9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από moican4 »

ΟΚ, το δέχομαι αλλά όταν θα είσαι σίγουρος αδερφέ μου bob να λες γι όλα αυτά...
;)

όσο για τόπικ...
σε 10 σελίδες ανακυκλώνονται συνεχώς τα ίδια πράγματα χωρίς νοήμα και ουσία..
άκρη δεν βγαίνει, κανένας δεν συμφωνεί με τον άλλον, προς τι δηλ να συνεχιστεί άλλο η συζήτηση..?

Κάποιος που θα διαβάσει δηλ αυτά που ξέρουμε και έχουμε διαβάσει 1 εκ φορές που θα βοηθήσει στην αγωνιστική κατάσταση του Σαλπιγγίδη?

έχει χαθεί κάθε νοήμα πλέον...δυστυχώς..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

bob έγραψε:η πλειοψηφία κάποτε είχε φωνάξει και το όνομα του κοντού όταν ακόμα φορούσε την φανέλα της πουστιάς
όντως από τις μεγαλύτερες ντροπές της οπαδικής ιστορίας μας.. :evil:

στο τόπικ του κοντού, κανείς δεν έχει αλλάξει γνώμη εδώ και 2 χρόνια. απλά με κάθε ευκαιρία και οι 2 πλευρές προσπαθούν να κάνουν την άποψή τους να "ακουστεί" λίγο παραπάνω και να ισχυροποιηθεί

αυτό καμία ουσία δεν έχει, γι αυτό θα πρότεινα να σχολιάζουμε απλά αγωνηστικά

όταν πάμε στα εξωαγωνηστικά αρπαζόμαστε μεταξύ μας
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

bakunin4 έγραψε:παικτες προεδροι κ.α ομως ειναι περαστικοι,εκπροσωπουν ως εναν βαθμο τον ΠΑΟΚ αλλα δεν μπορουν να ταυτιστους με αυτο που εκφραζει ο συλλογος εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων φυσικα.Και ο Ορφανος π.χ ειναι στους βετερανους,ηταν προεδροε/αντιπροεδρος και παικτης στον ΠΑΟΚ δεν εκπροσωπει κατα την γνωμη μου ουτε στο ελαχιστο οσα πρεσβευει ο ΠΑΟΚ και επισης εχει κανει μεγαλο κακο, πως μου αφαιρεις το δικαιωμα να τον κραζω ?ακομα πιο κατανοητα εχεις εναν παικτη που σε κοροιδευει και ξεφτιλιζει τον συλλογο με την αποδοση/δηλωσεις/συμπεριφορα του,πως μου αφαιρεις το δικαιωμα να τον κραξω αν θεωρω οτι κανει κακο ? καταληγουμε οτι σε αυτα που λες υπαρχει αντιλογος και μαλιστα σοβαρος.

Εδώ ακριβώς εντοπίζω τη διαφορά. Είναι άλλο πράμα να κράζουμε τον Ορφανό, τον τάδε ή τον δείνα, ή να κράζουμε τον Σαλπιγγίδη το 2031, και άλλο πράμα σήμερα, την ώρα που είναι κι αυτός μέρος της ομάδας, και σημαντικό γρανάζι της, να τον απαξιώνουμε.

bakunin4 έγραψε:στο δευτερο σκελος παλι απαντησα στο πρωτο ποστ οτι η κουβεντα για μειοψηφειες και πλειοψηφειες που χρησιμοποιειται σαν τεχνασμα / εργαλειο ειναι ατοπη και ανουσια γιατι αν η πλειψοψηφειες ειχαν παντα δικαιο και πρατταν σωστα /ορθα θα ζουσαμε σε εναν ιδεατο κοσμο.προφανως και δεν ειναι ετσι.Πουζημιωθηκε ακριβως η ομαδα με το κραξιμο στον ΔΣ ? γιαυτο δεν σκοραρει,γιαυτο σερνεται ? ο ιδιος δεν ζημιωσε περισσοτερο τη ομαδα 2 φορες επιμενωντας στο ιδιο ψεμα και δημιουργωντας μεσω παε,αρδ σχισμα στον κοσμο ? ποια ειναι η μεγαλυτερη ζημια τελικα ?
Ποτέ δεν εστίασα στο ποια άποψη πλειοψηφεί ή μειοψηφεί, απλά ανέφερα την εντύπωσή μου, πιστεύω ωστόσο ότι ειδικά όταν μειοψηφείς πρέπει να είσαι 2 φορές πιο προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεις την αντίθεσή σου. Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες, καλώς ή κακώς. Και δεν αρνούμαι ότι μπορεί η μειοψηφία να έχει τη σωστή άποψη, εννοείται πως μπορεί, άλλωστε κ η δημοκρατία δεν είναι το καλύτερο σύστημα, αλλά είναι το λιγότερο κακό.

