Φιλικό με Πόρτο

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

1oν: Γαμω τον west brom

2ρον: Sergio MVP

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ειδα κ γω το ματς ολο το δευτερο και οσο εδεικσε το πρωτο ημιχρονο. Πολυ καλα μας ειδα.
Ειδα:
ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ
αλλα το κυριοτερο
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ (δειγμα οτι γινεται πολυ καλη δουλεια απο Σαντος)
Και ολα τα παραπανω εχοντας υποψην οτι η Πορτο πιεζε ψηλα και ασφυκτικα. Θυμηθειτε μονο περσι τη γινοταν οταν πιεζομασταν

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Επειδή λίγο πολύ ειπώθηκαν όλα και τα παιδιά που σχολίασαν το ματς με κάλυψαν, εγώ θα κάνω μόνο μια παρατήρηση...
Άσχετα με το ποιόν φορ και ποιόν χαφ θα πάρουμε, εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη μεταγραφή μας θα είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο!
Είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ (ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος, που ποτέ δεν κάνω... :lol: )

Πέρισυ ήταν σε τραγική κατάσταση, θα αναφέρω χαρακτηριστικά ότι -αν δεν απατώμαι- σε τρείς μήνες δεν ντρίπλαρε κανέναν αμυντικο, φέτος όμως δείχνει ανανεωμένος και πορωμένος και αν συνεχίσει έτσι θα μείνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως αξίζει σε έναν παίκτη με την καριέρα του... :wink:
teod19802

Δημοσίευση από teod19802 »

Μαγκες δεν ειδα το παιχνιδι.
Θα ηθελα καποιος να μου πει αν πραγματικα ηταν τοσο καλος ο κονσεισαο γιατι τον πιστευω και τον λατρευα αυτον τον παικτη απο πορτογαλια 2000 και απο παρμα ιντερ και λατσιο

Ηταν αληθεια ο ηγετης που ψαχνουμε;
ετσι εδειξε και στο φιλικο με αιντχοβεν
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

αν δεν ειμαστε ουτε στο 40% και παιζαμε ετσι την πορτο(χαμενο πεναλντι, δοκαρι, πολλες ευκαιριες) ανυπομονω να δω οταν θα μαστε στο 100%. επιτελους μετα απο χρονια παει να γινει κατι καλο. :x
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

teod19802 έγραψε:Μαγκες δεν ειδα το παιχνιδι.
Θα ηθελα καποιος να μου πει αν πραγματικα ηταν τοσο καλος ο κονσεισαο γιατι τον πιστευω και τον λατρευα αυτον τον παικτη απο πορτογαλια 2000 και απο παρμα ιντερ και λατσιο

Ηταν αληθεια ο ηγετης που ψαχνουμε;
ετσι εδειξε και στο φιλικο με αιντχοβεν
Φίλε μου είδα ένα αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, σχεδόν όλο. Είμαι ένας από αυτούς που πέρυσι έκραξαν τον Κονσεϊσάο αλύπητα. Δε βιάζομαι να πω μεγάλα λόγια, άλλωστε ήταν μόνο ένα παιχνίδι, αλλά η διαφορά στη φυσική κατάσταση είναι ήδη εμφανής, ο άνθρωπος επιτέλους τρέχει, δε σέρνεται, κοι οι πάσες του φτάνουν εκεί που θέλει να τις στείλει κ όχι μέχρι τη μέση της διαδρομής. Κ φαντάσου ότι λογικά τα πόδια είναι βαριά ακόμα λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η διάθεση που έδειξε, που προσωπικά με "τρόμαξε"...Ήταν σαν ένας τράγος που τον έχεις κλεισμένο στο μαντρί για καιρό και ξαφνικά τον αφήνεις στο λιβάδι με ένα κοπάδι κατσίκες...Μου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για τη φετεινή χρονιά, μοιάζει σαν να αποφάσισε η τελευταία/-ες σαιζόν της καριέρας του να είναι αξιοπρεπείς κ να συνδυαστούν με την αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα σκεπτικιστής μ'αυτον τον παίχτη, πιστέυω ότι είναι ικανός για όλα, αλλά ελπίζω τελικά φέτος να είναι αυτός που όλοι περιμένουμε!
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

ένα 10λεπτο είδα
αλλά ο χαβαλές και στα 2 chat
ήταν απίστευτος , μεγάλο γέλιο :shock:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

