Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Lord »

Έχουμε πει χίλιες φορές όχι ειρωνεία. Συστάσεις γίνανε εκατέρωθεν.
Θα σας παρακαλούσα θερμά εδώ να λέτε την άποψη σας μόνο για τον Ζαγόρ(χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς) όποια κι αν είναι αυτή. :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καληνυχτα σας.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

[youtube]XMaeqQEEtIc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

anti-fyto4 έγραψε:μεχρι το πρωι εδω θα σε εχω να ειρωνευεσαι

εαν περιμενουμε το πορισμα για να βγαλουμε συμπερασμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ, ΚΑΛΛΙΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
Έλα έχουμε τον αντικαταστάτη τον έχουν βρει ......

αυτη η λεξη να μην ξαναγραφτει εδω μεσα για ΚΑΝΕΝΑΝ.

Moican4
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ξεφτίλα ή η ιστορία επαναλαμβάνεται ???

Ζαγοράκης ή Παντελάκης ??? ρε σεις ίδιο μοιάζει το έργο ...

Σε λίγο ο Ζαγόρ θα την κάνει πολύ πιο εύκολα από ότι ο Παντελάκης (εκείνος ήταν πολύ σκληρός) και εμείς θα γυρίσουμε στα χρόνια των επιτυχιών με τιμωρίες στην ευρώπη, 14ες και 15ες θέσεις (άντε παλικάρια και στην Β εθνική σας "εύχομαι") ...

Αυτή την φορά εγώ δεν θα είμαι εδώ ... βαρέθηκα ... 40 χρόνια ήδη είναι πολλά ...

Όλα αυτά γιατί δεν έκανε μεταγραφές ... για να χτυπήσουμε τον γαύρο των δις ...

με ομάδα που παίζει 2η συνεχής φορά στους ομίλους, με παιχταράδες μέσα, και χτυπώντας άνετα και εύκολα την 2η θέση του CL.

ρε δεν πνιγόμαστε λέω εγώ ... η ξεφτίλα μας όρια δεν έχει
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

πιστευω πως αν δεν την κανει ο πυρσος φετος θα εχει πολυ μεγαλο σουξε.τα προστιμα που εχουμε να φαμε τελειωμο δεν θα εχουν.ουτως η αλλως εχει ειπωθει "στηριξη τελος"
kos

Δημοσίευση από kos »

tad έγραψε: Όλα αυτά γιατί δεν έκανε μεταγραφές ... για να χτυπήσουμε τον γαύρο των δις ...
ποιες μεταγραφες ρε συ ταντ?
πως την αξιολογεις δηλαδη εσυ αυτη την σιωπη πανω στα οικονομικα? ποιο πορισμα και τριχες κατσαρες. απο τις 30/6 που εληξε η οικονομικη χρονια δεν μπορουσε να βγει να μιλησει και να δωσει στον κοσμο τα στοιχεια?
ειναι δυνατον να κανει η παε γενικη συνελευση μετοχων και να απουσιαζει ο προεδρος? αυτα δεν συμβαινουν πουθενα.

οταν δεν απαντας εδω και τοσο καιρο, στα ερωτηματα (ακομη και αν τα βαφτιζεις απαξιωση) κατι δεν παει καλα.
δηλαδη υπαρχει ανθρωπος που πιστευει οτι θα ερθει καποια ωραια μερα που θα βγει ο ζαγορακης και θα μας αποστομωσει ολους?

εχουμε φαει το παραμυθι ολοι και περιμενουμε καποιο πορισμα. η παε ρε φιλε, η ιδια η εταιρεια δεν ξερει ανα πασα στιγμη την οικονομικη της κατασταση? ουτε στην ουγκαντα αυτα ρε φιλε. ποιος επιχειρηματιας δεν ξερει ποσα χρωσταει ρε γαμω την τρελα μου και περιμενει να ερθει καποιος τριτος (ΑΣ) για να του το πει? ελεος με αυτα που συμβαινουν.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

ρε kos δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ...

για αυτό τον λόγο δεν γίνονται και μεταγραφές ...

τα έσοδα σίγουρα είναι μειωμένα ... μόνο από εισητήρια, διαρκείας, χορηγίες (Vibartia), ΟΠΑΠ πρέπει να είναι 3-4 εκατ. λιγότερα.

Αν βάλεις και το άνοιγμα που πρέπει να μειωθεί (αν είναι 3-4 εκατ) τότε μιλάμε για μειωμένο μπάτζετ 6-8 εκατ.

Χωρίς να ξέρω ακριβώς τα ποσά τα λεώ αλλά κάπου εκεί πρέπει να είναι ...

Που το περίεργο λοιπόν αν θέλει η ΠΑΕ να πάρει και του χρόνου άδεια συμμετοχής σε ευρώπη και ελλάδα να μην κάνει μεταγραφές ...

Αν εννοείς αδερφέ για ποιο λόγο δεν βγαίνουν να τα πουν αυτά στον κόσμο τότε είμαι μαζί σου ...

