Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από gsavvas »

Alekakius έγραψε:Τώρα.... όπως όλοι σας παρατηρήσατε έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές στους mod και έχουν οριστεί από την αρχή.
Ο λόγος για τον οποιο συνέβη αυτό έχει να κάνει με την λειτουργία του forum τους τελευταίους, 2 περίπου, μήνες και ειδικότερα με την συμπεριφορά κάποιον απλών μέλών και όχι μονο.

Όπως όλοι ξέρετε εγώ ως "Alekakius" με το forum έχω ασχοληθεί από λίγο έως καθόλου. O λόγος για τον οποιο ενεργοποιήθηκα έχει να κάνει με το γεγονός πως στο forum είχαν μείνει ενεργοί μονο οι Sera4 και niko70 να παλεύουν με τα χιλιάδες μέλη και τα εκατοντάδες post που καθημερινά αναρτούνται στο forum.
Αυτούς τους μήνες που αναφερεις έμπαινα στο site 15-20 φορές κάθε μέρα,εκτός και αν κάθε μου επίσκεψη έπρεπε να την προδίδω με κάποιο ποστ για να δείχνω ότι βοηθάω...Τώρα αν μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο θέμα που επιλήφθηκαν τα παιδιά και δεν έπεσε στην αντίληψη μου...Οκ κάνω πάσο...Πάντως αν με ενημερώνατε για βοήθεια σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα είχα όλη την καλή θέληση...Διαφορετικά σκέψου εσύ αν πρέπει ή όχι να ανακαλέσεις...

Για να γίνω πιο ξεκάθαρος το θέμα μου είναι αν κ έκανα ότι έκανα επειδή γούσταρα το σιτε δεν μου αρέσει να μου λες ότι εγώ δεν ήμουν ενεργός την στιγμή που πρώτο μέλημα μου μόλις ανοίξω το pc ήταν να μπω φόρουμ...και να δω αν δημιουργήθηκαν θέματα για τον αγώνα να δω αν κάποιος μίλησε άσχημα αν κάποιος έβαλε στραβά ένα λινκ από utube η οτιδήποτε άλλο...

Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αλλαγή μοντ ίσα ίσα πιστεύω ότι μόνο καλό κάνει να αλλάζουν κάθε τόσο...

Αυτά από μένα...
ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ και ΩΡΑΙΑ
kos

Δημοσίευση από kos »

θα πω καμια βαρια κουβεντα και θα παω να κανω παρεα στον τερατιο και στον οπλαρχηγο.
ο φιλος ο gsavvas ειμαι σιγουρος οτι θα με συγχωρεση αλλα δεν εχω αποψη για το ατομο του. δεν ειχαμε και πολλα παρε δωσε :lol:
ο yiannisPAOKitalia και ο Gash οταν ηταν ενεργοι ηταν μηχανακια επιπεδου βιτολο
ο niko70,ο Pegasus ειχαν και εχουν ποιοτητα που δυσκολα θα ξαναβρουν αυτοι που τους εχασαν. γκαρσια-κοντρερας.
για τον sid τα λογια ειναι περιττα. κατι μεταξυ βιερινια και μπαλαφα :lol:

βεβαια περιμενω απο τα παιδια να μας πουν και εμας τους ασχετους τι εννοουν οταν λενε οτι ειχαν διαφωνιες σε θεματα πολιτικης και να μην υιοθετησουν σταση βρυζα και πεταξουν καμια ατακα του στυλ "δεν μιλαω για να μην βλαψω το σαιτ"

ΥΓ. καλα ρε τον rainmaker κανατε μπλε? αυτος με εχει στην μπουκα :lol: βαψτε και τον obanebane να δεσει το γλυκο :lol:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ευχαριστω gash,paok87, και τον ιταλο για τη βοηθεια...φυσικα και το νοβιτο..
καλα μυαλα στους επομενους

το φορουμ ειναι καθρεπτης του γηπεδου που ομως καποιοι εχουν τις θεσεις πισω απο το παγκο και αλλοι ειναι τερμα πανω στο πεταλο...καποιοι ακουγονται παραπανα καποιοι λιγοτερο...
εγω απλα περιμενω το φορουμ να λειτουργησει πιο ελευθερα, χωρις ομως βρισιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις

μπορουμε ομως να θυμωνουμε με την επικαιροτητα και να ξεσπαμε στα πλαισια ενος διαλογου ή "διαλογου" που απλα χωνευει το θυμο μας....

