Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από navigator11 »

για τον παίχτη τί να λεχθεί παραπάνω απ'όσα ήδη έχουν γραφτεί κ λεχθεί;απώλεια για την ομάδα δίχως άλλο η διαφαινόμενη αποχώρησή του.η καθημερινότητα της ομάδας μπορεί πλέον να μην είναι η ίδια δίχως το ζουμπά κ τον κόνδορα αλλά δεν πρόκειται να σταματήσει κιόλας.αυτό που εμένα θα με ανακούφιζε κατά κάποιον τρόπο είναι να αποδείξουν οι αρμόδιοι ήδη από τώρα,το αργότερο απ'το καλοκαίρι,πως υπάρχει προεργασία αναφορικά με την αναγκαία στροφή της ομάδας από άποψη της εφεξής ακολουθητέας πολιτικής σχετικά με το αγωνιστικό.στροφή λοιπόν σε νέο αίμα,που "βράζει" για να αποδείξει την αξία του αλλά ΟΧΙ τσαπατσούλικα ένεκα ανάγκης.και η μεταβατική "μανούβρα" στο αγωνιστικό να γίνει υπό την καθοδήγηση επαγγελματία όπως λχ ο μπόλονι ή ο χ,ψ,ω μπόλονι.στο θέμα του προπονητή πλέον εκπτώσεις δε χωρούν κ δε δικαιολογούνται.για απολύτως κανένα λόγο.αν η μετάβαση γίνει όπως πρέπει και με το timing που πρέπει προσωπικά έχω πίστη στο νέο εγχείρημα.
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

εγω λεω αν τον πουλησουμε,να το παρουμε δανεικο για τους επομενους 6 μηνες....

εξαλλου θα τα τσεπωσουμε που θα τα τσεπωσουμε τα μυρια ας εχουμε και κανα παιχτη να γουσταρουμε

και το καλοκαιρι ειναι μεγαλο..η αγορα επισης μεγαλη

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Κραζουμε τον κοσμο τους συνδεσμους την διαιτησια τουσ παντες...... εγω προσωπικα δε θα κραξω κανεναν αυτη τη στιγμη... απλα θελω να δω που το παει η διοικηση... Ελπιζω μονο μην δω κ φετος ανοιγμα γιατι μετα καποιος θα πρεπει να παρει μια γεναια αποφαση κ να φυγει... ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ...κ εννοειται οτι πρεπει να παρεις 2 παιχτες να καλυψεις τα κενα εστω κ κατα 50%
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν είναι μόνο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έτοιμος να υπογράψει στην Βόλφσμπουργκ, καθώς οι «λύκοι» φέρονται να βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Ρικάρντο Ροντρίγκες της Ζυρίχης για 8 εκατ. ευρώ.

Ο Φέλιξ Μάγκατ πήρε αυτό που ήθελε από την συνάντησή του με τους διοικούντες την ομάδα. Λεφτά για ξόδεμα. Έτσι, η Βόλφσμπουργκ φέρεται να είναι έτοιμη να ολοκληρώσει εκτός από την μεταγραφή του Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ και εκείνη του Ρικάρντο Ροντρίγκες από την Ζυρίχη. Ο Ελβετός αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει και σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Φαίνεται, όμως, ότι οι «λύκοι» θα αναδειχθούν νικητές για την απόκτησή του, καθώς τους χωρίζει πολύ μικρή διαφορά με την Ζυρίχη, η οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τις δύο χώρες δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα. Η μεταγραφή θα κοστίσει κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ ο νεαρός άσος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 4,5 χρόνια.
γαζε.α
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ορισμένοι ζείτε στην εποχή του Κούδα και νομίζεται ότι μπορούν να κρατηθούν παίχτες με τον ίδιο τρόπο.
Ο Βιερίνια ήταν επένδυση και τώρα που χρειάζονται λεφτά πωλείται. Απλά πράγματα.

