Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από geoavr »

Εικόνα

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά του ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας, εξ' ου και η λέξη «μαύρη»

Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ρωτάω κάτι απλό και αν μπορεί κάποιος εκεί έξω να μου απαντήσει με επιχειρήματα.
1) Η ΠΑΕ πήρε τον Μάιο 600χιλ από τα play offs ?
2) Η ΠΑΕ πήρε ~ 4 εκατ. από την πώληση των διαρκείας ?
3) Η ΠΑΕ πήρε ~ 300 χιλ από τα εισιτήρια από τα 2 παιγνίδια στην Ευρώπη?

Γύρω στα ΠΕΝΤΕ ( 5) εκατ. ευρώ μπήκαν ζεστά ,ρευστά και μετρητά στα ταμεία της ομάδος.
Δεν μιλάω για επιταγές από ΟΠΑΠ . ΝOVA, χορηγούς κτλ
Ξέρετε εσείς πολλές εταιρείες που με τέτοια κρίση και τέτοια εποχή να βάζουν στα ταμεία τους 5 εκατ.ευρώ μετρητά ?

Και ακούμε εδώ και 3 μήνες ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν είχαμε να δώσουμε προκαταβολές για μεταγραφές και ευτυχώς υπήρχε ο Σάχπα να την δώσει(Γεωργιάδης),αφήνουμε ένα πολύ καλό παίκτη να πάει τσάμπα σε ανταγωνιστή και τώρα ψάχνουμε παίκτη στη θέση του.
Ακόμα τραγελαφικά γεγονότα (φύγε Τσιρίλο - έλα Τσιρίλο) για να γλυτώσουμε 20-30 χιλ , ο Μπόλονι μόνο γονατιστός δεν έχει παρακαλέσει ακόμα για τους 3 παίκτες που θέλει από την αρχή του καλοκαιριού , η υπόσχεση - προσδοκία πως αφού περάσουμε στους ομίλου θα γίνουν μεταγραφές.
Και τώρα που περάσαμε βάζουν τα αρδάκια να γράφουν για την στενή οικονομική κατάσταση και πως ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις ''χαμηλοτάβανες'',και δυσκολία με επενδυτές και τέτοια χαζά.

Λοιπόν εγώ μια απλή ερώτηση κάνω.
Που στον φούτσο μου πήγαν τα 5 εκατ.ευρώ ?

Αφού όλοι είναι απλήρωτοι και φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία.
Στην περαίωση ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε άρα τέτοιο μεγάλο ποσό να ''φύγει'' για κάπου συγκεκριμένα(εφορία-ΙΚΑ) δεν νοείται.
Και μην τολμήσει κανένας να πει για το προπονητικό(νέα κατασκευή).Εγώ πήγα το είδα,το περπάτησα,το φωτογράφησα.Παραπάνω από 200χιλ δεν κάνει και πολλά λέω.Εγώ θα το έκανα με 100χιλ χαλαρά με τέτοια κρίση που υπάρχει στην οικοδομή(υλικά και εργατικά).
Και φυσικά περιμένουμε τον έλεγχο που κατά ένα περίεργο λόγο καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Υ.Γ. Πριν από 2,5 χρόνια από εδώ μέσα έκραξα τον Παπαδόπουλο(τέως υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ).Έχω μιά προαίσθηση ότι πολύ γρήγορα θα αναγκαστώ να του ζητήσω συγνώμη.Ο νοών νοείτω.

:pano: :pano: :pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

λασπολογει ο παρολος ?.......νομιζω οτι ζουμε σε παραλληλο συμπαν

εαν πας σε ενα τραπεζι να κατσεις και δεις μια σταχτοθηκη γεματη σταχτη ...θα πρεπει να σου αποδειξει ο αλλος οτι καποιος καπνιζε εδω ?...το προφανες ειναι

1. κανουμε μειωση και αποδεσμευσεις συμβολεων περιπου 2-2,5 εκ. ευρω
2. μπαινει ενα εκατομμυριο απο σαχπα φλωριδη
3.μπαινουμε στους ομιλους του europa league με αυξημενα εσοδα σε σχεση με περυσι.

