Π.Α.Ο.Κ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Κρέσιτς
9
2%
Λίνο
34
9%
Μαλεζάς
7
2%
Τσιρίλο
1
0%
Έτο
5
1%
Ίβιτς
8
2%
Γκαρσία
32
8%
Φωτάκης
1
0%
Σαλπιγγίδης
153
40%
Βιεϊρίνια
37
10%
Γεωργιάδης
10
3%
Αθανασιάδης
16
4%
Λαζάρ
73
19%

Σύνολο ψήφων: 386

thief

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από thief »

Doomlord4 έγραψε:Πόσο ωραίο να νικάς Σάββατο απόγευμα και να απολαμβάνεις ήρεμος το υπόλοιπο Σαβββατοκύριακου.....
Πόσο......
:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πολύ καλή η ομάδα στο πρώτο μέρος! Μπήκε με πάθος για τη νίκη από το πρώτο λεπτό και το γκολ φαινόταν ότι θα ήταν θέμα χρόνου, όπως και έγινε. Θα έλεγα ότι ήταν η καλύτερη εμφασισή μας, αλλά θα ήθελα να βλέπω γκολ όπως αυτά με την ΑΕΚ και όχι στημένα. Το τρίτο πχ ήταν υπέροχο γκολ.
Κρατάω την σταθερά καλή απόδοση των Garcia - Lazar στα τελευταία παιχνίδια που έχει σηκώσει όλη την ομάδα, όπως και την απόδοση των δύο εξτρέμ (Βιερι, Σαλπι). Μου άρεσαν επίσης και ο Γεωργιάδης που ξέρει να εκμεταλλεύεται τον κενό χώρο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έκανε ένα πολύ καλό σουτ (παρά λίγο το γκολ) στον εξαίρετο συνδυασμό του με τον Εττο, όπως και ο Ivic που βοήθησε σημαντικά. Αν όλοι αυτοί συνεχίσουν έτσι δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε άλλο σοβαρό πρόβλημα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Για το ματς,τα ειπατε,σχεδον ολα........

Θα ηθελα να πω,ομως,κατι για την Τουμπα..........Παλαιοτερα,οποιος εμπαινε σε αυτο το γηπεδο,ειχε,ηδη,χεσμενο το βρακακι του........Τωρα,βλεπω τον καθε χλιμιτζουρα,να ερχεται και να πουλαει μαγκια.......και για μενα το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει η διοικηση.....ειπαμε...οκ,να ηρεμησουμε.....αλλα αν συνεχισουμε ετσι,θα αρχισουν να μας περνανε για μ@λακες.........
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάλιστα .....
Κερδίζουμε 3-1 κάποια ομάδα και βρίσκουμε πάλι να πούμε κάτι για την διοίκηση.
Κάντε από ένα blog ρε παιδιά, να βγάζετε εκεί το ντέρτι σας.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ο Dr. Βασιλακης στο ΣΚΑΪ μας εβγαλε μουσαδενιο το πεναλτι. Τι αλλο θα ακουσουμε!!
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

τρελαg4 έγραψε: Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, που εχθές έδωσαν "φτερά" στο Σάλπι και ήταν κάτι που πραγματικά το αξίζει. Η όλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει, έπρεπε να είχε το χτεσινό αποτέλεσμα. Πραγματικά το χάρηκα πιο πολύ και από την νίκη μας, γιατί επιτέλους είδα όλα τα αδέλφια να είναι ενωμένα και αυτό είναι που μετράει.Συνεχίζουμε όλοι μαζί, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μου φαίνεται ότι την βρήκαμε τη βασική 11άδα για φέτος. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Κοντρέρας και ο πιο αδύναμος κρίκος είναι ο Κρέσιτς, με την έννοια ότι μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση αλλά να προτιμάται ο Χαλκιάς.

Μου άρεσε το τρίγωνο Σάλπι-Ετό-Λαζάρ που βγάζει το Λαζάρ σε θέση εξτρέμ.

Δεν μου άρεσαν τα πολλά σουτ του Βιειρίνια, πρέπει να προσπαθεί να συγκλίνει και να πλησιάζει την περιοχή ή να δώσει και καμιά φορά στον Φωτάκη που κόβει στο πρώτο δοκάρι.

Μου άρεσε το μαρκάρισμα στον Τάτο που τον περικύκλωναν 3 και 4 δικοί μας.