Και εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ... ανήκουστο μου φαίνεται ... εκτός και αν κάποιοι έχουν ξεχάσει ή παρεξηγήσει ότι αυτή η διοίκηση είναι του κόσμου ... δεν είναι αυτόφωτοι ούτε ανεξάρτητοι ...

Αν το έχουν μπερδέψει τότε καλά θα κάνουν να το ξαναθυμηθούν ... σε κάθε περίπτωση κακό στον ΠΑΟΚ κάνουν
kos

Δημοσίευση από kos »

tad έγραψε: Αν εννοείς αδερφέ για ποιο λόγο δεν βγαίνουν να τα πουν αυτά στον κόσμο τότε είμαι μαζί σου ...

Και εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ... ανήκουστο μου φαίνεται ... εκτός και αν κάποιοι έχουν ξεχάσει ή παρεξηγήσει ότι αυτή η διοίκηση είναι του κόσμου ... δεν είναι αυτόφωτοι ούτε ανεξάρτητοι ...

Αν το έχουν μπερδέψει τότε καλά θα κάνουν να το ξαναθυμηθούν ... σε κάθε περίπτωση κακό στον ΠΑΟΚ κάνουν
ειδες που συμφωνουμε? :D
thief

Δημοσίευση από thief »

kos έγραψε: εχουμε φαει το παραμυθι ολοι και περιμενουμε καποιο πορισμα. η παε ρε φιλε, η ιδια η εταιρεια δεν ξερει ανα πασα στιγμη την οικονομικη της κατασταση? ουτε στην ουγκαντα αυτα ρε φιλε. ποιος επιχειρηματιας δεν ξερει ποσα χρωσταει ρε γαμω την τρελα μου και περιμενει να ερθει καποιος τριτος (ΑΣ) για να του το πει? ελεος με αυτα που συμβαινουν.
ρε Κos το έχουν πει 4+ είναι το άνοιγμα των 2 τελευταίων ετών συν κάποια άλλα που αφορουν μη παγωμένα χρέη κλπ...εκτός και αν κάνω λάθος.... το πόρισμα του ΑΣ είναι γι' αυτούς που αμφισβητούν αυτό το νούμερο. Και επιτέλους αυτή η επιτροπή τι στο π##τσο κάνει....υποτίθεται ότι μπήκε ο Παπαδόπουλος και εκπρόσωπος συνδέσμων για να γίνουν οι διαδικασίες πιο διαφανή και πιο γρήγορα...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και στην τελικη για πεστε ρε τσακαλια...σε σενα το λεω kos.....
τι σε νοιαζουν τα οικονομικα.....
απο την μια θελουμε ολα να ειναι τακτοποιημενα και απο την αλλη θελουμε και τον μποκανη

προφανως και δεν εχετε καταλαβη οτι ενας των 500000 μαζι με την εφορια δεν κοστιζει 750000 αλλα 1000000 διοτι δεν παει πολλαπλασιο αλλα γινετε αφερεση

1000000 μειον 45% = περιπου 500000

και του χρονου η ουεφα για να δωσει αδεια πρεπει το ανοιγμα να μην υπερβενει το 30% του μπαντζετ
με αυτα και με αυτα εγω λεω να παει ο ζαγορ σπιτη του και να ερθεις εσυ ρε φιλε να κανεις κουμαντο

και στην τελικη εκτος του γαυρου που τα 20 τα εχει στανταρ ποιος αλλος εκανε ποιοτικη μεταγραφη και ο γαυρος με τα 20 δηλαδι για να καταλαβω ποιους εφερε ρε που θα με κανουν να τον δω και θα μεινω με ανοικτο το στομα;;;
kos

Δημοσίευση από kos »

abg12d34 έγραψε:και στην τελικη για πεστε ρε τσακαλια...σε σενα το λεω kos.....
τι σε νοιαζουν τα οικονομικα.....
απο την μια θελουμε ολα να ειναι τακτοποιημενα και απο την αλλη θελουμε και τον μποκανη
αυτο τωρα τι ειναι? επιχειρημα? τι με νοιαζουν τα οικονομικα?

οσο για τις μεταγραφες, εαν δεν μπορεις να κανεις βγαινεις και το εξηγεις. δεν μπορω, δεν αντεχω, δεν εχω χρηματα. δεν αφηνεις τον καθε τυχοδιοκτη να δημιουργει προσδοκιες με ονοματα τυπου μποκανι, τρεζεγκε, γιοβανοβιτς.
οταν θελεις να εχει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο, απλα χανεις την μπαλα. αυτοι ηθελαν και να γραφουν οι εφημεριδες ανενοχλητες ονοματα για να πουλανε, και να παραμεινει ψυχραιμος και με χαμηλες προσδοκιες ο κοσμος. ε, αυτο δεν μπορει να γινει.

και στην τελικη με τον προπονητη μας δεν μιλανε? εαν μιλανε ας του πουν του χριστιανου οτι δεν μπορουν να κανουν ποιοτικες μεταγραφες, να το μαθει και αυτος που οποτε μιλαει ζηταει τουλαχιστον δυο παικτες ποιοτητας.