...και ακομα ακουμε για μεγαλες οφηλες στους παικτες για μαντζιο και αν με 150 χιλιαρικα κλπ κλπ.....προπαγανδα απο τα μμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται μεταγραφες...και το θεατρο του παραλογου συνεχιζεται

υ.γ. ειλικρινα αμα δεν μπαιναμε στους ομιλους.....τι θα γινοταν ??...μια ερωτηση κανω...(δλδ αμα δεν ειχαμε τα περιπου 5 εκ. ευρω)........καληνυχτα
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Αδέρφια μου,

θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση θα έλεγα, του καθενός μας, να ανρωτιόμαστε και να ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική για πλήστα όσα θεωρούμε, προς την ΠΑΕ.

Αυτό όμως που θεωρώ επιπόλαιο, ύπουλο, άνανδρο, κακοηθές και ζημιογώνο για την πρόοδο του ΠΑΟΚ, είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων και η δημοσιοποίησή τους από μέρους μας, όταν αυτά δεν συνοδεύονται από σαφή αναφορά και παράθεση των αντίστοιχων επίσημων και αξιόπιστων πηγών της πληροφόρησης πάνω στην οποία στηρίζουμε τα συμπεράσματα αυτά τα οποία έτσι αβασάνιστα δημοσιοποιούμε.

:pano:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

geoavr έγραψε:Εικόνα

Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά του ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας, εξ' ου και η λέξη «μαύρη»

Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ρωτάω κάτι απλό και αν μπορεί κάποιος εκεί έξω να μου απαντήσει με επιχειρήματα.
1) Η ΠΑΕ πήρε τον Μάιο 600χιλ από τα play offs ?
2) Η ΠΑΕ πήρε ~ 4 εκατ. από την πώληση των διαρκείας ?
3) Η ΠΑΕ πήρε ~ 300 χιλ από τα εισιτήρια από τα 2 παιγνίδια στην Ευρώπη?

Γύρω στα ΠΕΝΤΕ ( 5) εκατ. ευρώ μπήκαν ζεστά ,ρευστά και μετρητά στα ταμεία της ομάδος.
Δεν μιλάω για επιταγές από ΟΠΑΠ . ΝOVA, χορηγούς κτλ
Ξέρετε εσείς πολλές εταιρείες που με τέτοια κρίση και τέτοια εποχή να βάζουν στα ταμεία τους 5 εκατ.ευρώ μετρητά ?

Και ακούμε εδώ και 3 μήνες ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν είχαμε να δώσουμε προκαταβολές για μεταγραφές και ευτυχώς υπήρχε ο Σάχπα να την δώσει(Γεωργιάδης),αφήνουμε ένα πολύ καλό παίκτη να πάει τσάμπα σε ανταγωνιστή και τώρα ψάχνουμε παίκτη στη θέση του.
Ακόμα τραγελαφικά γεγονότα (φύγε Τσιρίλο - έλα Τσιρίλο) για να γλυτώσουμε 20-30 χιλ , ο Μπόλονι μόνο γονατιστός δεν έχει παρακαλέσει ακόμα για τους 3 παίκτες που θέλει από την αρχή του καλοκαιριού , η υπόσχεση - προσδοκία πως αφού περάσουμε στους ομίλου θα γίνουν μεταγραφές.
Και τώρα που περάσαμε βάζουν τα αρδάκια να γράφουν για την στενή οικονομική κατάσταση και πως ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις ''χαμηλοτάβανες'',και δυσκολία με επενδυτές και τέτοια χαζά.

Λοιπόν εγώ μια απλή ερώτηση κάνω.
Που στον φούτσο μου πήγαν τα 5 εκατ.ευρώ ?

