Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- Sick Bastard
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Ισχύει οτι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 400χιλιάρικα, εισπράξεις φιλικού και ποσοστό μεταπώλησης;
Κοντά μισό μύριο +250 το χρόνο για 3 χρόνια;;;
Πω, τι έγινε ξαφνικά, πολλά λεφτά ρε παιδί μου...
Καλά που λεφτά υπάρχουν και είναι όλοι οι παίχτες πληρωμένοι...
oh wait...
Κοντά μισό μύριο +250 το χρόνο για 3 χρόνια;;;
Πω, τι έγινε ξαφνικά, πολλά λεφτά ρε παιδί μου...
Καλά που λεφτά υπάρχουν και είναι όλοι οι παίχτες πληρωμένοι...
oh wait...
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... arnem.htmlDaFFy_NaSH έγραψε: Δεν μου είπες ποιον να παίρναμε αντί του Γεωργιάδη όμως...
πιστευω οτι διαβασες την συνεντευξη του προπονητη μας. εαν οχι, σε παρακαλω διαβασε την και υπεδειξε μου το σημειο που ζηταει παικτη για τα ακρα.
Με αρέσει που κάποιοι πανε να περάσουν ότι ο μπολονι δεν είναι γνώστης των μεταγραφών και περίπου του επιβάλουν ποιους θα πάρουμε και σε ποιες θέσεις γιατί ΈΧΕΙ δώσει τέτοια δείγματα ο άνθρωπος ; .....θα τους άρεσε να βγαίνει να κραζει την ΠΑΕ και να την κοπανησει και να φύγει .....

. Η δική μου η επιθυμία είναι να πάρουμε δύο παίκτες χαφ, έναν αμυντικό μέσο και έναν πιο επιθετικογενή, εκτός από τον επιθετικό.
λεει παρακατω 6αρι και να παιξει πιο μπροστα ο γκαρσια ή 8αρι (box to box) και ο γκαρσια να γινει το 6αρι...
για τον επιθετικο γενη χαφ δε λεει τπτ αλλο μονο οτι του βιερινα του αρεσει να παιζει πιο ελευθερα οποτε απο τα συμφραζομενα προκυπτει οτι ψαχνει παικτη στα ακρα. τωρα αν ο γεωργιαδης ειναι ο παικτης που θελει αυτο δε το ξερω
λεει παρακατω 6αρι και να παιξει πιο μπροστα ο γκαρσια ή 8αρι (box to box) και ο γκαρσια να γινει το 6αρι...
για τον επιθετικο γενη χαφ δε λεει τπτ αλλο μονο οτι του βιερινα του αρεσει να παιζει πιο ελευθερα οποτε απο τα συμφραζομενα προκυπτει οτι ψαχνει παικτη στα ακρα. τωρα αν ο γεωργιαδης ειναι ο παικτης που θελει αυτο δε το ξερω
- Sick Bastard
Οπότε μας βολεύει βάζουμε την Εφορια οπότε δεν μας βολεύει δεν βάζουμε ;
Εγω ελπίζω όπως μας έκανε γιογιο ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ όταν παίζαμε με Σέρρες έτσι να κάνει και τις αντίπαλες αμυνες.....
Εγω ελπίζω όπως μας έκανε γιογιο ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ όταν παίζαμε με Σέρρες έτσι να κάνει και τις αντίπαλες αμυνες.....
Τον βιτολο του 1000000 ευρω το χρόνο (με την Εφορια ) είδες τι τον έκανε στο βίντεο.....
Καλημερα,
παρακαλουνται οι εκτιμητες δυνατοτητων & χρηματικης αξιας ποδοσφαιριστων να συνεχισουν τον υπνο τους γιατι μας τα πρηξανε πρωινιατικα!!!!!!!!!!!!!
παρακαλουνται οι εκτιμητες δυνατοτητων & χρηματικης αξιας ποδοσφαιριστων να συνεχισουν τον υπνο τους γιατι μας τα πρηξανε πρωινιατικα!!!!!!!!!!!!!
- Sick Bastard
Μην μας διαβάζεις ρε φίλε και συνέχισε τον ύπνο σου.
Ξέρεις εσύ.
Αν εννοείς το 1-1 των Σερρών το φετινό, που μάλλον αυτό εννοείς, σου χω νέα.
Ο Βιτόλο ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ σε αυτό το ματς.
