Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
vlachodeutsch

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

geoavr έγραψε:Εικόνα

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά του ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας, εξ' ου και η λέξη «μαύρη»

Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ρωτάω κάτι απλό και αν μπορεί κάποιος εκεί έξω να μου απαντήσει με επιχειρήματα.
1) Η ΠΑΕ πήρε τον Μάιο 600χιλ από τα play offs ?
2) Η ΠΑΕ πήρε ~ 4 εκατ. από την πώληση των διαρκείας ?
3) Η ΠΑΕ πήρε ~ 300 χιλ από τα εισιτήρια από τα 2 παιγνίδια στην Ευρώπη?

Γύρω στα ΠΕΝΤΕ ( 5) εκατ. ευρώ μπήκαν ζεστά ,ρευστά και μετρητά στα ταμεία της ομάδος.
Δεν μιλάω για επιταγές από ΟΠΑΠ . ΝOVA, χορηγούς κτλ
Ξέρετε εσείς πολλές εταιρείες που με τέτοια κρίση και τέτοια εποχή να βάζουν στα ταμεία τους 5 εκατ.ευρώ μετρητά ?

Και ακούμε εδώ και 3 μήνες ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν είχαμε να δώσουμε προκαταβολές για μεταγραφές και ευτυχώς υπήρχε ο Σάχπα να την δώσει(Γεωργιάδης),αφήνουμε ένα πολύ καλό παίκτη να πάει τσάμπα σε ανταγωνιστή και τώρα ψάχνουμε παίκτη στη θέση του.
Ακόμα τραγελαφικά γεγονότα (φύγε Τσιρίλο - έλα Τσιρίλο) για να γλυτώσουμε 20-30 χιλ , ο Μπόλονι μόνο γονατιστός δεν έχει παρακαλέσει ακόμα για τους 3 παίκτες που θέλει από την αρχή του καλοκαιριού , η υπόσχεση - προσδοκία πως αφού περάσουμε στους ομίλου θα γίνουν μεταγραφές.
Και τώρα που περάσαμε βάζουν τα αρδάκια να γράφουν για την στενή οικονομική κατάσταση και πως ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις ''χαμηλοτάβανες'',και δυσκολία με επενδυτές και τέτοια χαζά.

Λοιπόν εγώ μια απλή ερώτηση κάνω.
Που στον φούτσο μου πήγαν τα 5 εκατ.ευρώ ?

Αφού όλοι είναι απλήρωτοι και φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία.
Στην περαίωση ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε άρα τέτοιο μεγάλο ποσό να ''φύγει'' για κάπου συγκεκριμένα(εφορία-ΙΚΑ) δεν νοείται.
Και μην τολμήσει κανένας να πει για το προπονητικό(νέα κατασκευή).Εγώ πήγα το είδα,το περπάτησα,το φωτογράφησα.Παραπάνω από 200χιλ δεν κάνει και πολλά λέω.Εγώ θα το έκανα με 100χιλ χαλαρά με τέτοια κρίση που υπάρχει στην οικοδομή(υλικά και εργατικά).
Και φυσικά περιμένουμε τον έλεγχο που κατά ένα περίεργο λόγο καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Υ.Γ. Πριν από 2,5 χρόνια από εδώ μέσα έκραξα τον Παπαδόπουλο(τέως υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ).Έχω μιά προαίσθηση ότι πολύ γρήγορα θα αναγκαστώ να του ζητήσω συγνώμη.Ο νοών νοείτω.

:pano: :pano: :pano:
τι ωραια θα ηταν αν δεν ειχαμε και να πληρωνουμε τους παιχτες μας
σχεδον πλουσια ομαδα θα ειμασταν
αλλα τα xxxπαιδα θελουν και να παιρνουν και λεφτα
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Mario Jardel έγραψε:Σαν τι βρε Αργοναυτη;
Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι να ζητησει να πληρωσει τα χρεη μονοκοπανια.Μακαρι.
;) ;) ;)

Ένα πολύ μεγάλο ποσό ( ~ 5 εκατ. ευρώ) ξαφνικά ''χάθηκε''.
Ο Ζαγόρ κάποιο μεσημέρι μάζεψε τους ανυποψίαστους δημοσιογράφους και τους πήγε να τους δείξει 75 στρέμματα σιταροχώραφα στην Μεσήμβρια όπου θα γινόταν το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε απολύτως τίποτα.
Εγώ επειδή αυτό το καλοκαίρι συμβαίνουν ''μυστήρια πράγματα'' ρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα.
Σιγά μην έπαιρνα δηλαδή...
Υποθέσεις κάνω και δεν έχω καμιά πληροφορία για να εξηγούμαστε...

Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

vlachodeutsch έγραψε: τι ωραια θα ηταν αν δεν ειχαμε και να πληρωνουμε τους παιχτες μας
αλλα τα κωλοπαιδα θελουν και να παιρνουν και λεφτα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αφού απλήρωτους τους έχεις όλους ρε βλαχοντόιτζ (εκτός από Κρέσιτς και Βιερίνια).
Πήραν κάτι ψιλά έναντι απο τα 650 του Φλωρίδη.
Πολλοί έχουν ξεχάσει πότε είδαν το χρώμα του χρήματος τελευταία :D
Αλλά είπαμε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και θα την βρεις την άκρη ;)

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πιστεύω θα πάνε όλα καλά.......απλά να μην προτρέχουμε και να μην καταδικάζουμε αβίαστα .....θα μας βοηθήσει όλους!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

vlachodeutsch έγραψε:
geoavr έγραψε:Εικόνα

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά του ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας, εξ' ου και η λέξη «μαύρη»

Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ρωτάω κάτι απλό και αν μπορεί κάποιος εκεί έξω να μου απαντήσει με επιχειρήματα.
1) Η ΠΑΕ πήρε τον Μάιο 600χιλ από τα play offs ?
2) Η ΠΑΕ πήρε ~ 4 εκατ. από την πώληση των διαρκείας ?
3) Η ΠΑΕ πήρε ~ 300 χιλ από τα εισιτήρια από τα 2 παιγνίδια στην Ευρώπη?

Γύρω στα ΠΕΝΤΕ ( 5) εκατ. ευρώ μπήκαν ζεστά ,ρευστά και μετρητά στα ταμεία της ομάδος.
Δεν μιλάω για επιταγές από ΟΠΑΠ . ΝOVA, χορηγούς κτλ
Ξέρετε εσείς πολλές εταιρείες που με τέτοια κρίση και τέτοια εποχή να βάζουν στα ταμεία τους 5 εκατ.ευρώ μετρητά ?

Και ακούμε εδώ και 3 μήνες ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν είχαμε να δώσουμε προκαταβολές για μεταγραφές και ευτυχώς υπήρχε ο Σάχπα να την δώσει(Γεωργιάδης),αφήνουμε ένα πολύ καλό παίκτη να πάει τσάμπα σε ανταγωνιστή και τώρα ψάχνουμε παίκτη στη θέση του.
Ακόμα τραγελαφικά γεγονότα (φύγε Τσιρίλο - έλα Τσιρίλο) για να γλυτώσουμε 20-30 χιλ , ο Μπόλονι μόνο γονατιστός δεν έχει παρακαλέσει ακόμα για τους 3 παίκτες που θέλει από την αρχή του καλοκαιριού , η υπόσχεση - προσδοκία πως αφού περάσουμε στους ομίλου θα γίνουν μεταγραφές.
Και τώρα που περάσαμε βάζουν τα αρδάκια να γράφουν για την στενή οικονομική κατάσταση και πως ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις ''χαμηλοτάβανες'',και δυσκολία με επενδυτές και τέτοια χαζά.

Λοιπόν εγώ μια απλή ερώτηση κάνω.
Που στον φούτσο μου πήγαν τα 5 εκατ.ευρώ ?

Αφού όλοι είναι απλήρωτοι και φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία.
Στην περαίωση ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε άρα τέτοιο μεγάλο ποσό να ''φύγει'' για κάπου συγκεκριμένα(εφορία-ΙΚΑ) δεν νοείται.
Και μην τολμήσει κανένας να πει για το προπονητικό(νέα κατασκευή).Εγώ πήγα το είδα,το περπάτησα,το φωτογράφησα.Παραπάνω από 200χιλ δεν κάνει και πολλά λέω.Εγώ θα το έκανα με 100χιλ χαλαρά με τέτοια κρίση που υπάρχει στην οικοδομή(υλικά και εργατικά).
Και φυσικά περιμένουμε τον έλεγχο που κατά ένα περίεργο λόγο καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Υ.Γ. Πριν από 2,5 χρόνια από εδώ μέσα έκραξα τον Παπαδόπουλο(τέως υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ).Έχω μιά προαίσθηση ότι πολύ γρήγορα θα αναγκαστώ να του ζητήσω συγνώμη.Ο νοών νοείτω.