η λογικη "μεταγραφικη περιοδος ειναι καποτε θα τελειωσει" ειναι ασοβαρη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δηλαδι ρε kos μας λες τωρα οτι οι ανθρωποι ειναι αμπαλοι και δεν κατεχουν το τοπι
και στην τελικη αυτο σε ρωταω...γιατι πρεπει να βγουν και να πουν πως τι και γιατι

η τους εχουμε εμπιστοσινη η οχι και εσυ απο οτι βλεπω απο την ημερα που ξαναγυρησε ο κοντοπουτανος δεν τους εχεις
εσυ και πολλοι αλλοι εδω μεσα....
ελα μην ντρεπεστε πεστετο οτι αυτο ειναι που σας τρωει ο εγωισμος και τιποτα αλλο
ακου τα λαμογια φερανε πισω τον κοντοπουτανο που μας πουλισε για τα λεφτα και εγεινε πο#ταν@ς γιος παναθηναικος

κουνια που μας κουναγε...αν αυτη η ομαδα με τα μιαλα που κουβαλαμε παει μπροστα εγω θα γινω αεροπαγητης και θα δικασω τον μαριδακη

στο ιδιο εργο θεατης ειμαι φιλε απο την εποχη του παντελακη βλεπω την ιδια ταινια....
να μην σου πω οτι το καταντημα αυτης της ομαδας εμεις το ταιζουμε δεν μπορουμε ρε παιδι μου

γιατι ρε να ρθει ο παπαδοπουλας ο μηταρας το παλτο και να μην ερθει ο χ παικταρας και αμα ερθει ο χ παικταρας κουφαλες φαγατε τον κλαους εκει που ηταν να ανεβει τον εξαφανησατε
εδω ρε ο μουσλι με 700000 και μας βγηκε παλτο..κασμιρ βεβαια αλλα παλτο....

τελος παντον ..αρε ζαγορακη τα χαιβανια οσο και να τα εκπαιδευσεις χαιβανια μενουν
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Ρε βγείτε και μιλήστε.Μην κρύβεστε πίσω από τα αρδάκια.Ο Παοκτσής θέλει ειλικρίνεια, τίποτα άλλο.Και θα βάλει πάλι πλάτη. Τον ΠΑΟΚ δεν θα τον σώσει κανένας μεγαλομέτοχος αλλά ο λαός του.
30/6 έκλεισε η χρονιά ,δεν θέλουμε επίσημο ισολογισμό , δεν θέλουμε ακρίβεια στο ευρώ αλλά βγείτε και πέστε την αλήθεια.
26 εκατ. βεβαιωμένα έσοδα είχαμε την περσινή σεζόν., 5-6 εκατ. ταμειακή ρευστότητα μέσα στο καλοκαίρι.Πείτε που πήγαν αυτά τα λεφτά.Αφού δεν πήγαν στους απλήρωτους από πέρσι παίκτες που πήγαν ? Στο ΙΚΑ, στην εφορία σε τοκογλύφους που σας έκαναν διευκολύνσεις μέσα στην χρονιά ? Που ?
Ετοιμάζετε κάτι μεγάλο που ο πολύς κόσμος δεν πρέπει να το μάθει για να μην χαλάσει ?
Βγείτε και πείτε το.''Μάγκες κάτι καλό έρχεται, κάντε λίγο υπομονή'' και ο κόσμος θα κάνει.
Δώστε λίγο ελπίδα στο λαό.Μην αφήνετε μόνο τα αρδάκια(τον ΄΄μπούτια της δώρας'' και τον μοσχαροκεφαλή ) να διαδίδουν ''Δεν παίζει μία, αράξτε στα κιλά σας, έτσι θα τσουλήσει η ομάδα'' και τώρα τελευταία να ''κράζουν'' τον Μπόλονι επειδή λέει τα αυτονόητα.
Και μην κάνετε το λάθος να βρεθείτε απέναντι από τον Μπόλονι.Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει δυσάρεστα.Θα θυμίζει ποσοστά Μάο στην παλιά καλή Κίνα(υπέρ Μπόλονι εννοείται).
Αυτή είναι η τελευταία σας ελπίδα.Αν την αφήσετε να φύγει τα απότελέσματα θα είναι τραγικά.
Και φυσικά δεν μιλάω για μεταγραφές.Πείτε την αλήθεια όσο δυσάρεστη και αν είναι ,και μην πάρετε ούτε ένα παίκτη.Γιατί αν είναι να φέρετε παλτά τύπου Μάντζιου ή Παπαδόπουλου καλύτερα αφήστε έτσι την ομάδα για να μην λέμε μετά πως εκτινάχθηκε το άνοιγμα.
Μην φοβάστε , ο κόσμος του ΠΑΟΚ σας αγαπάει αν και κατάλαβε πως σε πολλούς τομείς είστε ανεπαρκέστατοι.
Και αυτό θα πρέπει να λυθεί σύντομα...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Φωνές βοώντων εν τη ερήμω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”