λευτερια στο teratio στο κολωκοτρωνη στον marvin
ευχομαι τη νεα σεζον το φορουμ να γινει περισσοτερο οπαδικο και λιγοτερο πανηγυρτζιδικο
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

kos έγραψε:θα πω καμια βαρια κουβεντα και θα παω να κανω παρεα στον τερατιο και στον οπλαρχηγο.
ο φιλος ο gsavvas ειμαι σιγουρος οτι θα με συγχωρεση αλλα δεν εχω αποψη για το ατομο του. δεν ειχαμε και πολλα παρε δωσε :lol:
ο yiannisPAOKitalia και ο Gash οταν ηταν ενεργοι ηταν μηχανακια επιπεδου βιτολο
ο niko70,ο Pegasus ειχαν και εχουν ποιοτητα που δυσκολα θα ξαναβρουν αυτοι που τους εχασαν. γκαρσια-κοντρερας.
για τον sid τα λογια ειναι περιττα. κατι μεταξυ βιερινια και μπαλαφα :lol:

βεβαια περιμενω απο τα παιδια να μας πουν και εμας τους ασχετους τι εννοουν οταν λενε οτι ειχαν διαφωνιες σε θεματα πολιτικης και να μην υιοθετησουν σταση βρυζα και πεταξουν καμια ατακα του στυλ "δεν μιλαω για να μην βλαψω το σαιτ"

ΥΓ. καλα ρε τον rainmaker κανατε μπλε? αυτος με εχει στην μπουκα :lol: βαψτε και τον obanebane να δεσει το γλυκο :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν την παλευεις

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

diniko80 έγραψε:ευχαριστω gash,paok87, και τον ιταλο για τη βοηθεια...φυσικα και το νοβιτο..
καλα μυαλα στους επομενους

το φορουμ ειναι καθρεπτης του γηπεδου που ομως καποιοι εχουν τις θεσεις πισω απο το παγκο και αλλοι ειναι τερμα πανω στο πεταλο...καποιοι ακουγονται παραπανα καποιοι λιγοτερο...
εγω απλα περιμενω το φορουμ να λειτουργησει πιο ελευθερα, χωρις ομως βρισιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις

μπορουμε ομως να θυμωνουμε με την επικαιροτητα και να ξεσπαμε στα πλαισια ενος διαλογου ή "διαλογου" που απλα χωνευει το θυμο μας....

λευτερια στο teratio στο κολωκοτρωνη στον marvin
ευχομαι τη νεα σεζον το φορουμ να γινει περισσοτερο οπαδικο και λιγοτερο πανηγυρτζιδικο
Diniko ο Teratios επανήλθε αναβαθμισμένος και σε Pro έκδοση.

teratios2.1 Pro :lol: :lol: :lol:

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

τον εφαγε ο καπιταλισμος και το μαρκετινγκ και αυτον :D
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Και για να προλαβω καταστασεις πριν ανοιξει νεα σαπουνοπερα εδω μεσα, καλη συνεχεια και καλη δυναμη και απο εμενα σε οσους συνεχισουν το μοντερηλικι εδω μεσα. Αυτα τα λιγα χωρις ποστ σεντονια και δακρυα.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Γιατι χωρις σεντονια?
Τωρα με τους επενδυτες, ποτε δεν ξερεις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

kos έγραψε:βεβαια περιμενω απο τα παιδια να μας πουν και εμας τους ασχετους τι εννοουν οταν λενε οτι ειχαν διαφωνιες σε θεματα πολιτικης και να μην υιοθετησουν σταση βρυζα και πεταξουν καμια ατακα του στυλ "δεν μιλαω για να μην βλαψω το σαιτ"
Αν και είπα ότι δε θα επανέλθω, θέλω να σχολιάσω αυτό και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποια πίκρα από το paokmania. Αντίθετα, επί ένα χρόνο ήμουν συντονιστής και το ευχαριστήθηκα. Διαφορές σε ζητήματα πολιτικής δεν ήταν μυστικές και αφορούν γεγονότα που έγιναν υπό το βλέμμα "όλων" πχ αποκλεισμοί μελών, εφαρμογή των κανόνων, συμπεριφορά απέναντι σε σπαμ κτλ, όχι κάποια μυστική διαμάχη "εξουσίας". Τέτοιες διαφορές είναι λογικές όταν οι συντονιστές και οι διαχειριστές δε γνωριζόμαστε καλά. Το ζητούμενο δεν είναι το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα και η δικαίωση της μίας ή της άλλης πλευράς μετά από εβδομάδες και μήνες αλλά η ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό που τα εξηγεί όλα. Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει να μπει στο σάιτ μπαίνει και όποιος δε θέλει δεν μπαίνει, ακριβώς όπως πριν.

Νομίζω ότι ήδη καταναλώσαμε αρκετή ενέργεια συζητώντας γι' αυτή την αλλαγή. Και άλλες φορές στο παρελθόν αλλάξαν οι συντονιστές και στο μέλλον θα ξαναλλάξουν, δεν είναι κακό αυτό αλλά δείγμα υγείας και κινητικότητας.

Τώρα το εννοώ: δε θα επανέλθω :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευχαριστούμε μάγκες για τη υπομονή και το χρόνο σας.Ελπίζω οτι θα συνεχίσετε να ποστάρετε.
Ειδικά εσύ φτερωτό αλογάκι.

