Sera4 έγραψε:![]()
![]()
εγώ πάλι πιστεύω μιλάμε με ΝΟ-ουεν.
"υγ. Μπορώ λαίμαι..."
πώς θα σε γνωρίσω;στο άβαταρ που έχεις ποιός εκ των 2 είσαι;ο μορφονιός ή ο αγροίκος;;

Sera4 έγραψε:![]()
![]()
kos έγραψε:εαν παρει τα χαφ που θελει θα κανει αμυνα επιπεδου σαντος. ακομη και με την τετραδα που εχει σημερα.Aureliano Buendia έγραψε: Αυτό που καίει εμένα είναι ο κεντρικός αμυντικός
Από την άμυνα ξεκινάνε όλα, από την άμυνά μας ξεκίνησε και η αναγέννησή μας πριν 3 χρόνια.
το δειχνει ο τροπος που ζητησε το στοπερ. εαν ερθουν οι χαφ ειπε, και εαν φυγει καποιο στοπερ θα παρουμε παικτη για την αμυνα. τα χαφ τον καινε τον ανθρωπο. ασε που εαν θεωρουσε απαραιτητη και αμεση την αναγκη για αποκτηση στοπερ δεν θα ειχε κανενα προβλημα το πει φορα παρτιδα. δεν τον βλεπω να μασαει τον λαζλο.
γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάςgeorge pireas έγραψε:Λετε να πουλησουνε Κοντρερας και να παρουμε Ντουγκλαο; Δεν ξερω αλλα μου εκανε εντυπωση που ο Μπολονι στη συνεντευξη του ειπε πως δεν ηθελε να φυγουν Βιερινια Γκαρσια Σαλπιγγιδης. Ο Κοντρερας δεν ειναι δηλαδη απαραιτητος;
kos έγραψε:εαν παρει τα χαφ που θελει θα κανει αμυνα επιπεδου σαντος. ακομη και με την τετραδα που εχει σημερα.Aureliano Buendia έγραψε: Αυτό που καίει εμένα είναι ο κεντρικός αμυντικός
Από την άμυνα ξεκινάνε όλα, από την άμυνά μας ξεκίνησε και η αναγέννησή μας πριν 3 χρόνια.
το δειχνει ο τροπος που ζητησε το στοπερ. εαν ερθουν οι χαφ ειπε, και εαν φυγει καποιο στοπερ θα παρουμε παικτη για την αμυνα. τα χαφ τον καινε τον ανθρωπο. ασε που εαν θεωρουσε απαραιτητη και αμεση την αναγκη για αποκτηση στοπερ δεν θα ειχε κανενα προβλημα το πει φορα παρτιδα. δεν τον βλεπω να μασαει τον λαζλο.
Όχι ότι έχει σημασία γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθη αρκεί να μην έχουν κακή πρόθεση, αλλα ξέχασες τον κουτσια που αποκτήθηκε για να μας ανεβάσει επίπεδο και μας ανέβασε το επίπεδο του χρέους.tigon4 έγραψε:φιλε τουλαχιστον με βρυζα ενιωθα οτι ειχα ενα προγραμμα εστω και αν δεν ειχαμε χρυσες επιλογες λογω του μικρου μπατζετ............για μενα ο ''βρυζικος σαβινη'' ειναι καλος παικτης και απορω που τον εχουμε για διωξιμο.
αλλη κακη επιλογη βρυζα βαση τα οσα ακουγονται απο διαφορους οπαδους-αρδ κλπ δεν ξερω (ξαναλεω εμενα μου αρεσει)
Δεν ξερω τι λεει στην πραγματικοτητα αλλα στο manager μαμουσε κ@λους...PARASANDALOS έγραψε:αμυντικος μεσος νομιζω 8αρι και 6αρι μαζι
Nationality:Romania
Height:1.79 m / 5.87 ft
Weight:67 kg / 147 lbs
Positions Defensive midfielder Central midfielder
Ενδιαφέρον για τους Ματ Ντάρμπισαϊρ και Γιάννη Παπαδόπουλο έχει δείξει ο ΠΑΟΚ, με τους δυο παίκτες να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει τους δυο ποδοσφαιριστές και ο ΠΑΟΚ βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις των «ερυθρολεύκων».
Η περίπτωση του Ντάρμπισαϊρ είναι πιο δύσκολη, καθώς ο Άγγλος στράικερ αμείβεται με κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ και ο ίδιος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ να φέρεται ως μια από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει τον μάνατζερ του παίκτη.
Από την άλλη, σαφώς πιο εύκολη θα πρέπει να θεωρείται η περίπτωση του Γιάννη Παπαδόπουλου, καθώς ο διεθνής μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ενώ η επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του.
πάνωσπορτσ.τζιαρ