Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- emeissaspsirizoume4
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
αυτο το κειμενο τωρα δεν ειναι για κεντρικη? η δε χωραει? και μπηκε στην κατηγορια ''τι γραφουν τα μμε''....δηλαδη ρε παιδια θα με πειτε παλι οτι κραζω αδικα? ακου εκει τι γραφουν τα μμε....
http://1926.gr/articles_details.php?keyi=13106&newsid=1
http://1926.gr/articles_details.php?keyi=13106&newsid=1
- PAOK_NORTH_ARMY
Σωστός ο ψειριστής. Κείμενα για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας είναι ανεπίτρεπτο να μπαίνουν στο "τι γράφουν τα ΜΜΕ". Νομίζω θα διορθωθεί εγκαίρως.
Επειδή είναι το Live του παιχνιδιού στην επανομή, δεν μπόρεσε να μπει εκεί που έπρεπε..
Θα διορθωθεί μετέπειτα...
Αμέσως όμως να κράξεις emeissaspsirizoume4...
Το ότι μπορεί να γίνει λάθος π.χ γιατί ένας ασχολείται αυτή την στιγμή στην κεντρική
ούτε που το σκέφτηκες..
τελος πάντων..
Θα διορθωθεί μετέπειτα...
Αμέσως όμως να κράξεις emeissaspsirizoume4...
Το ότι μπορεί να γίνει λάθος π.χ γιατί ένας ασχολείται αυτή την στιγμή στην κεντρική
ούτε που το σκέφτηκες..
τελος πάντων..
- emeissaspsirizoume4
και αλλη φορα εχω δει κειμενα της θυρας 4 κτλ στην κατηγορια ''Τι γράφουν τα ΜΜΕ'',δεν στεκει δεν κολλαει πως το λενε..ειναι και προσβολη..
στην τελικη δωστε μου τα κλειδια της κεντρικης να τελειωνουμε..
στην τελικη δωστε μου τα κλειδια της κεντρικης να τελειωνουμε..

Με το συμπάθιο, αλλά τους τελευταίους μήνες η Θ4 δεν βγάζει ανακοινώσεις αλλά σχόλια για τους αγώνες, που μοιάζουν με ρεπορτάζ εφημεριδων (περιγραφή αγώνα, κριτική κλπ). Πλην της (εξαιρετικής) ανακοίνωσης μετά το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης, για την οποία γνωστοί μου γαβροβάζελοι έδιναν συγχαρητήρια και η οποία έκανε αίσθηση σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
Νομίζω ότι την θέση στο "Τι γράφουν τα μμε" την κέρδισε με το σπαθί της ή ας αποφασίσει αν θα παίξει τον ρόλο του συνδέσμου ή του Μίνου. Και τα δυο μαζί τα θεωρώ ασύμβατα.
Νομίζω ότι την θέση στο "Τι γράφουν τα μμε" την κέρδισε με το σπαθί της ή ας αποφασίσει αν θα παίξει τον ρόλο του συνδέσμου ή του Μίνου. Και τα δυο μαζί τα θεωρώ ασύμβατα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Παρ 21 Οκτ 2011, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βάλτε κάτι ρε παιδιά στη κεντρική και για το φιλικό του μπάσκετ,αμαρτία είναι.
Είναι απόφαση της ADMIN TEAM να αναποδογυρίζονται μόνο τα σήματα των ομάδων του ποκ,
και όχι των μικρών ομάδων ...
Αυτό μου μετέφεραν , αυτό σας το λέω...
έχει ειπωθεί και παλαιότερα ότι ισχύει, απ ότι μου είπαν...
και όχι των μικρών ομάδων ...
Αυτό μου μετέφεραν , αυτό σας το λέω...
έχει ειπωθεί και παλαιότερα ότι ισχύει, απ ότι μου είπαν...
Όπως ακριβώς το έγραψε ο Μοϊκανός. Έχει αποφασιστεί -με αυτό το σκεπτικό- εδώ και πολύ καιρό. Τα σήματα των μικρών ομάδων ΔΕΝ αναποδογυρίζουν.
Για να αναποδογυρίσεις κάτι πρέπει να έχει ένα βάρος ώστε να εκμεταλευτείς το momentum και να του την κάνεις.Στη κατηγορία φτερού τι να αναποδογυρίσεις!!

- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Εμένα με ιντριγκάρει και η λύση του θεού αρηκλή στα τέσσερα....
(το 4 λατρεμένος αριθμός)....

(το 4 λατρεμένος αριθμός)....