ΥΓ Και τώρα νομίζω οτι ήρθε η ώρα να δέσουμε τον βάρδο και να
φέρουν τα αγριογούρουνα.Για να τελειώσει καλά και αυτή η
περιπέτεια στο γαλατικό χωριό...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Να πω και γώ το μακρύ μου και το κοντό μου :lol: :lol:

Πρώτα απ' όλα, όλο αυτό που γίνετε υποβαθμίζει το φόρουμ και τους υπευθύνους του. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε θέμα θα έπρεπε να μεταφερθεί σε ένα πριβέ τσατ ή σε μια καφετέρια ας πούμε να λυθεί το θέμα μεταξύ σας και όχι αυτό το -άσχημο- πράγμα που γίνετε εδώ.

Δεν θα μπω στην λογική, αυτό έτσι αυτό αλλιώς. Ο καθένας βλέπει και κρίνει. Οι προηγούμενοι αφήσαν το "έργο" τους, οι επόμενοι θα αφήσουν το δικό τους. Ο καθένας κρίνετε για την προσφορά του και για την παρουσία του έστω και αθόρυβα.

Να είναι καλά τα παιδιά που ήταν μέχρι τώρα και καλή δύναμη στους επόμενους. Και μια φιλική-αδερφική συμβουλή, αν πρέπει να σκέφτεσαι μια φορά αυτά που γράφεις/λες ως μέλος, σαν συντονιστής(moderator) πρέπει να τα σκέφτεσε εκατόν μια...

ΥΓ: Δεν ξέρω πως λειτουργείτε, αλλά επιβάλετε να υπάρχει πχ στο skype μονιμα ενα Group Conversation στο οποίο να βρίσκονται μέσα οι συντονιστές και οι διαχειριστές.

Αυτά απο μένα...
kos

Δημοσίευση από kos »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
geoavr έγραψε:τον gsavvas και το Gash(ίσως ξεχνώ και κανένα) για την υπομονή τους όλο αυτό τον καιρό.
Toν paok87, τον sidpanos και τον Pegasus. Κατά κόσμον Χάρης, Πάνος και Λευτέρης! ;)
καλα ρε μπαγλαμα ιταλε γιατι αφησες εξω τον νοβι??? με πηρες στον λαιμο σου ρε γιαλαντι ιταλε και με κραζει ο νοβι. το κακο ειναι οτι εχει δικαιο.

νοβι αγορινα μου, παικταρα μου (γλυφω λιγακι μπας και το σωθει η παρτιδα), εσενα δεν σε εφταναν ολα τα αλλα τα παλτα μαζι. τιτανοτεραστιος. για εμενα θα εισαι παντα μπλε :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

kos έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:
geoavr έγραψε:τον gsavvas και το Gash(ίσως ξεχνώ και κανένα) για την υπομονή τους όλο αυτό τον καιρό.
Toν paok87, τον sidpanos και τον Pegasus. Κατά κόσμον Χάρης, Πάνος και Λευτέρης! ;)
καλα ρε μπαγλαμα ιταλε γιατι αφησες εξω τον νοβι???
Από τακτ το έκανε...τι να πει γι αυτόν,ότι τον λένε Στρουμφίτα? :mrgreen:
:nairepaok:

υ.γ. καλοί όλοι, αλλά ο novito ήταν η συμπάθεια μου.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

για εμενα μαγκες ο ιταλος ο γιαννης θα μεινει παντα και θα τον θυμαμαι παντα,,+μερικα μελη ..που μου απεδειξαν οτι ειναι ανθρωποι πανω απο ολα.

ο γιαννης οργανωσε μια προσπαθεια να μου βρει χρηματα μαζι με καποια μελη να με βοηθησουν στο χειρουργιο μου...
και σε μερικες μερες που θα μπω να το κανω θα εχω αυτη τη βοηθεια η οποια με γλυτωνει απο πολλους μπελαδες διοτι αν δε γινοταν αυτη η κινηση δε ξερω ποτε θα το εκανα το χειρουργιο....

το ποδι μου αυτη τη στιγμη εχει ατροφησει τελειως επειδη δε κανει εκταση και ο τετρακεφαλος ειναι ατροφικος τελειως..

ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας αυτη τη προσπαθεια να σας ευχαριστησω κιολας μεσα αυτης ...αλλα και να δωσω προκαταβολικα ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτο το παιδι που θα με βοηθησει οπως κ στα αλλα παιδια..

δε νομιζω να υπαρχει καλυτερο μοντ απο τον γιαννη υστερα με αυτη την προσπαθεια που κανει γ εμενα
και λυπαμαι πολυ που δεν ειναι πλεον .....γιατι του αξιζει και το απεδειξε....

τωρα ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε ;)
Άβαταρ μέλους
tintin

Δημοσίευση από tintin »

Ζωή σε λόγου μας, θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Φλωροσανδαλε, εγώ απλώς συντόνισα τη φάση. Η πρωτοβουλία ανήκει σε άλλους, νυν και πρώην μέλη του forum.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”