Αυτούς τους μήνες που αναφερεις έμπαινα στο site 15-20 φορές κάθε μέρα,εκτός και αν κάθε μου επίσκεψη έπρεπε να την προδίδω με κάποιο ποστ για να δείχνω ότι βοηθάω...Τώρα αν μιλάς για κάποιο συγκεκριμένο θέμα που επιλήφθηκαν τα παιδιά και δεν έπεσε στην αντίληψη μου...Οκ κάνω πάσο...Πάντως αν με ενημερώνατε για βοήθεια σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα είχα όλη την καλή θέληση...Διαφορετικά σκέψου εσύ αν πρέπει ή όχι να ανακαλέσεις...Alekakius έγραψε:Τώρα.... όπως όλοι σας παρατηρήσατε έχουν επέλθει κάποιες αλλαγές στους mod και έχουν οριστεί από την αρχή.
Ο λόγος για τον οποιο συνέβη αυτό έχει να κάνει με την λειτουργία του forum τους τελευταίους, 2 περίπου, μήνες και ειδικότερα με την συμπεριφορά κάποιον απλών μέλών και όχι μονο.
Όπως όλοι ξέρετε εγώ ως "Alekakius" με το forum έχω ασχοληθεί από λίγο έως καθόλου. O λόγος για τον οποιο ενεργοποιήθηκα έχει να κάνει με το γεγονός πως στο forum είχαν μείνει ενεργοί μονο οι Sera4 και niko70 να παλεύουν με τα χιλιάδες μέλη και τα εκατοντάδες post που καθημερινά αναρτούνται στο forum.
Για να γίνω πιο ξεκάθαρος το θέμα μου είναι αν κ έκανα ότι έκανα επειδή γούσταρα το σιτε δεν μου αρέσει να μου λες ότι εγώ δεν ήμουν ενεργός την στιγμή που πρώτο μέλημα μου μόλις ανοίξω το pc ήταν να μπω φόρουμ...και να δω αν δημιουργήθηκαν θέματα για τον αγώνα να δω αν κάποιος μίλησε άσχημα αν κάποιος έβαλε στραβά ένα λινκ από utube η οτιδήποτε άλλο...
Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αλλαγή μοντ ίσα ίσα πιστεύω ότι μόνο καλό κάνει να αλλάζουν κάθε τόσο...
Αυτά από μένα...
ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ και ΩΡΑΙΑ