ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 02/10/11 20:30 NovaSports1
Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 02/10/11 20:30 NovaSports1
Καιρός να δείξουμε την στόφα μας.
Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν αλλά όποιος και να μπει θέλω το λιγότερο να νιώσει λιοντάρι, να δαγκώσει λαρύγγια, να σπάσει κόκαλα, απ το πολύ τρέξιμο να ιδρώσουν και τα νύχια του και να μην ξεχνάει ότι πρεσβεύει το έντιμο ενάντια στο άδικο και την φουστιά.
Προβλέπω ανατροπή απο 1-0 σε 1-2 και το 2ο να μπαίνει κάπου στο 87 και μετά άστους να τρέχουν.
Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν αλλά όποιος και να μπει θέλω το λιγότερο να νιώσει λιοντάρι, να δαγκώσει λαρύγγια, να σπάσει κόκαλα, απ το πολύ τρέξιμο να ιδρώσουν και τα νύχια του και να μην ξεχνάει ότι πρεσβεύει το έντιμο ενάντια στο άδικο και την φουστιά.
Προβλέπω ανατροπή απο 1-0 σε 1-2 και το 2ο να μπαίνει κάπου στο 87 και μετά άστους να τρέχουν.
Πιστεύω σε δυνατή επανέμφανιση Βιέρι ίσως και με γκολ..
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω φοβερή εμπιστοσύνη στον Μπόλονι. Έχει άλλωστε αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολα ματς, σαν αυτό με την Τότεναμ και την Ρουμπίν ( την αεκ δεν την υπολογίζω γιατί δεν είναι καν ομάδα), στον γαύρο δεν θα μπορέσει, να του "βάλει" τα γυαλάκια?Από την άλλη είναι και οι παίχτες μας, που φαίνονται να έχουν φοβερή αυτοπεποίθηση (όχι μόνο στις δηλώσεις που κάνουν, αλλά μέσα στο γήπεδο).Ενώ είναι οι ίδιοι με πέρυσι, σου δίνουν την εντύπωση ότι φέτος είναι άλλοι άνθρωποι.Πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, αλλά και για την ομάδα ολόκληρη. Και όλοι χρησιμοποιούν σχεδόν την ίδια φράση "χάρη στη δουλειά που γίνεται στην προπόνηση" ή "δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση" και φυσικά "σε κάθε ματς θα είμαστε ακόμη καλύτεροι, γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση".Αυτό είναι το μυστικό του προπονητή μας "η δουλειά", η πολύ καλή δουλειά , γι αυτό και όλοι οι παίχτες μας είναι ενθουσιασμένοι κι αυτός ο ενθουσιασμός φαίνεται και στο γήπεδο.Αυτή η γνώση για το που πρέπει να είναι ο καθένας τους και τι πρέπει να κάνει.Στον φετινό ΠΑΟΚ τίποτε δεν είναι τυχαίο, όλα είναι καλά δουλεμένα, όλα κινούνται πάνω σε σχέδιο.Και δεν υπάρχει μόνο σχέδιο Α, υπάρχει και σχέδιο Β αν κάτι δεν πάει καλά (όπως με την Ρούμπιν χτες).
Γι αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε, ο Μπόλονι είναι προετοιμασμένος και έχει προετοιμάσει και τους παίχτες μας. Ακόμα και για τον Κουκουλάκη θα έχει κάποιο σχέδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία για την άψογη στρατηγική που θα εφαρμόσει ο παμπόνηρος Μπόλονι.
Πάμε στο τηγάνι, για να θαυμάσουν, για μια ακόμη φορά, όλοι οι Έλληνες, το σπουδαίο ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε να παίξουμε.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!!
Γι αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε, ο Μπόλονι είναι προετοιμασμένος και έχει προετοιμάσει και τους παίχτες μας. Ακόμα και για τον Κουκουλάκη θα έχει κάποιο σχέδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία για την άψογη στρατηγική που θα εφαρμόσει ο παμπόνηρος Μπόλονι.

