Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
-
H_gynaika_tou_Proedrou
- PAPA TSIBIKOS
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Και εγώ μάλλον Ολλανδία βλέπω να εννοεί αν κρίνω από το παρακάτω.
<<Είναι άνθρωποι με φιλότιμο και τιμή και αυτό που τους νοιάζει είναι να πεθάνουν δοξασμένα!>>
Αχιλλέας , Αίαντας , Τρωικός πόλεμος
<<Είναι άνθρωποι με φιλότιμο και τιμή και αυτό που τους νοιάζει είναι να πεθάνουν δοξασμένα!>>
Αχιλλέας , Αίαντας , Τρωικός πόλεμος
Θα διαφωνήσω εδώ μαζί σου.xrisitsapa έγραψε:Συμφωνω..και καλο θα ηταν να ειναι καποιος ψηλος να βοηθαει και στα στημενα και την πρωτη μπαλια. Αν και γουσταρα Καρντοζο...
o Καρντοζο εχει χάσει πολύ σε ταχύτητα και παίρνει συνέχεια κίτρινες.
Πέρσι έκανε μέτρια χρονιά στην Καβάλα , εδώ τι να έρθει να κάνει ακριβώς?
Στο passing game χειρότερος και από τον Σιμάο..
Το όνομα της Αργεντινής προέρχεται από το λατινικό argentum που σημαίνει ασήμι, δηλαδή Argentina= Ασημένια .Οπότε μιλάμε σίγουρα για Αργεντινή.
- pagotatzis
Εδώ και πολύ καιρό το γράφω εγώ πια προεδρίνα
David Sergio Trezeguet
Είναι από Αργεντινή παιχταράς
David Sergio Trezeguet

Αφού πάμε για 2 παίχτες από κει, έβλεπα χθες το παιχνίδι με την Ουρουγουάη και μου άρεσε ο αρχηγός αφού ψάχνουμε κόφτη. Επίσης μου άρεσε και το 9,έχει καλές κινήσεις. Έπαιζε και ένας κοντός αδύνατος με το 10, αλλά μου μοιάζει με νέα περίπτωση Κουτσιανικούλη, οπότε άστο καλύτερα 
- pagotatzis
pagotatzis έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό το γράφω εγώ πια προεδρίνα
David Sergio Trezeguet
pagotatzis παρε τα χαπια σου και στην σκια αγορινα μου
- pagotatzis
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Τον είδε ο Καίσαρας και είπε ότι δεν κάνει...paprica έγραψε:Αφού πάμε για 2 παίχτες από κει, έβλεπα χθες το παιχνίδι με την Ουρουγουάη και μου άρεσε ο αρχηγός αφού ψάχνουμε κόφτη. Επίσης μου άρεσε και το 9,έχει καλές κινήσεις. Έπαιζε και ένας κοντός αδύνατος με το 10, αλλά μου μοιάζει με νέα περίπτωση Κουτσιανικούλη, οπότε άστο καλύτερα
αν η φορακλα ειναι ο εκ βουλγαριας φορ θα φαμε μεγαλη απογοητευση, καλυτερα να μην τον παρουμε και να μεινουμε με σαλπι...
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Τον είδε ο Καίσαρας και είπε ότι δεν κάνει...paprica έγραψε:Αφού πάμε για 2 παίχτες από κει, έβλεπα χθες το παιχνίδι με την Ουρουγουάη και μου άρεσε ο αρχηγός αφού ψάχνουμε κόφτη. Επίσης μου άρεσε και το 9,έχει καλές κινήσεις. Έπαιζε και ένας κοντός αδύνατος με το 10, αλλά μου μοιάζει με νέα περίπτωση Κουτσιανικούλη, οπότε άστο καλύτερα
Τον Καίσαρα όσον αφορά τις μεταγραφές τον εμπιστεύομαι τυφλά.Έχει δείξει ότι κόβει το μάτι του.Δε θα ξεχάσω πριν μερικά χρόνια που πήγαν να μας πουλήσουν ένα παλτό από Έβρο, αλλά ευτυχώς καθάρισε ο Καίσαρας.
Πάντως, ενώ μιλάς ξεκάθαρα για τη χώρα, δε δίνεις πολλές πληροφορίες για τους παίχτες.Δώσε κάνα clue.
δύο κινήσεις από την ίδια χώρα, φέρνει προς αυτό που γράφτηκε για δύο παίχτες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Κολλάει πουθενά με τα υπόλοιπα;;