László Bölöni

rickly4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από rickly4 »

[youtube]Gdvh-P9qubk[/youtube]
εισαι θεος ρε Λαζλο, δειτε από το 10.04 μεχρι το τελος...

i don't have a second team :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Re: ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Τρί Νοέμ 01, 2011 9:11 am

Ο προπονητής ετοίμασε την ομάδα με πίεση για να περάσει ομίλους Γιουρόπα με δύο προκριματικά.
Επίσης ετοιμάζει την ομάδα για να περάσει στους 32 του Γιουρόπα εν μέσω πρωταθλήματος στο οποίο η μόνη ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια είναι ο ΠΑΟΚ-η μόνη ομάδα χωρίς κλειδάριθμο για το πρόγραμμά της.
Επίσης προσπαθεί να βάλει νέους παίκτες σιγά σιγά και αντιμετωπίζει και προβλήματα με τραυματισμούς γιατί θέλει φυσική κατάσταση της ομάδος-να τρέχει δηλαδή ως το 90.
Και έρχεστε εσείς και ασχολείστε με τη δουλειά του προπονητή και σχολιάζετε την ομάδα η οποία είναι και 3,5 χρόνια πιο γειρασμένη και χωρίς σέντερ φορ.
Δεν πίνουμε κάνα τσαγάκι να χαλαρώσουμε λιγάκι!

Πόσο μπροστά είμαι!

Καληνύχτα κύριοι!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

RoMaN έγραψε:Ένας φαλακρός, που, έγραφε στο Sport24... Πάντως τον έχω πετύχει σε αθλητικά site κι έτσι να γράφει. Ίσως να μην τον ξέρεις γιατί είναι Αθηναίος.

Επειδή δεν είμαι ο πρώτος αναγνώστης αθλητικών site, διορθώστε με αν κάνω λάθος! :)
Φαλακρός.....Μην τον λες έτσι τον άνθρωπο...
Απλά ά-μαλλος είναι :D
Σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους του που απλά είναι ά-μπαλοι :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:lol: :lol: ωραιο το αρθρο του παντως και ψυχραιμο
Άβαταρ μέλους
Politis

Δημοσίευση από Politis »

@ Xristos 14 και
@ teod1980

Πολυ ωραιες, λογικές και ώριμες σκέψεις.
Μακάρι όσοι διαβάζουν/γράφουν εδω μέσα, κάτι να μαθαίνουν από τέτοιες τοποθετήσεις. Έτσι ωριμάζουν μυαλά και κρίσεις.

Και πάλι μπράβο σας.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Οφ-τόπικ, αλλά έχω λόγο που το γράφω.(*)
Έχω κι εγώ θετική άποψη για τον Τσάρλυ, χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα. Από το συγκεκριμένο κείμενό του (με το οποίο συμφωνώ κατά 90%) θα επισημάνω ένα δυσάρεστο δείγμα Καρπετοπουλίασης (**) με την ελπίδα να κατάλαβα λάθος.
Τσάρλυ έγραψε: Το πλεονέκτημα που σας ανέφερα είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή καθώς πάντα ο φόβος σε κρατάει πίσω από τις πραγματικές δυνατότητες. Αν πάμε λίγο πίσω θα θυμηθούμε τον Σάντος να αλλάζει στα ντέρμπι τα ακραία του μπακ. Επειδή οι Λίνο, Αραμπατζής έβγαιναν πιο πολύ στην επίθεση στις δύσκολες έδρες ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Κοντρέρας στα δεξιά KAI τον Σνάουτσερ αριστερά.
Τσάρλυ έφυγες οφσάιντ. Άμα μου βρεις ΕΝΑ ματς που ο Σάντος ξεκίνησε ταυτόχρονα με Κοντρέρας δεξιά και Σνάουτσνερ αριστερά, εγώ θα γίνω πιλότος σε F16.
Υπάρχει ένα μόνο ματς όπου έπαιξαν μαζί Σνάουτσνερ και Κοντρέρας και ταυτοχρόνως έλειπαν ο Αραμπατζής και ο Λίνο, αυτό με τον βάζελο πριν δύο χρόνια.(***) Και σε αυτό ακόμη ο κόνδορας ήταν σέντερ μπακ, ο Σνάου δεξιά και αριστερά ο Σαβίνι, επειδή ο Λίνο έλειπε, όχι γιατί «φοβηθήκαμε» το ματς.

(*) Αν επιθυμούν οι μοντς, ας μεταφέρουν στο «ΠΑΟΚ και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης» ή όπου κρίνουν καλύτερα, τα (σχετικά με τον Τσάρλυ) ποστς.
(**) Καρπετοπουλίαση: Επικίνδυνη δημοσιογραφική ασθένεια της εποχής μας, δεν θεωρείται κολλητική. Τα θύματα προσποιούνται ότι έχουν δει σειρά αγώνων και κάνουν μάλιστα κριτική σε αυτούς, συνήθως για να αποδείξουν την - δήθεν - αντικειμενικότητά τους. Η ονομασία προέρχεται από γνωστό δημοσιογράφο που συχνά θα τον δείτε να κρίνει ολόκληρη την πορεία μιας ομάδας στο πρωτάθλημα, έχοντας δει ένα μόνο ματς από αυτή, συνήθως απέναντι σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό (άντε κι άλλο ένα). Η ασθένεια προς το παρόν παραμένει ανίατη.
(***) Αυτό που ο Ίβιτς αποβλήθηκε από τον Σπάθα στο 86' επειδή πήγε να ισοφαρίσει. Αυτό που ο Ίβιτς έπαιζε σέντερ φορ, γιατί όλοι οι άλλοι ήταν τραυματίες.

Υπογραφή: Ελέφαντας.
:twisted:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

επρεπε ροτεισιον στα πλαισια του δυνατου σημερα....παλι καλο το χ φτασαμε να λεμε....κατα τα αλλα ξερουμε οτι λυσεις πολλες δεν εχουμε....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κάνει rotation,τον κράζουν γιατί και καλά θέτει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα.
Δεν κάνει rotation,λένε έπρεπε, γιατί βγήκε η κούραση στους παίκτες. :D
1Χ το έβλεπα το Γιάννενο,δυστυχώς επαληθεύτηκα :evil: :evil: :evil:
Στήριξη στον προπονητή και τα καλά θα έρθουν :pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

εμενα η αποψη μου(οχι οτι νοιαζει κανενα :mrgreen: ) ειναι σταθερη ναι στο ροτεισον ..π.χ εγω θα θελα ιβιτς βασικο και ανακαταξεις....
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

η στηριξη στον προπονητη θα ειναι το αδειασμα του ροστερ απο παιχτες που δεν παιζουν-προσφερουν και η μεταγραφη 2 3 παιχτων αν ειναι δυνατον 1 σε καθε γραμμη...για εμενα τσιριλο,χαλκιας η κρεσιτς να κρατησουμε ενα απο τους 2 για μπακ απ (για βασικος δεν κανει κανενας τους),ρομπερ,τσουκαλας,λεοναρντο ακομα και ο γιαννου να παει δανεικος καπου πρεπει να γινουν αμεσα αν ειναι δυνατον απο ιανουαριο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ετσι ειναι για καθε τρεις που φευγουν να ρχεται ενας και καλος..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

θετικό το χηνάρι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Θετικότατο
Άβαταρ μέλους
navigator11