Αφού όλοι είναι απλήρωτοι και φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία.
Στην περαίωση ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε άρα τέτοιο μεγάλο ποσό να ''φύγει'' για κάπου συγκεκριμένα(εφορία-ΙΚΑ) δεν νοείται.
Και μην τολμήσει κανένας να πει για το προπονητικό(νέα κατασκευή).Εγώ πήγα το είδα,το περπάτησα,το φωτογράφησα.Παραπάνω από 200χιλ δεν κάνει και πολλά λέω.Εγώ θα το έκανα με 100χιλ χαλαρά με τέτοια κρίση που υπάρχει στην οικοδομή(υλικά και εργατικά).
Και φυσικά περιμένουμε τον έλεγχο που κατά ένα περίεργο λόγο καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Υ.Γ. Πριν από 2,5 χρόνια από εδώ μέσα έκραξα τον Παπαδόπουλο(τέως υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ).Έχω μιά προαίσθηση ότι πολύ γρήγορα θα αναγκαστώ να του ζητήσω συγνώμη.Ο νοών νοείτω.

απλα και κατανοητα.

γιατι θα τρελαθουμε εντελως φετος....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αδέρφια μου,

θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση θα έλεγα, του καθενός μας, να ανρωτιόμαστε και να ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική για πλήστα όσα θεωρούμε, προς την ΠΑΕ.

Αυτό όμως που θεωρώ επιπόλαιο, ύπουλο, άνανδρο, κακοηθές και ζημιογώνο για την πρόοδο του ΠΑΟΚ, είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων και η δημοσιοποίησή τους από μέρους μας, όταν αυτά δεν συνοδεύονται από σαφή αναφορά και παράθεση των αντίστοιχων επίσημων και αξιόπιστων πηγών της πληροφόρησης πάνω στην οποία στηρίζουμε τα συμπεράσματα αυτά τα οποία έτσι αβασάνιστα δημοσιοποιούμε.

:pano:
Ε τι να κανουμε ρε ακη οταν στη προσφατη ΓΣ ο φαρλαλης αρνηθηκε επανειλημενα να απαντησει στο ερωτημα που του τεθηκε πολλες φορες σχετικα με το υψος του ανοιγματος; Αναγκαστηκα και εμεις υποθετουμε.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Την εχω ξανακάνει την ερώτηση, αλλά δεν έτυχε να μου απαντήσει κάποιος.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει, να μου δώσει τα φώτα του.

Αυτό που θέλω να μάθω, είναι το εξής:

Εαν ρίξουμε μια ματιά στους ισολογισμούς κάθε χρονιάς, δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το πολυθρύλητο και χιλιοτραγουδισμένο "Άνοιγμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ" :?:

Υπάρχουν οικονομικά μεγέθη τα οποία αποκρύπτονται και δεν φαίνονται στους ισολογισμούς;

Μήπως οι ισολογισμοί μιλάνε για ποσά που λογιστικά έχουν αποδοθεί, αλλά στην πραγματικότητα οι πληρωμές εκκρεμούν;

Προσπαθώ να καταλάβω. Αλλά δεν γνωρίζω το αντικείμενο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οι ισολογισμοι μπορουν να δωσουν μια γενικη εικονα αλλα σε αυτους ευκολα πεφτει και μαγειρεμα.Πληρη εικονα μπορει να δωσει μονο διαχειριστηκος ελεγχος.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Φίλε Άκη πιστεύω πως έχεις καταλάβει οτι αυτά που λέμε είναι δικά μας συμπεράσματα, πάνω σε αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στην ομάδα, και εγώ προσωπικά δεν έχω καμιά διάθεση να κράζω χωρίς λόγο μια διοίκηση που στήριζα (πλέον είμαι επιφυλακτικός), ούτε να γίνομαι λασπολόγος όπως λες, που ποτέ δεν το έχω κάνει σε κανένα ποστ μου..
Για να σου τεκμηριώσω και την άποψη μου, θα σου παραθέσω τα γεγονότα έτσι όπως έχουν βγει από την ίδια την ΠΑΕ..
Στη συνέντευξη λοιπόν, μας είπαν για ένα άνοιγμα σωστα? Σωστα... Αρχίζει η διάθεση των διαρκείας και μας ενημερώνουν πως έχουν ξεκινήσει οι εξοφλήσεις στο αγωνιστικό και όλα θα πάνε καλά και θα ακολουθήσουν μεταγραφές.. Κάπου εκεί ο Βιτόλο φεύγει κι ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ μας ενημερώνει στην εκπομπή του Μοικάν, πως ΟΛΟΙ οι παίχτες πλη των Βιερίνια-Κρέσιτς, έχουν το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή. Τελειώνει η διάθεση των διαρκείας, έχουμε φτάσει στην 1η αγωνιστική, έχουμε κάνει χίλιες αποδεσμεύσεις (από Γενάρη) και 3 μεταγραφές (εκ των οποίων η 1 δώρο από Σαχπατσίδη) και η θέση της ΠΑΕ είναι πως ακόμη χρωστάμε λεφτά στους παίχτες..
Αν όλα αυτά εσένα σε ικανοποιούν σαν οπαδό τότε οκ ρε συ.. αλλά προς Θεού δλδ μη μας λες λασπολόγους και κακόβουλους επειδή δεν είμαστε YES MAN..

