EuroBasket 2011

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: EuroBasket 2011

Δημοσίευση από obanebane »

palok έγραψε:η Κροατία της πλάκας ως ομάδα ή από ρόστερ? βάζουμε μέσα και του Ukic, Tomas, Radosevic που λείπανε? γενικά, επειδή ξέρω τι εννοείς, συμφωνώ 100%. όχι απλά της πλάκας ομάδα, αλλά βασικά δεν είναι ομάδα. αυτοί οι μισοί δεν πρέπει να μιλάνε στους άλλους μισούς. απλά σαν ρόστερ εμείς τι ακριβώς καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε? δεν ξέρω, βάζουμε ακόμα υτους εαυτούς μας στο επίπεδο των γάλλων-ισπανών-λιθουανών και τούρκων? :? κοντά με ρωσία-γερμανία και αν... ;)

that's the point :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για μενα δεν ειναι σημαντικο τοσο σε ποια θεση θα καταταγουμε αλλα αυτο το τουρνουα να αφησει πισω εμπειριες στους νεους, να παρουν σημαντικο ρολο και να δειξουν οτι η εθνικη εχει συνεχεια.....να υπαρξουν τα εχεγγυα για επιτυχιες.......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

D.A.A.T. έγραψε:αυτη η μανια με γαλλια και τουρκια μου ειναι ακατανοητη.
παίρνω πάσα και απαντάω εγώ για τους Γάλλους καθώς φαντάζομαι μανία με δαύτους έχω μόνο εγώ (άντε και ο aureliano που έχει χαθεί από το φόρουμ). είναι λίγο οικογενειακό, λίγο τα mundial του 82 και του 86, λίγο που θεωρώ μεγαλύτερο παίκτη που έχουνε προλάβει τα μάτια μου τον Zinedine, λίγο το U18 ευρωπαικό στην Αμαλιάδα με τους Batum-Jackson να παίζουνε διαστημικό μπάσκετ, λίγο το οτι έχω ζήσει και εργαστεί στη Γαλλία για κάμποσο διάστημα, τους συμπαθώ τους μπαγάσηδες. Το μπάσκετ γι αυτούς είναι περίπου σαν να μιλήσω σε έλληνα για το kayak. Όλα όμως τα κάνουνε με μία ευλάβεια ώστε να είναι σωστοί στη δουλειά τους. Ποτέ δεν φέρανε κάτι νέο στο μπάσκετ, ποτέ δε βγάλανε προπονητές, ούτε καν παίκτες (με εξαίρεση τους Rigaudeau και Parker). Το να συγκριθεί το μπάσκετ της Γαλλίας με αυτό της Λιθουανίας, της Αμερικής και της Σερβίας (ή ακόμα και της Ελλάδας) είναι άτοπο και άδικο: μιλάμε για χώρες που φέρανε το σωστό μπάσκετ στα σπίτια μας και όλα τα καινούργια πράγματα έρχονται από εκεί. Όσο για αυτή τους την εθνική? Μου αρέσει. Μου αρέσει που είναι 10 έγχρωμοι (σικ) μέσα και πηδάνε, σουτάρουνε, καρφώνουνε και κόβουνε. Τι? δεν έχουνε μυαλό? Ε οκ, έχουνε πόδια... ;)

la victoire est a nous!

[youtube]GfdCPjIE51I&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

;) ..

Συμφωνω..Απλα νομιζω οτι αυτος ειναι και ο λογος που θα χασουνε.. :o
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

palok έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:αυτη η μανια με γαλλια και τουρκια μου ειναι ακατανοητη.
παίρνω πάσα και απαντάω εγώ για τους Γάλλους καθώς φαντάζομαι μανία με δαύτους έχω μόνο εγώ (άντε και ο aureliano που έχει χαθεί από το φόρουμ). είναι λίγο οικογενειακό, λίγο τα mundial του 82 και του 86, λίγο που θεωρώ μεγαλύτερο παίκτη που έχουνε προλάβει τα μάτια μου τον Zinedine, λίγο το U18 ευρωπαικό στην Αμαλιάδα με τους Batum-Jackson να παίζουνε διαστημικό μπάσκετ, λίγο το οτι έχω ζήσει και εργαστεί στη Γαλλία για κάμποσο διάστημα, τους συμπαθώ τους μπαγάσηδες. Το μπάσκετ γι αυτούς είναι περίπου σαν να μιλήσω σε έλληνα για το kayak. Όλα όμως τα κάνουνε με μία ευλάβεια ώστε να είναι σωστοί στη δουλειά τους. Ποτέ δεν φέρανε κάτι νέο στο μπάσκετ, ποτέ δε βγάλανε προπονητές, ούτε καν παίκτες (με εξαίρεση τους Rigaudeau και Parker). Το να συγκριθεί το μπάσκετ της Γαλλίας με αυτό της Λιθουανίας, της Αμερικής και της Σερβίας (ή ακόμα και της Ελλάδας) είναι άτοπο και άδικο: μιλάμε για χώρες που φέρανε το σωστό μπάσκετ στα σπίτια μας και όλα τα καινούργια πράγματα έρχονται από εκεί. Όσο για αυτή τους την εθνική? Μου αρέσει. Μου αρέσει που είναι 10 έγχρωμοι (σικ) μέσα και πηδάνε, σουτάρουνε, καρφώνουνε και κόβουνε. Τι? δεν έχουνε μυαλό? Ε οκ, έχουνε πόδια... ;)

