500 + εφορία 40%, είναι περίπου 910.000...+ τα υπόλοιπα που λες είναι πάνω από μύριο...Alekakius έγραψε:Kai eksigoume ...1 xarti perni apo tin monako to miso 500+tin eforia 40%=700 peripou+ta opia parelipomena pou monimos ta prablepoume opos spitia ...amaksi.....isitiria...kai oti dipota allo apithano ..ara xalara 800-900 theoro oti einai para polla lefta...
Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
nyxteridas έγραψε:κρίμα διότι σε νι είναι η πιο εύκολη γηπεδική ομοιοκαταληξία

:ugeek:niko70 έγραψε: 500 + εφορία 40%, είναι περίπου 910.000...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ναι παιδιά, η εφορία δεν υπολογίζεται στο καθαρό ποσό, αλλά πρέπει από το Χ μικτό, εάν βγάλεις 40% να μένουν τα καθαρά που θα έχει συμφωνήσει ο παίκτης. Άρα είναι περισσότερα από τα καθαρά*0,4
Bottom line? Ακριβός για δανεικός.
Bottom line? Ακριβός για δανεικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bane1980 την Παρ 29 Ιούλ 2011, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το paokmania είναι σα τα μαθηματικά.
Αν χάσεις ένα τμήμα του δε μπορείς να πρακολουθήσεις τα επόμενα.
Το λέω για τα παιδιά που ρωτάνε για την εφορία και πως υπολογίζεται στον παίκτη.
υγ. Μη ξεχνάμε και το ΦΠΑ έτσι;
Αν χάσεις ένα τμήμα του δε μπορείς να πρακολουθήσεις τα επόμενα.
Το λέω για τα παιδιά που ρωτάνε για την εφορία και πως υπολογίζεται στον παίκτη.
υγ. Μη ξεχνάμε και το ΦΠΑ έτσι;
Η προεδρινα στο facebook πολυ για αεροδρομια και υποδοχες γραφει
Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?

Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?

μαλλον απο δευτερα για να ακουστουν πιο πολυ θα σκασουν τα μπαμ...
εγω δε θελω να τρεχω...εγω θελω εναν τυπα που να ερθει χωρις τυμπανοκρουσιες ισα ισα να αντιμετωπιστει και με μιζερια και μετα οταν θα τον δω να παιζει να τριβω τα ματια μου και να τραβαω τα @@ μου...ολα αυτα αρκει να αποτελει επιλογη του προπονητη μας οπως ο λαζαρ...theo G4 έγραψε:Η προεδρινα στο facebook πολυ για αεροδρομια και υποδοχες γραφει![]()
![]()
Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?![]()
![]()
![]()
γενικα δεν καταλαβα ποτε το νοημα του αεροδρομιου της υποδοχης μιας μεταγραφης...λες και σου κανει χαρη που ερχεται για να παιξει...δε χρειαζονται τυμπανοκρουσιες ουσια χρειαζεται...
σωστο αυτο και το παμε αεροδρομιο ειδικα μετα απο νικες εναντιον γαβρου μας μειωνει σαν ομαδα...
αεροδρομιο μονο μετα απο τιτλο για μενα....
αεροδρομιο μονο μετα απο τιτλο για μενα....
Ετσι ειναι αδερφε μου,ολες οι μεταγραφες ετσι πρεπει να γινονται! εκτος απο μια απο τον κραχτηSera4 έγραψε:εγω δε θελω να τρεχω...εγω θελω εναν τυπα που να ερθει χωρις τυμπανοκρουσιες ισα ισα να αντιμετωπιστει και με μιζερια και μετα οταν θα τον δω να παιζει να τριβω τα ματια μου και να τραβαω τα @@ μου...ολα αυτα αρκει να αποτελει επιλογη του προπονητη μας οπως ο λαζαρ...theo G4 έγραψε:Η προεδρινα στο facebook πολυ για αεροδρομια και υποδοχες γραφει![]()
![]()
Λετε να τρεχουμε μεσα στην ζεστη?![]()
![]()
![]()
γενικα δεν καταλαβα ποτε το νοημα του αεροδρομιου της υποδοχης μιας μεταγραφης...λες και σου κανει χαρη που ερχεται για να παιξει...δε χρειαζονται τυμπανοκρουσιες ουσια χρειαζεται...

