Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα σκάσει μύτη το αλάνι ρε τελευταία μέρα και θα τα ρημάξει ΟΛΑ! Θα μοιράζει τσάμπα καπελα με ρίγα στη μέση,στην αριστοτέλους..

Θα έρθει πάνω σε ελέφαντες σαν τον Αλαντίν (για να μη ξεχνάμε και τους Άραβες..), με αυλικούς να του στρώνουν ροδοπέταλα και ανατολίτισσες να χορεύουν στους μαγεμένους χωρικούς.. Ενώ τοξότες θα προστατεύουν τα πλούτη απο τα αρπακτικά και τον κακό βεζύρη που θέλει να ανατρέψει τον Σάχπη , εε συγγνώμη τον σάχη ήθελα να πώ..

Αν κάποιος παρατηρήσει οτι έχει σχέση, είτε με σάχηδες, είτε με αυλικούς, είτε με χωρικούς.. Να με συμπαθάει, εγώ ένα παραμύθι είπα..
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Πάντως άμα δεν μπει ο Φλωρίδης περιμένω ο Σαχπατζίδης που εγγυήθηκε γι'αυτόν να ρίξει κάνα δύο εκατομμύρια ακόμη να πάρει τουλάχιστον κάνα 20% γιατί αλλιώς βλέπω απλώς μια προσωρινή λύση στην κατάσταση και δύσκολες μέρες να έρχονται :roll:
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Εγω πιστευω οτι δεν θα ερθουν..οτι θα φυγει ο Ζαγορακης..κι οτι θα αναλαβει ο Ζησης!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πιστεύω ότι όλοι ξέραμε ότι ο Σάχπα ήθελε να μπει στην παε αλλά χωρίς να φαίνεται.Βρήκε λοιπόν τον άλλο για μπροστινό αλλά η δουλειά δε γίνεται γιατί ήτε αντέδρασε η κυβέρνηση,ήτε <<ο επενδυτής>> έχει πολούς σκελετούς στο ντουλάπι και δε κάνει για αχυράνθρωπος.Τελικά θα πάμε σε νέα διοίκηση πρωτοδικείου με πρόεδρο Ζαγόρ και στελέχη τα παιδιά Σάχπα.Στα ταμεία ο Σάχπα θα βάλει από τίποτα μέχρι ένα μύριο ακόμα και τέρμα.
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Άφαντος ο Φλωρίδης

Ο Βασίλης Φλωρίδης δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες σε ότι έχει να κάνει με την υπόσχεση που είχε δώσει ότι δηλαδή θα ολοκληρώσει την επένδυση του στον ΠΑΟΚ και θα συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα που ζητά η ΕΕΑ για να του επιτρέψει να μπει στην αύξηση που θυμίζουμε ότι κλείνει στις 22 Σεπτέμβρη.
Παρά τις διαβεβαιώσεις του δικηγόρου του, τελικώς ακόμη ο φάκελος με όλα τα στοιχεία που απαιτεί η ΕΕΑ δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ και τα χρήματα που φέρεται ότι έχει στην Τουρκία δεν έχουν μεταφερθεί σε ελληνική τράπεζα.
Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Σαχπατζίδης και οικονομικά αλλά και ηθικά είναι κοντά στη διοίκηση και πως στην νέα διοίκηση Πρωτοδικείου ένας τουλάχιστον από τους δυο γιους του θα είναι στο σχήμα. Σε ότι αφορά τον Βασίλη Φλωρίδη είναι άγνωστο αν θα είναι την Πέμπτη στην Τούμπα. Παραμένει στην Αθήνα όλο αυτό το διάστημα.

paokrevolution.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Στασιμότητα στα διοικητικά

Παρότι το τοπίο ξεκαθαρίσει στην υπόθεση Φλωρίδη, στον ΠΑΟΚ δεν διαφαίνεται κινητικότητα όσον αφορά στις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν για να εξελιχθεί η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πλέον σε πρώτο πλάνο είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όμως μέχρι τις 28 του μηνός θα πρέπει να έχει βρεθεί το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο πρέπει να είναι πολύ πιο λειτουργικό σε σχέση με το υπάρχον.

Οι σκέψεις για κάποιες προσθήκες είναι συγκεκριμένες, με πρώτες αυτή του Ζήση Βρύζα, αλλά και αυτές των παιδιών του Γιώργου Σαχπατζίδη, Δημήτρη και Γιώργο.

Από εκεί και πέρα, γίνονται διάφορες προτάσεις προς την ηγεσία της ΠΑΕ, δηλαδή τον Θοδωρή Ζαγοράκη, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί κάποια σημαντική απόφαση.