la victoire est a nous!

[youtube]GfdCPjIE51I&feature=related[/youtube]
και γω γουσταρω γαλλια....και μεγαλο τονι κατρακυλα παρκερ....αυτο ειναι το μπασκετ!!! θεαμα και ταχυτητα.... οχι ξυλο ξυλο ξυλο στην αμυνα και τσουκου τσουκου 24σεκ διαμαντιδης στην επιθεση....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

trel@menos έγραψε:νομιζω εμεις οι ιδιοι να διαλεγαμε τους ομιλους τοσο ιδανικους δεν θα τους βγαζαμε. αμα καταφερουμε να νικησουμε σλοβενια ρωσια, που δεν ειναι και τιποτα φοβητρα ειμαστε στην πρωτη θεση.
στο αλλο γκρουπ ειναι οι:
γαλλια 4
σερβια 3
ισπανια 3
λιθουανια 3
τουρκια 3
γερμανια 2

λογικα γερμανια τουρκια ειναι εξω και λογικα οι θεσεις θα ναι:
1. ισπανια
2. σερβια

και θα παιχτει το 3-4 στο ματς γαλλια-λιθουανια λογικα. δινω μικρο προβαδισμα στους γαλλους λογω παρκερ.
οποτε εμεις πρεπει πασει θυσια να μην βγουμε απο 3οι και κατω.
απο κει και περα ειτε λιθουανια ειτε γαλλια το ιδιο μου κανει. δεν ειμαστε το φαβορι σε καθε περιπτωση αλλα ενα 20% το χουμε. με σερβια ισπανια δεν υπαρχει περιπτωση.
τεσπα. παμε κι οτι βγει.
υγ. ας σταματησει επιτελους αυτη η ανοησια με τους αμερικανους. ειναι κριμα χωρες οπως η κροατια με τοσο μεγαλη μπασκετικη ιστορια να μην εχουν να επιδειξουν εναν ασσο της προκοπης και να βασιζονται σε αμερικανους.
Σ΄αυτό το ευρωμπάσκετ μεγάλη μπουκιά φάε προβλέψεις μην κάνεις. Όλοι χάνουν και όλοι τους κερδίζουν όλους. Στην πρώτη φάση είδαμε απίστευτα αποτελέσματα και την Ιταλία και την Κροατία να μένουν έξω (παραλίγο και την τουρκία που κατάφερε κι έχασε από την πολωνία). Είναι σίγουρο ότι μέχρι τώρα οι προπονητές κρύβουν πράγματα. Τώρα αρχίζει η μάχη και θα δούμε ποιος έχει ομάδα και ποιος όχι.
Το ότι έχασε σήμερα η Ισπανία δεν μου λέει τίποτα. Και στο προηγούμενο στην πρώτη φάση είχε χάσει 2-3 παιχνίδια αλλά στο τέλος το πήρε. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Η τουρκία δεν με πείθει ούτε γι αστείο, εκτός αν αλλάξει προπονητή. Τη γαλλία δεν την έχω δει καθόλου οπότε δεν ξέρω. Το ίδιο και Ρωσία Σλοβενία δεν τους έχω δει καθόλου, θα τους δω με μας μια και καλή.

Έχει ενδιαφέρον πάντως.

Για όσους λέτε για τον όμιλό μας, έχω να πω ότι χρόνια ολόκληρα κερδίσαμε με το σπαθί μας τη θέση μας στην κατάταξη της φιμπα. Αν έχουν και οι άλλοι ανάλογες πορείες για κάποια χρόνια ας μας πάρουν τη θέση. Στον όμιλό μας μπορεί να μην είχαμε άλλους δυνατούς καλούς αλλά είχαμε δυνατότερους αδύνατους. Τη φινλανδία για παράδειγμα την κόβω να κάνει κανα στραπάτσο σε Ρωσία/σλοβενία, τα σκόπια επίσης. Πάντως με πολωνία αποκλείεται να παίζαμε και να χάναμε.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

