Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Parolos »

kos έγραψε:
free4 έγραψε:Αν είναι να φαγωθείτε, κάντε το μακριά από τον ΠΑΟΚ!!
διαφωνω καθετα και οριζοντια.
ειναι απο τις σπανιες ευκαιριες να ξευτιλιστει δημοσια η μεγαλυτερη πληγη του ΠΑΟΚ.
ειναι μια ευκαιρια που δεν πρεπει να παει χαμενη. ανταπαντηση κολκα σημερα :lol:
++++
Κι είπα κανείς δε θα το πει..?

Δεν καταλαβαίνω γιατί επηρεάζει την ομάδα το ξεκατίνιασμα των δύο..
Το θέμα είναι οτι κάποιοι σχολιάζουν κάτω από τα κείμενα στα site και fb τους "Λύξτε το για το καλό της ομάδας", "Μη μαλώνετε ρε και χάσουμε το ματς της Κυριακής".. :shock: :shock: :o :o :? :?
ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ??? ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΠΤ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ???
Λες και μάλωσε ο Τσιρίλο με τον Γκαρσία!
Τι να πει κανείς απλά ντροπή..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όταν στις στιχομυθίες περιλαμβάνονται τα ονόματα του προέδρου και του πιθανώς αντιπροέδρου της ομάδας, νομίζω δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί ζητά ο free να ξεκατινιαστούν μακριά απ τον ΠΑΟΚ. Δεν τους είπε να βγούν απ τα γραφεία γιατί επηρεάζονται οι σέντρες του Λίνο στην προπόνηση απο κάτω...

Τα άλλα περί ήττας την κυριακή είναι βλακείες.

ΠΑΟΚ είμαστε οχι αντιΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ετσι.....!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Parolos έγραψε:
kos έγραψε:
free4 έγραψε:Αν είναι να φαγωθείτε, κάντε το μακριά από τον ΠΑΟΚ!!
διαφωνω καθετα και οριζοντια.
ειναι απο τις σπανιες ευκαιριες να ξευτιλιστει δημοσια η μεγαλυτερη πληγη του ΠΑΟΚ.
ειναι μια ευκαιρια που δεν πρεπει να παει χαμενη. ανταπαντηση κολκα σημερα :lol:
++++
Κι είπα κανείς δε θα το πει..?

Δεν καταλαβαίνω γιατί επηρεάζει την ομάδα το ξεκατίνιασμα των δύο..
Το θέμα είναι οτι κάποιοι σχολιάζουν κάτω από τα κείμενα στα site και fb τους "Λύξτε το για το καλό της ομάδας", "Μη μαλώνετε ρε και χάσουμε το ματς της Κυριακής".. :shock: :shock: :o :o :? :?
ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ??? ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΤΠΤ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ???
Λες και μάλωσε ο Τσιρίλο με τον Γκαρσία!
Τι να πει κανείς απλά ντροπή..
Ναι αλλά άμα πάθει κάτι αυτός που μας έβγαλε τσου λου, να σε πω εγώ.. Αχάριστε... :lol: :lol: :lol:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πέρσι γιατί δε μας έβγαλε,είχε πάει διακοπές;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rainmaker έγραψε:Όταν στις στιχομυθίες περιλαμβάνονται τα ονόματα του προέδρου και του πιθανώς αντιπροέδρου της ομάδας, νομίζω δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί ζητά ο free να ξεκατινιαστούν μακριά απ τον ΠΑΟΚ. Δεν τους είπε να βγούν απ τα γραφεία γιατί επηρεάζονται οι σέντρες του Λίνο στην προπόνηση απο κάτω...

Τα άλλα περί ήττας την κυριακή είναι βλακείες.

ΠΑΟΚ είμαστε οχι αντιΑΡΔ.
Καταρχήν όπως βλέπεις δεν φωτογράφισα τον Free συγκεκριμένα, απλά μου εδωσε την αφορμή να σχολιάσω με αυτά που είδα στα site.
Τώρα αν πιστεύεις οτι η νοοτροπία του μη μας πάθει τπτ ο Κόλκας κι ο Δούκας και τι θα κάνουμε είναι σεβαστή πάω πάσο.
Δε μου αρέσει που ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ επηρεάζεται και ανησυχεί από έναν καυγά Κόλκα-Δούκα και το βρίσκω μικρότητα.. Που βρίσκεις το κακό ακριβώς και που δε συμφωνείς??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τρόμος έγραψε:Πέρσι γιατί δε μας έβγαλε,είχε πάει διακοπές;
Του το χάλασε ο επόπτης με το οφσάιντ..! :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΠΑΟΚ είμαστε οχι αντιΑΡΔ. Εκεί το βρίσκω το κακό.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προς κόλκα και δούκα: υπάρχουν και τα pm.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Άκουσα τον Λαγογιάννη, παρασκευή νομίζω, να αφήνει αιχμές κατά του Βρύζα και να λέει ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Κόλκα. Και ότι μαζί με τον Σαχπα ο Βρύζας θέλανε να πάρουνε την ΠΑΕ κι αυτός (Βρ'υζας) να γίνει Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το σχέδιο, συνέχιζε και έλεγε. Ενώ ο Ζαγοράκης έκανε κακός που κατέβασε τον Φλωρίδη στα αποδυτήρια και εγώ που έψαξα (Λαγογιάννης) ήξερα το τι έπαιζε. Ο Πρόεδρος ΑΣ είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ μιας και αντιμετώπισε το θέμα πάρα πολύ έξυπνα και διασφάλισε την ομάδα από τα χειρότερα.
Συνέχιζε και έλεγε ότι η ομάδα μπορεί να πάει ενωμένοι και μόνο ενωμένος ο ΠΑΟΚτσής μπορεί να κάνει σοβαρά πράγματα. Εγώ θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, όπως ο κάθε ΠΑΟΚτσής (λαγογιάννης).

