας περσι στο ευροπα στη μπριζ...ειχαν και αλλους καλους αυτοι οπως ο Περισιτς της ντορτμουντ πλεον βαργκας και αλλους...αλλα ειναι πανακριβοι αυτοι...

ΥΓ Το παιρνω πισω για Γεστε αφου δεν σας αρεσε :mrgreen: :mrgreen:

Τωρα που ειμαστε με αναστολη απο ουεφα θα οργιασουμε στις μεταγγραφες>?? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
fuzer23

Δημοσίευση από fuzer23 »

Βρήκες κι εσύ ομάδα να με στείλεις... Ας έλεγες καμιά Manchester United, καμιά Liverpool... Στην σιχαμένη βρήκες να με στείλεις; :lol: Και λίγο σοβαρά τώρα. Ίσως εάν ξαναδιαβάσεις το πόστ μου να το καταλάβεις. Δεν είμαι κανας μάνατζερ για να προωθώ παίκτες...
fuzer23

Δημοσίευση από fuzer23 »

desperando έγραψε:καποιοι εχετε μπερδεψει την εικονικη πραγματικοτητα με την υπαρκτη πραγματικοτητα
Το Football Manager αγγίζει το 95% της πραγματικότητας. Αυτό το 5% αντιστοιχεί σε εξωγηπεδικούς παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός παίκτη είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Επίσης αντιστοιχεί στον χαρακτήρα και στον ψυχολογικό κόσμο του καθενός. Όσον αφορά τους παίκτες και την σημερινή τους απόδοση πίστεψε με η απόκλιση είναι πάρα πολύ μικρή.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Φίλε μου κάνεις μεγάλο λάθος..
Ασχολούμαι με το manager πάνω από 10 χρόνια.
Αυτό που λες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την ελληνική database αν ρωτήσεις σε αντίστοιχη κοινότητα..
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Ναι ρε σι κάλο το manager για παιχνίδι αλλά προσημειώνει την πραγματικότητα κανα 5 με 10% όχι το ανάποδο.
fuzer23

Δημοσίευση από fuzer23 »

Ίσως, αλλά τέλοσπάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι μέσω του παιχνιδιού αυτού μαθαίνεις νέους παίκτες, σαν ονόματα για αρχή,και με το κατάλληλο scouting( λέμε τωρα) ίσως η διοίκηση να μπορεί να βρεί κάτι καλό και φθηνό( εάν μας παρακολουθούνε κιόλας). Για παράδειγμα αυτοί οι δύο:http://www.transfermarkt.de/en/mohammed ... 49488.html
http://www.transfermarkt.de/en/kristofe ... 35592.html
Αρκετά καλοί παίκτες και οι δύο. Τους γνώρισα μέσω του παιχνιδιού και τους βρήκα και αντιμέτωπους φέτος με την ομάδα μου. Έγώ απλά πέταξα ένα όνομα και είπα τι γινότανε στο παιχνίδι. Δεν είπα στους Ζαγοράκη Βρύζα και Κωνσταντινίδη να πάνε να τον αγοράσουνε.Ας μην χάνουμε την ουσία της συζήτησης. Είπα ένα όνομα και απο πού το ξέρω. Τέλος. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με το τί κάνει και τί δεν κάνει το Manager... Έλεος! :lol: Ο Fellah πάντως θα μπορούσε να είναι ένας αντι-Vierinha. O Haestad έχει υπογράψει πουθενά; Ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ξεχάστε τις μεταγραφές... Μόνο αποδεσμεύσεις πλέον δυστυχώς... Μόνο αν μας κάτσει καμιά περίπτωση όπως αυτή του Nimani...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Μετά το σημερινό γινεται αντιληπτό οτι περνάμε σε μια νέα φαση αποδεσμεύσεων ακομα και με δανεισμούς ....ετσι οπως βλεπω τα πράγματα μάλλον δεν πάμε για μεταγραφές παρά μονο για παιχτες τυπου Νιμανί...και αυτο παιζεται αναλογα τι θα ζητησουν για συμβόλαιο...ο Σάλπι δεν βλέπω να μένει λογω συμβολαιου....απο 800 μαλλον θα αναγκαστουμε να το πάμε στα 400 το πολυ....δεν νομιζω να το δεχτει...άντε να δουμε,περιμένω εξελιξεις μετα το ματσάκι με κούλα
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Καλά ρε αδελφια, σοβαρολογείτε? ... Κάθεστε και συγκρίνετε τα παιχνίδια με την πραγματική ζωή? :o :shock:
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγώ πάλι κριστιάνο4 θεωρώ πως ο "επαγγελματίας" θα δώσει την τελική "φάπα" σε κάθε επικριτή και θα παραμείνει.με 500.000.αίσθησή μου.αναφορικά με τα μετεγγραφικά τώρα,νιμανί και με το ζόρι.από το θέρος και υπό προϋποθέσεις ίσως το ξανασυζητήσουμε το θέμα.ο γάλλος τί θέση μπορεί να καλύψει είπαμε;;
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σέντερ φορ 1.92 που ίσως παίζει και αριστερά(αριστεροπόδαρος) δεν είναι βαρύς τουλάχηστον είναι στεγνός!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

550.000 να τ'αφησω?
kostas69

Δημοσίευση από kostas69 »

Σ΄αυτούς εγώ θα μπορούσα να προσθέσω 2-3 ακόμα αλλά αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης και αν μπορώ να συλλάβω τα μηνύματα που δέχομαι οι διοικούντες κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αυτά εδώ τα 7 παικτάκια αξίζουν στην πραγματική ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αγορά 2 φορές περισσότερο από ότι αξίζει όλη η τωρινή 25αδα των μεγάλων.
Και μην απορήσετε αν αρχίσουν να έρχονται προσφορές για τα πιτσιρίκια που δεν τα έχουμε δει καν να παίζουν,ενώ κάποιοι θα περίμεναν πχ για τον κοντό ή για τον Κλάους η για κάποιον άλλο.

Υ.Γ. Τον Πόποβιτς μετά τις εμφανίσεις στην Ιταλία έτρεξαν από το αεροπλάνο οι δικοί μας να τον βάλουν να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.[quote][/quote]

εδώ πάντως έχει ακουστεί ότι η schalke έφαγε 2 φορες πόρτα για τον πόποβιτς
1 το καλοκαίρι και 1 τώρα κατά ποσο είναι αληθινά δεν μπορώ να το ξέρω
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

525.000 ουτε € παραπάνω!
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ο μαυρούκος πάντως στο manager έχει pace 17/20, δηλαδή μόνο αργός δεν είναι, παρά το ύψος του..αν έρχεται και τσάμπα γιατί όχι..
Από κει και πέρα το χάος..πάμε με ψηλό-κοντό στα εξτρεμ κ ότι γίνει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”