Όσον αφορά σε αυτούς που βρίσκονται ήδη στο διοικητικό συμβούλιο, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα φύγει κανένας, ούτε κάποιο από τα μέλη έχει δηλώσει τη διάθεσή του να αποχωρήσει.

Πάντως, σε αυτή τη διοίκηση πρωτοδικείου που έρχεται, δεν αποκλείεται να βάλει και λίγο το χέρι του ο Α.Σ. ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ24
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Αποφασισμένος να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και να τον κάνει μεγάλο, όπως ο ίδιος δηλώνει, είναι ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο ομογενής επιχειρηματίας σε δηλώσεις του την Τετάρτη (14/9) στην εφημερίδα "Metrosport" αναφέρεται στην ταλαιπωρία που δέχεται από κάποιους για να απομακρυνθεί από τα κοινά του "Δικεφάλου", όμως, ο ίδιος επισημαίνει ότι δε θα κάνει πίσω και θα επιμείνει στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Φλωρίδης:
"Μου ζήτησαν χαρτιά που αμφιβάλλω αν τα έχουν ζητήσει από άλλον. Ακόμα και το πιστοποιητικό θανάτου που πατέρα μου μου έχουν ζητήσει και μάζεψα τα πάντα. Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρώσω. Με ταλαιπωρούν συνέχεια, αλλά δε θα κάνω πίσω. Επιμένω. Εξέφρασα την επιθυμία μου να πάρω τον ΠΑΟΚ και να τον κάνω μεγάλο.
Αν κάποιοι δε με θέλουν, για κάποιους λόγους που δεν ξέρω, ας μου το πουν ευθέως. Είμαι κοντά στην ομάδα και θα συνεχίσω να είμαι. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνω. Δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι αυτοί που δε με θέλουν. Το νιώθω αυτό".
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika ... 68459.html
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

και την άλλη φορα ο δικηγορος του μας δηλωσε οτι ειχε ετοιμα τα χαρτια αλλα δεν προλαβε να τα καταθεσει και τωρα ο ιδιος μας λεει οτι τα μαζεψε ολα...
ε αν τα χει ολα τι μας το λεει? ας παει να τα καταθεσει, ας βαλει και τα λεφτα και γινεται μεγαλομετοχος...
οτι και να γινει σε λιγες μερες η αυξηση τελειωνει και θα φανει αν η δηλωσεις του ηταν αληθεια η ψεμματα...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Χωρικός έγραψε:Δεν καταλαβαίνω ποιοι είναι αυτοί που δε με θέλουν.
Ρε Φλωριδη και εγω μαζι σου ειμαι . Να κανουμε τον ΠΑΟΚ ακομα πιο μεγαλο και να μεγαλουργησει ... Αλλα αν εσυ δεν καταλαβαινεις ποιοι ειναι αυτοι που δεν σε θελουν , εμεις τι να πουμε και τι να υποθεσουμε ??? :?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aφου επανέρχονται οι Άραβες ρε παιδιά ποιος φλωριδης τώρα; :opaokara: Πλάκα Πλάκα αν το ενδιαφέρον των Αράβων ήταν ποτέ υπαρκτό και είναι οι ίδιοι που προχωράνε επένδυση 500 μυριων είναι οι μόνοι που ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία θα μπορούσαν να αλλάξουν επίπεδο την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

όσο δεν εμπιστεύομαι το φλωρίδη και τον ψ φλωρίδη άλλο τόσο τουλάχιστον δεν εμπιστεύομαι και τις πληροφορίες τις "δημοσιογραφικές".ο φλωρίδης έβαλε και 500 ψωροχιλιαρικάκια στα ταμεία της ομάδας,αποδεικνυόμενος έστω και μία φορά συνεπής,σε αντίθεση με τους περισσότερους ρεπόρτερς της ομάδας,που εκτίθενται εδώ και μήνες με τις μπαρούφες,που τσαμπουνάνε στα μμε,που (μας) δουλεύουν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τωρα που αρχισε να λειτουργει η μπουτικ δεν ανησυχω... Ηταν ενα απο τα κομβικα θεματα που τους απασχολουσε ...Θα βρουν την ακρη οι δημοσιογραφοι που μας ενημερωνουν για τα διοικητικα , και οχι μονο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Η μπουτίκ εγινε τώρα για να αποπροσανατολιστει ο κόσμος του ΠΑΟΚ το είπε και ο πιτσαδορος ντελιβερας αλλα και πακετας ταυτόχρονα ......:):):):)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν αντέχω άλλους..."επενδυτές", φτάνει, πείξαμε στα δολάρια και στα ευρώ, δεν έχουμε που να τα βάλουμε.... 8-)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ζαγορας πριν λιγο

συμβιβασμος φλωριδη-πατριαρχη..

ΑΡΑ κατι λεει αυτο.. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”