Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
ενα βημα μπροστα 10 πισω αλλα ΠΑΟΚΑΡΑ θα ειμαι παλι 
- TylerDurden
Spoiler alert:Ακολουθει σεντονι-οφ τοπικ
Κατα τη γνωμη μου,η πιο σωστη σκεψη/νοοτροπια ή δε ξερω και γω πως να το πω,που εχω διαβασει.Ετσι θα επρεπε να σκεφτομαστε ολοι μας σαν ΠΑΟΚτσηδες.
Δε γιναμε για τους τιτλους,δεκτο.
Αυτο τι σημαινει?Οτι θα ειμαστε βολεμενοι με τη "μιζερια" μια ζωη?
Ολοι ξερουμε τις "ιδιαιτεροτητες" του ελληνικου πρωταθληματος.Ειδαμε ομως οτι με τις σωστες ποδοσφαιρικες κινησεις της πρωτης τριετιας,χρειαστηκε σφαγειο για να μην παρεις το πρωταθλημα.Μετα τα σκατωσαμε.
Προσωπικα,το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορακη ηταν οτι δεν καθαρισε την ομαδα απο τα χρεη οταν ειχε ποσοστο συσπειρωσης 100% και ο κοσμος θα αντεχε πιο ανετα μια διετια τριετια χωρις στοχους.Ας μην παιρναμε τους -παιχταραδες- που πηραμε,ας φροντιζαμε για την οργανωση και καθαρισμο της ομαδας σε ολα τα επιπεδα.Μπορει το καλοκαιρι του '08 αντι για την αρχη της αναγεννησης,σε λιγα χρονια να φαινεται σαν το καλοκαιρι της χαμενης ευκαιριας.Μπορει επισης να λεω μ@λ@κιες και να ειμαι μετα Χριστόν προφήτης.Δε ξερω,ειμαι μπερδεμενος γιατι απλα ειναι πολλες οι σκεψεις και τα συναισθηματα ολες αυτες τις μερες γυρω απο την καψουρα μου.Γιατι για μενα,η γκαυλα δεν ηρθε το καλοκαιρι του '07.Η γκαυλα υπηρχε απο τη στιγμη που ενιωσα ΠΑΟΚ.Και δε θα φυγει ποτε,ειτε με Ζαγορακη ειτε με Τζον Γου,ειτε με Φρινγκερ ειτε με Σαντος,ειτε με Ραιαν Καπαγιανιδη ειτε με Αντελινο Βιερινια.Η ΓΚΑΥΛΑ να κανω οτι μπορω για να γινει ο ΠΑΟΚ πιο μεγαλος απο τα ονειρα μου μαγκες ειναι κομματι του εαυτου μου.Απλα ορισμενες φορες,απογοητευομαι που τα ονειρα μου παιρνουν παραταση.Οτι θα τα καταφερω καποια στιγμη το εχω δεδομενο.Το θεμα ειναι ποτε.
city_boy έγραψε:Βασικα παιδια να αναθεωρισουμε μια αποψη γιατι μου γυρναει το μυαλο λιγο?
ΠΑΟΚτσηδες δεν γιναμε για τα κυπελλα αλλα μαχομαστε καθε μερα-καθε μηνα-καθε χρονο για να δυναμωσει τοσο η ομαδα ωστε καποια γαμημενη μερα να τα παρει.
ΠΑΟΚτσηδες δεν γιναμε για τα κυπελλα αλλα προσπαθουμε τα παιδια μας να γινουν ΚΑΙ για τα κυπελλα.
Αντε να πουμε με αυτην την καραμελα.
Κατα τη γνωμη μου,η πιο σωστη σκεψη/νοοτροπια ή δε ξερω και γω πως να το πω,που εχω διαβασει.Ετσι θα επρεπε να σκεφτομαστε ολοι μας σαν ΠΑΟΚτσηδες.
Δε γιναμε για τους τιτλους,δεκτο.
Αυτο τι σημαινει?Οτι θα ειμαστε βολεμενοι με τη "μιζερια" μια ζωη?
Ολοι ξερουμε τις "ιδιαιτεροτητες" του ελληνικου πρωταθληματος.Ειδαμε ομως οτι με τις σωστες ποδοσφαιρικες κινησεις της πρωτης τριετιας,χρειαστηκε σφαγειο για να μην παρεις το πρωταθλημα.Μετα τα σκατωσαμε.