Αν του χρόνου έρθουν άλλα 4 εκ για τον Κλάους ... στο καλό και αυτός, αρκεί να βγάζει το μοναστήρι παίχτες. Το τι υπάρχει στο προπονητικό δεν το ξέρω αλλά ελπίζω να το ξέρει η διοίκηση και αναλόγως να πράττει.

Το σημαντικό είναι να ζήσει ο ΠΑΟΚ και όχι να πεθάνει "περήφανα" με όλους τους παίχτες απλήρωτους. Ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει σε κανέναν παίχτη που ήρθε για 3-4 χρόνια.

Όσοι εδώ και καιρό (που απλά διαβάζω και ώρες ώρες μου ρχεται να ξεράσω) γράφετε για λεφτά που "φαγώθηκαν" είστε άδικοι και μάλλον κρίνετε από το τι θα κάνατε εσείς αν ήσασταν στη θέση της διοίκησης. Το ΜΟΝΟ επιχείρημα για το ότι φαγώθηκαν λεφτά είναι ότι "... ε δεν μπορεί θα φαγώθηκαν, όλοι τα τρώνε... κι εμένα μ έχουν αφήσει στην απέξω". Η νοοτροπία-μάστιγα της χώρας όλης.

Αντίο Βιερίνια, θα σε θυμόμαστε ασφαλώς. Προσέφερες και σου προσφέραμε, σου δώσαμε ευκαιρία όταν σε είχαν για πέταμα. Σ' ευχαριστούμε για τα ωραία και τα κρίσιμα γκολ και σ' ευχαριστούμε και για τα λεφτά που έφερες στο ταμείο.

Όλα αυτά βέβαια αν τελικά γίνει η μεταγραφή (όπως προσωπικά εύχομαι και ελπίζω)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Συμφωνώ ......... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

barlow4 έγραψε:εσυ πηγαινε στο γηπεδο gika για τον βιειρινια και καθε βιειρινια.αυτοι που πανε γηπεδο οταν εχουν μονο θελω δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο την ουσια του ΠΑΟΚ.και δεν θα λειψουν παρα μονο σε οικονομικο επιπεδο.
λες και αν εφευγε σε δυο χρονια τσαμπα θα σκιζονταν ολοι οι φιλοθεαμωνες να παρουν διαρκειας.
επισης πολυ τιμιο να εχεις αλλα δυο χρονια τον καλυτερο παικτη σου ομηρο με χαμηλο συμβολαιο.ευγε.
νιου ορντερ βρε γιαγια σε λεω.νιου ορντερ.ακομα kolynos?
Εγώ δεν πάω γήπεδο για κανέναν Βιείρινια.
Και με τις ακαδημίες να παίζαμε εγώ πάλι Τούμπα θα ήμουν.
Πολλοί όμως, η πλειοψηφία βασικά, ΔΕΝ θα ήταν.
Και το "δεν θα λείψουν παρά μόνο σε οικονομικό επίπεδο", είναι αστείο. Νομίζω ότι εξαιτίας αυτού του επιπέδου πουλάμε τον παίκτη.
Όσο για το τελευταίο.
Και γω θα γούσταρα να 'μαι όμηρος παίζοντας στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να μεγαλώνω το παιδί μου στη χώρα του, να με λατρεύει ο κόσμος και να παίρνω και 300 χιλιάρικα minimum το χρόνο.
Άλλωστε μόνο για ομηρία δεν πρόκειται. Αυτός δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που είχε μάλιστα και ρήτρα 15 εκ; Πως τώρα θα είχε την απαίτηση να τον αφήσουμε με 3;

Η απόφαση αυτή δεν θα βγει σε καλό στην ομάδα. Αυτό πιστεύω και μακάρι να κάνω κολοτούμπα.

Τεσπα.
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ"...
Ελπίζω να το υποστηρίζετε αυτό με το ίδιο πάθος και όταν θα πηγαίνετε να πληρώνετε τα χαράτσια.
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ"..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

GI4NNEN4 έγραψε:
gika έγραψε:Τέο έχει συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια.

