Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Χανω το πρωταθλημα κ το cl εγραψα αλλα μαλλον δεν το διαβασες ολο. Αμα ηταν μηδεν μηδεν θα μουρμουριζαν τα 300 ατομα στον ´υρηνα κατω στην 4 τη μεγαλη κλασσικα. Ειναι γεγονος οτι απο περσυ καποιοι εψαχναν παντα ευκαιρια να τα γαμησουν ολα. Δεν τους βγηκε, μεχρι τον ημιτελικο με Χανουμι που βρηκαν τη χαρα τους. Με το μυαλο τους εκαναν λακο στο ζαγορακη. Κ φετος στην πρωτη στραβη τα καθαροαιμα σιγουρα θα κανουν τα δικα τους. Αλλα δεν ειναι ο κοσμος αυτοι. Ο κοσμος θα αποθεωσει διοικηση κ ομαδα μεθαυριο γιατι το ονειρο συνεχιζεται
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποια είναι η δεύτερη χρονιά όπου χάσαμε το τσου λου ελέω διαιτησίας.
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι χάθηκε η δεύτερη θέση πέρσι από το γκολ του Ζιλμπέρτο. Δεν την αξίζαμε επ' ουδενί.
Όσο για τα χαμένο πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας, η σωστότερη διατύπωση είναι ότι με μία στημένη διαιτησία δεν μας άφησαν να το διεκδικήσουμε. 5 αγωνιστικές μέναν και ΑΝ κερδίζαμε θα 'μασταν πάλι 2 πόντους πίσω και χάσαμε και τα επόμενα 2 ματς και τερματίσαμε τρίτοι.
Μας τρελαίνει το μελόδραμα, μας φτιάχνει τι να κάνουμε... Αυτό που λέω είναι μία απλή αυτοκριτική, δεν έχει σχέση με την αηδιαστική διαιτησία του Σπάθα.

Πάμε παρακάτω. Υπάρχει μία μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, η οποία δυστυχώς εδώ και καιρό ψοφάει να πάνε τα πράγματα χάλια στο αγωνιστικό ώστε να της δοθεί η αφορμή να τα κάνει όλα μουνί καπέλο.
Ο τρόπος που δρουν και αντιδρούν δυστυχώς δεν δείχνει γόνιμη αμφισβήτηση και στάση εγρήγορσης για το καλό του ΠΑΟΚ αλλά αντιθέτως μοιάζει με στάση βεντέτας με εγωιστικά και μικροσυμφεροντολογικά κίνητρα.
Εκεί που έχεις λάθος, είναι ότι δεν υπάρχουν αυτοί και ο υπόλοιπος λαός του ΠΑΟΚ που θα αποθεώνει σαν στρατιωτάκια γιατί το όνειρο συνεχίζεται και διάφορα τέτοια.
Υπάρχουν πολλοί σκεπτόμενοι οπαδοί που θα στηρίξουν με την παρουσία τους και τον οβολό τους, που θα πανηγυρίσουν έξαλλα με κάθε επιτυχία της ομάδας αλλά μολαταύτα, έχουν μπόλικες και ΕΥΛΟΓΟΤΑΤΕΣ απορίες για πολλά ζητήματα που μένουν είτε από αφέλεια είτε εξ επίτηδες στο σκοτάδι. Αυτο το ποσοστό του κόσμου του ΠΑΟΚ ούτε ανταρσία σκοπεύει να κάνει ούτε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη ούτε έχει πετάξει ποτέ του στραγάλι σε παίκτη, αντίπαλο παίκτη, συνοπαδό. Απλώς αναρωτιέται και αποζητά το καλύτερο από κάποιους ανθρώπους που τους θέλει ακέραιους και ξηγημένους γιατί ακριβώς πίστεψε και εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτούς παρά τις ατασθαλίες και τα λάθη τους.

