10.Juliano Gonçalves Spadacio
- Caballo Viejo
Re: Juliano Gonçalves Spadacio
Καλορίζικος και εύχομαι κάθε πέντε σακούλες που θα μοιράζεις να δίνεις και μια ωραία άσιστ στον Κλάους!
κανονικα την παρουσιαση του παικτη 4 30 πρεπει να την κανει ο παρασκευας (παρασανδαλος)....Αν διαβαζει κπς απο παε ας τα κανονισουνε
χαχαχααχ μανιακέ, βλέπω αν την κάνει ο πάρα την παρουσίαση, να γίνεται κάτι τέτοιο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6k-AdC6G ... re=related

danirifle έγραψε:χαχαχααχ μανιακέ, βλέπω αν την κάνει ο πάρα την παρουσίαση, να γίνεται κάτι τέτοιο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλος χρυσος ο σαντος αλλα χιομορ δεν εχει...
Αντε λεοναρντο , ισως σανκαρε και γιαννου και ειμαστε σουπερ
παντως ειναι μαλλον ευρωπαιος στο στιλ παρα βραζιλιανος μην περιμενουμε τριπλες πολλες και κολπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Τρί 06 Σεπ 2011, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
danirifle έγραψε:χαχαχααχ μανιακέ, βλέπω αν την κάνει ο πάρα την παρουσίαση, να γίνεται κάτι τέτοιο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλέω
Μας πέθανες
Το μαμήσαμε το τόπικ στα οφφτοπικ αλλα με το βιντεάκι ακόμα κλαίω ρε !!!!Δεν υπάρχει!

εντάξει προχωράμε, αλλά κάποια πράγματα ρε παίδες δεν ξεχνιούνται πώς να το κάνουμε

Billy4 έγραψε:Ρε με τη γκίνια μας φέτος μπορεί να μην βρίσκαμε στυλό για την τελευταία τζίφρα...
Aκου εκεί "Spadacio"! Κάτι μου λέει ότι το όνομα προέρχεται από τη λέξη espada: προέλευση λατινική και ριζα ελληνική: σπαθί.
Και παικτικα μια χαρά μου φαίνεται.Αρκεί να τον στρώσει ο Bölöni. Προτιμώ χίλιες φορες τέτοια μεταγραφή απ ότι μεταγραφή βόμβα. Ήπια και προσγειωμένα πράγματα με ουσία που ταιριάζουν στο budget μας.
Σχόλια του τύπου: "Μα εδώ η Καβαλα και ο Ολ. Βόλος φέρνουν τον τάδε και εμείς ούτε τον δεινα δε μπορούμε να κλείσουμε" δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Επιτέλους λίγη συνέπεια: άραγε τι σημαίνει ότι τετοιες ομάδες διοικούνται από λαμόγια;
Απλούστατα ότι δύσκολα μπορείς να κρινεις αντικειμενικά το μεταγραφικό σκηνικό. Το λαμόγιο διακινεί μαύρο χρήμα: αλλα δηλώνει αλλα δίνει, και υπάρχουν χίλιοι δρόμοι για τέτοια κόλπα. Και όσο παίζεται αυτό το κόλπο προσελκύεις και προσεγγίζεις πολύ πιο εύκολα manager και κατά συνέπεια και παίκτες. Δε γίνεται να φωνάζεις από τη μια για λαμόγια, και από την άλλη να τους θεωρείς πιο μάγκες στης μεταγραφές, όσο ύπνος και να πέφτει στο σχεδιασμό της ομάδας σου.
Και παικτικα μια χαρά μου φαίνεται.Αρκεί να τον στρώσει ο Bölöni. Προτιμώ χίλιες φορες τέτοια μεταγραφή απ ότι μεταγραφή βόμβα. Ήπια και προσγειωμένα πράγματα με ουσία που ταιριάζουν στο budget μας.
Σχόλια του τύπου: "Μα εδώ η Καβαλα και ο Ολ. Βόλος φέρνουν τον τάδε και εμείς ούτε τον δεινα δε μπορούμε να κλείσουμε" δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Επιτέλους λίγη συνέπεια: άραγε τι σημαίνει ότι τετοιες ομάδες διοικούνται από λαμόγια;
Απλούστατα ότι δύσκολα μπορείς να κρινεις αντικειμενικά το μεταγραφικό σκηνικό. Το λαμόγιο διακινεί μαύρο χρήμα: αλλα δηλώνει αλλα δίνει, και υπάρχουν χίλιοι δρόμοι για τέτοια κόλπα. Και όσο παίζεται αυτό το κόλπο προσελκύεις και προσεγγίζεις πολύ πιο εύκολα manager και κατά συνέπεια και παίκτες. Δε γίνεται να φωνάζεις από τη μια για λαμόγια, και από την άλλη να τους θεωρείς πιο μάγκες στης μεταγραφές, όσο ύπνος και να πέφτει στο σχεδιασμό της ομάδας σου.
Αυτούς λέω και γω Μανιακέ. Γιάννου γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλό και φθηνό στην αγορά και για να παίζει ο Κλάους.MANIAKOS έγραψε:danirifle έγραψε:
Αντε λεοναρντο , ισως σανκαρε και γιαννου και ειμαστε σουπερ
Και με τον Σανκαρέ κάτι πρέπει να παίζει γιατί προχθές δεν έπαιξε στο φιλικό και λένε ότι θα φάει τιμωρία από τον βόλο.
Μάλλον περιμένει να πέσει ο βόλος για να έρθει Τούμπα.
Αν τους πάρουμε αυτούς θα είμαστε σούπερ .
καλωςηρθες στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου......σιδεροκεφαλος κ μακρια απο τραυματισμους,,,ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησεις πολυ......τετοιες μεταγραφες μ αρεσουν,τυπου λαζαρ,σπαντατσιο......πολυ καλοι παικτες,αλλα μεσα σε λογικα οικονομικα πλαισια......value for money.....γινεται να βρουμε κ αλλους τετοιους??????