Θα σας παρακαλούσα θερμά εδώ να λέτε την άποψη σας μόνο για τον Ζαγόρ(χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς) όποια κι αν είναι αυτή.

Έλα έχουμε τον αντικαταστάτη τον έχουν βρει ......anti-fyto4 έγραψε:μεχρι το πρωι εδω θα σε εχω να ειρωνευεσαι
εαν περιμενουμε το πορισμα για να βγαλουμε συμπερασμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΚΥΡΙΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ, ΚΑΛΛΙΟ ΝΩΡΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
ποιες μεταγραφες ρε συ ταντ?tad έγραψε: Όλα αυτά γιατί δεν έκανε μεταγραφές ... για να χτυπήσουμε τον γαύρο των δις ...
ειδες που συμφωνουμε?tad έγραψε: Αν εννοείς αδερφέ για ποιο λόγο δεν βγαίνουν να τα πουν αυτά στον κόσμο τότε είμαι μαζί σου ...
Και εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ... ανήκουστο μου φαίνεται ... εκτός και αν κάποιοι έχουν ξεχάσει ή παρεξηγήσει ότι αυτή η διοίκηση είναι του κόσμου ... δεν είναι αυτόφωτοι ούτε ανεξάρτητοι ...
Αν το έχουν μπερδέψει τότε καλά θα κάνουν να το ξαναθυμηθούν ... σε κάθε περίπτωση κακό στον ΠΑΟΚ κάνουν
ρε Κos το έχουν πει 4+ είναι το άνοιγμα των 2 τελευταίων ετών συν κάποια άλλα που αφορουν μη παγωμένα χρέη κλπ...εκτός και αν κάνω λάθος.... το πόρισμα του ΑΣ είναι γι' αυτούς που αμφισβητούν αυτό το νούμερο. Και επιτέλους αυτή η επιτροπή τι στο π##τσο κάνει....υποτίθεται ότι μπήκε ο Παπαδόπουλος και εκπρόσωπος συνδέσμων για να γίνουν οι διαδικασίες πιο διαφανή και πιο γρήγορα...kos έγραψε: εχουμε φαει το παραμυθι ολοι και περιμενουμε καποιο πορισμα. η παε ρε φιλε, η ιδια η εταιρεια δεν ξερει ανα πασα στιγμη την οικονομικη της κατασταση? ουτε στην ουγκαντα αυτα ρε φιλε. ποιος επιχειρηματιας δεν ξερει ποσα χρωσταει ρε γαμω την τρελα μου και περιμενει να ερθει καποιος τριτος (ΑΣ) για να του το πει? ελεος με αυτα που συμβαινουν.
αυτο τωρα τι ειναι? επιχειρημα? τι με νοιαζουν τα οικονομικα?abg12d34 έγραψε:και στην τελικη για πεστε ρε τσακαλια...σε σενα το λεω kos.....
τι σε νοιαζουν τα οικονομικα.....
απο την μια θελουμε ολα να ειναι τακτοποιημενα και απο την αλλη θελουμε και τον μποκανη