επειδη δεν τα ειδα στην αρχικη αλλα τα διαβασα στο olapaok και επειδη το ηξερα απο πριν...
Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του "PAOK Web TV". Σε κάποιο σημείο, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφαση του Λάσλο Μπόλονι να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν, η οποία δεν του έκανε καλό, όπως εξομολογείται.
Το olaPAOK.gr σας παραθέτει χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης, γιατί το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί πάρα πολύ την παραμονή του ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και μετά την διεξαγωγή του.
Για το τι πλήγωσε τον εγωισμό του: "Καμιά φορά το να μένω εκτός αποστολής, για παράδειγμα στο πρόσφατο παιχνίδι στη Ρωσία , αυτό
με πόνεσε πολύ, αλλά εντάξει, είναι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ξέρω ότι διανύω την τέταρτη μου σεζόν εδώ και γνωρίζουν ποιος είμαι και τι μπορώ να αποδώσω , γι' αυτό με πόνεσε, αλλά μετά μου πέρασε. Γνωρίζω ότι έχω μεγαλώσει, αλλά δεν πρέπει να δίνεται σημασία σε αυτό, αλλά στο πόσο έχω αποδώσει. Όταν έρχεται το χαρτί και εγώ δεν είμαι μέσα γιατί πιθανόν δεν θα αποδώσω καλά, οφείλω να το σεβαστώ, αλλά δε νομίζω να έγινε σε κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής αυτό".
Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι πάρθηκε λάθος απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα: "Ποτέ δεν είπα ότι υπήρχε κακή πρόθεση, πάντα η πρόθεση είναι καλή, το μόνο που λέω είναι ότι με επηρέασε και έγινε το αντίθετο, γιατί εγώ ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να δώσω και τι όχι. Έτσι έγινε το αντίθετο την Κυριακή γιατί πιέστηκα μέσα μου, δεν ήταν καθαρό το μυαλό μου, ζορίστηκα και δεν θέλω να δικαιολογηθώ για την απόδοσή μου, που δεν ήταν καθόλου καλή. Εγώ αν είμαι κουρασμένος κάθομαι σπίτι, παίζω με τα παιδιά μου και αφήνω το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να παίξω άψογα την Πέμπτη και μετά την Κυριακή διπλό παιχνίδι. Αλλά σέβομαι την κάθε απόφαση, και ούτε πιστεύω ότι υπάρχει κακή πρόθεση. Αλλά το λέω ότι με πόνεσε, και τίποτα παραπάνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι".
Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον προπονητή γι’ αυτό το θέμα, τόνισε: "Εγώ σε όλη μου την καριέρα μου ποτέ δεν μιλούσα με τον προπονητή για αυτά τα πράγματα, μόνο με έναν που ήταν για μένα κάτι παραπάνω από προπονητής, ήταν φίλος. Δεν είμαι ο τύπος που θα μιλήσει με τους προπονητές.
Ο προπονητής ξέρει και αυτός θα κληθεί να πάρει την απόφαση, εγώ δεν έχω κάτι να του πω πάνω σε αυτό, δε με νοιάζει τι κάνει, σέβομαι ό,τι κάνει μέσα στο παιχνίδι, αλλά εμένα δε μου αρέσει να μιλάω καθόλου γι' αυτό και ποτέ δε μου άρεσε. Για μένα είναι άσπρο ή μαύρο, δεν έχει μέσο, είναι ναι ή όχι, δεν έχει έτσι, αλλιώς και αλλιώτικα. Αυτό δεν με αγγίζει καθόλου, εμένα μου αρκεί το ναι ή το όχι και εδώ τελειώνει το θέμα".