Εννοώ,τι θα έπρεπε να γίνει ας πούμε στις μεταγραφές,στα ματς της Ευρώπης(αναπληρωματικούς;)στον προπονητή(να φύγει;)(δεν έχω καταλάβει αν είσαι ας πουμε σαντικός και εναντίον του Μπόλονι.)navigator11 έγραψε:Doomlord4 έγραψε:Navi τι διαφορετικό θα ήθελες για τη φετινή σεζόν;
Τι θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να γίνει,σε όλα τα επίπεδα,για να ήμαστε σήμερα -που- ; και να καταλήξουμε που;
το έγραψα λίγο παραπάνω.να διεκδικήσουμε με βάσιμες αξιώσεις την έξοδο στα προκριματικά του τσού λού.δε γίνεται να το αποκλείσω πως θα συμβεί.αλλά έχω αφορμές τουλάχιστον ως τώρα να είμαι επιφυλακτικός,οχι τόσο για το αν θα συμμετέχουμε στα πλέι-όφφ αλλά για το αν θα αποτελούμε σοβαρό διεκδικητή.εννοείται πως έχω τα αναγκαία αποθέματα υπομονής να περιμένω μέχρι να γίνει η τελική σούμα.δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπλέον χασούρες ωστόσο.ο τρόπος που θα γίνει αυτό είναι να σφίξουν περισσότερο τα λουριά αγωνιστικά.και κυρίως σε επίπεδο νοοτροπίας,που αντιλαμβάνομαι πως αναφορικά με τις υποχρεώσεις στην ελλάδα έχει αρχίσει και φθίνει εδώ και καιρό.χριστούγεννα έρχονται αλλά ακόμα κι έτσι μοιάζει ουτοπικό σχεδόν να ζητήσω μετεγγραφική ενίσχυση και γενικότερα ριζική βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της ομάδας από τη διοίκηση.
Όλοι συμφωνούμε στο ότι θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στο μέλλον και μόνιμα στο Τσου-λου για να αλλάξουμε επίπεδο.Όλοι...
Στο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε διαφωνούμε,και θέλω να δω ποιες είναι οι μικροδιαφωνίες και...μεγαλοδιαφωνίες,ποιες οι λεπτομέρειες των απόψεών μας,για να μπορέσουμε με δυνατά επιχειρήματα να βγάλουμε το...πόρισμα! (Σκέτος Όλι ρεν έχω γίνει ρε π..στη μου