ΥΓ: Δεν ζητάω το κεφάλι του Ζαγοράκη, αν αυτό υπονοείς, απλά μια εξήγηση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 27 Αύγ 2011, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ολα ξεκινησαν απο τη συνεντευξη τυπου που δε μαθααμε τπτ
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

kos έγραψε:
Parolos έγραψε:Έχουμε και λέμε.. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, είναι οτι όσα έσοδα είχαμε αυτό το καλοκαίρι (διαρκείας κλπ) τα δώσαμε για εξόφληση στους παίχτες, αλλά τους χρωστάμε ακόμη κι άλλα..
δεν προκυπτει απο πουθενα.
Αλλά τι προκύπτει? Έχουμε τα λεφτά αλλά δεν τους πληρώνουμε γιατί "έτσι"? Καψόνια τους κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κάτι περίεργο και μεγάλο ετοιμάζετε στην ΠΑΕ οικονομικά.......πέστε να με φάτε :D αλλά έχω αυτο το προαίσθημα!
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Αν εννοείς αυτό που σκέφτομαι, το ρώτησα πριν κανα μήνα σε κάποιον που είναι ''κοντά'' και δεν ήξερε τίποτα.
Αν το προετοίμασε μυστικά και το κάνει θα είναι η μεγαλύτερη μαγκιά του Ζαγόρ και θα του βγάλω το καπέλο.
Μετά κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει.
Αλλά είναι έτσι τα πράγματα ή πάμε στο μαύρο το σενάριο ?

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Tα μυστικα με pm μαγκες,καλο ειναι οταν γραφεται στο φορουμ να κατατοπιζεται και εμας τους ασχετους.
Φιλικα το γραφω για να μην εχουμε παρεξηγησεις.
geoavr για πες μας τι σκεφτεσαι δε νομιζω να χαλασεις κατι αν αποκαλυψεις τη σκεψη σου στο φορουμ του paokmania.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

το πολυ που μπορει να ετοιμαζεται ειναι να ναυαγησει και οριστικα το θεμα με επενδυτες και να μας ταζει παλι ο ζαγορακης συνεντευξεις που θα τα ξεκαθαρισει ολα.κλασσικα.
απο εκει και περα οταν και ο τελευταιος οπαδος του ΠΑΟΚ που ακομα αισθανεται υποχρεωμενος στον ζαγορακη και τον υπερασπιζεται τυφλα οτι και αν κανει καταλαβει οτι δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα τοτε ειναι που θα καταρευσει το συμπαν και θα μαθουμε (ελπιζω) τι υπαρχει πισω την ομιχλη στην παε
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Θα μας πείτε και εμάς που δεν ξέρουμε το θετικό που μπορεί να προκύψει, γιατί ο νους μας πάει συνέχεια στο κακό;

Έστω και με πμ, αν δεν θέλετε να το πείτε δημόσια, για προφανή λόγους. Είναι κάτι που δεν διασταυρώσατε, εντάξη και το κατανοώ.

Μας έχει φάει αυτή η απαισιοδοξία όμως, και χρειαζόμαστε κάτι να μας τονώσει το ηθικό (οικονομικά).

Αγωνιστικά κάναμε την καλύτερη μεταγραφή φέτος. Πήραμε προπονητή :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”