nyxteridas έγραψε:κρίμα διότι σε νι είναι η πιο εύκολη γηπεδική ομοιοκαταληξία
Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
:ugeek:niko70 έγραψε: 500 + εφορία 40%, είναι περίπου 910.000...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ναι παιδιά, η εφορία δεν υπολογίζεται στο καθαρό ποσό, αλλά πρέπει από το Χ μικτό, εάν βγάλεις 40% να μένουν τα καθαρά που θα έχει συμφωνήσει ο παίκτης. Άρα είναι περισσότερα από τα καθαρά*0,4
Bottom line? Ακριβός για δανεικός.
Bottom line? Ακριβός για δανεικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Παρ 29 Ιούλ 2011, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το paokmania είναι σα τα μαθηματικά.
Αν χάσεις ένα τμήμα του δε μπορείς να πρακολουθήσεις τα επόμενα.
Το λέω για τα παιδιά που ρωτάνε για την εφορία και πως υπολογίζεται στον παίκτη.
υγ. Μη ξεχνάμε και το ΦΠΑ έτσι;
Αν χάσεις ένα τμήμα του δε μπορείς να πρακολουθήσεις τα επόμενα.
Το λέω για τα παιδιά που ρωτάνε για την εφορία και πως υπολογίζεται στον παίκτη.
υγ. Μη ξεχνάμε και το ΦΠΑ έτσι;
Η προεδρινα στο facebook πολυ για αεροδρομια και υποδοχες γραφει
Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?

Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?
μαλλον απο δευτερα για να ακουστουν πιο πολυ θα σκασουν τα μπαμ...
εγω δε θελω να τρεχω...εγω θελω εναν τυπα που να ερθει χωρις τυμπανοκρουσιες ισα ισα να αντιμετωπιστει και με μιζερια και μετα οταν θα τον δω να παιζει να τριβω τα ματια μου και να τραβαω τα @@ μου...ολα αυτα αρκει να αποτελει επιλογη του προπονητη μας οπως ο λαζαρ...theo G4 έγραψε:Η προεδρινα στο facebook πολυ για αεροδρομια και υποδοχες γραφει![]()
![]()
Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?![]()
![]()
![]()
γενικα δεν καταλαβα ποτε το νοημα του αεροδρομιου της υποδοχης μιας μεταγραφης...λες και σου κανει χαρη που ερχεται για να παιξει...δε χρειαζονται τυμπανοκρουσιες ουσια χρειαζεται...
σωστο αυτο και το παμε αεροδρομιο ειδικα μετα απο νικες εναντιον γαβρου μας μειωνει σαν ομαδα...
αεροδρομιο μονο μετα απο τιτλο για μενα....
αεροδρομιο μονο μετα απο τιτλο για μενα....
Ετσι ειναι αδερφε μου,ολες οι μεταγραφες ετσι πρεπει να γινονται! εκτος απο μια απο τον κραχτηSera4 έγραψε:εγω δε θελω να τρεχω...εγω θελω εναν τυπα που να ερθει χωρις τυμπανοκρουσιες ισα ισα να αντιμετωπιστει και με μιζερια και μετα οταν θα τον δω να παιζει να τριβω τα ματια μου και να τραβαω τα @@ μου...ολα αυτα αρκει να αποτελει επιλογη του προπονητη μας οπως ο λαζαρ...theo G4 έγραψε:Η προεδρινα στο facebook πολυ για αεροδρομια και υποδοχες γραφει![]()
![]()
Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?![]()
![]()
![]()
γενικα δεν καταλαβα ποτε το νοημα του αεροδρομιου της υποδοχης μιας μεταγραφης...λες και σου κανει χαρη που ερχεται για να παιξει...δε χρειαζονται τυμπανοκρουσιες ουσια χρειαζεται...
Μια εξαιρεση τον χρονο ας κανουμε
- paok kerkyra
Συνοψίζοντας... Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου (εγώ στις 18...
) ανατολικά του Αζερμπαιτζάν και νότια του Ιράν... Κατάγεται όμως απο αλλού και μάλιστα πολύ μακριά απο εκεί... Έχει διαπρέψει στην Αργεντινή (ασημένια χώρα)... Έχει παίξει σίγουρα και στην Ευρώπη... Και έχει συνεργαστεί με κάποιον απο την ομάδα μας, λογικά έναν εκ των Μπόλονι, Βρύζα, Γκαρσία, Κοντρέρας... Χμμμ...
Εγώ έγραψα την π@παριά μου χωρίς να έχει "ανέβει" πρώτα το κουίζ... 
-
Μπαρκαρούτσος
Νομίζω δεν έχει νόημα να ξαναβγάλει quiz για τον Mbokani...PARASANDALOS έγραψε:μποκανι