Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Re: Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Εγραψα και πιο πανω ειναι πολυ καλα τα πραγματα και για πεζικαριους και για πυροβολητες.
Ικαρια οταν ημουν εγω (προσφατα) το πεζικο ηταν απιστευτη ζωαρα!
Βεβαια με τοσο κοσμο που ειχαν τα κεντρα ειχαν χασει εντελως την μπαλα οι αξιωματικοι.Τωρα που χαλαρωσε εντελως παλι δεν ξερω τι γινεται...
Βεβαια με τοσο κοσμο που ειχαν τα κεντρα ειχαν χασει εντελως την μπαλα οι αξιωματικοι.Τωρα που χαλαρωσε εντελως παλι δεν ξερω τι γινεται...
Ωραία το είπες αυτό .. Η απάντηση είναι όχι δεν γουστάρω, αλλά το να βλέπω άλλους να αντιδρούν "κάπως" μου πρόσφερε άφθονο γέλιο και είχε αρκετό ενδιαφέρον από ψυχολογικής πλευράς!barlow4 έγραψε:εσυ γουσταρεις να σου επιβαλλουν τον τροπο που θα χασεις το χρονο σου?Yiankos έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως συμφωνούν όλοι ότι ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου ..
Αφού οι περισσότεροι το μόνο που κάνουνε(με) στη ζωή μας είναι να... χάνουμε χρόνο. Πώς γίνεται το 80% που είναι από βαρεμένοι - λουφαδόροι στη ζωή τους έως αργόσχολοι με περικεφαλαία, να λέει πως ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου.
Χάσιμο χρόνου από τι; Από το κωλοβάρεμα;

Υγ:Άντε καλή θητεία ρε παιδιά...
buffalobill4 έγραψε:αλανια μου παρουσιαζομαι Κεντρο Εκπαιδευσης Πυροβολικου στη Θηβα στις 30/08
οποιος ξερει ας πει κανα πραμα
και παρολο που μ λεγανε οτι θα με παρουνε μηχανικο επειδη τελειωσα φετος πολιτικος μηχανικος με πηραν πυροβολικο
τωρα αυτο καλο κακο δεν ξερω
βοηθατε ρεεεεεεεε![]()
![]()
τεραστιο στρατοπεδο και χαλαρο.Φαγητο απαισιο,στα ορια της παρανοιας,η θηβα σαν πολη απαισια και με ελαχιστες γυναικες.
Παντως θα περασεις χαλαρα.
Το πυροβολικό είναι απ τα "ευγενέστερα" σώματα στο Στρατό Ξηράς.
Καμμιά σχέση με πεζικό,καλά για τεθωρακισμένα δεν μιλάω καν.
Καμμιά σχέση με πεζικό,καλά για τεθωρακισμένα δεν μιλάω καν.
ναι ρε τα τεθωρακισμενα ολοι πρωην ΟΥΚαδες ειναι...
Ημουν Ναυπλιο το Νεομβριο του 2009.paok87 έγραψε:Ανέβηκαν στο site της στρατολογίας οι πληροφορίες κατάταξης.
30/08 ΚΕΜΧ Ναύπλιο ΠΖ.
Πληροφορίες κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες από όποιον έχει υπηρετήσει εκεί.
Ο Διοικητης τοτε ηταν γαματος και τρελος ΠΑΟΚτσης οπως αναφερθηκε παραπανω αλλα παιζει να εφυγε μετα απο τοσα χρονια.
Ευχομαι επισης να εφυγε και ο Λοχαγος του 2ου Λοχου γιατι ηταν κομπλεξαρα μεγαλη.
Το στρατοπεδο μεγαλο. Μηχανικοι και Πεζικαριοι μεσα. Γενικα το επιπεδο ειναι υψηλο λογο Μηχανικου αλλα μλκιες παλι θα πετυχεις πολλες.
Υπηρεσιες οσες θελεις. Ανοιγουν και κλεινουν απο τη μια μερα στην αλλη.
Η καλυτερη φαση ειναι το φυλακιο εξω απο την πολη.
Ειχα την τυχη να κανω ολες μου τις υπηρεσιες εκει και ηταν ζωαρα.