Το ζήτημα είναι. Τι κάνουμε τώρα; Θα συνεχίσουμε να "πλακωνόμαστε" οι 2 τάσεις, και ίσως φτάσουμε στο σημείο και να πλακωθούμε και εκτός εισαγωγικών; Δε θέλω ούτε καν να το φανταστώ. Αν θες την άποψή μου, σέβομαι τη διαφωνία ορισμένων και την αντίθεσή τους στο πρόσωπο του ΔΣ. Πιστεύω όμως ότι αφού οι άμεσα υπεύθυνοι να λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις (σε αγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον) κρίνουν ότι τον χρειάζονται, και αφού μια μεγάλη μερίδα του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ τον θέλει και δεν έχει πρόβλημα με ό,τι έχει συμβεί, τοτε ίσως είναι καλύτερο οι διαφωνούντες να δώσουν τόπο στην οργή και να συμβιβαστούν με την παρουσία του, όσο αυτή κρατήσει τέλος πάντων. Εν πάσει περιπτώσει, προσωπικά δε θεωρώ ότι το θέμα ΔΣ είναι αυτό που καίει αυτή τη στιγμή την ομάδα, έχουμε πολύ σημαντικότερα ζητήματα/προβλήματα να αντιμετωπίσουμε.

Επίσης, μιας και μιλάμε για μειοψηφίες/πλειοψηφίες κλπ, θα συμφωνήσω στο εξής. Όντως, σε ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας, όπως θα ήταν πχ το θέμα του πως θα λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ διοικητικά, τότε όντως αν μια μερίδα του κόσμου μας, ακόμα κι αν ήταν μειοψηφία, ήταν βέβαια για την ορθότητα της άποψής της, θα έπρεπε να την υποστηρίξει όσο πιο παθιασμένα μπορούσε, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα παιζόταν το μέλλον της ομάδας. Αλλά επαναλαμβάνω ότι, κατά τη γνώμη μου, το θέμα ΔΣ, ΔΕΝ είναι τόσο τεράστιας σημασίας. Οι ηθικές του προεκτάσεις υπάρχουν, αλλά ακόμα και σ'αυτό το επίπεδο, οι απόψεις διίστανται.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

επειδη οντως ανακυκλωση γινετε θα το χαλαρωσω και εγω απαντωντας με 2 λογια. Αλεξ καμια διαφορα ρε φιλε αυτο που λες το 2031 και σημερα,συγνωμη κιολας αλλα διαφωνουμε.ΑΝ βγει καποιος παικτης αυριο και πει οτι βλεπει τον ΠΑΟΚ σκαπλοπατι για γαυρο ή ζελα και εχει αλλα 4 χρονια συμβολαιο θα τον κραξω δηλαδη το 2015 ? αν κατι θεωρεις λαθος το λες ,δεν κερδιζεις τιποτα με την αναβλητικοτητα και επισης οσα μαζευονται κατο απο το χαλακι τοσο μεγαλυτερο ειναι το μπαμ και ξεσπασμα στην μεγαλη στραβη.Δεν θεωρω οτι εγινε κακο στην ομαδα με το κραξιμο ,ουτε οτι επηρεαστηκε η αποδοση του συγκεκριμενου ή οποιουδηποτε παικτη.με την λογικη σου στο δουβλινο επρπε οσοι γιουχαραμε να σπασουμε στο ξυλο οσους χειροκροτησαν,δεν εγινε κατι τετοιο ουτε προκειτε πιστευω εκτος αν το βρισιμο στην συγκεκριμενη μεριδα κοσμου μας παρει μεγαλες διαστασεις και παρατηρηθει ελλειψη σεβασμου.πχ αν στο γηπεδο εγω βρισω κοντο και μου την πει καποιος ή με βρισει ή προσπαθησουν να με επιτεθουν θα τον τσαλακωσω.απλα τα πραγματα.