Καλύτερα εδώ να παίξει μπάλα για τον ΠΑΟΚ 2 χρόνια (300 χιλιάρικα παίρνει ούτως ή άλλως) και μετά ας πάει όπου θέλει ελεύθερος, παρά να φύγει με τρία εκατομμύρια.

Τα λεφτά που θα χάσουμε από τα διαρκείας, από την μπουτικ, από εισητήρια, από πιθανούς αποκλεισμούς σε κύπελλο και Ευρώπη, από πιθανή μη είσοδο στα πλέι οφ ή από την απώλεια της όποιας ελπίδας για τσου λου, για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ περισσότερα από 3 εκατομμύρια.
Δε σου λέω οτι έχεις άδικο. Τα ίδια πάνω-κάτω είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Ζαγόρ. Η uefa όμως θα ελέγξει τα οικονομικά μας τον Μάρτιο του 2012. Χρειαζόμαστε ρευστό ΤΩΡΑ!
Το μόνο σοβαρό επιχείρημα.
Απλά θα πω ότι θα μπορούσαμε να το βρούμε από άλλο παίκτη το ρευστό.
Ή αν υποθέσουμε ότι δεν δανείζαμε ωσάν τράπεζα..
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μοναδικό φαινόμενο, δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι ανάλογο. Θεωρούν την ομάδα κομμάτι της ζωής τους, την βοηθάνε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, κάτι μοναδικό»

http://www.metrosport.gr 22.09.2008
Ο μικρος το καταλαβε με το που πατησε το ποδι του.
Ελπιζω να το καταλαβαινουμε κι εμεις...
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

rainmaker έγραψε:Όταν ο καθένας τραβάει το σκοινί κατά πως του γουστάρει και πάνω βάζει τον κάθε υπεύθυνο και "απαιτεί εδώ και τώρα" να του γίνουν τα χατίρια, τότε δύο πράγματα θα γίνονται. Είτε θα βρίσκονται λαμόγια που θα το εκμεταλεύονται αυτό, είτε οι υπεύθυνοι θα χάνουν τη μπάλα και θα κάνουν οτι ναναι. Στην περίπτωση μας, που οι υπεύθυνοι νομίζω οτι δεν είναι λαμόγια αλλά έκαναν απανωτά τρελά λάθη, πρέπει να θυμόμαστε οτι ήταν και παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο. Και , εξ αρχής, έγινε της ανωμαλίας απο απαιτήσεις του κόσμου και τρελές πιέσεις.
Τίποτα βέβαια δεν δικαιολογεί τα πολλά πολλά λάθη. Αλλά.. Εδώ και δύο χρόνια έχω εκφράσει την άποψη οτι έφταιγε ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό. Απλά ο Τέο δεν είχε ούτε τη γνώση ούτε το ένστικτο να χειριστεί την κατάσταση.
+1

επιτέλους κάποτε πρέπει να μάθουμε να κάνουμε και λίγη αυτοκριτική και χαίρομαι που υπάρχουν συνοπαδοί που σκέφτονται έτσι! Γιατί σε αυτή τη χώρα η ρίψη ευθυνών οπουδήποτε αλλού εκτός από τον εαυτό μας έχει γίνει επάγγελμα!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Γιαννη παράτα αγόρι μου το ρημάδι το πληκτρολόγιο.

Απ' το γράφε γράφε αρχισες και τις μλκιες.

