10.Juliano Gonçalves Spadacio
Re: Juliano Gonçalves Spadacio
Billy4 έγραψε:Ρε με τη γκίνια μας φέτος μπορεί να μην βρίσκαμε στυλό για την τελευταία τζίφρα...

Aκου εκεί "Spadacio"! Κάτι μου λέει ότι το όνομα προέρχεται από τη λέξη espada: προέλευση λατινική και ριζα ελληνική: σπαθί.
Και παικτικα μια χαρά μου φαίνεται.Αρκεί να τον στρώσει ο Bölöni. Προτιμώ χίλιες φορες τέτοια μεταγραφή απ ότι μεταγραφή βόμβα. Ήπια και προσγειωμένα πράγματα με ουσία που ταιριάζουν στο budget μας.
Σχόλια του τύπου: "Μα εδώ η Καβαλα και ο Ολ. Βόλος φέρνουν τον τάδε και εμείς ούτε τον δεινα δε μπορούμε να κλείσουμε" δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Επιτέλους λίγη συνέπεια: άραγε τι σημαίνει ότι τετοιες ομάδες διοικούνται από λαμόγια;
Απλούστατα ότι δύσκολα μπορείς να κρινεις αντικειμενικά το μεταγραφικό σκηνικό. Το λαμόγιο διακινεί μαύρο χρήμα: αλλα δηλώνει αλλα δίνει, και υπάρχουν χίλιοι δρόμοι για τέτοια κόλπα. Και όσο παίζεται αυτό το κόλπο προσελκύεις και προσεγγίζεις πολύ πιο εύκολα manager και κατά συνέπεια και παίκτες. Δε γίνεται να φωνάζεις από τη μια για λαμόγια, και από την άλλη να τους θεωρείς πιο μάγκες στης μεταγραφές, όσο ύπνος και να πέφτει στο σχεδιασμό της ομάδας σου.
Και παικτικα μια χαρά μου φαίνεται.Αρκεί να τον στρώσει ο Bölöni. Προτιμώ χίλιες φορες τέτοια μεταγραφή απ ότι μεταγραφή βόμβα. Ήπια και προσγειωμένα πράγματα με ουσία που ταιριάζουν στο budget μας.
Σχόλια του τύπου: "Μα εδώ η Καβαλα και ο Ολ. Βόλος φέρνουν τον τάδε και εμείς ούτε τον δεινα δε μπορούμε να κλείσουμε" δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Επιτέλους λίγη συνέπεια: άραγε τι σημαίνει ότι τετοιες ομάδες διοικούνται από λαμόγια;
Απλούστατα ότι δύσκολα μπορείς να κρινεις αντικειμενικά το μεταγραφικό σκηνικό. Το λαμόγιο διακινεί μαύρο χρήμα: αλλα δηλώνει αλλα δίνει, και υπάρχουν χίλιοι δρόμοι για τέτοια κόλπα. Και όσο παίζεται αυτό το κόλπο προσελκύεις και προσεγγίζεις πολύ πιο εύκολα manager και κατά συνέπεια και παίκτες. Δε γίνεται να φωνάζεις από τη μια για λαμόγια, και από την άλλη να τους θεωρείς πιο μάγκες στης μεταγραφές, όσο ύπνος και να πέφτει στο σχεδιασμό της ομάδας σου.
Αυτούς λέω και γω Μανιακέ. Γιάννου γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλό και φθηνό στην αγορά και για να παίζει ο Κλάους.MANIAKOS έγραψε:danirifle έγραψε:
Αντε λεοναρντο , ισως σανκαρε και γιαννου και ειμαστε σουπερ
Και με τον Σανκαρέ κάτι πρέπει να παίζει γιατί προχθές δεν έπαιξε στο φιλικό και λένε ότι θα φάει τιμωρία από τον βόλο.
Μάλλον περιμένει να πέσει ο βόλος για να έρθει Τούμπα.
Αν τους πάρουμε αυτούς θα είμαστε σούπερ .

καλωςηρθες στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου......σιδεροκεφαλος κ μακρια απο τραυματισμους,,,ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησεις πολυ......τετοιες μεταγραφες μ αρεσουν,τυπου λαζαρ,σπαντατσιο......πολυ καλοι παικτες,αλλα μεσα σε λογικα οικονομικα πλαισια......value for money.....γινεται να βρουμε κ αλλους τετοιους?????? 

- ΑποστόληςΑ
Σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας με προσδοκίες.
Ελπίζουμε σε σένα.
Και βουντού θα κάνουμε για να μείνεις μακρυά από τραυματισμούς!

Ελπίζουμε σε σένα.
Και βουντού θα κάνουμε για να μείνεις μακρυά από τραυματισμούς!

- desperando
- Επικοινωνία:
πηραμε δεκαρι πηραμε δεκαρι πηραμε δεκαρι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 06 Σεπ 2011, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ιδιαίτερη εντύπωση στις δηλώσεις του Βραζιλιάνου, έκανε το γεγονός ότι δύο φορές ανέφερε πως θα παίξει και θα διακριθεί στο Europa League κάτι που προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα!!
Για την αγωνιστική του κατάσταση ο Σπαντάτσιο τόνισε:
«Είμαι καλά και έχουν έρθει τα χαρτιά μου για να παίξω και στο Europa League!!».
Παπα σου πουλησανε... ελα να παιξεις με τοττεναμ να πουμε ξερω εγω...

«Είμαι καλά και έχουν έρθει τα χαρτιά μου για να παίξω και στο Europa League!!».
Παπα σου πουλησανε... ελα να παιξεις με τοττεναμ να πουμε ξερω εγω...

-
ενοουσε μετα τους ομιλους και το ταξιδι για τον τελικοslidar έγραψε:Ιδιαίτερη εντύπωση στις δηλώσεις του Βραζιλιάνου, έκανε το γεγονός ότι δύο φορές ανέφερε πως θα παίξει και θα διακριθεί στο Europa League κάτι που προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα!!
Παπα σου πουλησανε... ελα να παιξεις με τοττεναμ να πουμε ξερω εγω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
desperando έγραψε:πηραμε δεκαρι πηραμε δεκαρι πηραμε δεκαρι![]()
![]()
Μα σύμφωνα με τους πολύξερους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν δεκαρια