Άκουσα τον Λαγογιάννη, παρασκευή νομίζω, να αφήνει αιχμές κατά του Βρύζα και να λέει ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Κόλκα. Και ότι μαζί με τον Σαχπα ο Βρύζας θέλανε να πάρουνε την ΠΑΕ κι αυτός (Βρ'υζας) να γίνει Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το σχέδιο, συνέχιζε και έλεγε. Ενώ ο Ζαγοράκης έκανε κακός που κατέβασε τον Φλωρίδη στα αποδυτήρια και εγώ που έψαξα (Λαγογιάννης) ήξερα το τι έπαιζε. Ο Πρόεδρος ΑΣ είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ μιας και αντιμετώπισε το θέμα πάρα πολύ έξυπνα και διασφάλισε την ομάδα από τα χειρότερα.
Συνέχιζε και έλεγε ότι η ομάδα μπορεί να πάει ενωμένοι και μόνο ενωμένος ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να κάνει σοβαρά πράγματα. Εγώ θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, όπως ο κάθε ΠΑΟΚτσής (λαγογιάννης).
Ρωτάω... Κύριε Λαγογιάννη, πως εσείς θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ μας όταν ο ίδιος αφήνεται να πλανάται στον άερα ότι ο Βρύζας ήθελε να φάει την θέση του Ζαγοράκη με πλάνο Σάχπα;
Πως λοιπόν αντιλαμβάνεστε τα θέματα του ΠΑΟΚ όταν λέτε... Εγώ είμαι μέσα στα θέματα και κάποιος που είναι μέσα στα πράγματα ξέρει το πως να σκεφτεί σε ότι έχει να κάνει σχέση με τον ΠΑΟΚ. Και λέτε το εξής φοβερό για εσάς ότι αν δεν έβαζε το γκολ Μπαλάφας και δεν περνούσε ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους θα είχαμε πολλά προβλήματα τόσο Διοικητικά, όσο και έξω από αυτήν με ότι συνεπάγεται. Συνεχίζεται Κύριε Λαγογιάννη και λέτε το εξής φοβερό και πάλι μετά το τέλος της πρόταση σας... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΕ ΤΕ πρέπει να είστε ΤΣΑ ΚΑ ΛΟΙ.
Κύριε Λαγογιάννη δεν σας ξέρω καλά να είστε. Ο Θεός να είναι μαζί σας και να προσέχετε. Συμβουλή από έναν ΠΑΟΚι που ζει μακρυά. Για να είναι κάποιος τσάκαλος σύμφωνα με εσάς. Η θα πρέπει να συμφωνεί μαζί σας! Η θα πρέπει να συμφωνείς μαζί σας. Αλλιώς τσάκαλος δεν θα υπάρξει. Σας το λέω!!!
Κι αν θέλετε το καλώ του ΠΑΟΚ σταματήστε τα σενάρια περί προεδρίας. Αν έχεις στοιχεία - ντοκουμέντα. Δώσε φως. Δεν έχεις; Πες λίγα και κάνε το χαβαλέ σου με τον κόσμο.
ΥΣ. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που χειρίζονται το φόρουμ, αλλά δεν είχα που να το γράψω.
ΥΣ2 Εντάξει στο θέμα Κόλκα, αναφέρεται κι αυτός νομίζω