10.Juliano Gonçalves Spadacio

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 10.Juliano Gonçalves Spadacio

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον πια μου θυμισε :shock: :opaokara:ασχετα αν δεν τον ειδαμε
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Με αφορμή το ντεμπούτο του στη Ν. Σμύρνη, ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα και μίλησε για την ολιγόλεπτη συμμετοχή του, την κατάσταση ετοιμότητας που βρίσκεται και τον Λάσλο Μπόλονι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βραζιλιάνου στο "Metrosport":

Για το ντεμπούτο του στη Ν. Σμύρνη, σχολίασε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που, έστω και για λίγα λεπτά, αγωνίστηκα με τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω περισσότερο και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Διαπίστωσα πως έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πως είμαστε ένας πολύ δυνατός σύλλογος".

Για την κατάσταση ετοιμότητάς του, δήλωσε: "Από τη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, προπονούμαι εντατικά, με σκοπό να βελτιωθώ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, καθώς για πέντε μήνες ήμουν εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού μου στην προηγούμενη ομάδα μου. Βελτιώνομαι κάθε μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου με τον καλύτερο τρόπο. Γρήγορα θα είμαι στο 100% και τότε θα μπορούν να υπολογίζουν καλύτερα πάνω μου. Τώρα νιώθω ότι είμαι στο 80% περίπου και κάθε μέρα ανεβαίνω".

Για τον Λάσλο Μπόλονι, υποστήριξε: "Ξέρω ότι είναι ένας καλός προπονητής, που τον σέβονται στη Ρουμανία. Με τιμά που ένας τέτοιος προπονητής έψαξε πληροφορίες για μένα και με ζήτησε. Όταν μου δώσει την ευκαιρία, θα μπω στο γήπεδο και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι' αυτόν και τους οπαδούς μας".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είπε: "Η Ραπίντ Βουκουρεστίου έχει πολύ φανατικούς οπαδούς. Νόμιζα ότι δε θα βρω πιο τρελούς, ώσπου είδα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως ακολουθούν παντού την ομάδα και κάνουν τα εκτός έδρας παιχνίδια να φαίνονται σαν να είναι στην έδρα μας. Σίγουρα δίνουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο στους παίκτες για να κερδίζουν. Κάτι τέτοιο έκαναν την Κυριακή στο γήπεδο του Πανιωνίου".

http://www.paokmania.gr/articles/footba ... -cent.html
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο αυριανό φιλικό με Αναγέννηση Επανωμής είναι πιθανό να αγωνιστεί ολόκλητο το 90λεπτο και να δείξει κατά πόσον είναι έτοιμος να παίξει με ΑΕΚ, σύμφωνα με το paok24!
Αχ και να βγει ο επιτελικός που ψάχνουμε!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στο οικογενειακό διπλό πάντως, φάνηκε λίγο "βαρύς" κι ως εκ τούτου δείχνει ότι θέλει ακόμη δουλειά για να προλάβει και τους υπόλοιπους!
Άβαταρ μέλους
babisgia

Δημοσίευση από babisgia »

ακούω κάτι φωνές από το παρελθόν να λένε: ... για προώθηση ταλέντων από τον Γιατρό...του αρέσει να δουλεύει με τους νέους...κ.ά.
...αυτός σε λίγο θα έρχεται να κάθεται στον πάγκο μόνο στα επίσημα παιχνίδια...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

babisgia συμφωνω οτι πρεπει να κανουμε κριτικη .....αλλα νομιζω το παρακανεις....
Άβαταρ μέλους
babisgia

...καμμιά φορά και η υπερβολή χρειάζεται...
Άβαταρ μέλους
eorptol

10.Juliano Gonçalves Spadacio

Δημοσίευση από eorptol »

babisgia έγραψε:ακούω κάτι φωνές από το παρελθόν να λένε: ... για προώθηση ταλέντων από τον Γιατρό...του αρέσει να δουλεύει με τους νέους...κ.ά.

Πως με τσατιζεις ρε φίλε όπως κάνανε κάποτε κάποιοι με τον σαντος που το ξεσκιζανε σε κάθε του κίνηση κερδιζε έχανε τα άκουγε ένας προπονητής που αποδεδειγμένα προσφερε έργο με το μπολονι τολμάμε τ επόμενο βήμα και αντι να τον στηρίξουμε βγάζουμε εμπάθεια κάτσε να δεις πρώτα το έργο του και μετα τον κρίνεις εκτός αν το κριτήριο σου είναι ότι δεν βάζει τον τσουκαλα....θα με κάνεις να αντιπαθησω τον τσουκαλα που δεν φταιει σε τίποτε το παιδι.....:(:(
Άβαταρ μέλους
babisgia

...αυτό κατάλαβες εσύ...από τα γραφόμενά μου; Διάβασε τα προσεκτικότερα...Ο Τσουκαλάς είναι η αφορμή...παλαιότερα έγραψα π.χ. και για τον Σνάουτσερ...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

babisgia έγραψε:ακούω κάτι φωνές από το παρελθόν να λένε: ... για προώθηση ταλέντων από τον Γιατρό...του αρέσει να δουλεύει με τους νέους...κ.ά.

ρε φιλε σε οποιο τοπικ μπηκες και σχολιασες, κραζεις τον Μπολονι.....φτανει το καταλαβαμε....δεν τον γουσταρεις...
ο.κ....αλλα κουρασες ....φτανει...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αδελφε εχεις μπει σε 4-5 τοπικ και εισαι συνεχως οφ τοπικ...
Και αμα σου φταιει ο τσουκαλας εδω γραφουμε για το σπαντατσιο.Και αμα σου φταιει ο γιατρος πηγαινε στο τοπικ του.
Άβαταρ μέλους
babisgia

Οι παίκτες έχουν άμεση σχέση με τον προπονητή και τις επιλογές του...αν νομίζεις ότι είμαι οφ τοπικ...διέγραψε τα μηνύματά μου...άλλωστε όπως διέκρινα εκνεύρισαν κόσμο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν μπορουμε ομως ολα να τα γραφουμε στο ιδιο τοπικ...
Άβαταρ μέλους
babisgia

...αν ψάξεις λοιπόν καλύτερα... θα δεις ότι με κράζουνε επειδή μπήκα σε διαφορετικά τοπικ και εξέφρασα τις απόψεις μου...

Μπάμπης, την επόμενη φορά που θα μπεις στα τόπικ και θα κάνεις ότι γουστάρεις(off topic) να ξέρεις οτι θα έχεις θέσει τον ευατό σου εκτός κοινότητας.Μόνο απόψεις δεν είναι αυτά που παραθέτεις.

Moican4
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Σοβαρά ομςσ ρε φίλε μας έχεις κουράσει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”