Ρωτάω... Κύριε Λαγογιάννη, πως εσείς θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ μας όταν ο ίδιος αφήνεται να πλανάται στον άερα ότι ο Βρύζας ήθελε να φάει την θέση του Ζαγοράκη με πλάνο Σάχπα;

Πως λοιπόν αντιλαμβάνεστε τα θέματα του ΠΑΟΚ όταν λέτε... Εγώ είμαι μέσα στα θέματα και κάποιος που είναι μέσα στα πράγματα ξέρει το πως να σκεφτεί σε ότι έχει να κάνει σχέση με τον ΠΑΟΚ. Και λέτε το εξής φοβερό για εσάς ότι αν δεν έβαζε το γκολ Μπαλάφας και δεν περνούσε ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους θα είχαμε πολλά προβλήματα τόσο Διοικητικά, όσο και έξω από αυτήν με ότι συνεπάγεται. Συνεχίζεται Κύριε Λαγογιάννη και λέτε το εξής φοβερό και πάλι μετά το τέλος της πρόταση σας... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΕ ΤΕ πρέπει να είστε ΤΣΑ ΚΑ ΛΟΙ.

Κύριε Λαγογιάννη δεν σας ξέρω καλά να είστε. Ο Θεός να είναι μαζί σας και να προσέχετε. Συμβουλή από έναν ΠΑΟΚι που ζει μακρυά. Για να είναι κάποιος τσάκαλος σύμφωνα με εσάς. Η θα πρέπει να συμφωνεί μαζί σας! Η θα πρέπει να συμφωνείς μαζί σας. Αλλιώς τσάκαλος δεν θα υπάρξει. Σας το λέω!!!
Κι αν θέλετε το καλώ του ΠΑΟΚ σταματήστε τα σενάρια περί προεδρίας. Αν έχεις στοιχεία - ντοκουμέντα. Δώσε φως. Δεν έχεις; Πες λίγα και κάνε το χαβαλέ σου με τον κόσμο.

ΥΣ. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που χειρίζονται το φόρουμ, αλλά δεν είχα που να το γράψω.
ΥΣ2 Εντάξει στο θέμα Κόλκα, αναφέρεται κι αυτός νομίζω :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

από DC » 23 Σεπ 2011, 21:06

Προς κόλκα και δούκα: υπάρχουν και τα pm.

+1926
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

διαβασα οτι ειμαστε πληρεις για το ματς με την ξαδερφη..
δηλαδη ο κολκας ειναι οκ;
ο MVP της σεζον 2009-10 θα παιξει;
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

rainmaker έγραψε:ΠΑΟΚ είμαστε οχι αντιΑΡΔ. Εκεί το βρίσκω το κακό.
Αυτό βασικά, όπως και ο άλλος ο φίλος που λέει για τα pm είναι η ουσία.

Και οι δύο έχουν δίκιο και άδικο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nninik έγραψε:διαβασα οτι ειμαστε πληρεις για το ματς με την ξαδερφη..
δηλαδη ο κολκας ειναι οκ;
ο MVP της σεζον 2009-10 θα παιξει;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Realcon έγραψε:Πως λοιπόν αντιλαμβάνεστε τα θέματα του ΠΑΟΚ όταν λέτε... Εγώ είμαι μέσα στα θέματα και κάποιος που είναι μέσα στα πράγματα ξέρει το πως να σκεφτεί σε ότι έχει να κάνει σχέση με τον ΠΑΟΚ. Και λέτε το εξής φοβερό για εσάς ότι αν δεν έβαζε το γκολ Μπαλάφας και δεν περνούσε ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους θα είχαμε πολλά προβλήματα τόσο Διοικητικά, όσο και έξω από αυτήν με ότι συνεπάγεται. Συνεχίζεται Κύριε Λαγογιάννη και λέτε το εξής φοβερό και πάλι μετά το τέλος της πρόταση σας... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑ ΤΑ ΛΑ ΒΕ ΤΕ πρέπει να είστε ΤΣΑ ΚΑ ΛΟΙ.
Τσάκαλος εγώ δεν είμαι. Μάλλον προς το πρόβατο φέρνω.
Όμως τον Λαγογιάννη και τον κάθε σεναριογράφο, τους ακυρώνει πακέτο ο Ζαγοράκης με τις επιλογές του.
Αν ίσχυε το σενάριο που γράφεις, χωρίς την συγκατάθεση του Ζαγοράκη (γιατί πρέπει να έχουμε στο νου μας και αυτό το ενδεχόμενο), πολύ απλά, δεν θα υπήρχε Ζήσης στο διοικητικό σχήμα.
Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”