Η πολη ειναι ωραια και το κεντρο ειναι 20 λεπτα περπατημα απο το στρατοπεδο.
Τοτε ειχα μεινει 40 μερες εκει.Τωρα νομιζω ειναι 20-25 μερες. Θα περασουν μη μασας.
και εγω προσφατος ειμαι, αλλα πανω απ'ολα σημασια εχει σε ποιο κεντρο ειναι ο καθενας,και οχι τοσο το οπλο.city_boy έγραψε:Εγραψα και πιο πανω ειναι πολυ καλα τα πραγματα και για πεζικαριους και για πυροβολητες.
11ο Συνταγμα, Τριπολη ημουν, καμμια σχεση με πεζικαριους απο αλλα κεντρα.Ο Δηκας εκει πιστευε μαλλον οτι ειχε το ΚΕΕΔ. Μπροστα στο 11ο, η Κορινθος πχ (ισως το μεγαλυτερο κεντρο πεζικου), ηταν απλα διακοπες! αντιθετα σε εμας, ασκησεις και τυπικα μεχρις εσχατων!δεν το μετανοιωσα βεβαια, απο εκει και περα ολα μου φανηκαν πιο ευκολα.
τα ζορικα ειναι Τριπολη και Ρεθυμνο αν δεν κανω λαθος.
ε, εγω πηγα στο λαθος!

Πρόσεξε πως αναφέρεσαι στην αφάν γκατέ του στρατεύματος μη σε αρχίσω στις μεταβολέςteod1980 έγραψε:Μίλησε και το υγειονομικό...
![]()
![]()
![]()

- Isaak the Greek
Απο ποτε ρε παιδια η Θηβα ειναι και κεντρο πεζικου?Εγω φιλε ημουν εκει το 2000.Τοτε ειχε μονο πυροβολικο και κοκκινομπερεδες.Οσον αφορα το πυροβολικο ειναι χαλαρα...για πεζικο δεν εχω ιδεα.sporos123 έγραψε:29/9 ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ πεζικο.....ξερει κανεις τπτ,να με κατατοπισει????????
δείξε λίγο κατανόηση στον ψάρακα. νομίζει ότι πάει πεζικό....
ΚΕΠΒ : Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠυροΒολικού.. καλή θητεία.

ΚΕΠΒ : Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠυροΒολικού.. καλή θητεία.
Πολυ πιθανον να εχεις δικιο.
Πεζικο πηγαν και στη Σπαρτη ακομα (ΚΕΕΜ), το κεντρο που ηταν Μεσολογγι δλδ.
στην Θηβα δεν θα πηγαιναν? εχουν κανει αρκετες ανακαταταξεις.
αρα μαλλον πεζικο στη Θηβα ο φιλος μας.
βρε που φθασαμε...ακου λεει Πεζικο μαζι με το Πυροβολικο
Πεζικο πηγαν και στη Σπαρτη ακομα (ΚΕΕΜ), το κεντρο που ηταν Μεσολογγι δλδ.
στην Θηβα δεν θα πηγαιναν? εχουν κανει αρκετες ανακαταταξεις.
αρα μαλλον πεζικο στη Θηβα ο φιλος μας.
βρε που φθασαμε...ακου λεει Πεζικο μαζι με το Πυροβολικο

- kotsos
Μιας και αναφέρθηκε η Σπάρτη, να πληροφορήσω τυχόν ψαράκια που παρουσιάζονται εκεί πως το στρατόπεδο είναι τεράστιο που προσφέρεται για ανεπανάληπτη λούφα, ενώ η πόλη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το πρώτο βραβείο ασχήμιας! Επίσης να μην αναμένει κανείς κέρασμα από τοπικά ταβερνάκια-μπαράκια μιας και η τσιγκουνιά εκφράζεται σε υπερθετικό βαθμό. Το μόνο που με τρώει είναι που δεν πήγα ποτέ στις "Σεϋχέλες", με χαρά θα δεχόμουν πληροφορίες από πρώην (?) θαμώνα σχετικά με την ποιότητα του καταστήματος!
Στα highlight του στρατοπέδου η ταμπέλα "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" που περήφανη και αγέρωχη στέκεται καμαρωτή καμαρωτή στην είσοδο του ενός τάγματος για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί!
Στα highlight του στρατοπέδου η ταμπέλα "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" που περήφανη και αγέρωχη στέκεται καμαρωτή καμαρωτή στην είσοδο του ενός τάγματος για να μαθαίνουν οι καινούργιοι και να θυμούνται οι παλιοί!
Τί απέγιναν οι Διαβιβάσεις και το Σώμα Υλικού Πολέμου
Ούτε 1 βύσμα δεν υπάρχει ανάμεσά μας

Ούτε 1 βύσμα δεν υπάρχει ανάμεσά μας