5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από Photis »

paprica έγραψε:Για ποια ομάδα λέει ότι πήγε να τον αρπάξει από εμάς;
ο ρούλης ήταν.
:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τα λόγια για τον Γκαρσία έχουν στερέψει πλέον.
Τι άλλο να πεις γι αυτόν τον άνθρωπο?
Απλός, συνειδητοποιημένος, προσγειωμένος..
Σωστός οικογενειάρχης με τέλεια εξωγηπεδική ζωή..
Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα περνούσε απαρατήρητος...
Δεν έχει ανάγκη βεντετισμούς, δεν έχει ανάγκη να γίνει αρεστός στον κόσμο...

Το μόνο που θέλει όπως είπε και ο ίδιος είναι να δίνει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Και όσο το κάνει, τόσο θα τους πονάει που αυτή η προσωπικότητα,αυτό το σύμβολο, βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και δεν λυγίζει σε κανέναν και τίποτα...
Για πολλούς ήταν και θα παραμείνει ο χειρότερός τους εφιάλτης.!
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

xlebouras έγραψε:
Γαυρο for sure
Photis έγραψε:
ο ρούλης ήταν.
Με μπερδέψατε περισσότερο :D
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ποδοσφαιριστής (μεχρι να βρω αλλον....) που δεν τον νιαζουν τα λεφτα.(στα πλαίσια του παιζω μονο για αυτα).

Οταν κρατας λεει τον λογο σου δεν παει να μπει και ο γαυρος με τα 8απλα.......

εισαι κατι το διαφορετικό. κατι το υγειες.
[youtube]HjwTPAGG7HI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ναι αλλα τα σκορδονεα γραφουν οτι εισαι γιαλαντση επαναστατης γιατι καθεσε σουζα μπροστα στην γυναικα σου

:lol: :lol: :lol: :lol:
ρε τον απιστευτο τον σκορδα......αυτος ρε πρεπει να βλεπει εφιαλτες και μονο που ακουει ΠΑΟΚ
μετα τα βρομοσκουλικα τους πηραξε ο κυριακος παπαδοπουλος

βρεεεεεεεε...........θα κανετεεεεεεε καλυτερη πορειααααααααα εκειιιιιι στην β΄εθνικηηηηηη
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Τι να κάνει κι αυτος ο Σκόρδας προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή μία ασχολούμενος με τον Παπαδόπουλο τώρα με τον Πάμπλο αλλά δεν του κάθεται με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Αρκετά ενδιαφέρουσα η συνέντευξη με Garcia, φανερωσε κάποιες κάποιες νέες πτυχές της προσωπικότητας του. Και σε θέματα λίγο ως πολύ επίκαιρα έβγαλε και νέα. Ας πούμε η ιστορία με το παιχνίδι στο Καζάν: το ποσο πειράχτηκε και τι επίδραση είχε για το παιχνίδι με το γαύρο. Επίσης οι σκέψεις του για μελλοντικά σχέδια. Φαίνεται πράγματι να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εργαστεί αργότερα ως προπονητής. Μάλιστα στο σημείο αυτό μιλάει και για τις γνώσεις του της ελληνικής γλώσσας! Τυχαίο; Μάλλον φανταζότανε την στιγμή αυτή τον εαυτό προπονητή στον ΠΑΟΚ!

Από και πέρα - θα πω πάλι (όπως στη συνέντευξη του ΠΑΟΚ WEBTV με Lino) το παράπονο μου. Ωραίες και καλές αυτές οι συνεντεύξεις, αλλα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.( Ήδη αυτή του Garcia σε σχέση με αυτή του Λινου ήταν καλύτερη.)

Θέλω πολύ απλά περισσότερη ουσία!

1. Κατ αρχάς ο (συμπαθής βεβαια) Κυριάκος Κυριάκου μιλάει πολύ και φλυαρεί. Από τα 60 λεπτά κουβέντα θα μιλάει σίγουρα τα 20! Άσε που το μοντάζ είναι τέτοιο που βλέπεις σε υπέρμετρο βαθμό τη φάτσα του. Μου λείπει μια αρετή που τη θεωρώ πολύ σημαντική: τη δημοσιογραφικη ταπεινότητα που απαιτεί να καταπνίγεις τις οποιες τάσεις φιλαρέσκειας. Βεβαια ο πειρασμός είναι μεγάλος μαζί μέ την προσωπικότητα του ανθρώπου που παίρνεις συνέντευξη να προβάλλεις έμμεσα και τον εαυτό σου. Αλλα ακριβώς εδώ φαίνεται και το δημοσιογραφικό ποιον σου. Κάποιος πρέπει να του πει να το δουλέψει αυτό.

