Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Αφού πάμε για 2 παίχτες από κει, έβλεπα χθες το παιχνίδι με την Ουρουγουάη και μου άρεσε ο αρχηγός αφού ψάχνουμε κόφτη. Επίσης μου άρεσε και το 9,έχει καλές κινήσεις. Έπαιζε και ένας κοντός αδύνατος με το 10, αλλά μου μοιάζει με νέα περίπτωση Κουτσιανικούλη, οπότε άστο καλύτερα 
- pagotatzis
pagotatzis έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό το γράφω εγώ πια προεδρίνα
David Sergio Trezeguet
Είναι από Αργεντινή παιχταράς
pagotatzis παρε τα χαπια σου και στην σκια αγορινα μου
- pagotatzis
-
H_gynaika_tou_Proedrou
Τον είδε ο Καίσαρας και είπε ότι δεν κάνει...paprica έγραψε:Αφού πάμε για 2 παίχτες από κει, έβλεπα χθες το παιχνίδι με την Ουρουγουάη και μου άρεσε ο αρχηγός αφού ψάχνουμε κόφτη. Επίσης μου άρεσε και το 9,έχει καλές κινήσεις. Έπαιζε και ένας κοντός αδύνατος με το 10, αλλά μου μοιάζει με νέα περίπτωση Κουτσιανικούλη, οπότε άστο καλύτερα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
αν η φορακλα ειναι ο εκ βουλγαριας φορ θα φαμε μεγαλη απογοητευση, καλυτερα να μην τον παρουμε και να μεινουμε με σαλπι...
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Τον είδε ο Καίσαρας και είπε ότι δεν κάνει...paprica έγραψε:Αφού πάμε για 2 παίχτες από κει, έβλεπα χθες το παιχνίδι με την Ουρουγουάη και μου άρεσε ο αρχηγός αφού ψάχνουμε κόφτη. Επίσης μου άρεσε και το 9,έχει καλές κινήσεις. Έπαιζε και ένας κοντός αδύνατος με το 10, αλλά μου μοιάζει με νέα περίπτωση Κουτσιανικούλη, οπότε άστο καλύτερα
Τον Καίσαρα όσον αφορά τις μεταγραφές τον εμπιστεύομαι τυφλά.Έχει δείξει ότι κόβει το μάτι του.Δε θα ξεχάσω πριν μερικά χρόνια που πήγαν να μας πουλήσουν ένα παλτό από Έβρο, αλλά ευτυχώς καθάρισε ο Καίσαρας.
Πάντως, ενώ μιλάς ξεκάθαρα για τη χώρα, δε δίνεις πολλές πληροφορίες για τους παίχτες.Δώσε κάνα clue.
δύο κινήσεις από την ίδια χώρα, φέρνει προς αυτό που γράφτηκε για δύο παίχτες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Κολλάει πουθενά με τα υπόλοιπα;;
καμια παπαρια θα ειναι οπως παντα....ερωτηση να κανω...βγηκε το κουιζ με την Λεωφορο?
- DaFFy_NaSH
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Ο αχιλλέας και ο Τρωικός πόλεμος με την ολλανδία τι σχέση έχουν (που έγραψε ένας φίλος...)???
Ασημένια πρέπει να εννοεί την αργεντινή πάντως...
Ασημένια πρέπει να εννοεί την αργεντινή πάντως...
- Federacion
o τρεζεγκε εχει γαλλικη υπηκοοτητα.ειναι αργεντινος ομως..
αν του βαλεις ενα μουσακι,δεν ειναι ΙΔΙΟΣ ΦΤΥΣΤΟΣPARASANDALOS έγραψε:
ο μεγαλος Περσυ Ολιβαρες;;