trel@menos έγραψε:νομιζω εμεις οι ιδιοι να διαλεγαμε τους ομιλους τοσο ιδανικους δεν θα τους βγαζαμε. αμα καταφερουμε να νικησουμε σλοβενια ρωσια, που δεν ειναι και τιποτα φοβητρα ειμαστε στην πρωτη θεση.
στο αλλο γκρουπ ειναι οι:
γαλλια 4
σερβια 3
ισπανια 3
λιθουανια 3
τουρκια 3
γερμανια 2
λογικα γερμανια τουρκια ειναι εξω και λογικα οι θεσεις θα ναι:
1. ισπανια
2. σερβια
και θα παιχτει το 3-4 στο ματς γαλλια-λιθουανια λογικα. δινω μικρο προβαδισμα στους γαλλους λογω παρκερ.
οποτε εμεις πρεπει πασει θυσια να μην βγουμε απο 3οι και κατω.
απο κει και περα ειτε λιθουανια ειτε γαλλια το ιδιο μου κανει. δεν ειμαστε το φαβορι σε καθε περιπτωση αλλα ενα 20% το χουμε. με σερβια ισπανια δεν υπαρχει περιπτωση.
τεσπα. παμε κι οτι βγει.
υγ. ας σταματησει επιτελους αυτη η ανοησια με τους αμερικανους. ειναι κριμα χωρες οπως η κροατια με τοσο μεγαλη μπασκετικη ιστορια να μην εχουν να επιδειξουν εναν ασσο της προκοπης και να βασιζονται σε αμερικανους.
Σ΄αυτό το ευρωμπάσκετ μεγάλη μπουκιά φάε προβλέψεις μην κάνεις. Όλοι χάνουν και όλοι τους κερδίζουν όλους. Στην πρώτη φάση είδαμε απίστευτα αποτελέσματα και την Ιταλία και την Κροατία να μένουν έξω (παραλίγο και την τουρκία που κατάφερε κι έχασε από την πολωνία). Είναι σίγουρο ότι μέχρι τώρα οι προπονητές κρύβουν πράγματα. Τώρα αρχίζει η μάχη και θα δούμε ποιος έχει ομάδα και ποιος όχι.
Το ότι έχασε σήμερα η Ισπανία δεν μου λέει τίποτα. Και στο προηγούμενο στην πρώτη φάση είχε χάσει 2-3 παιχνίδια αλλά στο τέλος το πήρε. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Η τουρκία δεν με πείθει ούτε γι αστείο, εκτός αν αλλάξει προπονητή. Τη γαλλία δεν την έχω δει καθόλου οπότε δεν ξέρω. Το ίδιο και Ρωσία Σλοβενία δεν τους έχω δει καθόλου, θα τους δω με μας μια και καλή.
Έχει ενδιαφέρον πάντως.
Για όσους λέτε για τον όμιλό μας, έχω να πω ότι χρόνια ολόκληρα κερδίσαμε με το σπαθί μας τη θέση μας στην κατάταξη της φιμπα. Αν έχουν και οι άλλοι ανάλογες πορείες για κάποια χρόνια ας μας πάρουν τη θέση. Στον όμιλό μας μπορεί να μην είχαμε άλλους δυνατούς καλούς αλλά είχαμε δυνατότερους αδύνατους. Τη φινλανδία για παράδειγμα την κόβω να κάνει κανα στραπάτσο σε Ρωσία/σλοβενία, τα σκόπια επίσης. Πάντως με πολωνία αποκλείεται να παίζαμε και να χάναμε.