Και αδερφε σε μερικα πραγματα δεν υπαρχουν αποψεις αλλα γεγονοτα,δεν μπορεις να πεις οτι για αυτα που εγιναν με αυτον εχω τετοια αποψη ή αλλιωτικη.Υπαρχουν γεγονοτα που τα ξερουν ολοι και δεν μπορουν να διιστανται ή αλλοιωθουν.Εγινε αυτο και αυτο και αυτο,απο εκει και περα εσενα δεν σε πειραζει αλλον τον πειραζει,τα γεγονοτα δεν αλλαζουν ομως.Αυτο λεμε.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Λέω απλά ότι το κράξιμο για τα περασμένα δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση στο παρόν. Αντίθετα, το κράξιμο για ζητήματα του σήμερα πρέπει να το σκεφτόμαστε 2 και 3 φορές πριν το κάνουμε, γιατί ΜΠΟΡΕΙ να έχει επιπτώσεις στην ομάδα και αυτό κανείς δε το θέλει.Και στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ πιστεύω ότι έχει επηρεαστεί και ο παίχτης, αλλά δημιουργείται και αρνητικό κλίμα και στην ομάδα και στον κόσμο. Όλα βέβαια είναι σχετικά, και σίγουρα είναι δικαίωμα του καθένα να πιστεύει ότι μεγαλύτερη ζημιά κάνει στην ομάδα ο ΛΟΓΟΣ για τον οποίο κράζει, παρά οι ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ από το κράξιμο. Εδώ όμως τίθεται και το θέμα του μέτρου. Εγώ πχ, που δε θεωρώ τον ΔΣ πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θεωρούν, μπορώ να αποδεχτώ ένα χαλαρό, μετριοπαθές κράξιμο που δε θα ξεπερνάει τα όρια. Κάποιος άλλος, που θεωρεί τον ΔΣ προσβολή, πληγή και μέγιστο κακό του ΠΑΟΚ, λογικό είναι να είναι έτοιμος να κάνει μέχρι και Ιερό Αγώνα για να φύγει ο ΔΣ. Το ζήτημα είναι, τι θα συμβεί, αν αποφασίσει να τον κάνει;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι με τη λογική μου "έπρεπε στο δουβλινο οσοι γιουχαραμε να σπασουμε στο ξυλο οσους χειροκροτησαν". Αν εννοείς ότι φοβάμαι τον εμφύλιο ανάμεσα στους οπαδούς μας, όντως τον φοβάμαι, κι όταν τόσο εύκολα λες ότι αν κάποιος σου την πει θα τον τσαλακώσεις, τότε μάλλον δικαιολογούμαι να ανησυχώ. Αν σου επιτεθούν αλλάζει, αλλά πώς να στο πω, δε θέλω καν να το συζητάω αυτό ρε φίλε, ξύλο μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων, μεταξύ αδερφών;

Συμφωνούμε, υπάρχουν γεγονότα, αλλά τα γεγονότα επιδέχονται ΠΟΛΛΕΣ ερμηνείες ρε bakunin. Άλλος θεωρεί την όλη ιστορία με τον ΔΣ ύψιστη προδοσία και ανήθικη στάση, άλλος δε χαμπαριάζει από αυτά και απλά τον ενδιαφέρει αν ο ΔΣ μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτά που η ομάδα χρειάζεται. Άλλον η στάση του ΔΣ τον προσβάλλει, άλλον όχι. Άλλος θεωρεί ότι όντως έσφαλλε, όμως τον συγχωρεί, άλλος πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα να συγχωρήσει. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να σκοτωθούμε; Για τόσα άλλα θέματα περί ΠΑΟΚ υπάρχουν τεράστιες διαφωνίες, γιατί δεν υπάρχει τέτοια ένταση εκεί;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πάντως ο Σάλπι έχει χάσει λίγο την εκρηκτικότητα του τελευταία.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

