ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Κλειδωμένο

MVP

Κρέσιτς
6
2%
Έτο
3
1%
Τσιρίλο
2
1%
Μαλεζάς
5
2%
Σταφυλίδης
39
14%
Γκαρσία
4
1%
Παπάζογλου
2
1%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ιβιτς
1
0%
Λάζαρ
77
27%
Γεωργιάδης
4
1%
Ρομπέρ
4
1%
Σαλπιγγίδης
107
38%
Αθανασιάδης
27
10%

Σύνολο ψήφων: 281

Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Π.Α.Ο.Κ 2-2,Mvp, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Doomlord4 »

navigator11 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Navi τι διαφορετικό θα ήθελες για τη φετινή σεζόν;
Τι θα έπρεπε κατά τη γνώμη σου να γίνει,σε όλα τα επίπεδα,για να ήμαστε σήμερα -που- ; και να καταλήξουμε που;

το έγραψα λίγο παραπάνω.να διεκδικήσουμε με βάσιμες αξιώσεις την έξοδο στα προκριματικά του τσού λού.δε γίνεται να το αποκλείσω πως θα συμβεί.αλλά έχω αφορμές τουλάχιστον ως τώρα να είμαι επιφυλακτικός,οχι τόσο για το αν θα συμμετέχουμε στα πλέι-όφφ αλλά για το αν θα αποτελούμε σοβαρό διεκδικητή.εννοείται πως έχω τα αναγκαία αποθέματα υπομονής να περιμένω μέχρι να γίνει η τελική σούμα.δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπλέον χασούρες ωστόσο.ο τρόπος που θα γίνει αυτό είναι να σφίξουν περισσότερο τα λουριά αγωνιστικά.και κυρίως σε επίπεδο νοοτροπίας,που αντιλαμβάνομαι πως αναφορικά με τις υποχρεώσεις στην ελλάδα έχει αρχίσει και φθίνει εδώ και καιρό.χριστούγεννα έρχονται αλλά ακόμα κι έτσι μοιάζει ουτοπικό σχεδόν να ζητήσω μετεγγραφική ενίσχυση και γενικότερα ριζική βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της ομάδας από τη διοίκηση.
Εννοώ,τι θα έπρεπε να γίνει ας πούμε στις μεταγραφές,στα ματς της Ευρώπης(αναπληρωματικούς;)στον προπονητή(να φύγει;)(δεν έχω καταλάβει αν είσαι ας πουμε σαντικός και εναντίον του Μπόλονι.)

Όλοι συμφωνούμε στο ότι θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στο μέλλον και μόνιμα στο Τσου-λου για να αλλάξουμε επίπεδο.Όλοι...
Στο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε διαφωνούμε,και θέλω να δω ποιες είναι οι μικροδιαφωνίες και...μεγαλοδιαφωνίες,ποιες οι λεπτομέρειες των απόψεών μας,για να μπορέσουμε με δυνατά επιχειρήματα να βγάλουμε το...πόρισμα! (Σκέτος Όλι ρεν έχω γίνει ρε π..στη μου :lol: φτου μου :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

στο θέμα του προπονητή είμαι κάθετος αναφορικά με την παραμονή του.(σαντόσκυλο τεράστιο το ομολογώ υπήρξα).ασφαλώς και να μείνει ο μπόλονι.τα περσινά καραγκιοζιλίκια είναι ανεπίτρεπτο να ξανασυμβούν.είμαι υπέρ της θέσης από στρατηγικής άποψης του πρωταθλήματος σε ανώτερη μοίρα σε σχέση με την ευρώπη,δίχως αυτό να σημαίνει πως δε χαίρομαι με την καλή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας (μετά το τέλος με άγιαξ στην τούμπα απορώ πως οδηγησα μέχρι το σπίτι,μετά δε τον αποκλεισμό απ'την τσσκα φλέρταρα επικίνδυνα με το εγκεφαλικό,όπως και με φενέρ κλπ).λογίζοντας πως μία έξοδος στα προκριματικά του τσού λού και τυχόν είσοδος στους ομίλους θα αποφορτίσει τη διοίκηση από πολλές σκοτούρες,κύρια οικονομικές,και θα επανασυσπειρώσει τον κόσμο γύρω απ΄την ομάδα,θεωρώ προτεραιότητα το πρωτάθλημα.σύν το ότι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα αποτελεί αδιάλλειπτη απόδειξη αλλαγής ή διατήρησης νοοτροπίας,που αρμόζει σε ομάδες σαν τη δική μας.είναι πιο δύσκολο τούτο να επιτευχθεί σε ένα μαραθώνιο αγώνων με ισχνό κίνητρο παρά σε λίγα παιχνίδια με πολύ υψηλότερο κίνητρο.οι μετεγγραφές ευκταίες κι αναγκαίες.απ'το καλοκαίρι,που τελειώνουν συμβόλαια,που δεν πρόκειται να ανανεωθούν κι εξοικονομούνται φράγκα θα έχω απαιτήσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε συνδυασμό πάντα με τις εισηγήσεις του προπονητή.υπομονή λοιπόν.ως το καλοκαίρι χωρίς μεγάλες βλέψεις.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το πρωταθλημα το εχουνε στημενο,γι'αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχμμ ..παίζουμε κάπου την Κυριακή?

ΥΓ.Προειδοποίηση αν καθυστερήσετε, την επόμενη φορα θα το ανοίξω εγώ .Το κρίμα στο λαιμό σας..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρ αιτε νέπε σουρμ.Κε ξες ντο να φτας?Αμον τη Τοτεναμ..
Νεγκάστα είπα σε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Άντε να το κλείσουμε..
Αρκετά το .....αναλύσαμε...

MVP o Σαλπιγγίδης (ξανά)...

o δώνης περιμένει.. :twisted: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=145&t=5038
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”