2.Όλα αυτά είναι εις βάρος της ουσίας. Θα μπορούσε να βγει ακόμη περισσότερο ζουμί. Ας πούμε, θεωρώ αμαρτία να μην ρωτήσεις κάποια πράγματα για εκείνον το μεξικανό προπονητή τον οποιον επαινεί ο Garcia. Σου λέει: "Ένας Mεξικανος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτε." Ποιος και γιατί;

Επίσης: Σου λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη στιγμή της σταδιοδρομίας του. Γιατί; Η θεωρείται τόσο αυτονόητο ότι η απάντηση έχει να κάνει μονο με τις εκδηλώσεις του κόσμου;

Και κάτι άλλο: Εκτος από PAOKIA είμαστε και φίλοι του ποδοσφαίρου. Έχεις λοιπόν έναν Garcia μπροστά σου και δεν μπορεί να γίνει κάποια κουβέντα αμιγώς ποδοσφαιρική; Κρίμα. Για το πως βλέπει lx. την εξέλιξη του αθλήματος τα τελευταία χρονια, πως βλέπει κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, τις εμπειρίες του στη Real, τη Milan, στο Μουντιάλ.

Τέλος: ας ειπωθούν και δυο τρία πράγματα για την ζωή στην Ελλάδα.

ΥΣ. Αλήθεια, που έγινε αυτή η συνέντευξη; Ήταν στο σπίτι του Garcia, του ατζέντη του, αλλού; Το ρωτάω αυτό γιατί μου έκανε εντύπωση το μέγεθος της κάβας! Τόσα κρασιά ρέ! Αν ήταν του Garcia αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί τονίζει συνεχως ποσο του αρέσει να κλείνεται σπίτι και να μην βγαίνει έξω! :D
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

O προπονητης ειναι ο Javier Aguirre τον οποιο ειχε στην Osasuna.
Εχεις δικιο παντως για το οτι οι συνεντευξεις πρεπει να βγαζουν πιο ενδιαφεροντα και αγνωστα στοιχεια...
Παρολα αυτα ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια αυτη του web tv και πρεπει να στηριχθει απο ολους...

Υπαρχει σταθερη βελτιωση!
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

επειδη δεν τα ειδα στην αρχικη αλλα τα διαβασα στο olapaok και επειδη το ηξερα απο πριν... :geek:

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του "PAOK Web TV". Σε κάποιο σημείο, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην απόφαση του Λάσλο Μπόλονι να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν, η οποία δεν του έκανε καλό, όπως εξομολογείται.

Το olaPAOK.gr σας παραθέτει χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης, γιατί το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί πάρα πολύ την παραμονή του ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και μετά την διεξαγωγή του.
Για το τι πλήγωσε τον εγωισμό του: "Καμιά φορά το να μένω εκτός αποστολής, για παράδειγμα στο πρόσφατο παιχνίδι στη Ρωσία , αυτό με πόνεσε πολύ, αλλά εντάξει, είναι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ξέρω ότι διανύω την τέταρτη μου σεζόν εδώ και γνωρίζουν ποιος είμαι και τι μπορώ να αποδώσω , γι' αυτό με πόνεσε, αλλά μετά μου πέρασε. Γνωρίζω ότι έχω μεγαλώσει, αλλά δεν πρέπει να δίνεται σημασία σε αυτό, αλλά στο πόσο έχω αποδώσει. Όταν έρχεται το χαρτί και εγώ δεν είμαι μέσα γιατί πιθανόν δεν θα αποδώσω καλά, οφείλω να το σεβαστώ, αλλά δε νομίζω να έγινε σε κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής αυτό".
Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι πάρθηκε λάθος απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα: "Ποτέ δεν είπα ότι υπήρχε κακή πρόθεση, πάντα η πρόθεση είναι καλή, το μόνο που λέω είναι ότι με επηρέασε και έγινε το αντίθετο, γιατί εγώ ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να δώσω και τι όχι. Έτσι έγινε το αντίθετο την Κυριακή γιατί πιέστηκα μέσα μου, δεν ήταν καθαρό το μυαλό μου, ζορίστηκα και δεν θέλω να δικαιολογηθώ για την απόδοσή μου, που δεν ήταν καθόλου καλή. Εγώ αν είμαι κουρασμένος κάθομαι σπίτι, παίζω με τα παιδιά μου και αφήνω το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να παίξω άψογα την Πέμπτη και μετά την Κυριακή διπλό παιχνίδι. Αλλά σέβομαι την κάθε απόφαση, και ούτε πιστεύω ότι υπάρχει κακή πρόθεση. Αλλά το λέω ότι με πόνεσε, και τίποτα παραπάνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι".
Όταν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον προπονητή γι’ αυτό το θέμα, τόνισε: "Εγώ σε όλη μου την καριέρα μου ποτέ δεν μιλούσα με τον προπονητή για αυτά τα πράγματα, μόνο με έναν που ήταν για μένα κάτι παραπάνω από προπονητής, ήταν φίλος. Δεν είμαι ο τύπος που θα μιλήσει με τους προπονητές. Ο προπονητής ξέρει και αυτός θα κληθεί να πάρει την απόφαση, εγώ δεν έχω κάτι να του πω πάνω σε αυτό, δε με νοιάζει τι κάνει, σέβομαι ό,τι κάνει μέσα στο παιχνίδι, αλλά εμένα δε μου αρέσει να μιλάω καθόλου γι' αυτό και ποτέ δε μου άρεσε. Για μένα είναι άσπρο ή μαύρο, δεν έχει μέσο, είναι ναι ή όχι, δεν έχει έτσι, αλλιώς και αλλιώτικα. Αυτό δεν με αγγίζει καθόλου, εμένα μου αρκεί το ναι ή το όχι και εδώ τελειώνει το θέμα".
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ναι αλλά έλα εμένα δε μου άρεσε το πως αντίδρασε στο ροτέισον που έκανε ο Μπόλονι.Δηλαδη τι πρέπει να γίνεται??όποτε δε παίζει θα μουτρώνει????Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.Κανένας δεν είναι πάνω από τον προπονητή.Σ'αγαπάμε σ'εκτιμάμε αλλά και εσύ πρέπει να σέβεσαι.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