Δε μου άρεσε το μέχρι τελικής πτώσης κουβάλημα μπάλας από τον Λαζάρ, το έκανε και ο Γεωργιάδης μια φορά ενώ είχε καθαρή πάσα στον Ίβιτς.

Δε μου άρεσε το φρενάρισμα μετά το 2-0. Από το 30-35 και μετά κάναμε χαβαλέ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αντί να "σκοτώσουμε" τον αντίπαλο. Για να τα λέμε και όλα όμως μέχρι τώρα η ομάδα πατούσε φρένο και με το 1-0.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:Μήπως επειδή το να παίζεις με Ατρόμητο στη Τούμπα και να κερδίσεις είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο?
Δηλαδή τι θα πρέπει , να βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε επειδή νικήσαμε τον Ατρόμητο?

Σάμπως η διαφορά με τη κορυφή έχει μειωθεί?

Έχουμε μείνει πολύ πίσω και χρειάζονται 4-5 ατρόμητοι για να πεις ότι κάτι σαλεύει.

Εγώ προσωπικά αν και δεν είδα το ματς χάρηκα γιατί παίξαμε ένα ημίχρονο καλή μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό οφείλεται και στη προσέγγιση του Ατρομήτου στο παιχνίδι, αλλά αυτό δε μειώνει τη δική μας καλή απόδοση.

Αλλά και 10 γκολ να έριχνα χτες , η βαθμολογία λέει ότι παλεύω με τη κούλα του Κλωναρίδη και του αμυντικού χαφ Γεωργέα να μη με αφήσει πίσω με διψήφια διαφορά , τι να λέμε τώρα.
Ο ατρομητος ειναι ισως η 4 καλυτερη ομαδα στη σουπερ λιγκα και μας εχει κανει κηδειες πολλες φορες...Φυσιολογικο ειναι για πολλους να τη θεωρουν σιγουρη τη νικη αλλα φυσιολογικο δεν ειναι σε καθε στραβοκλωτσια να μαζευουμε 10 σελ.και τωρα να μην μπαινουν ολοι να επαινεσουν την ομαδα..

Οχι επειδη κερδισες τον ατρομητο αλλα επειδη επαιξες ενα ημιχρονο πολυ καλη μπαλα..Αυτο δε σου κανει εντυπωση???
Ο καθενας βεβαια το βλεπει οπως νομιζει...Οπως λεμε ομως τα στραβα στις ηττες ας λεμε και τα καλα και τα κακα στις νικες...
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Ο ατρόμητος-χαλκηδόνα είναι η ομάδα που σε ρουφιάνεψε στην ουέφα και σου πήρε τη θέση στην ευρώπη. Αυτό δεν θα ξεγράψει ποτέ όσο υπάρχει ΠΑΟΚ. Συγκαταλέγεται στην ίδια κατηγορία με τα σκουλήκια. Ρουφιανομάδα με τα όλα της.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αγωνιστικα μιλαμε αδελφε...Δε θεωρω ουτε καλυτερο του την αεκ,ουτε τον οφη ουτε το ρουλη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ισοπαλία με Κέρκυρα 12 σελίδες ποστ μέχρι αυτή την ώρα .Νίκη με ατρόμητο και ωραία εμφάνιση 4 σελίδες.
Η δε στέκουμε καλά ή παρασκουλικιάσαμε εδω μέσα. :(
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στιγμή του αγώνα, όταν κοιμήθηκε ο Πάμπλο την ώρα μιας αλλαγής και του φώναξε ο κόσμος για να μη χάσει τη μπάλα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

οφ τόπικ

φυσιολογικό είναι να υπάρχει συζήτηση στα δύσκολα. Αν δεις ένα φίλο στο δρόμο και η συζήτηση είναι του τύπου:

- τι λέει καλά;
- καλά εσύ;
-και εγώ καλά
-πάντα καλά
-γεια
-γεια

τι παραπάνω να πεις

Αν όμως έχει χωρίσει με τη γκόμενα, έχει χάσει τη δουλειά του ή και γω δεν ξέρω τι άλλο, κάθεστε για καφέ και τα λέτε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :D σωστος και στα 2...

Ειχε σηκωσει και τα χερια ο Παμπλο μετα...σαν να ζητουσε συγγνωμη ενα πραμα
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πιστεύω πως δεν έχει κάποιος να συμπληρώσει κάτι...

MVP για ακόμη μία φορά ο Σαλπιγγίδης..

Συνεχίζουμε στο ευρωπαϊκό http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 69#p562769
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”