Προσωπικα,το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορακη ηταν οτι δεν καθαρισε την ομαδα απο τα χρεη οταν ειχε ποσοστο συσπειρωσης 100% και ο κοσμος θα αντεχε πιο ανετα μια διετια τριετια χωρις στοχους.Ας μην παιρναμε τους -παιχταραδες- που πηραμε,ας φροντιζαμε για την οργανωση και καθαρισμο της ομαδας σε ολα τα επιπεδα.Μπορει το καλοκαιρι του '08 αντι για την αρχη της αναγεννησης,σε λιγα χρονια να φαινεται σαν το καλοκαιρι της χαμενης ευκαιριας.Μπορει επισης να λεω μ@λ@κιες και να ειμαι μετα Χριστόν προφήτης.Δε ξερω,ειμαι μπερδεμενος γιατι απλα ειναι πολλες οι σκεψεις και τα συναισθηματα ολες αυτες τις μερες γυρω απο την καψουρα μου.Γιατι για μενα,η γκαυλα δεν ηρθε το καλοκαιρι του '07.Η γκαυλα υπηρχε απο τη στιγμη που ενιωσα ΠΑΟΚ.Και δε θα φυγει ποτε,ειτε με Ζαγορακη ειτε με Τζον Γου,ειτε με Φρινγκερ ειτε με Σαντος,ειτε με Ραιαν Καπαγιανιδη ειτε με Αντελινο Βιερινια.Η ΓΚΑΥΛΑ να κανω οτι μπορω για να γινει ο ΠΑΟΚ πιο μεγαλος απο τα ονειρα μου μαγκες ειναι κομματι του εαυτου μου.Απλα ορισμενες φορες,απογοητευομαι που τα ονειρα μου παιρνουν παραταση.Οτι θα τα καταφερω καποια στιγμη το εχω δεδομενο.Το θεμα ειναι ποτε.
Ήταν τρισήμισυ χρόνια πριν και πάλευα να δω από κάκιστο link το φιλικό προετοιμασίας ΠΑΟΚ-Πόρτο, στα πλαίσια του δανεισμού ενός μικρού χοντρούλη, που μόλις ακουμπούσε τη μπάλα, λες και της μιλούσε. Πολλοί από εκείνο το φιλικό μίλησαν για έναν υπέρβαρο, αλλά τεχνίτη παίκτη, αλλά εγώ είχα δει ένα στρουμπουλό πουλέν να χορεύει μέσα στο γήπεδο. Η στεναχώρια που δε θα τον ξαναδώ με τα ασπρόμαυρα είναι απερίγραπτη.
Όσο κι αν μας πονάει, ήταν η ώρα να τον πουλήσουμε καθώς σ ένα χρόνο κινδυνέυαμε να τον χάσουμε τσάμπα. Επομένως η κίνηση είναι σωστή, αρκεί βέβαια να επενδυθούν τα λεφτά που θα πάρουμε. Τώρα πχ δεν μας εμποδίζει κάποιος να δώσουμε ένα πολύ μικρό ποσό στη Πόρτο και να τους πάρουμε δανεικό τον επόμενο Βιερίνια και πάει λέγοντας
Έφυγε ο Κοντρέρας (που ήθελε να φύγει),έφυγε ο Βιειρίνια (που όλοι ξέραμε οτι θα φύγει) και τα έβαψαν όλοι μαύρα και ξεκινήσανε το κράξιμο.Όσοι σταματήσουν να στηρίζουν αυτή την διοίκηση και αυτήν την ομάδα είναι απλά ΛΙΓΟΙ για μένα.Λες και παντού βρέχει λεφτά και μόνο ο ΠΑΟΚ πουλάει παίκτες.Οταν ο Ζαγοράκης έλεγε οτι εχουμε μείον έσοδα 3 εκατομμύρια από εισιτήρια γτ δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο και 950.000 ευρώ μονο πρόστιμα απ τον κάθε μαλάκα που κάνει την μαλακία του στην Τούμπα δεν έκραξε κανείς.Ας είχες 20.000 διαρκείας και γεμάτη Τούμπα και θα βλέπαμε αν έφυγε ο Βιερίνια.ΠΑΟΚ είναι ο λαός του αλλά να είναι έτσι και στην πράξη όχι μόνο στα λόγια.
Και όχι δεν είμαι ούτε κολλητός,ούτε κουμπάρος του Ζαγοράκη.Ούτε λέω ότι είναι αλάθητος,ούτε τίποτα τέτοιο.