τι ωραια θα ηταν αν δεν ειχαμε και να πληρωνουμε τους παιχτες μας
αλλα τα xxxπαιδα θελουν και να παιρνουν και λεφτα
Σας το ποστάρω γιατι ισως να μην το διαβασατε!!
To παιχνίδι των ερωτήσεων

Δυστυχώς, πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περιμένουμε. Μπορεί οι στόχοι να υλοποιούνται, παρόλα αυτά, ούτε αυτοί είναι ικανοί να προϋποθέτουν ηρεμία κι ασφάλεια στην ομάδα μας!

Τελείωσε το πρωτάθλημα και είπαμε να δούμε τι θα γίνει με τις αποδεσμεύσεις και τις αποχωρήσεις των παικτών. Με τον καιρό κι αφού το μπάτζετ ελαφρύνθηκε από αρκετά βαριά συμβόλαια, είπαμε να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τους επενδυτές που προέκυψαν στην πορεία, ακυρώνοντας ως ένα σημείο το μεταγραφικό σχεδιασμό!

Μετά από όλα αυτά και φτάνοντας στη διαδικασία των ευρωπαϊκών παιχνιδιών σκεφτήκαμε πως για το καλό και την ηρεμία της ομάδας, καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε τίποτα και να περιμένουμε να μπουν πρώτα τα ζεστά χρήματα από την πρόκριση στους ομίλους κι έπειτα να δούμε τις κινήσεις τις ομάδας.

Μετά από την κατάκτηση κι αυτού του στόχου, βλέπουμε να βρισκόμαστε ακόμη στο σημείο όπου είμασταν στις αρχές Ιουνίου. Δηλαδή.. στο πουθενά. Κι όπως όλοι εσείς, έτσι κι εγώ έχω κάποια εύλογα ερωτήματα στα οποία περιμένω επίσημες απαντήσεις από κάποιους υπεύθυνους ΜΕΣΑ από την ΠΑΕ κι όχι δι' αντιπροσώπου, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι της ΠΑΕ.

Διαβάζουμε στα αθλητικά σάιτ από τους ρεπόρτερ της ομάδας ότι ο ΠΑΟΚ θα λάβει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια από την είσοδο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό το ποσό ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια που θα κοπούν στους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες (δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας), όπως επίσης και τα μπόνους νίκης ή ισοπαλίας που πέρυσι ξεπέρασαν τις 500 χιλιάδες ευρώ!

Σε όλα αυτά αν συνυπολογίσουμε και τα χρήματα από τις 15 χιλιάδες κάρτες διαρκείας που πωλήθηκαν φέτος το καλοκαίρι, ο αριθμός πολύ πιθανόν και να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Αν από τη γενική σούμα αφαιρέσουμε και τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από τις αποχωρήσεις Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Κουτσιανικούλη και Βιτόλο (όπου αρκετοί πανηγύριζαν για την εξέλιξη της υπόθεσης), τότε καταλαβαίνουμε ότι φέτος ο ΠΑΟΚ με την πολύ σφικτή οικονομική πολιτική που ακολούθησε εναρμονίστηκε πλήρως στις νέες συνθήκες που, όπως είπε η διοίκηση, δημιουργήθηκαν! Συνθήκες οι οποίες επέβαλαν στον ΠΑΟΚ νέα οικονομική πολιτική και προσπάθεια ακόμη και μείωσης αρκετών συμβολαίων ποδοσφαιριστών!

Να τονίσω ότι στα συνολικά έσοδα ΔΕΝ προσθέτω τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, ούτε όμως κι από τις χορηγίες με τις οποίες επισυνάφτηκαν συμφωνίες! Κι αν μέσα σε όλα αυτά βάλουμε και το γεγονός ότι σύντομα η ομάδα θα αφήσει και το προπονητήριο του Λόλα για τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Νέα Μεσήμβρια, τότε το ποσό που θα εξοικονομηθεί ως το τέλος της χρονιάς ανεβαίνει ακόμη περισσότερο!

