Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά του ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας, εξ' ου και η λέξη «μαύρη»
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ρωτάω κάτι απλό και αν μπορεί κάποιος εκεί έξω να μου απαντήσει με επιχειρήματα.
1) Η ΠΑΕ πήρε τον Μάιο 600χιλ από τα play offs ?
2) Η ΠΑΕ πήρε ~ 4 εκατ. από την πώληση των διαρκείας ?
3) Η ΠΑΕ πήρε ~ 300 χιλ από τα εισιτήρια από τα 2 παιγνίδια στην Ευρώπη?
Γύρω στα ΠΕΝΤΕ ( 5) εκατ. ευρώ μπήκαν ζεστά ,ρευστά και μετρητά στα ταμεία της ομάδος.
Δεν μιλάω για επιταγές από ΟΠΑΠ . ΝOVA, χορηγούς κτλ
Ξέρετε εσείς πολλές εταιρείες που με τέτοια κρίση και τέτοια εποχή να βάζουν στα ταμεία τους 5 εκατ.ευρώ μετρητά ?
Και ακούμε εδώ και 3 μήνες ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν είχαμε να δώσουμε προκαταβολές για μεταγραφές και ευτυχώς υπήρχε ο Σάχπα να την δώσει(Γεωργιάδης),αφήνουμε ένα πολύ καλό παίκτη να πάει τσάμπα σε ανταγωνιστή και τώρα ψάχνουμε παίκτη στη θέση του.
Ακόμα τραγελαφικά γεγονότα (φύγε Τσιρίλο - έλα Τσιρίλο) για να γλυτώσουμε 20-30 χιλ , ο Μπόλονι μόνο γονατιστός δεν έχει παρακαλέσει ακόμα για τους 3 παίκτες που θέλει από την αρχή του καλοκαιριού , η υπόσχεση - προσδοκία πως αφού περάσουμε στους ομίλου θα γίνουν μεταγραφές.
Και τώρα που περάσαμε βάζουν τα αρδάκια να γράφουν για την στενή οικονομική κατάσταση και πως ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις ''χαμηλοτάβανες'',και δυσκολία με επενδυτές και τέτοια χαζά.
Λοιπόν εγώ μια απλή ερώτηση κάνω.
Που στον φούτσο μου πήγαν τα 5 εκατ.ευρώ ?
Αφού όλοι είναι απλήρωτοι και φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία.
Στην περαίωση ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε άρα τέτοιο μεγάλο ποσό να ''φύγει'' για κάπου συγκεκριμένα(εφορία-ΙΚΑ) δεν νοείται.
Και μην τολμήσει κανένας να πει για το προπονητικό(νέα κατασκευή).Εγώ πήγα το είδα,το περπάτησα,το φωτογράφησα.Παραπάνω από 200χιλ δεν κάνει και πολλά λέω.Εγώ θα το έκανα με 100χιλ χαλαρά με τέτοια κρίση που υπάρχει στην οικοδομή(υλικά και εργατικά).
Και φυσικά περιμένουμε τον έλεγχο που κατά ένα περίεργο λόγο καθυστερεί αδικαιολόγητα.
Υ.Γ. Πριν από 2,5 χρόνια από εδώ μέσα έκραξα τον Παπαδόπουλο(τέως υπεύθυνο οικονομικών της ΠΑΕ).Έχω μιά προαίσθηση ότι πολύ γρήγορα θα αναγκαστώ να του ζητήσω συγνώμη.Ο νοών νοείτω.