με αυτο το λινκ κατεβαινει ο αγωνας σε μορφη iso. αν δεν ξερετε να κανετε εικονικα cd μη το κατεβαζετε και περιμενε 2 μερες που θα το βαλω σε κανονικη μορφη σε εμας.
ΠΑΟΚ[/code]
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Δεν το έχω τσεκάρει ακόμη άλλα αν κρίνω απο το μέγεθος δεν νόμιζω
να είναι fake αν το έχει κάτεβασει κάποιος μέχρι στίγμης ας ενήμερωση.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ναι αλλα εγω ειδα στο πρωτο ημιχρονο εναν μελιση απο δεξια να κανει μανταρα ολες τις ακρες της πορτο μαζι με τον σερτζιο.
Επισης περσι οσοι θημαστε οταν επαιζε με γεωργιαδι ολη την πλευρα παλι εκαναν παπαδες......

Πιστευω ειναι πολυεργαλιο και δεν εχει θεση.
Οπου και να τον βαλεις θα σε παιξει....εχει μιαλο.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

΄.... και έχουμε άκόμα ενάμιση μήνα υπόλοιπο.

Είναι τρομερά μεγάλο διάστημα.

Κι επειδή καμιά φορά πάνω στην υπερβολή χαλιέμαι που δεν τελειώνει η μεταγραφή του φορ και του χάφ όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είναι σημαντικό αυτό ρε μάγκες τελικά έχουμε ακόμα 1 1/2 μήνα χωρίς σχεδόν επίσημες υποχρεώσεις όπως όλοι όσοι τερμάτισαν από πάνω μας πέρσυ.

Υπομονή,

ΥΓ.: Χαίρομαι επίσης που κάποιοι αναγνωρίζουν τα λόγια του Σάντος χρησιμοποιώντας τα σε πρωτοσέλιδα
teod19802

Δημοσίευση από teod19802 »

Στο άρθρο της record που μιλάει για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την πορτο, απο κάτω υπάρχουν σχόλια από αναγνώστες πορτογάλλους και ενας λέει χαρακτηρηστικα πρώτος πρώτος....

''Parece-me que o PAOK mostrou mais futebol... ''

που εννοεί ότι ''Νομίζω ο ΠΑΟΚ έδειξε πιο καλό ποδόσφαιρο''

το αναγνώρισαν και οι οπαδοί της πόρτο...
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

αντε τετοια να λετε να τρελαθουμε.θα παμε καλα αυτην την χρονια
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Προς paokpool

Φιλαρακι, γεια στο κουραγιο σου, που εκατσες και εγραψες τη χθεσινη ψυχοσυνθεση της ομαδας. Με το Ζαγορακη βγηκες καμια φωτο εσυ; Γιατι μονο για φωτογραφιες ειστε (δεν παει για σενα προσωπικα, αλλα γενικα τους περισσοτερους που ειδα απο Γερμανια. Και καλα τους λειπει ο ΠΑΟΚ ). Και φωνη 90 λεπτα, μονο απο 100 ατομα....απο τα 300 που ημασταν. Γιατι τοσοι ημασταν, μην ακουμε παπαριες απο καναλια κτλ. Αυτοι που βλεπουν και το βιντεακι και ξερουν απο κερκιδα, καταλαβαινουν. Και καθοτι καθημερινη, δεν ηρθαν οργανωμενα κανεις συνδεσμος, παρα μεμονομενα μελη με τις παρεες τους. Την επομενη φορα θα ηθελα να εισαι στον αγωνα και να μαθαινεις το σκορ και τις φασεις, απο την τηλεοραση....οπως εγω, χαχαχα. θα το 8εωρουσα πιο φυσιολογικο για αρρωστους, οπως θελεις να φαινεσαι.

Απαραδεκτος

Φιλε, δεν ξερω τι ειπε ο προπονητης, φροντιστης, η ποιος αλλος μιλησε, αλλα καποια στιγμη που εκανα επιτελους διαλειμμα απο φωνη (ναι, ειχα παει για μπυρες και ναι, επιτρεποταν και μεσα στο γηπεδο...τρελααα)....ειδα πως αυτη δεν ηταν Πορτο ! Βαρια τα ποδια και απο τις δυο ομαδες. Φανερη ομως η βελτιωση η δικη μας απο περυσι.
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Φιλε gash, δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα, λογικα ετσι αντεληφθει.

Δεν ειπα πως με χαλασε κατι (αν αναφερεσαι σε μενα), απαντησα σε 2 ατομα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”