darklord έγραψε:
dj_timo έγραψε:
darklord έγραψε:Φιλε μου, μακαρι να ειχα τα ποστς που σβησατε, να στα δειξω να μου πεις τον λογο που σβηστηκαν. Συζητηση καθαρα για τον Σαλπιγγιδη καναμε. Τεσπα, δυστυχως το PAOKmania εχει αποδειξει απειρες φορες την πολιτικη του είτε με τα "polls" ειτε με τα κοψε ραψε. Ξοδευουμε ωρα απο τις ζωες μας για να πουμε την αποψη μας και ο αλλος σβηνει και γελαει κιολας.
Εκει καταντησε ο λαος του ΠΑΟΚ ή μαλλον ο ιντερνετικος λαος του ΠΑΟΚ. Να γραφει ο καθε τυχαρπαστος που μαθαινει τα νεα του ΠΑΟΚ btw απο την κατασταση της εγκυμοσυνης της Λιλης απο το Hello! ή που εγινε ΠΑΟΚ την μερα που ανελαβε ο Ζαγορακης γιατι πιο πριν..."καλα ρε, με τον ΠΑΟΚ ασχολειστε ακομα;"
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μοδα, δεν ειναι κυπελλα κ βαθμοι, δεν ειναι προοπτικη του ενος γκολ παραπανω (το οποιο φυσικα οχι μονο δεν ηρθε αλλα εγινε κ δυσκολοτερο πλεον...), ειναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
Και ο κυριος αυτος που εφερε την διχονοια στον κοσμο του ΠΑΟΚ, οσο μενει τοσο διασπα την μεγαλυτερη δυναμη του ΠΑΟΚ, τον λαο του.
θα σου ζητουσα εαν δεν απευθυνεσαι σε μενα, να μη γραφεις υποτιμητικα σχολια σε τριτο προσωπο αναφεροντας το ονομα μου οκ dark? "αερολογιες" και λοιπα να λειπουν. Γραψε τα σχολια σου αλλα μην αναφερεσαι σε μενα σε τριτο προσωπο και υποτιμητικα.
Βρηκες ενα απο τα λιγα ποστς που δεν απευθυνομαι σε σενα κ το παρεθεσες. Ουτε ενα "ξαδερφος" δεν εγραψα! :opaokara:
dark σορυ εγω μπερδευτηκα. Τον μπακουνιν εννοουσα για τα παραπνα του στο τοπικ κεντρικης σελιδας που ειπε κατι για "τιμους" και τετοια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bakunin4 έγραψε:ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.

Για ποιον μιλας ? εσεις ,αυτοι,τουτοι ? μπερδευεσαι

να ξεχασεις τι ? αυτα που ξεραμε ? για ρωτα με κανα Χ τι γινοταν παλια και τι πιεση ειχαν οι παικτες,οι σημερινοι στην πουδρα ειναι οχι και να ξεχασουμε μην γραφεις ασυναρτησιες εκτιθεσαι.
δεν μπερδευτηκα καθολου. εσυ δε θες να διαβασεις και μπερδευεσαι μονος. Και μη μου λες για παλια, παλιος ειμαι και δε θυμαμαι ποτε να υπηρχε τοσο μισος για ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. θυμησε μου εναν
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αν ειναι να τσακωθουμε μεταξυ μας με αφορμη εναν παικτη της ομαδας μας καλυτερα να κλειδωσει το τοπικ εδω και τωρα!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δε θυμάμαι με Μουσλίμοβιτς 4-4-2 είχε παίξει ο Σάλπι?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ενα παιχνιδι με πανιωνιο κεκλεισμενων αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ναι και ριξαμε τριμπαλο στο ημιχρονο αν θυμαμαι καλα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Επίσης ενδιαφέρον θα είχε Σάλπι -Βιέρι.......σε 4-4-2.....ταχύτητα και τεχνική από Βιέρι και ξεπέταγμα Σάλπι και εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

εγω δεν τσακωνομαι ειμαι και μπερδεμενος οπως λεει ο Τιμος. εννοειτε οτι καθε φυσιολογικος ανθρωπος βγαζει ακρη απο το ποστ του,δυστυχως εγω υπηρξα μπερδεμενος.Ζητω ταπεινα συγνωμη επειδη ειναι και παλιος και θυμαται οτι οι παικτες ηταν πουδρες..ευτυχως μου ανοιξες τα ματια.

Και εγω πιστευω οτι στο σαιτ four four two ανετα κανει καριερα μπλογκερ. :pano:

yg. Alex δεν τρεχει που δεν βγαζουμε σε ολα ακρη ,τουλαχιστον ξες να συζητας και 10 πραγματα.στα 2 μπορει να συμφωνησουμε στα 8 οχι.το να λεμε αληθειες ειναι μια αρχη,στις αποψεις μπορει να διαφερουμε τι να κανουμε.το κραξιμο δεν ειναι μονο θεμα ΔΣ,οταν υπαρχει λογος ξαναλεω για μενα ειναι επιβεβλημενο.Πρεπει το ΠΑΟΚ ΠΑΝ ΑΠ ΟΛΑ να αποκτησει την ουσια που εμπεριεχει και οχι επιφανειακο τουμπεκι ;) Ευχαριστω για τον διαλογο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bakunin δεν πειραζει μαγκα, δε θα συμφωνησουμε σε τιποτα.

Αλλα ξερεις αλλα ξερω, αλλα πιστευεις αλλα πιστευω. Δεν ειναι κακο.

Μολις αρχισαμε να μιλαμε για αγωνιστικα λιγο αντι να τα αφησεις περα κι εσυ, πετας παλι τις ειρωνειες. Δεν πειραζει, ο καθενας κρινεται απο τα σχολια του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”