Και όχι δεν είμαι ούτε κολλητός,ούτε κουμπάρος του Ζαγοράκη.Ούτε λέω ότι είναι αλάθητος,ούτε τίποτα τέτοιο.
- trel@menos
αντιο ρε παικταρα. πανε μαγεψε τα γερμανακια και μεις εδω θα μαστε οταν αποφασισεις να κλεισεις την καριερα σου.
ελπιζω τα χρηματα που θα παρουμε να αξιοποιηθουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο και φυσικα να κρατησουμε ενα ποσοστο μεταπβλησης. με την μετακινηση του σε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και με ενδεχομενη κληση του στην εθνικη του η αξια του θα εκτοξευτει.
δεν εχουμε καιρο για κλαμματα. ο ΠΑΟΚ προχωραει μπροστα.
υγ. ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα ξαναφορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ.
ελπιζω τα χρηματα που θα παρουμε να αξιοποιηθουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο και φυσικα να κρατησουμε ενα ποσοστο μεταπβλησης. με την μετακινηση του σε ανταγωνιστικο πρωταθλημα και με ενδεχομενη κληση του στην εθνικη του η αξια του θα εκτοξευτει.
δεν εχουμε καιρο για κλαμματα. ο ΠΑΟΚ προχωραει μπροστα.
υγ. ειμαι σιγουρος οτι στο μελλον θα ξαναφορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ.
Όταν ο καθένας τραβάει το σκοινί κατά πως του γουστάρει και πάνω βάζει τον κάθε υπεύθυνο και "απαιτεί εδώ και τώρα" να του γίνουν τα χατίρια, τότε δύο πράγματα θα γίνονται. Είτε θα βρίσκονται λαμόγια που θα το εκμεταλεύονται αυτό, είτε οι υπεύθυνοι θα χάνουν τη μπάλα και θα κάνουν οτι ναναι. Στην περίπτωση μας, που οι υπεύθυνοι νομίζω οτι δεν είναι λαμόγια αλλά έκαναν απανωτά τρελά λάθη, πρέπει να θυμόμαστε οτι ήταν και παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο. Και , εξ αρχής, έγινε της ανωμαλίας απο απαιτήσεις του κόσμου και τρελές πιέσεις.
Τίποτα βέβαια δεν δικαιολογεί τα πολλά πολλά λάθη. Αλλά.. Εδώ και δύο χρόνια έχω εκφράσει την άποψη οτι έφταιγε ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό. Απλά ο Τέο δεν είχε ούτε τη γνώση ούτε το ένστικτο να χειριστεί την κατάσταση.
Τίποτα βέβαια δεν δικαιολογεί τα πολλά πολλά λάθη. Αλλά.. Εδώ και δύο χρόνια έχω εκφράσει την άποψη οτι έφταιγε ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό. Απλά ο Τέο δεν είχε ούτε τη γνώση ούτε το ένστικτο να χειριστεί την κατάσταση.
- Vonapartis
Κάποτε ο Σαλπιγγίδης γύριζε από κότερο σε κότερο σαν περιφερόμενος θίασος, τώρα ήρθε η σειρά του Βιερίνια να πηγαίνει από αεροπλάνο σε αεροπλάνο περιφερόμενος από χώρα σε χώρα. Γεια σου ρε ΠΑΟΚ με την επαναστατική πολιτική του!
-
spiros1989
Δλδ να φυγει ή τωρα μηπως εμαθε και παμε παλι απ τν αρχη???rainmaker έγραψε:Όταν ο καθένας τραβάει το σκοινί κατά πως του γουστάρει και πάνω βάζει τον κάθε υπεύθυνο και "απαιτεί εδώ και τώρα" να του γίνουν τα χατίρια, τότε δύο πράγματα θα γίνονται. Είτε θα βρίσκονται λαμόγια που θα το εκμεταλεύονται αυτό, είτε οι υπεύθυνοι θα χάνουν τη μπάλα και θα κάνουν οτι ναναι. Στην περίπτωση μας, που οι υπεύθυνοι νομίζω οτι δεν είναι λαμόγια αλλά έκαναν απανωτά τρελά λάθη, πρέπει να θυμόμαστε οτι ήταν και παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο. Και , εξ αρχής, έγινε της ανωμαλίας απο απαιτήσεις του κόσμου και τρελές πιέσεις.