βλεπω στον αλλο ομιλο
1.Ισπανια ή Σερβια
2.Γαλλια
3.Σερβια ή Ισπανια
4.Λιθουανια

οι Γαλλοι με +1 δεν μπορω να φανταστω οτιμπορει να μεινουν εκτος 2αδας...πρωτον γιατι σε ισοβαθμια με τους σερβους ειναι απο πανω και δευτερον νομιζω οτι μια νικη θα την κανουν (τουρκια) αρα πανε κατευθιαν στο +2 και ειναι συνολο 3 παιχνιδια αρα δεν παιζει να ειναι εκτος 2αδας.
ενω νομιζω οτι ο νικητης του σερβια-ισπανια θα ειναι στην 1η και 3η θεση.

τωρα η Ελλαδα για μενα πρεπει να αποφυγει σιγουρα Ισπανια και Σερβια ...αρα πρεπει να βγουμε πρωτη ή τριτη.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

DamoN έγραψε:αυτο ειναι το μπασκετ!!! θεαμα και ταχυτητα.... οχι ξυλο ξυλο ξυλο στην αμυνα και τσουκου τσουκου 24σεκ διαμαντιδης στην επιθεση....
αυτό είναι το point μου. βαρέθηκα να κάθομαι να δω έναν αγώνα και να υποστηρίζω κάποιον. θέλω να δω μόνο μπάλα και μπάσκετ. δεν μου καίγεται καρφί ποιός θα κερδίσει ή ποιός θα στεφθεί πρωταθλητής. θέλω να βλέπω primera που οι ομάδες δεν έχουνε κόφτες. πεθύμησα τον Feuchini, τον Εγκωμίτη και τον ΓΧ. θέλω να βλέπω κάθε σάββατο acb για γρήγορο transition και επιθέσεις στα 15 sec. θέλω felton και derrick rose. θέλω rudy, hedo, batum. θέλω τον Χρυσικόπουλο στο NBA και όχι μετά από 7-8 χρόνια να λέμε οτι και εμείς μπορούσαμε να στείλουμε παίκτη εκεί αλλά δεν το κάναμε γιατί είμαστε πιο έξυπνοι.

PS: όταν ήμουνα μικρός μου άρεσε το θέαμα, μετά που άρχισα να καταλαβαίνω ήθελα μυαλό, τώρα που γερνάω ξαναγύρισα στο θέαμα. γιατρέ μου το ό,τι ο πιτσιρικάς (DamoN) έχει τα ίδια γούστα με εμένα σημαίνει οτι παλιμπαιδίζω? :? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πάλοκ ρισπεκτ ρε αδερφέ στα γραφόμενα σου......Σα να μπήκες στο μυαλό μου!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

δεν παλιμπαιδιζεις εσυ (παλοκ) απλα εγω ειμαι ππππολυ ωριμος....

π.ς αυτο για τον λινο μαλλον για πλακα το ειπες ε???
π.ς 2 ποιος ρουμπιο??? γελαει ο τεοντοσιτς!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδες ακουω αριστερα και δεξια να λενε οτι βλεπουν παιχνιδια.Εκτος της ανεπαναληπτης ερτ που μεταδιδει μονο την εθνικη που αλλου δειχνουν παιχνιδια? Στο δικτυο η και σε δορυφορικα που εχει η νοβα?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

βάλε στο google το ματσ που θέλεις όταν ξεκινάει π.χ. France-Italy live και δοκίμασε τα 4-5 πρώτα links. κάποιο θα δουλεύει αρκετά καλά ;)
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

joshua έγραψε:Ρε παιδες ακουω αριστερα και δεξια να λενε οτι βλεπουν παιχνιδια.Εκτος της ανεπαναληπτης ερτ που μεταδιδει μονο την εθνικη που αλλου δειχνουν παιχνιδια? Στο δικτυο η και σε δορυφορικα που εχει η νοβα?
Αν εχεις δορυφορικη βαλε turksat στις 42 μοιρες. Στο ΝΤV spor με το καταλληλο κλειδακι θα δεις πολλα ματς.
Επισης στον Astra 19 Εast το Sport1 δειχνει αγωνες και ειναι ελευθερο.

Sorry για το off topic
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

σημερα η ερτ τα δειχνει ολα τα ματσακια. λογικα απο δω και περα ολα θα τα δειχνει. τωρα εχει στο σινεσπορ το νοβιτσκι-ισπανια. τα αλλα σημερινα στην ετ1.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

παιδια οτι ματσακι θελετε, βαλτε εδω τα εχει ολα συνηθως http://www.sportlemon.tv/ και αρκετα λινκ πχ αν δεν παιζει καποιο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα μπάσκετ”