10.Juliano Gonçalves Spadacio
Re: 10.Juliano Gonçalves Spadacio
Ο κύριος Juliano Gonçalves Spadacio δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα χρημάτων στον ΠΑΟΚ.
Να κλείσει το στοματάκι του, να αφήσει τις δηλώσεις ακόμα δεν ήρθε και να παίξει μπάλα.
Κι αν δεν θέλει να πάει στα αζήτητα που ήταν.
Να κλείσει το στοματάκι του, να αφήσει τις δηλώσεις ακόμα δεν ήρθε και να παίξει μπάλα.
Κι αν δεν θέλει να πάει στα αζήτητα που ήταν.
-
Dimg4
ας παρει παιχνιδια, εδειξε οτι την εχει την μπαλια διαβητη... μην περιμενουμε θαυματα σε 15 λεπτα. Δωστου χρονο συμμετοχης και συνεχομενα ματς να παρει ρυθμο και θα βρει τον δρομο της και η επιθεση
Juliano Gonçalves Spadacio Antonioudj_timo έγραψε:σαν την διαφημιση?Argonaut4 έγραψε:Πιστεύω θα βγάλει μάτια......με τη καλή έννοια πάντα.![]()
![]()
Ειμαι στόκος.........τώρα το κατάλαβα τι ήθελε να πει ο Τίμος.
Η πλάκα είναι ότι ακούω κάθε μέρα το όνομα Αντωνίου από τη μικρή μου κόρη που συνέχεια λεει.....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΑΓΑΠΟΥΛΑ .....ΠΟΥΛΑ!!
Τα έχω παιξει....!!!
Η πλάκα είναι ότι ακούω κάθε μέρα το όνομα Αντωνίου από τη μικρή μου κόρη που συνέχεια λεει.....ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΑΓΑΠΟΥΛΑ .....ΠΟΥΛΑ!!
Τα έχω παιξει....!!!
-
Dimg4
Υπαρχει μια περιεργεια γυρω απο αυτον και μεγαλη αναμονη να τον δουμε βασικο... οι πασες του δειχνουν να ειναι φοβερες
λογικά με το που θα πάρει 70 λεπτο, μετά δε θα βγαίνει με τπτ.
μεταβιβάσεις όντως πρέπει να έχει πολύ ακριβείς, αλλά απ'ότι είδα είναι λίγο στατικός
δε μου έδειξε ότι είναι το δεκάρι με την τρίπλα και τη μπούκα. περισσότερο με πασαδόρος μ φάνηκε.. σε στυλ τσάβι
μεταβιβάσεις όντως πρέπει να έχει πολύ ακριβείς, αλλά απ'ότι είδα είναι λίγο στατικός
δε μου έδειξε ότι είναι το δεκάρι με την τρίπλα και τη μπούκα. περισσότερο με πασαδόρος μ φάνηκε.. σε στυλ τσάβι
τετοιον χρειαζομαστε αδελφε
ασε, τριπλαδορους εχουμε μπολικους, πασαδορους εχουμε 2 35ρηδες μονο 
Πολύ καλή η σέντρα του στο φάουλ που κατέληξε γκολ αλλά και όλη του η παρουσία στο φιλικό με τους Πόντιους Κατερίνης (4-1)(έβαλε και το 3ο)
Μια χαρά ήταν και στην Τρίπολη. Μπήκε και κάναμε 3-4 φάσεις από μπαλιές του!!!
Να παίξει να τον δούμε μαζί με Lazar και Φωτάκη για αρχή.
Να παίξει να τον δούμε μαζί με Lazar και Φωτάκη για αρχή.
Δεν χρειάζεται μεγάλε. Προπονητής δεν είμαι αλλά αν δεν δοκιμάσεις... Ακόμα και με τους μικρούς.
Βάλε τον Αποστολόπουλο να πάρει παιχνίδια. Ποιος θα σου την πει? Είδαμε την κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Σταφυλίδη για αριστερά? Λένε γι απορείες που έχουμε κάνει, αναρωτιέμαι αν έχουμε παίξει ποτέ όλα τα ντέρμπυ μέχρι την 9 αγωνιστική. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχαμε μαζεμένα παιχνίδια και τραυματισμούς. Η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, άρα αναμενόμενα και τα αποτελέσματα.
Εγώ το ξαναγράφω πάντως πως οι Lazar και Φωτάκης δεν θα είχαν τόσο οργανωτικό ρόλο, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν αμυντικά και επιθετικά ταυτόχρονα!
Βάλε τον Αποστολόπουλο να πάρει παιχνίδια. Ποιος θα σου την πει? Είδαμε την κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.
Σταφυλίδη για αριστερά? Λένε γι απορείες που έχουμε κάνει, αναρωτιέμαι αν έχουμε παίξει ποτέ όλα τα ντέρμπυ μέχρι την 9 αγωνιστική. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Είχαμε μαζεμένα παιχνίδια και τραυματισμούς. Η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, άρα αναμενόμενα και τα αποτελέσματα.
Εγώ το ξαναγράφω πάντως πως οι Lazar και Φωτάκης δεν θα είχαν τόσο οργανωτικό ρόλο, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν αμυντικά και επιθετικά ταυτόχρονα!
χωρις καθαρο 6αρι...που πλεον ουτε ο Γκαρσια μπορει να παιξει μονος στο 6 ...γνωμη μου δε γινεται...γι αυτο μεχρι το δεκεμβριο ο αριας ειναι απαραιτητος δυστυχως...
Ο σπαντασιο απο λιγο που τον εχουμε δει...δεν κουραζει τη μπαλα , πασαρει εχει καλη μπαλια μακρινη και καθετη.. ...ειναι λιγο στατικος ...δε φαινεται ταχυς ουτε μαρκαρει...θα τον δουμε...δειχνει να το χει..
Ο σπαντασιο απο λιγο που τον εχουμε δει...δεν κουραζει τη μπαλα , πασαρει εχει καλη μπαλια μακρινη και καθετη.. ...ειναι λιγο στατικος ...δε φαινεται ταχυς ουτε μαρκαρει...θα τον δουμε...δειχνει να το χει..