What Shikabala, ramazan, egyptian army and the Papparia of karabel over here NAOUME!Photis έγραψε:shark4 έγραψε:Μονο με ενα Σικαμπαλα , μπορει να μου απαλυνουν την πικρα οι διοικουντες ....![]()
![]()
![]()
![]()
Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
- paoki_sweden
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
σουηδέ, αν και διαφωνώ με πολλά π λες, σου βγάζω το καπέλο για μια ταλεντάρα που είχες προτείνει εδώ μέσα κάποτε
rasmus elm είχες πει, ο νέος ibrahimovic.
ίμπρα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι παικτάρα! ρίξε λοιπόν τη νέα πρότασή σου και ας ανοίξει τα μάτια της η παε
rasmus elm είχες πει, ο νέος ibrahimovic.
ίμπρα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι παικτάρα! ρίξε λοιπόν τη νέα πρότασή σου και ας ανοίξει τα μάτια της η παε
-
arrwstos
Για τον Λούκας της Καρπάτι υπήρξε ποτέ θέμα ή να 'χαμε να λέγαμε?
ΥΓ. Ειλικρινά το έχω απορία αν δίνουμε έστω και μισό ευρώ στο τμήμα σκάουτινκ. Γιατί αν δίνουμε πάει χαμένο. Βασικά ξέρουμε αν υπάρχει όντως τμήμα σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ?
ΥΓ. Ειλικρινά το έχω απορία αν δίνουμε έστω και μισό ευρώ στο τμήμα σκάουτινκ. Γιατί αν δίνουμε πάει χαμένο. Βασικά ξέρουμε αν υπάρχει όντως τμήμα σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ?
Καλά θα κάνει κάποιος από τους τεχνικούς διευθυντές μας να τσεκάρει λίγο το football manager γιατί απ εκεί βρίσκεις καλά ονόματα.

Το είπε ο Βρύζας στη συνέντευξη,δεν υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ στο εξωτερικό.Είναι απλά από πληροφορίες των 2 τους και του εκάστοτε προπονητή.Μεγάλο λάθος,μεγάλη παράλειψη αλλά τι να πεις.Εδώ τόσα και τόσα γίνονται,σε αυτό θα κολλήσουμε?arrwstos έγραψε:Για τον Λούκας της Καρπάτι υπήρξε ποτέ θέμα ή να 'χαμε να λέγαμε?
paoki_sweden έγραψε:Marcelinio and Estoyianoff for Vierinha.
Moras and Kirgiakos for Contreras.
Καλοκαίρι θα πάρουμε τον Μάρκος Αντονιο και μια χαρά θα είμαστε στα στόπερ.Τον αντι-Βιείρίνια δεν ξέρω πως θα τον βρούμε και μάλιστα τώρα.Είναι ένα θέμα...

Στο τόπικ των μεταγραφών του καλοκαιριού μιλούσαμε για έναν Ουρουγουανό αριστεροπόδαρο που παίζει αρ χαφ ή περιεφεριακός επιθετικός θυμάται κανένας πως τον λέγανε;
Μπηκα λιγο στο goal.com και ειδα καποια σχολια απο ξενους φιλαθλους για το πως κρινουν την μεταγραφη Βιερινια..
1 ) Vieirinha has the potential to be one of the finest players in Germany. He has has fantastic pace, a great shot with both feet, and he is an explosive dribbler. He is definitely good enough to shine in the Bundesliga. 4 million euros is a bargain!
2) very under-rated player...great buy and hopefully he is at euro 2012
3) He is very good, he should have joined a better club than Wolfsburg, like Bayern or Juventus or even Roma
4) he is a very good player he should have gone to dortmund or a biger club than wolfsburg and only for 4 million they are stilling him
Θα αρχισουμε να βλεπουμε και ματς της Βολφσμπουργκ τωρα..! Ποιος να μου το λεγε , τον ειδα στο κοσμος τις γιορτες και δεν τον μιλησα (για να μην τον πρηξω οπως τοσοι) Που να το ξερα οτι σε 5 μερες δεν θα τον ξανα εβλεπα στο γηπεδο...
1 ) Vieirinha has the potential to be one of the finest players in Germany. He has has fantastic pace, a great shot with both feet, and he is an explosive dribbler. He is definitely good enough to shine in the Bundesliga. 4 million euros is a bargain!
2) very under-rated player...great buy and hopefully he is at euro 2012
3) He is very good, he should have joined a better club than Wolfsburg, like Bayern or Juventus or even Roma
4) he is a very good player he should have gone to dortmund or a biger club than wolfsburg and only for 4 million they are stilling him
Θα αρχισουμε να βλεπουμε και ματς της Βολφσμπουργκ τωρα..! Ποιος να μου το λεγε , τον ειδα στο κοσμος τις γιορτες και δεν τον μιλησα (για να μην τον πρηξω οπως τοσοι) Που να το ξερα οτι σε 5 μερες δεν θα τον ξανα εβλεπα στο γηπεδο...
Εγώ δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει τον κόπο να πάρεις τον Εστογιανώφ.Και δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει στο επίπεδο που θέλει ο ΠΑΟΚ.gika έγραψε:Εστογιανόφ...![]()
![]()
Δε μιλάει για Εστογιανωφ Φώτη εμένα τρολάρει.
Πάντως δε ξέρουμε αν φύγει ο Σάλπι.Αν μείνει και μπορέσει να παίξει αριστερά ο Γεωργιάδης πρέπει να πάμε σε ρολίστα που να παίζει και στις δύο πλευρές κάτ σαν τον Γουστάβο Μαντούκα.Αν δε μπορεί πρέπει να πάρουμε δανικό παίκτη μέχρι καλοκαίρι και να κλείσουμε το Βραζιλιάνο της Ξάνθης.
υ.γ. θενκς Μανιακέ χωρίς συμμετωχές ρίσκο αλλά εδω που φτάσαμε θέλει και τζόγο.
υ.γ. θενκς Μανιακέ χωρίς συμμετωχές ρίσκο αλλά εδω που φτάσαμε θέλει και τζόγο.
- cristiano4
Τωρα πηγε δανεικος ο Ριμπας στην Σπορτινγκ απο την Τζενοα οπου ειχε παρει μεταγραφή το καλοκαίρι αρα δεν παιζει αυτη η περιπτωση....πιο πολυ σέντερ φορ ειναι πάντως παρα εξω αριστερά