την είδες την συνέντευξη φίλε? γιατί από ότι κατάλαβα δεν την είδες...
κανένας δεν μούτρωσε.. απλά ήθελε να πάει στο Καζάν να βοηθήσει την ομάδα και πικράθηκε που δεν ήταν αποστολή,
αυτό θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστής που αγαπάει την ομάδα και ΄χει ποδοσφαιρικό εγωισμό...
ίσα ίσα που από την συνέντευξη είπε ότι ο προπονητής κάνει κουμάντο και είναι υπεύθυνος, και ουδέποτε έχει μιλήσει με προπονητές πριν η μετά τον αγώνα σε όλη του καριέρα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εμένα αυτό που με κόφτει είναι σε κάθε αντίστοιχη περίσταση=εκτός αποστολής από κάποιο παιχνίδι,εφόσον υπάρξει στο μέλλον,να μην έχει την αγωνιστική εικόνα,που είχε στο καραϊσκάκης.εφόσον αφήνει να εννοηθεί πως τον επηρέασε ψυχολογικά η μη συμπερίληψή του στην αποστολή για το καζάν.γιατι συνδέει τα 2 ζητήματα σε κάποιο βαθμό,αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ.λεπτολόγος ως προς την εκδήλωση του παραπόνου του,το αναγνωρίζω.οχι σαν τον ίβιτς ...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

ακριβως γιαυτο εκανα bold καποια που ειπε...γιατι ναι μεν πληγωθηκε ΑΛΛΑ αναγνωριζει ποιος κανει κουμαντο !!

Α ρε μεγαλε Παμπλο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

zoomgr έγραψε:την είδες την συνέντευξη φίλε? γιατί από ότι κατάλαβα δεν την είδες...
κανένας δεν μούτρωσε.. απλά ήθελε να πάει στο Καζάν να βοηθήσει την ομάδα και πικράθηκε που δεν ήταν αποστολή,
αυτό θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστής που αγαπάει την ομάδα και ΄χει ποδοσφαιρικό εγωισμό...
ίσα ίσα που από την συνέντευξη είπε ότι ο προπονητής κάνει κουμάντο και είναι υπεύθυνος, και ουδέποτε έχει μιλήσει με προπονητές πριν η μετά τον αγώνα σε όλη του καριέρα...
Επειδή την είδα το λέω...κάτι τέτοιες μ****ς κάνουν ταναπού τα αποδυτήρια...Τέλοσπαντων,ξανάγινε έτσι κι αλλιώς..ελπίζω όταν τον ξαναφήσει να μην παίζει όπως το παιχνίδι με το γάβρο γιατί "πληγώθηκε."
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο σκέψης του Πάμπλο. Μπορεί να αναγνωρίζει λεκτικά το ποιός κάνει κουμάντο, αλλά στην πράξη δείχνει οτι αυτός θα κάνει το δικό του, πράγμα που για την ηλικία του αλλά και την αναγνώριση που του δείχνουμε στον ΠΑΟΚ, είναι ανεπίτρεπτο.

Για μένα οι ηγέτες απο ένα σημείο και έπειτα πρέπει να είναι οι συμπαίκτες του προπονητή μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Του καλού προπονητή προφανώς. Αμα φέρουμε χάβους κλπ και ο Γκαρσία αντιδρά δεν θα κατηγορηθεί.

Αμα όμως η ομάδα βρίσκει ξανά τα πατήματα της και αναδιοργανώνεται, πρέπει να πρωτοστατεί και οχι να λέει οτι ενοχλήθηκε που δεν έπαιξε στο καζαν.
Δεν τον άφησε έξω ο κοουτς απο κόμπλεξ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”