ΥΓ οι μοντ δεν ban-αρονται;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν αμφιβάλλω για τα παραπάνω αλλά το τσουβάλιασμα και την γενίκευση "ο κόσμος", δυσκολεύομαι να την χωνέψω.
Ποιοι και πως πίεσαν;
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

gika έγραψε:
barlow4 έγραψε:εσυ πηγαινε στο γηπεδο gika για τον βιειρινια και καθε βιειρινια.αυτοι που πανε γηπεδο οταν εχουν μονο θελω δεν εχουν καταλαβει τιποτα απο την ουσια του ΠΑΟΚ.και δεν θα λειψουν παρα μονο σε οικονομικο επιπεδο.
λες και αν εφευγε σε δυο χρονια τσαμπα θα σκιζονταν ολοι οι φιλοθεαμωνες να παρουν διαρκειας.
επισης πολυ τιμιο να εχεις αλλα δυο χρονια τον καλυτερο παικτη σου ομηρο με χαμηλο συμβολαιο.ευγε.
νιου ορντερ βρε γιαγια σε λεω.νιου ορντερ.ακομα kolynos?
Εγώ δεν πάω γήπεδο για κανέναν Βιείρινια.
Και με τις ακαδημίες να παίζαμε εγώ πάλι Τούμπα θα ήμουν.
Πολλοί όμως, η πλειοψηφία βασικά, ΔΕΝ θα ήταν.
Και το "δεν θα λείψουν παρά μόνο σε οικονομικό επίπεδο", είναι αστείο. Νομίζω ότι εξαιτίας αυτού του επιπέδου πουλάμε τον παίκτη.
Όσο για το τελευταίο.
Και γω θα γούσταρα να 'μαι όμηρος παίζοντας στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, να μεγαλώνω το παιδί μου στη χώρα του, να με λατρεύει ο κόσμος και να παίρνω και 300 χιλιάρικα minimum το χρόνο.
Άλλωστε μόνο για ομηρία δεν πρόκειται. Αυτός δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που είχε μάλιστα και ρήτρα 15 εκ; Πως τώρα θα είχε την απαίτηση να τον αφήσουμε με 3;

Η απόφαση αυτή δεν θα βγει σε καλό στην ομάδα. Αυτό πιστεύω και μακάρι να κάνω κολοτούμπα.

Τεσπα.
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ"...
Ελπίζω να το υποστηρίζετε αυτό με το ίδιο πάθος και όταν θα πηγαίνετε να πληρώνετε τα χαράτσια.
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ"..
Άρα προτείνεις να τον χάναμε του χρόνου τσάμπα?Ξέρεις ότι απ το Γενάρη του '13 θα μπορούσε να υπογράψει όπου θέλει κ εμείς να μην παίρναμε φράγκο έτσι?
Δεύτερον ποιά 15 εκατομμύρια?Είναι ίδοι οι καιροί με το '09 που υποφράφηκε το συμβόλαιό του?Δηλαδή δεν έχεις ιδέα πως είναι η Ευρώπαική οικονομία αυτή τη στιγμή?Εδώ ο Σουάρες πουλήθηκε στη Λιβερπουλ για 12 εκατομμύρια.
Τρίτον για να τα βάλουμε κάτω, τον αγοράσαμε 300.000 και τον πουλάμε 3-4 μύρρια..αυτό σημαίνει ότι βγαίνουμε 1500% κερδισμένοι, ε τι άλλο θέλουμε δηλαδή?Αν επενδυθούν σωστά αυτά τα λεφτά είμαστε σε καλό δρόμο.
Και η Πόρτο κάθε 2 χρόνια πουλάει τ'αστέρια της και δε τη θυμάμαι τα τελευταία 10 χρόνια να έπεσε επίπεδο ποτέ
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Το σίγουρο είναι ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην Γερμανία μαζί με τον Ζήση Βρύζα και τον μάνατζέρ του Βασίλη Τσιάρτα απο Paok24.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κιολας????????

:evil: :evil: :cry: :cry:
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

george aspromayros έγραψε:Το σίγουρο είναι ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην Γερμανία μαζί με τον Ζήση Βρύζα και τον μάνατζέρ του Βασίλη Τσιάρτα απο Paok24.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κιολας????????

:evil: :evil: :cry: :cry:
Τον ΠΟΙΟΝ?????????????? :o
Τι δουλειά έχει ο ακατονόμαστος με το αλάνι μας? :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”