Πάμε στο τηγάνι, για να θαυμάσουν, για μια ακόμη φορά, όλοι οι Έλληνες, το σπουδαίο ποδόσφαιρο που ξέρουμε και μπορούμε να παίξουμε.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!!
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Μετα τους τραυματιες το σχήμα που θα κατεβάσει ο μπολονι ειναι προβλέψιμο... Κρεσιτς Ετο Λινο Μαλε Μπρουνο-Γκαρσια Λαζαρ Σαλπι Αντρε- Φωτακης- Κλαους.... Διπλο μες το τηγάνι ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εγώ λέω ότι μπορεί και ο Ίβιτς να ξεκινήσει και να αλλάξει αργότερα με Λαζάρ...
Απλά ο Ιβιτς με τον κουκουλακη έχει πρόβλημα από τότε που τον έβγαλε...!!
Τον βλέπει και κάτι τον πιάνει..και τον φοβάμαι πως αν τρελαθεί .....
Απλά ο Ιβιτς με τον κουκουλακη έχει πρόβλημα από τότε που τον έβγαλε...!!
Τον βλέπει και κάτι τον πιάνει..και τον φοβάμαι πως αν τρελαθεί .....
Εγω θα πω κατι αλλο. Ο Μπολονι μας εδειξε ποιος ειναι. Εμεις πρεπει να δειξουμε ποιοι ειμαστε στην γκελα που θα ερθει καποια στιγμη με ισως κακη εμφανιση. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
- george aspromayros
ειναι η χρονια μας...για να ειμαι εντελως αντικειμενικος ...ειναι η στιγμη μας..!
Γαυρος,βαζελακια,κουλα ειναι στα χειροτερα τους σε αντιθεση με μας!
Εγω πιστευω αυτη τη δεδομενη στιγμη οτι μπορουμε να κερδισουμε ανετα μεσα στο τηγανι! ειμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ρεεεεεεε!!!
Γαυρος,βαζελακια,κουλα ειναι στα χειροτερα τους σε αντιθεση με μας!
Εγω πιστευω αυτη τη δεδομενη στιγμη οτι μπορουμε να κερδισουμε ανετα μεσα στο τηγανι! ειμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ρεεεεεεε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=k0mLsS7O ... re=related
^
έτσι πρέπει να πάμε
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
^
έτσι πρέπει να πάμε
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΙΟ ΒΡOΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΟΡΝΗ,
ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΦΗΒΟΣ...ΓΑΥΡΟΣ!!!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΟΡΝΗ,
ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΠΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΛΑΟΣ,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΦΗΒΟΣ...ΓΑΥΡΟΣ!!!
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

+ + + + 1926dj_timo έγραψε:Εγω θα πω κατι αλλο. Ο Μπολονι μας εδειξε ποιος ειναι. Εμεις πρεπει να δειξουμε ποιοι ειμαστε στην γκελα που θα ερθει καποια στιγμη με ισως κακη εμφανιση. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από τον Δεκέμβριο θα μας σπάσουν τα αρχ@δι@ οι χαμουτζίδικες φυλάδες
για Βιέρινια και Κλάους
Θα τους ανοίξει η όρεξη μετά το ντόρτι που θα φάνε

για Βιέρινια και Κλάους
Θα τους ανοίξει η όρεξη μετά το ντόρτι που θα φάνε

Σωστό και μεγάλο πόστ.dj_timo έγραψε:Εγω θα πω κατι αλλο. Ο Μπολονι μας εδειξε ποιος ειναι. Εμεις πρεπει να δειξουμε ποιοι ειμαστε στην γκελα που θα ερθει καποια στιγμη με ισως κακη εμφανιση. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Ο Μπόλονι θα την κατεβάσει την ομάδα όπως πρέπει.
Μην περιμένενετε να δείτε Σνάου για άμυνα και τέτοια δηλαδή.
Η ομάδα παίζει έτσι και θα παίζει έτσι ακόμα και στο Camp Nou.
Απομένει στους παίχτες να κάνουν τα αυτονόητα και να κερδίσουν.
Και μεις σαν οπαδοί να είμαστε κοντά ακόμα και στην ήττα.
Έχω περισσότερη αγωνία κι από την Πέμπτη. Δεν ξέρω γιατί. Οι 2 τραυματισμοί με ανησυχούν λίγο.
Θέλω μια διπλάρα ίσια με τα @@ του Πάμπλο! Άντε ρε αρρώστιααααααααααααααααααα