Για το Βιτόλο, δεν μου απάντησες.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το τι αξιζα κ το τι δεν αξιζα φανηκε στο χορτΑρι αδερφε. Κ η ιστορια εγραψε οτι ειμαι εκτος για ενα οφσαιντ γκολ. Δε βλεπω τι παραπαμω εκανε ο βαζελος.Οσο για το πρωταθλημα. Σε γαμησανε στο χαριλαου μεχρι κ η μπατσαρια. Σκορπισες ψυχολογικα κ μοιραια κατεληξες. Κομβικο ματς γι αυτο κ σε διαλυσανε. Για τον βιτολο αυτο που ειπα κ υπεθεσα προσωπικα παντα επειδη μπαλα δεν εχω παιξει, ειναι οτι πιθανως η παε εκρινε οτι 600 χιλιαρικα για ποδοσφαιριστη με μολυσμενο γονατο κ κινδυνο να μην επανελθει ποτε 100% ειναι πολλα. Κ αποτι διαβαζω δυσκολο τον θεωρουν κ στον βαζελο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Ε, μα στο χορτάρι αδερφέ Taseos, σε πέρασε καμία δεκαπενταριά πόντους ο βάζελος στο πρωτάθλημα, αλλά ας το πάμε και στα θλιβερά play off.
Η αποκαρδιωτική μας εικόνα σε εκείνο το ματς, συν το ότι το offside δεν ήταν κάτι κραυγαλέο, συν η ομάδα σκορποχώρι που παρουσιάσαμε στο άλλο ματς με την ΑΕΚ, με κάνουν να λέω πως επ' ουδενί δεν δείξαμε ότι δικαιούμαστε το κάτι παραπάνω.
Και στο εντός με την ΑΕΚ στα play off, μας ευνόησε κάπως η διαιτησία αλλά δεν το λέμε.
Την περσινή χρονιά το μόνο που μας έφταιγε ήταν τα τρελά λάθη σε προγραμματισμό που οδήγησαν μία ομάδα ετοιμη για πολύ μεγάλα πράγματα να λέει και ευχαριστώ που βγήκε τρίτη.
Όσο για τον Σπάθα πρόπερσι, δεκτόν, μας αφήσανε έρμαια σε μία κατάσταση όπου μας οδήγησε σε ολική αποδιοργάνωση μετά. Στο μυαλό μας πάντως έχει μείνει ότι αν κερδίζαμε, πάει και τελείωσε, το είχαμε πάρει. Ξεχνάμε τη βαθμολογία και τους εναπομείναντες αγώνες
Τελος πάντων, το ζουμί αυτού που ήθελα να πω, βρίσκεται στο υπόλοιπο ποστ.
Στήριξη και πίστη δεν ισοδυναμούν με αιθεροβασίες και κρύψιμο των ζημιών κάτω από το χαλί.
Στηρίζω την ομάδα με όλο μου το πάθος και όλη μου την καρδιά.
Παρόλα αυτά, η απόλυτη αίσθηση σιγουριάς και εμπιστοσύνης έχει ραγίσει μέσα μου, ψέμματα να πω? Από εκέινα τα μαύρα σύννεφα που ήλθαν και απήλθαν έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κοιτα τυφλη εμπιστοσυνη εχω μονο στη μανα μου. Απλα δεν προκειται να ισοπεδωσω τα παντα για να ικανοποιηθουν καποιοι. Απο την ελευση του κοντου στην πολη, ποτε ευθεως, διαμοιραζονται φημες που μολυνουν τα μυαλα πιτσιρικαδων. Οι φημες μετα περασαν κ στα ραδια. Ενταξει. 2 χρονια κατι μαγειρευεται. Μια αναταραχη ετοιμαζουν. Εξαλλου ειναι πολλα τα χρονια ηρεμιας. Δεν τα χουμε συνηθισει.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, επιστρέψαμε στον ΠΑΟΚ που αγαπήσαμε, όπως μάθαμε από παιδιά, όπου τα πάντα μυρίζουν μπαρούτι ανά πάσα στιγμή :mrgreen:
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Aureliano Buendia έγραψε: έχουν μπόλικες και ΕΥΛΟΓΟΤΑΤΕΣ απορίες για πολλά ζητήματα που μένουν είτε από αφέλεια είτε εξ επίτηδες στο σκοτάδι.
για δωσε 2-3 παραδειγματα
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Εγώ συμφωνώ με τον Taseo.

Με 50-50, όχι μόνο στη διαιτησία, αλλά και στις αποφάσεις αθλητικών δικαστηρίων, θα είμασταν πολύ καλύτερα από οικονομικής πλευράς.

Λες Aureliano ότι ο βάζελος μα πέρασε 15 πόντους. Το άξιζε? Γιατί αν κάτσω και σκεφτώ σε πόσα παιχνίδια αδικήθηκα (http://www.youtube.com/watch?v=tW2ei1bNhZc) και πόσους πόντους έχει πάρει ο βάζελος με "λάθος" σφυρίγματα, οι 15 βαθμοί γίνονται χαλαρά -8...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Καλύτερα να το κατεβάσει κάποιος αυτό το βίδεο, μας ξεφτιλίζει.
Από τις πρώτες 10 φάσεις, η πιο σημαντική που αδικούμαστε είναι ένα offside στην Τρίπολη, το οποίο επειδή ο Σάλπι συνέχισε τη φάση κανονικά, ούτως ή άλλως δεν θα κατέληγε σε γκολ.
Οι υπόλοιπες φάσεις που είδα ήταν για γέλια, πραγματικά το έβλεπα και δεν το πίστευα.
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΣΙ.
Τα προβλήματα έγκειντο αλλού.
Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα αντακλαστικά μας σύνδρομα.
vlachodeutsch έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε: έχουν μπόλικες και ΕΥΛΟΓΟΤΑΤΕΣ απορίες για πολλά ζητήματα που μένουν είτε από αφέλεια είτε εξ επίτηδες στο σκοτάδι.
για δωσε 2-3 παραδειγματα
Αδερφέ, λάθος άνθρωπο βρήκες, υπό την έννοια πως δεν ανήκω επ' ουδενί στους διώκτες Ζαγοράκη.
Τουναντίον, έχω υψηλές απαιτήσεις από ανθρώπους που τους θεωρώ τίμιους και που προσέφεραν πολλά στον ΠΑΟΚ.
Απλώς, η γνώμη μου δεν θα παραμένει για πάντα αναλλοίωτη λόγω αιώνιας ευγνωμοσύνης.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν με τρελαίνει η αχαριστία.
Ακούω διάφορους αγανακτισμένους και πιστεύω πως υποστήριζαν άλλη ομάδα που σάρωνε τους τίτλους κάθε χρόνο προτού έρθει ο Ζαγοράκης.
Αλλά η πραγματικότητα είναι εξελισσόμενη, τρέχει και κρίνεις αναλογα και με τις εξελίξεις.