Πανσερραϊκός:
Βέλιμιρ Ράντμαν, Θανάσης Παντελιάδης, Γιούλ Μαβενέ, Τάσος Παπάζογλου, Σέζαρ Κάστρο, Νίκολα Μπέλιτς (82' Μπόζινταρ Τάντιτς), Πάμπλο Άλβαρεζ, Ντα Σίλβα Σουμπίνιο (65' Δημήτρης Ανάκογλου), Γιώργος Γεωργιάδης, Μορίς Νταλέ, Σάλες Λεοζίνιο
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μασιέλ Λίνο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Ντελγκάδο Ζουέλα (43' Μίρκο Σαβίνι), Γιώργος Φωτάκης, Σταύρος Τσουκαλάς (85' Θανάσης Παπάζογλου), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης (68' Έργκις Κάτσε)
Το συμβόλαιο του Γεωργιάδη είναι: 450Κ(συμβόλαιο παίκτη)-42% (εφορία)=250Κ καθαρά για τον παίχτη.
Τώρα, βοελύει δεν βολεύει η εφορία υπάρχει.
Σας αρέσει δεν σας αρέσει τι να γίνει.
Σας χαλάει δεν σας χαλάει τι να κάνουμε.
Αν εσείς τα θεωρείτε λίγα λεφτά, για τον ΠΑΟΚ αυτής της περιόδου, που χαρίζει 11αδους παίχτες του
επειδή δεν έχει να τους πληρώσει, καλό ΣΚ σας εύχομαι.
Ξέρεις εσύ.
Αν εννοείς το 1-1 των Σερρών το φετινό, που μάλλον αυτό εννοείς, σου χω νέα.
Ο Βιτόλο ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ σε αυτό το ματς.
Πανσερραϊκός:
Βέλιμιρ Ράντμαν, Θανάσης Παντελιάδης, Γιούλ Μαβενέ, Τάσος Παπάζογλου, Σέζαρ Κάστρο, Νίκολα Μπέλιτς (82' Μπόζινταρ Τάντιτς), Πάμπλο Άλβαρεζ, Ντα Σίλβα Σουμπίνιο (65' Δημήτρης Ανάκογλου), Γιώργος Γεωργιάδης, Μορίς Νταλέ, Σάλες Λεοζίνιο
Π.Α.Ο.Κ.:
Κώστας Χαλκιάς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Μασιέλ Λίνο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Ντελγκάδο Ζουέλα (43' Μίρκο Σαβίνι), Γιώργος Φωτάκης, Σταύρος Τσουκαλάς (85' Θανάσης Παπάζογλου), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης (68' Έργκις Κάτσε)
Το συμβόλαιο του Γεωργιάδη είναι: 450Κ(συμβόλαιο παίκτη)-42% (εφορία)=250Κ καθαρά για τον παίχτη.
Τώρα, βοελύει δεν βολεύει η εφορία υπάρχει.
Σας αρέσει δεν σας αρέσει τι να γίνει.
Σας χαλάει δεν σας χαλάει τι να κάνουμε.
Αν εσείς τα θεωρείτε λίγα λεφτά, για τον ΠΑΟΚ αυτής της περιόδου, που χαρίζει 11αδους παίχτες του
επειδή δεν έχει να τους πληρώσει, καλό ΣΚ σας εύχομαι.
Paixtoura o Gewrgiadhs, kamia sxesh me koutsia!!! Tha vohthisei poly ...ton 9elw vasiko!!
Να ξεκλειδωθεί το τοπικ Γεωργιάδης, όπου κι άνοιξε ο παρασάνδαλος. Ο άνθρωπος το είχε το θέμα
εύγε όμορφε

-
xrisitsapa
Αν και δεν ειμαι φαν του Γεωργιαδη (προτιμουσα κατι καλυτερο μ αυτα τα λεφτα), καλωσηρθε το παλικαρι και μακαρι να με κανει ρομπα. Συγχαρητηρια και στην ΠΑΕ για τον τροπο που χειριστηκε το θεμα.
Υ.Γ. Βουρ για Ντουγκλαο τωρα !!!
Υ.Γ. Βουρ για Ντουγκλαο τωρα !!!
που σημαίνει...Sick Bastard, ότι και 100 να πάρει ο παίκτης η εφορία είναι αυτή που ανεβάζει την τιμή, όχι η διοίκηση στον παίκτη. Να έχεις καλό Σαββατοκύριακο και εσύ.