Θέλω μια διπλάρα ίσια με τα @@ του Πάμπλο! Άντε ρε αρρώστιααααααααααααααααααα

Εννοείται πως αισιοδοξώ (αν δεν αισιοδοξώ και φέτος με τα εξαιρετικά πράγματα που έχω δει απ'την ομάδα, πότε θα αισιοδοξούσα δηλαδή; ). Έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε παρά τις απουσίες.
Ο Κοντρέρας θα ήταν ένα εξαιρετικό αντίδοτο στον Τζεμπούρ, αλλά τι να κάνεις... Βασιζόμαστε στο πάθος και την ωριμότητα που μας έχει δείξει φέτος ο Μαλεζάς. Ίσως το δίδυμο αυτό με Μαλεζά-Τσιρίλο να δυσκολευτεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω όπως κάνει ο Κόνδορας αλλά ίσως να βελτιώσει τα πράγματα στον αέρα όπου είναι η μεγαλύτερη πληγή μας (αν θυμάμαι καλά στο "σκληρό" ματς στο Ζάγκρεμπ είχαν παίξει οι δυο τους και κατάφεραν να κερδίσουν εύκολα τον αέρα)
Ο γαυρος έχει πολύ καλές μονάδες, γνωστό αυτό. Σύνολο μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει, αν και με Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακά βελτιωμένος. Είναι κι αυτός ομάδα με αδυναμίες ανασταλτικά (όπως κι εμείς φέτος), από το τέρμα του μέχρι και τους αμυντικούς του χαφ, και με παίχτες μπροστά που μπορούν εύκολα να φτιάξουν φάσεις και να σκοράρουν (όπως κι εμείς).
Δύσκολο, πολύ δύσκολο ντέρμπι φυσικά. λογικά θα σκοράρουμε και οι δύο και ο πιο αποφασισμένος και λιγότερο κουρασμένος θα το πάρει.
Σύγκριση Μπόλονι - μέρμυγκα δεν υπάρχει φυσικά. Με όσα έχω δει, η διαφορά τους προπονητικά και από άποψη νοημοσύνης είναι μεγάλη (υπέρ του Ρουμάνου βεβαίως). Εκεί βασίζομαι και ελπίζω ότι θα εκμεταλλευτούμε περισσότερο εμείς τις αδυναμίες τους παρά αυτοί τις δικές μας.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΥΓ: Για τον διαιτητή δεν λέω κάτι γιατί εννοείται πως αν θέλει να σπρώξει γαύρο θα το κάνει και πιθανότατα αυτό να τους δώσει το παιχνίδι. Αυτό πάντα παίζει στο τηγάνι, όπως επίσης παίζει και να πάρεις αποτέλεσμα με κόντρα διαιτησία (πχ πέρυσι εκεί μέσα, στο Κύπελλο).
Ο Κοντρέρας θα ήταν ένα εξαιρετικό αντίδοτο στον Τζεμπούρ, αλλά τι να κάνεις... Βασιζόμαστε στο πάθος και την ωριμότητα που μας έχει δείξει φέτος ο Μαλεζάς. Ίσως το δίδυμο αυτό με Μαλεζά-Τσιρίλο να δυσκολευτεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω όπως κάνει ο Κόνδορας αλλά ίσως να βελτιώσει τα πράγματα στον αέρα όπου είναι η μεγαλύτερη πληγή μας (αν θυμάμαι καλά στο "σκληρό" ματς στο Ζάγκρεμπ είχαν παίξει οι δυο τους και κατάφεραν να κερδίσουν εύκολα τον αέρα)
Ο γαυρος έχει πολύ καλές μονάδες, γνωστό αυτό. Σύνολο μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει, αν και με Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακά βελτιωμένος. Είναι κι αυτός ομάδα με αδυναμίες ανασταλτικά (όπως κι εμείς φέτος), από το τέρμα του μέχρι και τους αμυντικούς του χαφ, και με παίχτες μπροστά που μπορούν εύκολα να φτιάξουν φάσεις και να σκοράρουν (όπως κι εμείς).
Δύσκολο, πολύ δύσκολο ντέρμπι φυσικά. λογικά θα σκοράρουμε και οι δύο και ο πιο αποφασισμένος και λιγότερο κουρασμένος θα το πάρει.
Σύγκριση Μπόλονι - μέρμυγκα δεν υπάρχει φυσικά. Με όσα έχω δει, η διαφορά τους προπονητικά και από άποψη νοημοσύνης είναι μεγάλη (υπέρ του Ρουμάνου βεβαίως). Εκεί βασίζομαι και ελπίζω ότι θα εκμεταλλευτούμε περισσότερο εμείς τις αδυναμίες τους παρά αυτοί τις δικές μας.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΥΓ: Για τον διαιτητή δεν λέω κάτι γιατί εννοείται πως αν θέλει να σπρώξει γαύρο θα το κάνει και πιθανότατα αυτό να τους δώσει το παιχνίδι. Αυτό πάντα παίζει στο τηγάνι, όπως επίσης παίζει και να πάρεις αποτέλεσμα με κόντρα διαιτησία (πχ πέρυσι εκεί μέσα, στο Κύπελλο).
Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Laszlo Boloni, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, ενόψει του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Η αποστολή της ομάδας, αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:
1. Αθανασιάδης Στέφανος
2. Γεωργιάδης Γιώργος
3. Μαλεζάς Στέλιος
4. Μπαλάφας Σωτήρης
5. Σαλπιγγίδης Δημήτρης
6. Φωτάκης Γιώργος
7. Χαλκιάς Κώστας
8. Αlves Maciel Dorvalino
9. Cirillo Bruno
10. Etto
11. Garcia Pablo