Έχοντας ως δεδομένα όλα αυτά τα στοιχεία, εγώ ως ένας απλός ΠΑΟΚτσής διερωτώμαι κάποια απλά πράγματα:

• Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ (ή αλλιώς δημοσιογράφοι της ομάδας), λένε ότι μεταγραφές δε γίνονται προκειμένου να πληρωθούν οι παλιές υποχρεώσεις της και να καλυφθούν οι τρύπες που δημιουργήθηκαν από το χρέος. Τελικά πότε θα μάθουμε πόσο ήταν το συνολικό άνοιγμα της ομάδας από ΕΠΙΣΗΜΑ χείλη;

• Οι ίδιοι εκπρόσωποι τονίζουν ότι όλοι περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης με τα έγγραφα των νέων επενδυτών προκειμένου να τους δοθεί το πράσινο φως να επενδύσουν και να μετοχοποιήσουν τα χρήματα τους! Και σε περίπτωση όπου η Ε.Ε.Α. δεν τους δώσει τελικώς το πράσινο φως να ρευστοποιήσουν στην ομάδα μας, τι θα συμβεί μετά;

• Γιατί η διοίκηση βγάζει προς τα έξω (μέσω των Δημοσιογράφων) την ενημέρωση ότι η ομάδα δεν πρόκειται να ενισχυθεί μεταγραφικά, τη στιγμή που ο προπονητής του συλλόγου το ζητάει ;

• Η διοίκηση δείχνει τόσο μεγάλη πίστη στην ομάδα και πιστεύει ότι με αυτό το ρόστερ ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και στους τρεις στόχους της, τη στιγμή που από την αρχή των επίσημων υποχρεώσεων της, δείχνει τόσο ευάλωτη στους τραυματισμούς;

• Η διοίκηση της ομάδας ήταν τόσο σίγουρη για την είσοδο της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τη στιγμή που αν δε γινόταν αυτό πιθανότατα σήμερα να είχαμε τεράστια προβλήματα;

• Είναι δυνατόν η διοίκηση να δίνει εν λευκώ τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους του συλλόγου να αναλαμβάνουν αυτοί τη δουλειά της αμφίδρομης επικοινωνίας με τον κόσμο;

• Είναι δυνατόν να μη βγαίνει επισήμως να δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποια συνέντευξη τύπου (δεν είναι απαραίτητο να είναι συνεχώς ο πρόεδρος της ομάδας, μπορεί να βγει να μιλήσει κι ο τεχνικός διευθυντής) τουλάχιστον μία φορά το τρίμηνο και να λύνει απορίες που αναλαμβάνουν να λύσουν οι δημοσιογράφοι του συλλόγου με το αζημίωτο βεβαίως (κερδίζοντας κλικαρίσματα στα σάιτ τους);

Το ξέρω ότι για να βγούμε να ζητήσουμε από τη διοίκηση να μας απαντήσει σε αυτά τα συγκριμένα ερωτήματα, θα πρέπει κι εμείς να είμαστε αντάξιοι όσων ζητά η ίδια από εμάς. Δεν μπορεί όμως μια ζωή ο κόσμος να θεωρείται ο κακός της υπόθεσης για τον πυρσό ή το βεγγαλικό κι αυτός που ζημιώνει το σύλλογο, τη στιγμή που υπάρχουν αναπάντητα τόσα ερωτήματα.

Περιμένω, όπως όλος ο κόσμος κάποια ανταπόκριση από ΕΠΙΣΗΜΑ χείλη μέσα από την ομάδα, να μας δώσουν επιτέλους κάποιες απαντήσεις, γιατί ο κόσμος αυτής της ομάδας βρίσκεται σε κατάσταση παροξυσμού! Βρισκόμαστε 3 μέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών και η ομάδα ακόμη έχει χτυπητές αδυναμίες. Πότε θα υπάρξει η ενίσχυση; Πότε ο προπονητής θα τους βάλει στο κλίμα της ομάδας; Πότε θα ενσωματωθούν στο σύλλογο; Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν έχει γίνει προεργασία. Ελπίζω τουλάχιστον αυτή η σιωπή να σημαίνει κάτι καλό για την ομάδα!

