εισαι θεος ρε Λαζλο, δειτε από το 10.04 μεχρι το τελος...
i don't have a second team
Re: ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα
Δημοσίευσηαπό teod1980 » Τρί Νοέμ 01, 2011 9:11 am
Ο προπονητής ετοίμασε την ομάδα με πίεση για να περάσει ομίλους Γιουρόπα με δύο προκριματικά.
Επίσης ετοιμάζει την ομάδα για να περάσει στους 32 του Γιουρόπα εν μέσω πρωταθλήματος στο οποίο η μόνη ομάδα που παίζει όλα τα παιχνίδια είναι ο ΠΑΟΚ-η μόνη ομάδα χωρίς κλειδάριθμο για το πρόγραμμά της.
Επίσης προσπαθεί να βάλει νέους παίκτες σιγά σιγά και αντιμετωπίζει και προβλήματα με τραυματισμούς γιατί θέλει φυσική κατάσταση της ομάδος-να τρέχει δηλαδή ως το 90.
Και έρχεστε εσείς και ασχολείστε με τη δουλειά του προπονητή και σχολιάζετε την ομάδα η οποία είναι και 3,5 χρόνια πιο γειρασμένη και χωρίς σέντερ φορ.
Δεν πίνουμε κάνα τσαγάκι να χαλαρώσουμε λιγάκι!
Φαλακρός.....Μην τον λες έτσι τον άνθρωπο...RoMaN έγραψε:Ένας φαλακρός, που, έγραφε στο Sport24... Πάντως τον έχω πετύχει σε αθλητικά site κι έτσι να γράφει. Ίσως να μην τον ξέρεις γιατί είναι Αθηναίος.
Επειδή δεν είμαι ο πρώτος αναγνώστης αθλητικών site, διορθώστε με αν κάνω λάθος!
Τσάρλυ έφυγες οφσάιντ. Άμα μου βρεις ΕΝΑ ματς που ο Σάντος ξεκίνησε ταυτόχρονα με Κοντρέρας δεξιά και Σνάουτσνερ αριστερά, εγώ θα γίνω πιλότος σε F16.Τσάρλυ έγραψε: Το πλεονέκτημα που σας ανέφερα είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή καθώς πάντα ο φόβος σε κρατάει πίσω από τις πραγματικές δυνατότητες. Αν πάμε λίγο πίσω θα θυμηθούμε τον Σάντος να αλλάζει στα ντέρμπι τα ακραία του μπακ. Επειδή οι Λίνο, Αραμπατζής έβγαιναν πιο πολύ στην επίθεση στις δύσκολες έδρες ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Κοντρέρας στα δεξιά KAI τον Σνάουτσερ αριστερά.