10.Juliano Gonçalves Spadacio
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: 10.Juliano Gonçalves Spadacio
με λαζαρ θα υπαρχει ερωτικο φλερτ αν παιξουν μαζι...θα θυμηθουν τον παλιο ερωτα τους 

Ωραιες πασες ...κοφτες και οχι προβλεψιμες, ωραιες αλλαγες παιχνιδιου ...ωραιο ποδι γενικοτερα! Θα προσφερει πολλα περιοσσοτερα ειμαι σιγουρος, μολις δεσει το γλυκο και αποκτησει μεγαλυτερη ομοιογενεια το κεντρο μας!
Ωραιος εχθες. Καλη κινηση και γενικως και στο γκολ εδειξε δεξιοτεχνια. Απο τα μεγαλα στοιχηματα του Μπολονι αλλα και της ομαδας γενικοτερα.
Μακαρι να μπει ακομα καλυτερα σε αγωνιστικους ρυθμους.
Μακαρι να μπει ακομα καλυτερα σε αγωνιστικους ρυθμους.
- sourmenetes
- Moderator
Η αληθεια ειναι οτι τον περιμενα πιο δυνατο.Εχει καλες πασες αλλα μου φανηκε λιγο αργος.Επιπλεον δε γυρισε πισω να παρει μπαλα και να κατεβασει.Τεχνικη εχει και σεντρες καλες.Βεβαια αλλιως φαινεται απο την τηλεοραση αλλιως απο το γηπεδο.Σιγουρα ομως για να μπορεσουμε να πουμε οτι θα βοηθησει πρεπει να ανεβει αρκετα..
- Sick Bastard
Η γωνία που σκοράρεις απλά δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι να βρεις αγωνιστικό ρυθμό.
Θυμίζεις έντονα Τσιάρτα.
Το θέμα είναι να βρεις αγωνιστικό ρυθμό.
Θυμίζεις έντονα Τσιάρτα.
10.Juliano Gonçalves Spadacio
Τα γνωστά οταν κερδίζουμε πάντα ο αντιπαλος είναι κακός εγω νομίζω ότι είναι καλλιτερη ομάδα απο τον αστέρα αλλα και απο την Κέρκυρα που θα παιξουμε τώρα ....μην υποτιμαμε τις νίκες μας κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος ....ούτε βέβαια γίναμε ομαδαρα μια νίκη με καλη εμφάνιση ήταν και τι με νοιάζει που έμεινε με δέκα παίκτες ο αντιπαλος ας μην έκανε το χέρι.....
ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ....
ΔΗΛΑΔΗ Γ@ΜΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΦΛΩΡΟΑΙΩΝΙΩΝ.......
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΙΛΕΨΕΙ Η ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΩΝ?????
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Κ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ...
ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ζεκα κ τζιμπουρ.....
ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΖΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ.
Το βράδυ της Δευτέρας θα γνωρίζουμε αν ο Σπαντάσιο πέτυχε το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής.
Η ψηφοφορία άρχισε ήδη να "τρέχει" και η Σούπερ Λίγκα θεώρησε πως το γκολ του Βραζιλιάνου με αυτά των Ζεκά, Τζιμπούρ είναι τα καλύτερα της αγωνιστικής.
ΔΗΛΑΔΗ Γ@ΜΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΦΛΩΡΟΑΙΩΝΙΩΝ.......
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΙΛΕΨΕΙ Η ΓΚΟΛΑΡΑΑΑΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΩΝ?????
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Κ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ...
ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ζεκα κ τζιμπουρ.....
ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΖΙΜΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
γκολαρααααα ηταν οχι απλα ωραιο γκοαλ...πρεπει να εχεις μεγαλη τεχνικη για να βαζεις τετοια γκοαλ
-
Μονο σε μενα φανηκε απαραδεκτος δλδ, ενδιαφερον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris1408 την Δευ 21 Νοέμ 2011, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
-
δν εκανα συκριση βασικα, ουτε θεωρω οτι πρεπει να παιζει ο ιβιτς στον παοκ, προτιμω απειρα 3αδα γκαρσια λαζαρ φωτακη
Δηλαδή τι περισσότερο περίμενες εσύ απο την πρώτη του φορά ως βασικός, έχοντας πόσο καιρο απραξίας πίσω του...dimitris1408 έγραψε:Μονο σε μενα φανηκε απαραδεκτος δλδ, ενδιαφερον
Να βγάλει 10 ασσίστ, να βάλει 5 γκολ, να τρέξει 50χλμ, να δώσει 500 πάσες και γενικά να γίνει 10αρι εκατομμυρίων?
Έχουμε ΤΑ δεκάρια βλέπεις, και ο Σπαντάσιο μας φένεται λίγο..
Ενας παίχτης που πόσες πάσες έδωσε λάθος?
Εγω είδα ελάχιστες έως καμία...Και μάλιστα ήξερε που να την δώσει,πως να την δώσει και πότε..
Τεχνική έχει, και πολύ καλή μάλιστα...
Και γενικά δείχνει οτι το κατέχει το τόπι..
Πές μου εσύ, πιος άλλος εκτος Βιειρίνια, Κοντρέρας (?) θα το έβαζε αυτό το γκολ?
Αλλα ξέχασα..ήταν τυχερος μήπως?