Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Photis έγραψε:
shark4 έγραψε:Μονο με ενα Σικαμπαλα , μπορει να μου απαλυνουν την πικρα οι διοικουντες .... 8-)
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
What Shikabala, ramazan, egyptian army and the Papparia of karabel over here NAOUME!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

σουηδέ, αν και διαφωνώ με πολλά π λες, σου βγάζω το καπέλο για μια ταλεντάρα που είχες προτείνει εδώ μέσα κάποτε

rasmus elm είχες πει, ο νέος ibrahimovic.

ίμπρα μπορεί να μην είναι, αλλά είναι παικτάρα! ρίξε λοιπόν τη νέα πρότασή σου και ας ανοίξει τα μάτια της η παε
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Για τον Λούκας της Καρπάτι υπήρξε ποτέ θέμα ή να 'χαμε να λέγαμε?

ΥΓ. Ειλικρινά το έχω απορία αν δίνουμε έστω και μισό ευρώ στο τμήμα σκάουτινκ. Γιατί αν δίνουμε πάει χαμένο. Βασικά ξέρουμε αν υπάρχει όντως τμήμα σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά θα κάνει κάποιος από τους τεχνικούς διευθυντές μας να τσεκάρει λίγο το football manager γιατί απ εκεί βρίσκεις καλά ονόματα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

arrwstos έγραψε:Για τον Λούκας της Καρπάτι υπήρξε ποτέ θέμα ή να 'χαμε να λέγαμε?

ΥΓ. Ειλικρινά το έχω απορία αν δίνουμε έστω και μισό ευρώ στο τμήμα σκάουτινκ. Γιατί αν δίνουμε πάει χαμένο. Βασικά ξέρουμε αν υπάρχει όντως τμήμα σκάουτινγκ στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ?
Το είπε ο Βρύζας στη συνέντευξη,δεν υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ στο εξωτερικό.Είναι απλά από πληροφορίες των 2 τους και του εκάστοτε προπονητή.Μεγάλο λάθος,μεγάλη παράλειψη αλλά τι να πεις.Εδώ τόσα και τόσα γίνονται,σε αυτό θα κολλήσουμε?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

paoki_sweden έγραψε:Marcelinio and Estoyianoff for Vierinha.

Moras and Kirgiakos for Contreras.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλοκαίρι θα πάρουμε τον Μάρκος Αντονιο και μια χαρά θα είμαστε στα στόπερ.Τον αντι-Βιείρίνια δεν ξέρω πως θα τον βρούμε και μάλιστα τώρα.Είναι ένα θέμα...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Στο τόπικ των μεταγραφών του καλοκαιριού μιλούσαμε για έναν Ουρουγουανό αριστεροπόδαρο που παίζει αρ χαφ ή περιεφεριακός επιθετικός θυμάται κανένας πως τον λέγανε;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εστογιανόφ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

που επαιζε β γαλλιας λες τρομε? κπ ιταλια ειχε παει..
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

Μπηκα λιγο στο goal.com και ειδα καποια σχολια απο ξενους φιλαθλους για το πως κρινουν την μεταγραφη Βιερινια..

1 ) Vieirinha has the potential to be one of the finest players in Germany. He has has fantastic pace, a great shot with both feet, and he is an explosive dribbler. He is definitely good enough to shine in the Bundesliga. 4 million euros is a bargain!

2) very under-rated player...great buy and hopefully he is at euro 2012

3) He is very good, he should have joined a better club than Wolfsburg, like Bayern or Juventus or even Roma

4) he is a very good player he should have gone to dortmund or a biger club than wolfsburg and only for 4 million they are stilling him

Θα αρχισουμε να βλεπουμε και ματς της Βολφσμπουργκ τωρα..! Ποιος να μου το λεγε , τον ειδα στο κοσμος τις γιορτες και δεν τον μιλησα (για να μην τον πρηξω οπως τοσοι) Που να το ξερα οτι σε 5 μερες δεν θα τον ξανα εβλεπα στο γηπεδο... :cry:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

gika έγραψε:Εστογιανόφ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εγώ δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει τον κόπο να πάρεις τον Εστογιανώφ.Και δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει στο επίπεδο που θέλει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Sebastián Ribas σπορτιγκ λισαββωνας Τρομε...χωρις συμμετοχες φετος..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δε μιλάει για Εστογιανωφ Φώτη εμένα τρολάρει. :x Πάντως δε ξέρουμε αν φύγει ο Σάλπι.Αν μείνει και μπορέσει να παίξει αριστερά ο Γεωργιάδης πρέπει να πάμε σε ρολίστα που να παίζει και στις δύο πλευρές κάτ σαν τον Γουστάβο Μαντούκα.Αν δε μπορεί πρέπει να πάρουμε δανικό παίκτη μέχρι καλοκαίρι και να κλείσουμε το Βραζιλιάνο της Ξάνθης.
υ.γ. θενκς Μανιακέ χωρίς συμμετωχές ρίσκο αλλά εδω που φτάσαμε θέλει και τζόγο.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Τωρα πηγε δανεικος ο Ριμπας στην Σπορτινγκ απο την Τζενοα οπου ειχε παρει μεταγραφή το καλοκαίρι αρα δεν παιζει αυτη η περιπτωση....πιο πολυ σέντερ φορ ειναι πάντως παρα εξω αριστερά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”