Doomlord4 έγραψε:Πόσο ωραίο να νικάς Σάββατο απόγευμα και να απολαμβάνεις ήρεμος το υπόλοιπο Σαβββατοκύριακου.....
Πόσο......

Doomlord4 έγραψε:Πόσο ωραίο να νικάς Σάββατο απόγευμα και να απολαμβάνεις ήρεμος το υπόλοιπο Σαβββατοκύριακου.....
Πόσο......
τρελαg4 έγραψε: Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, που εχθές έδωσαν "φτερά" στο Σάλπι και ήταν κάτι που πραγματικά το αξίζει. Η όλη προσπάθεια που έχει καταβάλλει, έπρεπε να είχε το χτεσινό αποτέλεσμα. Πραγματικά το χάρηκα πιο πολύ και από την νίκη μας, γιατί επιτέλους είδα όλα τα αδέλφια να είναι ενωμένα και αυτό είναι που μετράει.Συνεχίζουμε όλοι μαζί, γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
Ο ατρομητος ειναι ισως η 4 καλυτερη ομαδα στη σουπερ λιγκα και μας εχει κανει κηδειες πολλες φορες...Φυσιολογικο ειναι για πολλους να τη θεωρουν σιγουρη τη νικη αλλα φυσιολογικο δεν ειναι σε καθε στραβοκλωτσια να μαζευουμε 10 σελ.και τωρα να μην μπαινουν ολοι να επαινεσουν την ομαδα..giapas έγραψε:Μήπως επειδή το να παίζεις με Ατρόμητο στη Τούμπα και να κερδίσεις είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο?
Δηλαδή τι θα πρέπει , να βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε επειδή νικήσαμε τον Ατρόμητο?
Σάμπως η διαφορά με τη κορυφή έχει μειωθεί?
Έχουμε μείνει πολύ πίσω και χρειάζονται 4-5 ατρόμητοι για να πεις ότι κάτι σαλεύει.
Εγώ προσωπικά αν και δεν είδα το ματς χάρηκα γιατί παίξαμε ένα ημίχρονο καλή μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό οφείλεται και στη προσέγγιση του Ατρομήτου στο παιχνίδι, αλλά αυτό δε μειώνει τη δική μας καλή απόδοση.
Αλλά και 10 γκολ να έριχνα χτες , η βαθμολογία λέει ότι παλεύω με τη κούλα του Κλωναρίδη και του αμυντικού χαφ Γεωργέα να μη με αφήσει πίσω με διψήφια διαφορά , τι να λέμε τώρα.
Κώδικας: Επιλογή όλων
οφ τόπικ
φυσιολογικό είναι να υπάρχει συζήτηση στα δύσκολα. Αν δεις ένα φίλο στο δρόμο και η συζήτηση είναι του τύπου:
- τι λέει καλά;
- καλά εσύ;
-και εγώ καλά
-πάντα καλά
-γεια
-γεια
τι παραπάνω να πεις
Αν όμως έχει χωρίσει με τη γκόμενα, έχει χάσει τη δουλειά του ή και γω δεν ξέρω τι άλλο, κάθεστε για καφέ και τα λέτε.