Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Τι έγινε πάει για κηδεία η βαζέλα;
Θα τους λυγίσει το άγχος του (καταδικαστικού) δεύτερου γκολ;
Θα τους λυγίσει το άγχος του (καταδικαστικού) δεύτερου γκολ;
δωρο τζορβα, και δεν ειχαν πιασει μπαλα αυτοι..στημενη φαση
-
ξεκινησε με κλευτον κορυφη....και τωρα βαζει τοτσε αντι μαρινου...ο καυμενος ο πετροπουλος σχεδον σε ολες τις ομαδες θα ηταν βασικος και εκει τον γραφουνε κανονικα
ισοφαριση απο στημενο
ισοφαριση απο στημενο
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
2-2... σε εσκισε τον πατο Τζορβα.. τι σουταρα εκανε ο ανθρωπος ρεεεεεε
Σκληρή δουλειά για να είναι σύντομα έτοιμος και να τεθεί στην διάθεση του Φερέιρα είναι το σύνθημα του Βίκτορ Βιτόλο ενόψει της συνέχειας!
Ο Ισπανός αμυντικός μέσος φτάνοντας στο ΟΑΚΑ για να δει το ματς με την Οντένσε τόνισε:
«Ελπίζω να μπορέσω να φτάσω στο 100% για να μπορέσω να προσφέρω», είπε αρχικά ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε λέγοντας: «Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά ο αγώνας δύσκολος, γνωρίζουμε πως υπάρχουν δυσκολίες κόντρα σε Οντένσε. Σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος για να δουλέψω πιο σκληρά, κάτι που δεν είχα κάνει στην προηγούμενη μου ομάδα».
γαλετα.γρ
Ο Ισπανός αμυντικός μέσος φτάνοντας στο ΟΑΚΑ για να δει το ματς με την Οντένσε τόνισε:
«Ελπίζω να μπορέσω να φτάσω στο 100% για να μπορέσω να προσφέρω», είπε αρχικά ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε λέγοντας: «Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία δουλέψαμε σκληρά ο αγώνας δύσκολος, γνωρίζουμε πως υπάρχουν δυσκολίες κόντρα σε Οντένσε. Σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος για να δουλέψω πιο σκληρά, κάτι που δεν είχα κάνει στην προηγούμενη μου ομάδα».
γαλετα.γρ
-

Ξεπροβοδίζοντας τον βιτολο του είχα πεί μέχρι να ενσωματωθεί εκεί ο βάζελος ήδη θα έχει μείνει εκτός τσου λου!

οπως φαίνεται πάλι ειχα δίκιο :ugeek:
2-3 αντε γεια βαζελιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα