2ρον: Sergio MVP
ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ!

Φίλε μου είδα ένα αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, σχεδόν όλο. Είμαι ένας από αυτούς που πέρυσι έκραξαν τον Κονσεϊσάο αλύπητα. Δε βιάζομαι να πω μεγάλα λόγια, άλλωστε ήταν μόνο ένα παιχνίδι, αλλά η διαφορά στη φυσική κατάσταση είναι ήδη εμφανής, ο άνθρωπος επιτέλους τρέχει, δε σέρνεται, κοι οι πάσες του φτάνουν εκεί που θέλει να τις στείλει κ όχι μέχρι τη μέση της διαδρομής. Κ φαντάσου ότι λογικά τα πόδια είναι βαριά ακόμα λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η διάθεση που έδειξε, που προσωπικά με "τρόμαξε"...Ήταν σαν ένας τράγος που τον έχεις κλεισμένο στο μαντρί για καιρό και ξαφνικά τον αφήνεις στο λιβάδι με ένα κοπάδι κατσίκες...Μου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για τη φετεινή χρονιά, μοιάζει σαν να αποφάσισε η τελευταία/-ες σαιζόν της καριέρας του να είναι αξιοπρεπείς κ να συνδυαστούν με την αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα σκεπτικιστής μ'αυτον τον παίχτη, πιστέυω ότι είναι ικανός για όλα, αλλά ελπίζω τελικά φέτος να είναι αυτός που όλοι περιμένουμε!teod19802 έγραψε:Μαγκες δεν ειδα το παιχνιδι.
Θα ηθελα καποιος να μου πει αν πραγματικα ηταν τοσο καλος ο κονσεισαο γιατι τον πιστευω και τον λατρευα αυτον τον παικτη απο πορτογαλια 2000 και απο παρμα ιντερ και λατσιο
Ηταν αληθεια ο ηγετης που ψαχνουμε;
ετσι εδειξε και στο φιλικο με αιντχοβεν