Μια εξαιρεση τον χρονο ας κανουμε

- paok kerkyra
Συνοψίζοντας... Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου (εγώ στις 18...
) ανατολικά του Αζερμπαιτζάν και νότια του Ιράν... Κατάγεται όμως απο αλλού και μάλιστα πολύ μακριά απο εκεί... Έχει διαπρέψει στην Αργεντινή (ασημένια χώρα)... Έχει παίξει σίγουρα και στην Ευρώπη... Και έχει συνεργαστεί με κάποιον απο την ομάδα μας, λογικά έναν εκ των Μπόλονι, Βρύζα, Γκαρσία, Κοντρέρας... Χμμμ...

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Που να το φανταζόταν ο Ερατοσθένης…
31 Ιουλίου 2011
Share
Aγαπητό μου ημερολόγιο,σήμερα πήγα και πήρα την ανηψιά μου από το σχολείο. Τελευταία ώρα είχε Γεωγραφία.Όσο περίμενα έξω από την τάξη, κρυφάκουσα την δασκάλα να λέει στα παιδιά: «Σαν εκείνη την ημέρα, 19 ήταν νομίζω αν και άλλοι λενε 21, ο Ερατοσθένης έκανε διάφορους περίεργους υπολογισμούς. Οι υπολογισμοί του ήταν τόσο τρελοί που μπόρεσε να προβλέψει ότι εκατοντάδες χρόνια μετά θα γεννιόταν την ίδια ημέρα ένα παιδί που σύμφωνα με την περίμετρο της γης θα γεννιόταν σε έναν τόπο ανατολικά με το Αζερμπαϊτζάν και νότια του Ιράν!Και όμως χρόνια μετά που να ήξερε ο καϋμένος ο Ερατοσθένης ότι θα ανακαλυπτόταν μία νέα Ήπειρος αλλά και άνθρωποι με πολλές ιδιότητες.Ότι θα μπορούσε κάποιος να είχε γεννηθεί στην μία άκρη της γης αλλά να προερχόταν από άλλη…»Κάπου εκεί αφού ζαλίστηκα χτύπησε ευτυχώς το κουδούνι και με έσωσε!Στον δρόμο της επιστροφής θυμήθηκα πόσο καλά πέρασα στις διακοπές και στην ασημένια χώρα. Σε αυτήν που αυτό το παιδί της ιστορίας της δασκάλας διέπρεψε πραγματικά…Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιδί θα έχει πολλά κοινά αν αλλάξει ξανά τόπο. Διότι έχει γνωστό εδώ…
31 Ιουλίου 2011
Share
Aγαπητό μου ημερολόγιο,σήμερα πήγα και πήρα την ανηψιά μου από το σχολείο. Τελευταία ώρα είχε Γεωγραφία.Όσο περίμενα έξω από την τάξη, κρυφάκουσα την δασκάλα να λέει στα παιδιά: «Σαν εκείνη την ημέρα, 19 ήταν νομίζω αν και άλλοι λενε 21, ο Ερατοσθένης έκανε διάφορους περίεργους υπολογισμούς. Οι υπολογισμοί του ήταν τόσο τρελοί που μπόρεσε να προβλέψει ότι εκατοντάδες χρόνια μετά θα γεννιόταν την ίδια ημέρα ένα παιδί που σύμφωνα με την περίμετρο της γης θα γεννιόταν σε έναν τόπο ανατολικά με το Αζερμπαϊτζάν και νότια του Ιράν!Και όμως χρόνια μετά που να ήξερε ο καϋμένος ο Ερατοσθένης ότι θα ανακαλυπτόταν μία νέα Ήπειρος αλλά και άνθρωποι με πολλές ιδιότητες.Ότι θα μπορούσε κάποιος να είχε γεννηθεί στην μία άκρη της γης αλλά να προερχόταν από άλλη…»Κάπου εκεί αφού ζαλίστηκα χτύπησε ευτυχώς το κουδούνι και με έσωσε!Στον δρόμο της επιστροφής θυμήθηκα πόσο καλά πέρασα στις διακοπές και στην ασημένια χώρα. Σε αυτήν που αυτό το παιδί της ιστορίας της δασκάλας διέπρεψε πραγματικά…Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιδί θα έχει πολλά κοινά αν αλλάξει ξανά τόπο. Διότι έχει γνωστό εδώ…