ΥΓ. Το γεγονός ότι κυριαρχεί τόση ησυχία αναφορικά με το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας, με κάνει να σκέφτομαι διάφορα σενάρια και για ελεύθερους παίκτες οι οποίοι έχουν 10 μέρες προθεσμία μετά τη λήξη των μεταγραφών προκειμένου να υπογράψουν στις νέες τους ομάδες κι ο νους μου ταξιδεύει συνεχώς σε έναν.. Εκπορθητή!!! Προσωπικά με ένα χαμηλότερο συμβόλαιο τον προτιμώ από κάποιες άλλες περιπτώσεις που ακούστηκαν!!

http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... hsewn.html
Δυστυχως κατεβηκε πιο χαμηλα σημερα, αλλα τα σχολια απο κατω εχουν κι αυτα σημασια!
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Αφού με απλήρωτους παίκτες, κατεβαίνει σε 4 ευρωπαϊκά, κάνει ένα 8-1, περνάει με συνοπτικές διαδικασίες, στήνει πανηγύρι με TOTTENHAM και RUBIN και τρελαίνει το Σύμπαν....Τότε είναι Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

:opaokara:

Υ.Γ.: Και κλάααμα η Κυρία...(Βλ. Χάρρυ Κλύν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Κυρ 28 Αύγ 2011, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Παντως θα γουσταρα παρα πολυ να γινει κατι και να μας βουλωσει τα στοματα ο Ζαγορακης. Θα μας βοηθησει να ωριμασουμε οπως η φαση με τον Σαντος!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αφού με απλήρωτους παίκτες, κατεβαίνει σε 4 ευρωπαϊκά, κάνει ένα 8-1, περνάει με συνοπτικές διαδικασίες, στήνει πανηγύρι με TOTTENHAM και RUBIN και τρελαίνει το Σύμπαν....Τότε είναι Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

:opaokara:

Υ.Γ.: Και κλάααμα η Κυρία...(Βλ. Χάρρυ Κλύν)
αν ο μπολονι στο ματς με την τοτεναμ βαλει σεντερ φορ εμενα και στο 95 και ενω ειναι 0-0 το ματς βαλω γκολ(ενω σε ολο το ματς σερνομαι και ψοφαω στον τσιγαροβηχα) και κερδισουμε, μεχρι το 94 εσυ θα λες μπραβο ο μπολονι μεγαλος μαγκας και δεν θα με θεωρεις λαθος επιλογη?
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Να είσαι σίγουρος οτι έτσι θα γίνει Mario.

Με μία μικρή διαφορά όμως, τα συγκεκριμένα στόματα δεν θα βουλώσουν και πάλι, διότι ο Γκαϊλές τους δεν είναι η πρόοδος του ΠΑΟΚ αλλά η προσωπική τους. Αυτό στο υπογράφω με τα δύο.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δυστυχως και εγω το υπογραφω με χερια και ποδια.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ο κατσαρίδας γιατί αργεί και δεν βγάζει το περίφημο πόρισμα? τι διάολο κόκκαλα έχει?
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Αυτο ειναι το κακο που τροφοδοτει τα διαφορα σεναρια... Να βγει επιτελους να ησυχασουμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kolokotronis_4 έγραψε:ο κατσαρίδας γιατί αργεί και δεν βγάζει το περίφημο πόρισμα? τι διάολο κόκκαλα έχει?
Στην επαλήθευση βρίσκεται τώρα.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Ουτε λεφτα για κομπιουτερακια δεν εχουμε μαλλον! :lol:

(ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ)
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Κατ΄ αρχήν Οπλαρχηγέ καλώς όρισες από τις διακόπες σου στα ξερονήσια. :)

Μία απόπειρα να απαντήσω έμεσα στην απορία σου, για τον πολυθρύλητο έλεγχο του ΑΣ στα οικονομικά της ΠΑΕ, θέτω μιά ερώτηση αντί απάντησης:
Επειδή δεν είμαι σίγουρος, μήπως πλησιάζουν εκλογές στον ΑΣ και κάνει παιχνίδι ο παππούς; Δεν ξέρω, ρωτάω..

ΠΑΟΚ είσαι...ΛΑΙΜΑΙ !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”