Από την άλλη, 12-13 απορίες μπορώ να σου βρω τάχιστα και δεν είναι αποκύημα της δικής μου φαντασίας, νομίζω απασχολούν πολύ κόσμο.
Από την πρώτη αποχώρηση και την επανεμφάνιση, οικονομικά ζητήματα, περίεργα πράγματα στον περσινό σχεδιασμό, σχέσεις και στάση σε θεσμικά όργανα, σχέσεις με τον ΑΣ, σενάρια και κατάληξη σεναρίων με επενδυτές κτλ
Δεν έχει νόημα να αναπαραχθούν όλα αυτά, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να υποδαυλίσω εντάσεις, τίποτα τέτοιο.
Απλώς δεν μπορώ την υπεραπλουστευτική διάθεση ότι "όλα είναι γαμώ".
Κατά τ' άλλα, εχθρεύομαι όλες τις σπασμωδικές και αστήρικτες κινήσεις και συκοφαντίες εναντίον του ως εκεί που δεν πάει. Σου είπα I'm not your guy.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Aureliano Buendia έγραψε:Καλύτερα να το κατεβάσει κάποιος αυτό το βίδεο, μας ξεφτιλίζει.

Από την άλλη, 12-13 απορίες μπορώ να σου βρω τάχιστα και δεν είναι αποκύημα της δικής μου φαντασίας, νομίζω απασχολούν πολύ κόσμο.
Από την πρώτη αποχώρηση και την επανεμφάνιση, οικονομικά ζητήματα, περίεργα πράγματα στον περσινό σχεδιασμό, σχέσεις και στάση σε θεσμικά όργανα, σχέσεις με τον ΑΣ, σενάρια και κατάληξη σεναρίων με επενδυτές κτλ
Δεν έχει νόημα να αναπαραχθούν όλα αυτά, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να υποδαυλίσω εντάσεις, τίποτα τέτοιο.
Απλώς δεν μπορώ την υπεραπλουστευτική διάθεση ότι "όλα είναι γαμώ".
Ασφαλως δεν ειναι ολα γαμω
αλλα οι περισσοτερες "δικαιολογημενες" αποριες που εκφραζουν διαφοροι που το παιζουν πιο ΠΑΟΚ απο μας τους υπολοιπους, εχουν και λογικες απαντησεις για αυτον που δεν ειναι τσακωμενος με την λογικη
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Το ότι κάποιοι προδικάζουν σκοτεινές απαντήσεις και αφήνουν μισόλογα δεξιά και αριστερά με ιδιοτελή κίνητρα, το 'παμε και το ξανάπαμε.

Όσο για τις απαντήσεις που είναι λογικές αρκεί να είσαι λογικός, περιμένω όλος τετράγωνα αυτιά.
Προς το παρόν, σιωπή βοώντος εν τη ερήμω.
Και κάτι παλιές...καρτεσιανές :mrgreen: απαντήσεις με διάφορα μαύρα σύννεφα που εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν όπως στην ταινία με τον Σταύρο Παράβα, δεν με κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξο.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Tελικά η χορηγία στη φανέλα από ΟΠΑΠ ισχύει προφανώς (?)
kos

Δημοσίευση από kos »

Όσο για το σκάουτινγκ και τα ταλέντα από τη Βόρεια Ελλάδα που δεν πρέπει να χάνονται, ο Νίκος Κολομπούρδας είπε:

«Στον ΠΑΟΚ γίνεται μία τεράστια προσπάθεια αλλά με περιορισμένους οικονομικούς πόρους. Τελευταία θέλαμε να πάρουμε ένα ταλέντο αλλά περιμέναμε την έγκριση για ένα ποσό 2.000 ευρώ για να κλείσουμε τη μεταγραφή. Τελικά ο κ. Βρύζας μας έδωσε το ΟΚ και προχωρήσαμε. Είναι δύσκολοι οι καιροί.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10845
ανευ σχολιασμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Τρί 16 Αύγ 2011, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

ταμειακό είναι το έλλειμα δεν είναι τρύπα.

α, σόρρυ αυτό ήταν περυσι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτά πήραν ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ από το Europa League

O ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που πήρε τα περισσότερα λεφτά από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν πέρυσι στο Europa League, όπως ανακοίνωσε η UEFA.
Αυτά πήραν ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ από το Europa League

Αναλυτικά οι τρεις ελληνικές ομάδες που έπαιξαν στο Europa League έλαβαν συνολικά:

Άρης: 2.895.619 ευρώ

ΠΑΟΚ: 2.965.619 ευρώ

ΑΕΚ: 2.329.872 ευρώ
γαβ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”